2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Midene baskı yapmaya başladı canım normal. Az az sık sık yemek ye ve yatarken yüksek yatmaya çalış

Selam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim

Oy massallah su anda en tospik seninki cnm :)benim 1550 daha :)

Gitmedim o gün doktora beklemistim biraz daha hareket etmişti minnnnagim canım.
Bende asLinda pek hareketlere takılıyorum ama çok azdi o yüzden korktum.
Bugünde keşke bu riskli haftaları atlatsaydim da 30 dan sonraları gorseydim diye strese girdim baya. Yarın 28. Haftaya gircem çok şükür

Canim cok uzuldum rabbim sifa versin

hanimlar mustela urunleri iyimidir??
bizim burdaki eczane de mustela urunlerinin 2. sinde %50 indirim var lazim ne varsa yarin hepsini mustela dan alayim diyorum! bilgisi olan varsa ve ne alinmasi gerekiyorsa yardimci olabilirmi?
Mustela iyidir cnm
Hanımlar bebeğin hareketlerine takılan var mı ya 27.haftada dün çok hareketliydi bugün hiç ses yok sadece çok derinden Biraz hissettiriyor endişeleniyorum
Gunu gunune tutmaz cnm dune gore benimkide bugun az hareketli ama 1 saat once hafif kipirdandi tamam sorun yok dedim :)

Rabbim sifa versin Canim dualarimiz seninde insallah tez zamanda gecer kasilmalarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…