2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bunu ilk defa duydum benim de sağ tarafta plesentam. Doktor normal demişti.

Hey Allahım, sinir bozmada birebirler gerçekten. Ben de kiloluyum, hamileliğimi öğrendiğim ilk gün halama söyledim ‘7 aylık falan herhalde şimdi’ dedi. Daha ilk gün yani düşün :)

Şu erkekleri boğmak lazım ya. Bu ara hormonlarım tavan zaten sinir stres salgılıyorum sürekli. Biri elimde kalıcak
Benimki ne yapacağını şaşırdı hoş tutmak için.Doktor tatlıyı yasakladı söyleyip duruyor o da.İki gündür keyfim yok geçen bir tatlıdan bahsetmiştim onu getirmiş çiçek getirmiş.Az kaldı sabret diyor.Bir yandan da kilomla dalga geçiyor sağa sola zar zor dönerken bakıp gülüyor.Herhalde beni kızdırmak hoşuna gidiyor.

Sana cok cok katiliyorum. İnsanin cani sikmasalar bari ya.

Bilincaltimiza nasil isliyor bende cok korkuyorum canim.. gece ruyamda dogum yapiyodum ama ne hikmetse hastanede oda yokmus beni kolidora yerlestiriyorlar esime kizip duruyodum sonrada gidip hemsireyle kavga edip oda anahtari aliyorum annemlere veriyorum ardindan onlar gidiyor ben kyboluyorum hastanede geri uyandim yattim.yine devamini gordum ruyanin .. ikidir ayni bebegi goruyorum en az 3 4 aylik bi bebek ama yeni doğurmuşum gibi

Keske sancilarinin, sertlesmelerinin asil sebeplerinden birinin onlarin gicikligi oldugunu soleyebilsen destek olmuyosaniz beri kostek olmayin ya. O kadar endiseyle, bilmem kac sanci degeriyle hastanede kaldin, senin derdin sana yetti. Bi de laf etmeleri cok ilginc. Herkes bilmis yahu, bilmeyen bi tanesi de yok keske hepsini puskurtebilsen

Aynen canım benden cok fena bir lohusa yaratcaklar heberleri yok. Belalı lohusa is loading

Daha önce gidip memnun kaldığınız bi psikolog var mı bende İstanbul Anadolu yakasındayım
Yok canım maalesef. Ben hiç psikoloğa gitmedim. Bir kere psikaytr'e gittim devletteydi oda. İlaç verdi gönderdi. O ilaçları da kullanmadım. Normalde sakin, mutlu bir insanım ama sinirlenince çok zorluyor beni. Herşeyden nefret ediyorum bir anda içim öfke doluyor.

Benim ilk aylarda öyleydi, düzeldi inşallah senin de düzelir. Bu durum plesentanın bebekten önce gelmesine sebep oluyor. Bebeğin geliş yönünü kapadığında bu tür gebeliklerde sezeryan öneriliyor. İnşallah sağlıkla gelsin de ne şekilde olursa olsun. Benim de erken doğum riski var hala Allah yardımcımız olsun

,

Keciboynuzu özünü Portakala katmamıştım hic sen dedin diye yaptım iyi oldu böyle

NST'ye normalde ne zaman girmeye başlayacağız canım onu biliyor musun?

Geçen markette elime biskrem paketini aldım geri koydum
En güzeli almamak zaten alınca yiyorsun. Ama bizim ofiste abur cubur dolapları var. Millet deli gibi yiyor. Can bu çekiyor yani kendime engel olamıyorum Yoksa evdeyken almıyorum artık yemiyorum.

Aynen öyle doktorda o şekilde söyledi bana bidaha ki kontrolde alttan bakacak işte not aldı, hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlarda napalm

Yaa kizlarr zaman cok nankor bugun bir kere daha hatirlatti bana instagramda 4 yil once bugun hayatimin en guzel pembis hazirliklari diye kizima yaptirdigim kapi susunu paylasmisim. Cok duygulandim gercekten 4 yil once bu siralar kizima kavusmaya gun sayarken simdi 3.5 yasinda koca kiz oldu kardesine birlikte hazirlik yapiyoruz Allah herkese dostuma dusmanima bu duyguyu yasatsin insallah.
Tamda kapi susu konusu acilmisken bir fikirle daha geldim sana M Mucizem26619

Eklentiler

• 20191220_130800.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 51
Ozleyecegim gunlere gitmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…