- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Oyleymis oyle dedi emekle alttan baskiyla yon degistiriyomusEmekleyince düzeliyor muymuş
Evet bende o yuzden dedim hatta birinde dha makt gelis pozisyonduAaa ilk defa duydum böyle birşey ters dönerse aklımda bulunsun sağol canım.
Ben yan duruyor gibi hissediyorumEvet bende o yuzden dedim hatta birinde dha makt gelis pozisyondu
Emeklerken bos emeklemiyordum yerleride siliyordumAyy benimkide makat gelis korkarim ben emeklemeye :)))
Daha zaman cok döner canimBen yan duruyor gibi hissediyorumdoktora daha 2 hafta var
Masallah cnm en son gittigimde bana 1 ay sonra gel demistiGunaydin hamislerbiz bugun doktorda geldik. Haftamizla uyumlu ciktik cok sukur 1500 gr olmusuz doktor bundan sonra 2 haftaya bir gel dedi
Midene baskı yapmaya başladı canım normal. Az az sık sık yemek ye ve yatarken yüksek yatmaya çalışKızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Ayy canımsınnnnBende dun hastane donusu hamburgeri ozlemisim beee bi awm yapak mi valla gittim tika basa doyurdum ustune bir kola7 aydir ikinci bardagim bile degil gibi .. kendimi oyle teselli ettim yalniz degilsin..
Evet öyle derler.Bir de bebek baskı yapıyor ya artık ondan da olabilir.Benim de bu hafta çok yandı midem.Kızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Ben 3 hafta olur diye biliyordum ama sansimiza 2 hafta ciktiMasallah cnm en son gittigimde bana 1 ay sonra gel demisti
Darisi size artik canimMasallah kiloya bak
Oy massallah su anda en tospik seninki cnm :)benim 1550 daha :)Kizlar simdi.hastaneden geliyorum. Dun gece cok agrim oldu adet sancisi gibi siddetliydi bu hafta hep ara ara olmuştu zaten. Nst cekildim normal cikti. Agrilarim sebebi gazmis. Bu hafta baya gazlı seyler yemisim. Dun mesela ispanak yedim. Onunla birlikte yogurt yenmemeliymis gaz yapiyormus pirasada ayni sekilde. Ayni adet sancisiydi hic gaz sancisi oldugunu tahmin etmemistim. Minik topsam 1730 olmus
Git Canim tabi neymis o oyle buyuduk biz artik daha sık gorus gunumuz olmaliBana 1 ay sonra dedi ya banane ben 3 hafta sonra gidicem :)
Gitmedim o gün doktora beklemistim biraz daha hareket etmişti minnnnagim canım.Ya kuzum sen gidecektin doktora sali gunu muydu??? Artik hareketlerini takmiyorum ben ya.. hareket gun icinde hissediyorsam yeter.. Doktorlara giderken yok esime soyleyecem hadi gidelim yok bisey bundanda bunaldim... ben her isimi kendim yapardim yapamamak fena sikici...
Canim cok uzuldum rabbim sifa versinSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Sanirim oyle tam 29 haftalik su anOy massallah su anda en tospik seninki cnm :)benim 1550 daha :)
Mustela iyidir cnmhanimlar mustela urunleri iyimidir??
bizim burdaki eczane de mustela urunlerinin 2. sinde %50 indirim var lazim ne varsa yarin hepsini mustela dan alayim diyorum! bilgisi olan varsa ve ne alinmasi gerekiyorsa yardimci olabilirmi?
Gunu gunune tutmaz cnm dune gore benimkide bugun az hareketli ama 1 saat once hafif kipirdandi tamam sorun yok dedim :)Hanımlar bebeğin hareketlerine takılan var mı ya27.haftada dün çok hareketliydi bugün hiç ses yok sadece çok derinden Biraz hissettiriyor endişeleniyorum
Rabbim sifa versin Canim dualarimiz seninde insallah tez zamanda gecer kasilmalarinSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?