- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bende oda en az senin kadar mutludurValla bugün cnm öyle bi fastfood çektiki avmye gittik yedim kolada iiçtimmm annemm beni affetttt
Biz de kafasında net bir şekilde yüzünü görmek için uğraşıyoruz sürekliValla ben zaten tipa gidiyorum gostermiyolar artik buyudu die sanirim ekrana sigmiyorya :)) gecen ozele gittim goreyim die anca pipisini gosterdi :))))
Gosterir insallahh :)Biz de kafasında net bir şekilde yüzünü görmek için uğraşıyoruz sürekli☺☺ Bakalım Salı günü görebilecek miyiz☺ Annesine sürpriz yapmış seninkisi
Maşşalh kuzuya annesiKizlar simdi.hastaneden geliyorum. Dun gece cok agrim oldu adet sancisi gibi siddetliydi bu hafta hep ara ara olmuştu zaten. Nst cekildim normal cikti. Agrilarim sebebi gazmis. Bu hafta baya gazlı seyler yemisim. Dun mesela ispanak yedim. Onunla birlikte yogurt yenmemeliymis gaz yapiyormus pirasada ayni sekilde. Ayni adet sancisiydi hic gaz sancisi oldugunu tahmin etmemistim. Minik topsam 1730 olmus
Sagol canimMaşşalh kuzuya annesi
Sevindim canım çok şükür makat geliş olunca ne oluyor muş ki cnmSagol canimbu arada makat gelis pozisyondaydi doktorum bol bol emekle.dedi oyle yaptım cok şükür su an bas asagi dönmüş
Ben kızımda çok iştahsızdım.Abur cubur zaten canım istemiyordu.Sabah kahvaltı ne yediysem akşam da zar zor bir tabak yemek.Nadiren meyve süt.Kızım 3350 doğdu.Doktorun dediği şu çocuk zaten kanı rahatlıkla alabiliyorsa kan akışında sıkıntı yoksa beslenir senden.Bebekler depolarımızı tüketiyorlar biz ayakta durabilmek için yiyoruz.Bizim de baştan iki kese vardı.Doktor ikiz olabilir dediğinde ben sevinemedim Allah biliyor.Eşim çok sevinmişti de doktor ikiz hamilelikler zordur takibi de doğumu da demişti.Senin çoğu yaşadığın şey stres yapman normal.Ben bir bebeği zor taşıyorum sen benim yaşadığım sıkıntıların iki katını yaşıyorsun.Kendini beğen bence tebrik et.Senin şu an yaptığın hiç kolay birşey değil.Sevgi dolu kocaman bir kalbin var.İki çocuğuna da rahatlıkla yeter.Ben kayınpederime baba iki çocuk çok zor olur dediğimde ne güzel kapı gibi üç tane evladın olacak demişti.Doktor ikiz durumu on güne belli olur dediğinde Alahım bir kız bir erkekse nasip et demiştim.Nasip olmadı demek ki hayırlısı böyleymiş.Kendini mutlu edecek şeylerle uğraş doğumdan sonra bir süre iptal oluyorsun.Bir arkadaşıma dert yanarken hamilelikten doğumdan sonra biraz daha kalsaydı diyeceksin tadını çıkar demiştiAynen bende besleyemiyir muyum diye dusunmekten helak oluyorum... ye ye ye... esimede onu niye unuttun bunu niye almadin diye soyleniyorum... valla bildigim halde niye oyle oluyor siye kendimi frenleyemiirum bazi seylerde ama yapmasak iyi olucak... gelisiminde sikinti olmasin haftasinda dogsun kac kilo oldugunun bir onemi yok.. ikiz bebeklerim diye benimki 30. Haftadan sonra size gore daha az gram artisi oluyormus... cift plesentasi oldugu icin sansliyim beslenme sikintisi cekmeyecek birbirinden etkilenmiyorlar.. ben 2500 gram bebek dogursam opup alnima koyacam... nedense hep bi karamsarlik var ve yanlis yapiyorum farkindayim.. belkide daha buyuk dogacak ne yani boyle seylere giriyorum ama iste.. sizinlede paylasmak istedim... bebegin kilosu az olursada can sikacak bir durum yok, iciniz rahat olsun
Normal doguma engel oluyo cnm tam oraya oturur pozisyonda oluyoSevindim canım çok şükür makat geliş olunca ne oluyor muş ki cnm
Makat geliş olursa normal doğum yapılamıyor maalesef.Bir de hamilelikte vajinaya çok baskı yapıyor.Sevindim canım çok şükür makat geliş olunca ne oluyor muş ki cnm
Ben de dört aylıktı kontrole gittiğimde uzun dik birşey gördüğümde herhalde kordondur bu kadar olamaz daha dediğimde doktor maşallah kocaman farkettiniz mi dediğinde tahmin ettiğim şey mi demiştimValla ben zaten tipa gidiyorum gostermiyolar artik buyudu die sanirim ekrana sigmiyorya :)) gecen ozele gittim goreyim die anca pipisini gosterdi :))))
Kabin boysa iyi ş canım büyük değil bir tarafına kendininkini bir tarafına bebişininkini koyarsınEki Görüntüle 2567176 Bu valiz nasıl kabin boy ama büyük mü hastane için
Kabin boya göre az bi genişliği vardı son anda onu verip yine aynı renk kabin boy aldım 120 tlKabin boysa iyi ş canım büyük değil bir tarafına kendininkini bir tarafına bebişininkini koyarsın
Biz en son kontrolde ağzını açıp esnediğini gördük ya çok güzel bi duygu kurban olurum yaradanaBiz de kafasında net bir şekilde yüzünü görmek için uğraşıyoruz sürekli☺☺ Bakalım Salı günü görebilecek miyiz☺ Annesine sürpriz yapmış seninkisi
Güle güle kullan inşallah bende daha çocuk düşünmediğim için bunda aklıma geleni yapmak istiyorumAnnem bugun lohusa takimi almis cocuk gibi sevindim ne kadar gerek yok diye dusunulse de bazi şeylere heves ediyor insan...
Emekleyince düzeliyor muymuşSagol canimbu arada makat gelis pozisyondaydi doktorum bol bol emekle.dedi oyle yaptım cok şükür su an bas asagi dönmüş
Bana doktor Progestan falan vermedi özellikle sordum ama gerek görmedi herhalde çok fazla aşağıda değilCikar cnm merak etme. Benimde kizimda oyleydi. Progestan veriyolar bunun icin . Ben kullaniyordum zaten cikmisti yukari
Evet kuzum ya biz de gördük o halini çok tatlıydı Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları inşallahBiz en son kontrolde ağzını açıp esnediğini gördük ya çok güzel bi duygu kurban olurum yaradana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?