- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bana 1 ay sonra dedi ya banane ben 3 hafta sonra gidicem :)Gunaydin hamislerbiz bugun doktorda geldik. Haftamizla uyumlu ciktik cok sukur 1500 gr olmusuz doktor bundan sonra 2 haftaya bir gel dedi
En güzeli almamak zaten alınca yiyorsun. Ama bizim ofiste abur cubur dolapları var. Millet deli gibi yiyor. Can bu çekiyor yani kendime engel olamıyorumYoksa evdeyken almıyorum artık yemiyorum.
Hayirlara ciksin insallahhBilincaltimiza nasil isliyor bende cok korkuyorum canim.. gece ruyamda dogum yapiyodum ama ne hikmetse hastanede oda yokmus beni kolidora yerlestiriyorlar esime kizip duruyodum sonrada gidip hemsireyle kavga edip oda anahtari aliyorum annemlere veriyorum ardindan onlar gidiyor ben kyboluyorum hastanedegeri uyandim yattim.yine devamini gordum ruyanin .. ikidir ayni bebegi goruyorum en az 3 4 aylik bi bebek ama yeni doğurmuşum gibi
Ye ye demiri vucutta emilimi artiyor o sekilde.. ister guzel ister cirkin bend mecburiyetten sutu sevdim kefiri sevdim pekmez sevdim.. pek tercih edecegim seyler degil ozellikle hergun..Keciboynuzu özünü Portakala katmamıştım hic sen dedin diye yaptım iyi oldu böyle
Ben 32 diye biliyorumNST'ye normalde ne zaman girmeye başlayacağız canım onu biliyor musun?
Aynen bende besleyemiyir muyum diye dusunmekten helak oluyorum... ye ye ye... esimede onu niye unuttun bunu niye almadin diye soyleniyorum... valla bildigim halde niye oyle oluyor siye kendimi frenleyemiirum bazi seylerde ama yapmasak iyi olucak... gelisiminde sikinti olmasin haftasinda dogsun kac kilo oldugunun bir onemi yok.. ikiz bebeklerim diye benimki 30. Haftadan sonra size gore daha az gram artisi oluyormus... cift plesentasi oldugu icin sansliyim beslenme sikintisi cekmeyecek birbirinden etkilenmiyorlar.. ben 2500 gram bebek dogursam opup alnima koyacam... nedense hep bi karamsarlik var ve yanlis yapiyorum farkindayim.. belkide daha buyuk dogacak ne yani boyle seylere giriyorum ama iste.. sizinlede paylasmak istedim... bebegin kilosu az olursada can sikacak bir durum yok, iciniz rahat olsunCok guzel bir bilgi paylasmissin kuzucum gercektenozellikle su kilo konusu, cok onemli bizler cok kiyaslama yapiyoruz ama hic dogru degil esasinda bunu yapmamiz
Ben de öyle az önce yine saçma sapan bişeyden sinir harbi yaşadım. Yok ya tahammül edemiyorumBende aynı durumdayım. Çocuğumu alıp gidesim var bu ülkedenEşime geçen gün öyle nefret besledim ki hepinizden nefret ediyorum ailende gelmesin bu eve sana da çocuğun yüzünü göstermiycem neler neler dedim. O da diyor ki tamam hayatım işten izin al istersen geliyim seni eve götüriyim. Öyle diyince daha çok sinir oluyorum uzak dur benden yazma bana falan diyorum Kafalar karışık arkadaşlar psikolojim hiç iyi değil. Ama stres bebeğe çok zararlı. Onun için kendimi sakin tutmaya çalışacağım.
Masallah kiloya bakGunaydin hamislerbiz bugun doktorda geldik. Haftamizla uyumlu ciktik cok sukur 1500 gr olmusuz doktor bundan sonra 2 haftaya bir gel dedi
Evet ya cook ozleyecegiz hemde ben simdiden dusunuyorum cok guzel birsey arayacagim diye :)İnsanlara bakma hepsi çok bilmiş, herkes her hamilelikte aynı şeyi yaşamıyor, ilk hamileliğimle bu çok farklı, hamlelğimizin tadını çıkaralım bari çoğu gitti azı kaldı, bugünleri özleyeceğiz çok iyi biliyorum
Benum bebekte makat geliss canim . Bazen vuruyor ayaklariyla cok can yakici ve gidiklayici :)Canım bana en son kontrolde doktor bebek makat geliş pozisyonunda bu aralar ilişkiye girer gibi vajinanda sızı hissedebilirsin demişti
Cikar cnm merak etme. Benimde kizimda oyleydi. Progestan veriyolar bunun icin . Ben kullaniyordum zaten cikmisti yukariKızlar günaydın dün benim doktor kontrolum vardı, doktor bebeğin plesantasının rahmin hemen yanında olduğunu, gelende bu durumlarda Sezeryana aldıklarını söyledi 2 hafta içinde yukarı çıkarda düzelirse düzelir dedi 2 hafta sonra alttan muane edecek tekrar inş düzelir bu durum biraz canımı sıktı bu arada ilk doğumum normal idi
Diyet programi ile baslaniyor insulin oncesi cnm. Ben suan diyetteyim haftayada kontrol var olcum yapip gidicemgecen hafta 75 lik seker yuklemesi yaptirdim. ac karna olan ve 60 dk lik olan olcumlerimde sikinti cikmadi falan 120 dk lik yapilan 198 yani sinirda cikti.. ve pazartesi endokrinle gorusme yaptim. 1 haftalik diyet ve seker takibi verdi.. sabah ac karnina olctugum degerlerim yuksek cikiyor. ama gun icinde yaptiklarim sukur normal.. gunde 6 kez olcuyorum yemeklerden hemen once ve yemekten tam 1 saat sonra.. ve su an korkuyorum sabah yuksek ciktigi icin ignelere baslatirmi acaba!
ve bu hafta kendimi inanilmaz derece mutsuz hissediyorum bildiginiz depresyondayim yani.. kendimi surekli yorgun mutsuz hissediyorum.. aksamlari da inanilmaz sirt agrisi yasiyorum..
aylardir ev ariyorduk gecen ay bulduk.. su an tadilatta ve mobilyalar uretimde.. hepsi 1 ay sonra gelicek ve ben 1 ay sonra tasinicam.. bu agrilarla agirlikla nasil yapicam geceleri uyandikca aklima geliyor daha da mutsuz oluyorum...
Her ultrasona gittiğimde ayaklar tepede oluyor benim kuzunun ne ara indiriyo bilemiyorumBenum bebekte makat geliss canim . Bazen vuruyor ayaklariyla cok can yakici ve gidiklayici :)
Valla ben zaten tipa gidiyorum gostermiyolar artik buyudu die sanirim ekrana sigmiyorya :)) gecen ozele gittim goreyim die anca pipisini gosterdi :))))Her ultrasona gittiğimde ayaklar tepede oluyor benim kuzunun ne ara indiriyo bilemiyorum☺ Ayakları yüzünden yüzünü göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?