- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Benim bacaklarımda mor damarlar oluştu. Doğumdan sonra bunlar için tedavi yöntemi araştırcam. Seanslarla falan gidiyormuş beyaza dönüşmediyse. Bakalım ya acık kendimize engel olabilsek olnuycak böyle şeylerEvde bir cuce oluncahaftada 1 yiyor olsada bir abur cubur cekmecesi oluyor ama bu ara kendimi tutmam gerek cok cok abarttim herseyi tatliyi hamur isini bu ay cok kilo aldim popomdan bacaklarimdan farkindayim
Aaa ilk defa duydum böyle birşey ters dönerse aklımda bulunsun sağol canım.Sagol canimbu arada makat gelis pozisyondaydi doktorum bol bol emekle.dedi oyle yaptım cok şükür su an bas asagi dönmüş
Masallah yaa ne yiyip iciyosunuz 26. Haftada 850 gramdi benim bebis az gibi geliyor bana binli kilolar gorunce :)Kizlar simdi.hastaneden geliyorum. Dun gece cok agrim oldu adet sancisi gibi siddetliydi bu hafta hep ara ara olmuştu zaten. Nst cekildim normal cikti. Agrilarim sebebi gazmis. Bu hafta baya gazlı seyler yemisim. Dun mesela ispanak yedim. Onunla birlikte yogurt yenmemeliymis gaz yapiyormus pirasada ayni sekilde. Ayni adet sancisiydi hic gaz sancisi oldugunu tahmin etmemistim. Minik topsam 1730 olmus
Ayy benimkide makat gelis korkarim ben emeklemeye :)))Sagol canimbu arada makat gelis pozisyondaydi doktorum bol bol emekle.dedi oyle yaptım cok şükür su an bas asagi dönmüş
Kendiligindende cikiyor zaten canim cogu dr da gerek duymuyor.Bana doktor Progestan falan vermedi özellikle sordum ama gerek görmedi herhalde çok fazla aşağıda değil
Yaaa sesli guldum kurban olurum yaradanaBen de dört aylıktı kontrole gittiğimde uzun dik birşey gördüğümde herhalde kordondur bu kadar olamaz daha dediğimde doktor maşallah kocaman farkettiniz mi dediğinde tahmin ettiğim şey mi demiştim
bende 27. haftadayim 2 gundur hareketleri hem cok az hemde cok yavas... kendini cok hissettirmiyor yani.. bende durdum sadece onu dinliyorum!Hanımlar bebeğin hareketlerine takılan var mı ya27.haftada dün çok hareketliydi bugün hiç ses yok sadece çok derinden Biraz hissettiriyor endişeleniyorum
bende 27. haftadayim 2 gundur hareketleri hem cok az hemde cok yavas... kendini cok hissettirmiyor yani.. bende durdum sadece onu dinliyorum!
Mühendisi oğlu diye bir hesap var Instagram'da icerik araştırıyor. Onun paylaşımlarını bir inceleyin isterseniz.hanimlar mustela urunleri iyimidir??
bizim burdaki eczane de mustela urunlerinin 2. sinde %50 indirim var lazim ne varsa yarin hepsini mustela dan alayim diyorum! bilgisi olan varsa ve ne alinmasi gerekiyorsa yardimci olabilirmi?
Benimkiler ikiz bende 3 gun önce bebeklerden birinin hareketini çok az hissettim, sonra takip ettim. 2 saatte 10 hareket normalmis.Hanımlar bebeğin hareketlerine takılan var mı ya27.haftada dün çok hareketliydi bugün hiç ses yok sadece çok derinden Biraz hissettiriyor endişeleniyorum
İyidir diye biliyorum ben.Ben de kullandım arkadaşlarım da var memnunlar.hanimlar mustela urunleri iyimidir??
bizim burdaki eczane de mustela urunlerinin 2. sinde %50 indirim var lazim ne varsa yarin hepsini mustela dan alayim diyorum! bilgisi olan varsa ve ne alinmasi gerekiyorsa yardimci olabilirmi?
