2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla ben zaten tipa gidiyorum gostermiyolar artik buyudu die sanirim ekrana sigmiyorya :)) gecen ozele gittim goreyim die anca pipisini gosterdi :))))
Biz de kafasında net bir şekilde yüzünü görmek için uğraşıyoruz sürekli Bakalım Salı günü görebilecek miyiz Annesine sürpriz yapmış seninkisi

Kizlar simdi.hastaneden geliyorum. Dun gece cok agrim oldu adet sancisi gibi siddetliydi bu hafta hep ara ara olmuştu zaten. Nst cekildim normal cikti. Agrilarim sebebi gazmis. Bu hafta baya gazlı seyler yemisim. Dun mesela ispanak yedim. Onunla birlikte yogurt yenmemeliymis gaz yapiyormus pirasada ayni sekilde. Ayni adet sancisiydi hic gaz sancisi oldugunu tahmin etmemistim. Minik topsam 1730 olmus

Maşşalh kuzuya annesi

Ben kızımda çok iştahsızdım.Abur cubur zaten canım istemiyordu.Sabah kahvaltı ne yediysem akşam da zar zor bir tabak yemek.Nadiren meyve süt.Kızım 3350 doğdu.Doktorun dediği şu çocuk zaten kanı rahatlıkla alabiliyorsa kan akışında sıkıntı yoksa beslenir senden.Bebekler depolarımızı tüketiyorlar biz ayakta durabilmek için yiyoruz.Bizim de baştan iki kese vardı.Doktor ikiz olabilir dediğinde ben sevinemedim Allah biliyor.Eşim çok sevinmişti de doktor ikiz hamilelikler zordur takibi de doğumu da demişti.Senin çoğu yaşadığın şey stres yapman normal.Ben bir bebeği zor taşıyorum sen benim yaşadığım sıkıntıların iki katını yaşıyorsun.Kendini beğen bence tebrik et.Senin şu an yaptığın hiç kolay birşey değil.Sevgi dolu kocaman bir kalbin var.İki çocuğuna da rahatlıkla yeter.Ben kayınpederime baba iki çocuk çok zor olur dediğimde ne güzel kapı gibi üç tane evladın olacak demişti.Doktor ikiz durumu on güne belli olur dediğinde Alahım bir kız bir erkekse nasip et demiştim.Nasip olmadı demek ki hayırlısı böyleymiş.Kendini mutlu edecek şeylerle uğraş doğumdan sonra bir süre iptal oluyorsun.Bir arkadaşıma dert yanarken hamilelikten doğumdan sonra biraz daha kalsaydı diyeceksin tadını çıkar demişti

Valla ben zaten tipa gidiyorum gostermiyolar artik buyudu die sanirim ekrana sigmiyorya :)) gecen ozele gittim goreyim die anca pipisini gosterdi :))))
Ben de dört aylıktı kontrole gittiğimde uzun dik birşey gördüğümde herhalde kordondur bu kadar olamaz daha dediğimde doktor maşallah kocaman farkettiniz mi dediğinde tahmin ettiğim şey mi demiştim

Biz de kafasında net bir şekilde yüzünü görmek için uğraşıyoruz sürekli☺☺ Bakalım Salı günü görebilecek miyiz☺ Annesine sürpriz yapmış seninkisi
Biz en son kontrolde ağzını açıp esnediğini gördük ya çok güzel bi duygu kurban olurum yaradana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…