Kızlar günaydın dün benim doktor kontrolum vardı, doktor bebeğin plesantasının rahmin hemen yanında olduğunu, gelende bu durumlarda Sezeryana aldıklarını söyledi 2 hafta içinde yukarı çıkarda düzelirse düzelir dedi 2 hafta sonra alttan muane edecek tekrar inş düzelir bu durum biraz canımı sıktı bu arada ilk doğumum normal idi
Baktım şimdi canım vajina muanesindeki görüntüye 36 mm den önceki hafta çekmişti onu 34 müş. İlaçlarlar kalınlaştırdı heralde. Şükür bir şeyim iyi bari. İnsanlar sanki ben yapıyormuşum sebep oluyormuşum gibi konuştukça sinir oluyorum kasılmalara sancılara. Çocuğun yeri dar ondan böyle oldu hep diyolar kilolu olup prematüre doğuran yok sanki hepsini zayıflar yapıyor biz taşıyamıyoz.insana hiç destek olmuyorlar hiç konuşmasalar daha iyi
Benimki ne yapacağını şaşırdı hoş tutmak için.Doktor tatlıyı yasakladı söyleyip duruyor o da.İki gündür keyfim yok geçen bir tatlıdan bahsetmiştim onu getirmiş çiçek getirmiş.Az kaldı sabret diyor.Bir yandan da kilomla dalga geçiyor sağa sola zar zor dönerken bakıp gülüyor.Herhalde beni kızdırmak hoşuna gidiyor.Şu erkekleri boğmak lazım ya. Bu ara hormonlarım tavan zaten sinir stres salgılıyorum sürekli. Biri elimde kalıcak
Sana cok cok katiliyorum. İnsanin cani sikmasalar bari ya.Baktım şimdi canım vajina muanesindeki görüntüye 36 mm den önceki hafta çekmişti onu 34 müş. İlaçlarlar kalınlaştırdı heralde. Şükür bir şeyim iyi bari. İnsanlar sanki ben yapıyormuşum sebep oluyormuşum gibi konuştukça sinir oluyorum kasılmalara sancılara. Çocuğun yeri dar ondan böyle oldu hep diyolar kilolu olup prematüre doğuran yok sanki hepsini zayıflar yapıyor biz taşıyamıyoz.insana hiç destek olmuyorlar hiç konuşmasalar daha iyi
Ruyamda bebekler dogmusdu ve 10. Gunume giriyorum mu on saattir bekliyorum mu hatirlamiyorum... anne sutu verecek diye bebekleri bekletiyorum bir taraftan sutte gelmeyince agliyorum.. niye mama verilmiyor diyorum bir taraftan pompalar masajlar yapiliyor.. Allahim beni mi siniyosun diyorum icimdenayy beter bir ruya gormedim... cocuklarim uykuya dalmis uyanmiyorlar... neyse uyandim rahatladim... cok sukur
Keske sancilarinin, sertlesmelerinin asil sebeplerinden birinin onlarin gicikligi oldugunu soleyebilsenBaktım şimdi canım vajina muanesindeki görüntüye 36 mm den önceki hafta çekmişti onu 34 müş. İlaçlarlar kalınlaştırdı heralde. Şükür bir şeyim iyi bari. İnsanlar sanki ben yapıyormuşum sebep oluyormuşum gibi konuştukça sinir oluyorum kasılmalara sancılara. Çocuğun yeri dar ondan böyle oldu hep diyolar kilolu olup prematüre doğuran yok sanki hepsini zayıflar yapıyor biz taşıyamıyoz.insana hiç destek olmuyorlar hiç konuşmasalar daha iyi
Odullendir kendini arkadasim ☺ afiyetleeerrrE-bebek emzirme ürünleri alışverişi tamamAkşama detayları veririm. Yoruldum, şimdi alışberişimle bakışarak laktozsuz ve kafeinsiz kahve vakti
Aynen canım benden cok fena bir lohusa yaratcaklar heberleri yok. Belalı lohusa is loadingKeske sancilarinin, sertlesmelerinin asil sebeplerinden birinin onlarin gicikligi oldugunu soleyebilsendestek olmuyosaniz beri kostek olmayin ya. O kadar endiseyle, bilmem kac sanci degeriyle hastanede kaldin, senin derdin sana yetti. Bi de laf etmeleri cok ilginc. Herkes bilmis yahu, bilmeyen bi tanesi de yok keske hepsini puskurtebilsen
Yok canım maalesef. Ben hiç psikoloğa gitmedim. Bir kere psikaytr'e gittim devletteydi oda. İlaç verdi gönderdi. O ilaçları da kullanmadım. Normalde sakin, mutlu bir insanım ama sinirlenince çok zorluyor beni. Herşeyden nefret ediyorum bir anda içim öfke doluyor.Daha önce gidip memnun kaldığınız bi psikolog var mı bende İstanbul Anadolu yakasındayım
Benim ilk aylarda öyleydi, düzeldi inşallah senin de düzelir. Bu durum plesentanın bebekten önce gelmesine sebep oluyor. Bebeğin geliş yönünü kapadığında bu tür gebeliklerde sezeryan öneriliyor. İnşallah sağlıkla gelsin de ne şekilde olursa olsun. Benim de erken doğum riski var hala Allah yardımcımız olsunKızlar günaydın dün benim doktor kontrolum vardı, doktor bebeğin plesantasının rahmin hemen yanında olduğunu, gelende bu durumlarda Sezeryana aldıklarını söyledi 2 hafta içinde yukarı çıkarda düzelirse düzelir dedi 2 hafta sonra alttan muane edecek tekrar inş düzelir bu durum biraz canımı sıktı bu arada ilk doğumum normal idi
,Bunu ilk defa duydumbenim de sağ tarafta plesentam. Doktor normal demişti.