Cok duygulandirdin beni .. ya bende kendime kiziyorum cok mu kotu bir insanim acaba.. babamlar hafta sonu yalniz kalalim felan diyerekten kardesine gectiler onlari hem gormek hem o taraflara gecmek icin.. simdi haber aldimki kp yoldaymis tek basina geliyor... yahu insan arayipta bana en azindan geliyorum birsey demez mi? Ya hic bisey demiyorum.. diyemiyorum.. annemede evi bugun toplama dedim siz gecin nasil olsa yarinda ayni olacak yarin gelecekler annemler belki pazar gelirler bilmiyorum.. ya ama sinir basiyor.. ben esin ailesine demistimki bana gelmeden ablamlar cocuklarinin kiyafetlerini sizle bana gondercekler... kargoylada alabiliriz ama benim esimin aileside orda ya.. niye bidaha ugrassinlarki felan ama nasip olmadi.. su halimde birazcik iyiyken o kiyafetleride hazirlamak. Neyse Allah sabir versin bana. Bu lohusalik bana sinir verecek kesinlikle.. ahan daha dun hastanelerden geldik.. korkumdan oldumki acaba biseyim mi var diye... agrilar olmasi normalmis dedim ama annecim yorulmasin diye bisey demedim onlara nasilsa benide aramamis esimden ogrendim babasinin gelcegini.. kalktim evi toparladim az bucuk yemek yaptim.. yorulmiiim diye esimde erken cikmis isten... gelip is yapacak guya evdeBen kızımda çok iştahsızdım.Abur cubur zaten canım istemiyordu.Sabah kahvaltı ne yediysem akşam da zar zor bir tabak yemek.Nadiren meyve süt.Kızım 3350 doğdu.Doktorun dediği şu çocuk zaten kanı rahatlıkla alabiliyorsa kan akışında sıkıntı yoksa beslenir senden.Bebekler depolarımızı tüketiyorlar biz ayakta durabilmek için yiyoruz.Bizim de baştan iki kese vardı.Doktor ikiz olabilir dediğinde ben sevinemedim Allah biliyor.Eşim çok sevinmişti de doktor ikiz hamilelikler zordur takibi de doğumu da demişti.Senin çoğu yaşadığın şey stres yapman normal.Ben bir bebeği zor taşıyorum sen benim yaşadığım sıkıntıların iki katını yaşıyorsun.Kendini beğen bence tebrik et.Senin şu an yaptığın hiç kolay birşey değil.Sevgi dolu kocaman bir kalbin var.İki çocuğuna da rahatlıkla yeter.Ben kayınpederime baba iki çocuk çok zor olur dediğimde ne güzel kapı gibi üç tane evladın olacak demişti.Doktor ikiz durumu on güne belli olur dediğinde Alahım bir kız bir erkekse nasip et demiştim.Nasip olmadı demek ki hayırlısı böyleymiş.Kendini mutlu edecek şeylerle uğraş doğumdan sonra bir süre iptal oluyorsun.Bir arkadaşıma dert yanarken hamilelikten doğumdan sonra biraz daha kalsaydı diyeceksin tadını çıkar demişti
Anca sigar gotureceklerin cnmEki Görüntüle 2567176 Bu valiz nasıl kabin boy ama büyük mü hastane için
Benimkiler ikiz bende 3 gun önce bebeklerden birinin hareketini çok az hissettim, sonra takip ettim. 2 saatte 10 hareket normalmis.
sonraki gün de çok hareketliydiler, dün akşamdan öyle.
Ama bugun yine çok durgunlar☺
Benimkiler ikiz bende 3 gun önce bebeklerden birinin hareketini çok az hissettim, sonra takip ettim. 2 saatte 10 hareket normalmis.
sonraki gün de çok hareketliydiler, dün akşamdan öyle.
Ama bugun yine çok durgunlar☺
Yazın annemler yoktu yanımda.Ben zaten ful yatış vermişti doktor.Kayımvalidemler geliyorlardı hiçbir şeye elimi sürmüyordum.Eşim ne yaparsa vallahi.Senin durumunu biliyorlar kimse ayıplamaz seni.Ne diye kendini paralıyorsun.Ağrın varsa yat dinlen.Ben vallahi onların yanında bile kusura bakmayın deyip bacaklarımı uzatıyordum.Kendine yapıyorsun canım.İyiysen elinden geleni yap iyi değilsen de yat kimse kusura bakamaz.Cok duygulandirdin beni .. ya bende kendime kiziyorum cok mu kotu bir insanim acaba.. babamlar hafta sonu yalniz kalalim felan diyerekten kardesine gectiler onlari hem gormek hem o taraflara gecmek icin.. simdi haber aldimki kp yoldaymis tek basina geliyor... yahu insan arayipta bana en azindan geliyorum birsey demez mi? Ya hic bisey demiyorum.. diyemiyorum.. annemede evi bugun toplama dedim siz gecin nasil olsa yarinda ayni olacak yarin gelecekler annemler belki pazar gelirler bilmiyorum.. ya ama sinir basiyor.. ben esin ailesine demistimki bana gelmeden ablamlar cocuklarinin kiyafetlerini sizle bana gondercekler... kargoylada alabiliriz ama benim esimin aileside orda ya.. niye bidaha ugrassinlarki felan ama nasip olmadi.. su halimde birazcik iyiyken o kiyafetleride hazirlamak. Neyse Allah sabir versin bana. Bu lohusalik bana sinir verecek kesinlikle.. ahan daha dun hastanelerden geldik.. korkumdan oldumki acaba biseyim mi var diye... agrilar olmasi normalmis dedim ama annecim yorulmasin diye bisey demedim onlara nasilsa benide aramamis esimden ogrendim babasinin gelcegini.. kalktim evi toparladim az bucuk yemek yaptim.. yorulmiiim diye esimde erken cikmis isten... gelip is yapacak guya evde
Bende dun hastane donusu hamburgeri ozlemisim beee bi awm yapak mi valla gittim tika basa doyurdum ustune bir kolaValla bugün cnm öyle bi fastfood çektiki avmye gittik yedim kolada iiçtimmm annemm beni affetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?