2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evde bir cuce olunca haftada 1 yiyor olsada bir abur cubur cekmecesi oluyor ama bu ara kendimi tutmam gerek cok cok abarttim herseyi tatliyi hamur isini bu ay cok kilo aldim popomdan bacaklarimdan farkindayim
Benim bacaklarımda mor damarlar oluştu. Doğumdan sonra bunlar için tedavi yöntemi araştırcam. Seanslarla falan gidiyormuş beyaza dönüşmediyse. Bakalım ya acık kendimize engel olabilsek olnuycak böyle şeyler

Masallah yaa ne yiyip iciyosunuz 26. Haftada 850 gramdi benim bebis az gibi geliyor bana binli kilolar gorunce :)

hanimlar mustela urunleri iyimidir??
bizim burdaki eczane de mustela urunlerinin 2. sinde %50 indirim var lazim ne varsa yarin hepsini mustela dan alayim diyorum! bilgisi olan varsa ve ne alinmasi gerekiyorsa yardimci olabilirmi?

Eklentiler

• 12EB2D37-B738-4348-A381-A5B489C116E1.webp
    61 KB · Görüntüleme: 38
Ben de dört aylıktı kontrole gittiğimde uzun dik birşey gördüğümde herhalde kordondur bu kadar olamaz daha dediğimde doktor maşallah kocaman farkettiniz mi dediğinde tahmin ettiğim şey mi demiştim
Yaaa sesli guldum kurban olurum yaradana bende ilk kendim farkettim bacakalrininl ayirmisti besbelliydi tam o sirada heralde bu bir pipi die dusunurken dr erkek dedi

Hanımlar bebeğin hareketlerine takılan var mı ya 27.haftada dün çok hareketliydi bugün hiç ses yok sadece çok derinden Biraz hissettiriyor endişeleniyorum

Hanımlar bebeğin hareketlerine takılan var mı ya 27.haftada dün çok hareketliydi bugün hiç ses yok sadece çok derinden Biraz hissettiriyor endişeleniyorum
bende 27. haftadayim 2 gundur hareketleri hem cok az hemde cok yavas... kendini cok hissettirmiyor yani.. bende durdum sadece onu dinliyorum!

bizim burdaki eczane de mustela urunlerinin 2. sinde %50 indirim var lazim ne varsa yarin hepsini mustela dan alayim diyorum! bilgisi olan varsa ve ne alinmasi gerekiyorsa yardimci olabilirmi?
Mühendisi oğlu diye bir hesap var Instagram'da icerik araştırıyor. Onun paylaşımlarını bir inceleyin isterseniz.

Benimkiler ikiz bende 3 gun önce bebeklerden birinin hareketini çok az hissettim, sonra takip ettim. 2 saatte 10 hareket normalmis.
sonraki gün de çok hareketliydiler, dün akşamdan öyle.
Ama bugun yine çok durgunlar☺

İyidir diye biliyorum ben.Ben de kullandım arkadaşlarım da var memnunlar.

Cok duygulandirdin beni .. ya bende kendime kiziyorum cok mu kotu bir insanim acaba.. babamlar hafta sonu yalniz kalalim felan diyerekten kardesine gectiler onlari hem gormek hem o taraflara gecmek icin.. simdi haber aldimki kp yoldaymis tek basina geliyor... yahu insan arayipta bana en azindan geliyorum birsey demez mi? Ya hic bisey demiyorum.. diyemiyorum.. annemede evi bugun toplama dedim siz gecin nasil olsa yarinda ayni olacak yarin gelecekler annemler belki pazar gelirler bilmiyorum.. ya ama sinir basiyor.. ben esin ailesine demistimki bana gelmeden ablamlar cocuklarinin kiyafetlerini sizle bana gondercekler... kargoylada alabiliriz ama benim esimin aileside orda ya.. niye bidaha ugrassinlarki felan ama nasip olmadi.. su halimde birazcik iyiyken o kiyafetleride hazirlamak. Neyse Allah sabir versin bana. Bu lohusalik bana sinir verecek kesinlikle.. ahan daha dun hastanelerden geldik.. korkumdan oldumki acaba biseyim mi var diye... agrilar olmasi normalmis dedim ama annecim yorulmasin diye bisey demedim onlara nasilsa benide aramamis esimden ogrendim babasinin gelcegini.. kalktim evi toparladim az bucuk yemek yaptim.. yorulmiiim diye esimde erken cikmis isten... gelip is yapacak guya evde

Kızlar kızlar bugün e bebek emzirme indiriminden göğüs kremi ve süt poşeti aldım baya uyguna denk geldi. Bebişimin hemen her şeyi tamamlandı ufak tefek şeyler kaldı. Bir de hastane çıkışı yaptırcam isme özel maaşı bekliyorum onun için de her gün dolabını açıp açıp bakıyorum kafayı yedim galiba

Benimkiler ikiz bende 3 gun önce bebeklerden birinin hareketini çok az hissettim, sonra takip ettim. 2 saatte 10 hareket normalmis.

Ya kuzum sen gidecektin doktora sali gunu muydu??? Artik hareketlerini takmiyorum ben ya.. hareket gun icinde hissediyorsam yeter.. Doktorlara giderken yok esime soyleyecem hadi gidelim yok bisey bundanda bunaldim... ben her isimi kendim yapardim yapamamak fena sikici...

25. haftada yine öyle bir sessizlik yaşadım doktora gittim hemen hiç Bi sorun yok dendi yinede içim rahat etmiyor.. Aynen benimde öyle dün o kadar hareketliydi ki yürüdüm durdum sakinleşsin diye bugun çık az yorulmuştur inşAllah ondandır sessizliği

Reactions: Eva
Yazın annemler yoktu yanımda.Ben zaten ful yatış vermişti doktor.Kayımvalidemler geliyorlardı hiçbir şeye elimi sürmüyordum.Eşim ne yaparsa vallahi.Senin durumunu biliyorlar kimse ayıplamaz seni.Ne diye kendini paralıyorsun.Ağrın varsa yat dinlen.Ben vallahi onların yanında bile kusura bakmayın deyip bacaklarımı uzatıyordum.Kendine yapıyorsun canım.İyiysen elinden geleni yap iyi değilsen de yat kimse kusura bakamaz.

Valla bugün cnm öyle bi fastfood çektiki avmye gittik yedim kolada iiçtimmm annemm beni affetttt
Bende dun hastane donusu hamburgeri ozlemisim beee bi awm yapak mi valla gittim tika basa doyurdum ustune bir kola 7 aydir ikinci bardagim bile degil gibi .. kendimi oyle teselli ettim yalniz degilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…