2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tavsiyeni dikkate alacağım canım benim yarasın minnoşlarımıza yediğimiz içtiğimiz her şey
Aşk onlar aşkkkk sen sor bagirsak tembelligi kimi ilac yapabiliyor.. arkadasim ilacini degistirdi dedigimden sonra cok duasini aldim insallah sanada yarayacak. Gerecekten dikkate al.. optumm ikinizide minnoslar

Daha önce gidip memnun kaldığınız bi psikolog var mı bende İstanbul Anadolu yakasındayım

Kizlar yeni bir bilgi
Amniyon sivisi bebegin kilosundan daha onemli,
- neden bebegim diger ayni haftalardaki bebeklere gore az kilo aldi diye takmayin 2500gr dogan cocukla,4000gram dogan saglikli cocuk arasinda gelisimlerinde bir farklilik bizim icin yoktur deniliyor.
NST; bebeğe giden kan akiminin kalitesini gosteriyormuş..
Renkli Dopplerle; bebeğin kordonundaki kan akimina bakilabilir beslenme konusunda fikir vermek icin,
4. Sirada kilo alimi geliyor... bebek kac gram olmus diyerekten eger bu usttekiler normalse dr genelde cok anormallik yoksa bebegin kilosu dusuktur diye bir ifade kullanmaz diyor dr Kagan Bey.

Of bebegimi cok merak ediyorum. Kendi drum hic renkli göstermedi ama bu gidişte sorcam keske gosterse. 4 haftada iki kez devlete gitmis oldum ama bize gostermiyolarki sinir oluyorum
Çoğu gitti azı kaldı canlı canlı görücez kucağımıza alıcaz inşallah bende çok merak ediyorum minik ellerini ayaklarını hayal ediyorum her şeyin küçüğü seviliyor bi taraftan büyük kızımı inciltmekten korkuyorum

Ruyamda bebekler dogmusdu ve 10. Gunume giriyorum mu on saattir bekliyorum mu hatirlamiyorum... anne sutu verecek diye bebekleri bekletiyorum bir taraftan sutte gelmeyince agliyorum.. niye mama verilmiyor diyorum bir taraftan pompalar masajlar yapiliyor.. Allahim beni mi siniyosun diyorum icimden ayy beter bir ruya gormedim... cocuklarim uykuya dalmis uyanmiyorlar... neyse uyandim rahatladim... cok sukur

Bende de sağlık ocağına hastaneye gitsem enfeksiyon mu kapıcam karnıma bi şey değse bebeğe bi şey mi oldu dışarda yemek yesem zehirlendim mi korkuları var kimseyle değil kendimle uğraşıyorum

Bende de plesanta ile ilgili sorun var biraz aşağıda 1 cm 1 cm zamanla yukarı çıkar dedi baya bi şey anlattı ama anlamadım erken Doğuma sebep olur mu dedim olmaz dedi gerisi önemli değil benim ilki de sezeryandı zaten sağlık olsun

Aşk onlar aşkkkk sen sor bagirsak tembelligi kimi ilac yapabiliyor.. arkadasim ilacini degistirdi dedigimden sonra cok duasini aldim insallah sanada yarayacak. Gerecekten dikkate al.. optumm ikinizide minnoslar
Ben de üçünüzü öpüyorum kuzucummmHayırlısıyla bir doğsalarda koklaya koklaya öpüversek

Geçen markette elime biskrem paketini aldım geri koydum

Dist yaziyor normalde heralde D de kisaltmasi flndir. 36 mm evet canim. Vajinal olcumde en az 38 mm falandir. masallah sana. Cok guzel rakam. Ben 36yi hic gormedim mesela
Baktım şimdi canım vajina muanesindeki görüntüye 36 mm den önceki hafta çekmişti onu 34 müş. İlaçlarlar kalınlaştırdı heralde. Şükür bir şeyim iyi bari. İnsanlar sanki ben yapıyormuşum sebep oluyormuşum gibi konuştukça sinir oluyorum kasılmalara sancılara. Çocuğun yeri dar ondan böyle oldu hep diyolar kilolu olup prematüre doğuran yok sanki hepsini zayıflar yapıyor biz taşıyamıyoz.insana hiç destek olmuyorlar hiç konuşmasalar daha iyi

Cok guzel bir bilgi paylasmissin kuzucum gercekten ozellikle su kilo konusu, cok onemli bizler cok kiyaslama yapiyoruz ama hic dogru degil esasinda bunu yapmamiz

Hep hormonlar ya, bende bazen kendimi tanıyamıyorum

İnsanlara bakma hepsi çok bilmiş, herkes her hamilelikte aynı şeyi yaşamıyor, ilk hamileliğimle bu çok farklı, hamlelğimizin tadını çıkaralım bari çoğu gitti azı kaldı, bugünleri özleyeceğiz çok iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…