Hey Allahım, sinir bozmada birebirler gerçekten. Ben de kiloluyum, hamileliğimi öğrendiğim ilk gün halama söyledim ‘7 aylık falan herhalde şimdi’ dedi. Daha ilk gün yani düşün :)
Keciboynuzu özünü Portakala katmamıştım hic sen dedin diye yaptım iyi oldu böyleBunun nedeni vucut cok hareketsiz ya kullandigimiz ilaclarda demir ilaci kabizlik yapiyor ben ilaci degistim rahatladim. ( gyneferon kullaniyorum ) bol su iciyorum.. bu ilaci ac karna alip 30 dakikadan sonra yemek yiyorum yemegimin baslangicinida portakal suyu +keci boynuzu pekmezi karistirip iciyom sonrada ne yiyeceksem onu yiyom. Hergun ayni saatte ilaclarimi ozellikle demiri aliyorum... dr um oyle dedi.. cok sukur bana yaradi canim. Send bi sor dr una bu ilaci
NST'ye normalde ne zaman girmeye başlayacağız canım onu biliyor musun?Kizlar yeni bir bilgi
Amniyon sivisi bebegin kilosundan daha onemli,
- neden bebegim diger ayni haftalardaki bebeklere gore az kilo aldi diye takmayin 2500gr dogan cocukla,4000gram dogan saglikli cocuk arasinda gelisimlerinde bir farklilik bizim icin yoktur deniliyor.
NST; bebeğe giden kan akiminin kalitesini gosteriyormuş.. ‼
Renkli Dopplerle; bebeğin kordonundaki kan akimina bakilabilir beslenme konusunda fikir vermek icin,
4. Sirada kilo alimi geliyor... bebek kac gram olmus diyerekten eger bu usttekiler normalse dr genelde cok anormallik yoksa bebegin kilosu dusuktur diye bir ifade kullanmaz diyor dr Kagan Bey.
En güzeli almamak zaten alınca yiyorsun. Ama bizim ofiste abur cubur dolapları var. Millet deli gibi yiyor. Can bu çekiyor yani kendime engel olamıyorumGeçen markette elime biskrem paketini aldım geri koydum
Galiba 33ten sonraNST'ye normalde ne zaman girmeye başlayacağız canım onu biliyor musun?
Aynen öyle doktorda o şekilde söyledi bana bidaha ki kontrolde alttan bakacak işte not aldı, hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlarda napalmBenim ilk aylarda öyleydi, düzeldi inşallah senin de düzelir. Bu durum plesentanın bebekten önce gelmesine sebep oluyor. Bebeğin geliş yönünü kapadığında bu tür gebeliklerde sezeryan öneriliyor. İnşallah sağlıkla gelsin de ne şekilde olursa olsun. Benim de erken doğum riski var hala Allah yardımcımız olsun
Az kaldı o zaman . Çalışır raporu almak için 32' de gidicem bakalım doktora ne diyecek merak ediyorum. Sonra 2 hafta da bir gideriz heralde kontrollere dimi.Galiba 33ten sonra
Ozleyecegim gunlere gitmek istiyorum :)İnsanlara bakma hepsi çok bilmiş, herkes her hamilelikte aynı şeyi yaşamıyor, ilk hamileliğimle bu çok farklı, hamlelğimizin tadını çıkaralım bari çoğu gitti azı kaldı, bugünleri özleyeceğiz çok iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?