2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
En güzeli almamak zaten alınca yiyorsun. Ama bizim ofiste abur cubur dolapları var. Millet deli gibi yiyor. Can bu çekiyor yani kendime engel olamıyorum Yoksa evdeyken almıyorum artık yemiyorum.

Evde bir cuce olunca haftada 1 yiyor olsada bir abur cubur cekmecesi oluyor ama bu ara kendimi tutmam gerek cok cok abarttim herseyi tatliyi hamur isini bu ay cok kilo aldim popomdan bacaklarimdan farkindayim

Hayirlara ciksin insallahh İnsan iyice geriliyor ruyanin etkisiyle.. ya benimde bilincaltina baskiladigim dogrudur

Cok guzel bir bilgi paylasmissin kuzucum gercekten ozellikle su kilo konusu, cok onemli bizler cok kiyaslama yapiyoruz ama hic dogru degil esasinda bunu yapmamiz
Aynen bende besleyemiyir muyum diye dusunmekten helak oluyorum... ye ye ye... esimede onu niye unuttun bunu niye almadin diye soyleniyorum... valla bildigim halde niye oyle oluyor siye kendimi frenleyemiirum bazi seylerde ama yapmasak iyi olucak... gelisiminde sikinti olmasin haftasinda dogsun kac kilo oldugunun bir onemi yok.. ikiz bebeklerim diye benimki 30. Haftadan sonra size gore daha az gram artisi oluyormus... cift plesentasi oldugu icin sansliyim beslenme sikintisi cekmeyecek birbirinden etkilenmiyorlar.. ben 2500 gram bebek dogursam opup alnima koyacam... nedense hep bi karamsarlik var ve yanlis yapiyorum farkindayim.. belkide daha buyuk dogacak ne yani boyle seylere giriyorum ama iste.. sizinlede paylasmak istedim... bebegin kilosu az olursada can sikacak bir durum yok, iciniz rahat olsun

Ben de öyle az önce yine saçma sapan bişeyden sinir harbi yaşadım. Yok ya tahammül edemiyorum

gecen hafta 75 lik seker yuklemesi yaptirdim. ac karna olan ve 60 dk lik olan olcumlerimde sikinti cikmadi falan 120 dk lik yapilan 198 yani sinirda cikti.. ve pazartesi endokrinle gorusme yaptim. 1 haftalik diyet ve seker takibi verdi.. sabah ac karnina olctugum degerlerim yuksek cikiyor. ama gun icinde yaptiklarim sukur normal.. gunde 6 kez olcuyorum yemeklerden hemen once ve yemekten tam 1 saat sonra.. ve su an korkuyorum sabah yuksek ciktigi icin ignelere baslatirmi acaba!
ve bu hafta kendimi inanilmaz derece mutsuz hissediyorum bildiginiz depresyondayim yani.. kendimi surekli yorgun mutsuz hissediyorum.. aksamlari da inanilmaz sirt agrisi yasiyorum..
aylardir ev ariyorduk gecen ay bulduk.. su an tadilatta ve mobilyalar uretimde.. hepsi 1 ay sonra gelicek ve ben 1 ay sonra tasinicam.. bu agrilarla agirlikla nasil yapicam geceleri uyandikca aklima geliyor daha da mutsuz oluyorum...

Evet ya cook ozleyecegiz hemde ben simdiden dusunuyorum cok guzel birsey arayacagim diye :)

Cikar cnm merak etme. Benimde kizimda oyleydi. Progestan veriyolar bunun icin . Ben kullaniyordum zaten cikmisti yukari

Diyet programi ile baslaniyor insulin oncesi cnm. Ben suan diyetteyim haftayada kontrol var olcum yapip gidicem

Kızçeler az önce homendden ‰50 indirim kodu geldi. İhtiyacı olan varsa vereyim kullansın bir bakın

Her ultrasona gittiğimde ayaklar tepede oluyor benim kuzunun ne ara indiriyo bilemiyorum☺ Ayakları yüzünden yüzünü göremiyorum
Valla ben zaten tipa gidiyorum gostermiyolar artik buyudu die sanirim ekrana sigmiyorya :)) gecen ozele gittim goreyim die anca pipisini gosterdi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…