İnşallah en az 34 leri buluruz canım, stres yapma hiç oda etkiliyor,Selam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Sacla alakasi yok cnm mantiken sana soyle tarif edeyim ben bebek rahminin icinde diger organlari ellemiyor veya dokunmuyor bile nerden etkilenicek miden veya miden nerden bilsin bebek saclaniyorKızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Cok sasirdim cnm ya cok gecmis olsun uzulmemeye caliski yavtunda etkilenmesin stresten ozlemis demekki seni annesi gormek istiyor ama daha erken iste bolca dinlenSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
İnsallah canim ben elimden geleni yapıyorum ilaclarimi hep saat kurdum dakikasında iciyorum oturuyorum yatiyorum bir is yaptigim yok ama kaybetme korkusu ilk gunden beri var bu ara biraz ruhsal olarak ferahlamistim boyle bisey oldu buna da sukur su an tek duam ciger gelistircinin etkisi gorunecek kadar kalsinlar insallah allah bizi onlarla mukafatlandirirİnşallah en az 34 leri buluruz canım, stres yapma hiç oda etkiliyor,
açılma falan yokmuş ne güzel önemli olan o.
Canim allah yardimcin olsun insallah 34leri gorursunuzİnsallah canim ben elimden geleni yapıyorum ilaclarimi hep saat kurdum dakikasında iciyorum oturuyorum yatiyorum bir is yaptigim yok ama kaybetme korkusu ilk gunden beri var bu ara biraz ruhsal olarak ferahlamistim boyle bisey oldu buna da sukur su an tek duam ciger gelistircinin etkisi gorunecek kadar kalsinlar insallah allah bizi onlarla mukafatlandirir
Canım çok geçmiş olsun, hiç aklına kötü şeyler getirme ne olur, güzel düşünelim güzel sağlıklı bir şekilde gelsin kuzularımız, inşallah ilaçlar rahatlatır da uslu uslu zamanlarını bekleyecek meleklerimizSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Canım benim Allah yar ve yardımcın olsunSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
İnşallah canım❤İnsallah canim ben elimden geleni yapıyorum ilaclarimi hep saat kurdum dakikasında iciyorum oturuyorum yatiyorum bir is yaptigim yok ama kaybetme korkusu ilk gunden beri var bu ara biraz ruhsal olarak ferahlamistim boyle bisey oldu buna da sukur su an tek duam ciger gelistircinin etkisi gorunecek kadar kalsinlar insallah allah bizi onlarla mukafatlandirir
Ben ne zaman kurabiye yesem agriyor cekilecek dediler ama cektirmedimkızlar bi dilim pasta yedim ve dişime bi ağrı girdi çok ağrıyor fırçaladim fayda etmedi.
Normalde de dişim agrimaz acaba gebelikten güçsüzlesti mi?
Mustela iyidir cnm
Gunu gunune tutmaz cnm dune gore benimkide bugun az hareketli ama 1 saat once hafif kipirdandi tamam sorun yok dedim :)
kızlar bi dilim pasta yedim ve dişime bi ağrı girdi çok ağrıyor fırçaladim fayda etmedi.
Evet canım oyle derler ama ondan degil :) progestan hormonu hem asidi arttırıyor hemde bebek buyudugunden ic organlara baskı yapıyor midemiz yanıyor. Hic yasamayanda olabiliyor cok yasayandaKızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Benim gebeligimin ortalarından beri dis sorunum var. Vucuttaki kalsiyum emiliminden mi bilmiyorum. Disim kırıldı ve sag taraftada hassasiyet var tatlıda, tursuda vs hep agrı giriyorkızlar bi dilim pasta yedim ve dişime bi ağrı girdi çok ağrıyor fırçaladim fayda etmedi.
Allah yardımcınız olsun canım, insallah bir sorun cıkmadan bugunleride atlatırsınız. Dualarım sizinle, kendini hic yorma, dinlen güzelce stresten uzak dur insallah cok iyi olacak hersey saglıcakla kalınSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
okuyayım inşallah faydasını görürüm☺Bende de aynı sorun var canım feci bir sancı giriyor ama bak manevi ilacımı paylaşayım ağrıyan dişine şehadet parmağını koyup 7 defa oku gercekten kesiyor hemen
اِنَّـمَٓا اَمْرُهُٓ اِذَٓا اَرَادَ شَيْـٔاً اَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذ۪ي بِيَدِه۪ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَاِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah yoluna girer herşey.Doğumlarımız aynı tarih gösteriyor.İki gündür benim de karnımda çok gerginlik var hafta içi gidicem doktora içim rahat değil.Sancım falan yok ama bir farklılık var anlayamadım.Hayırlısı bakalım..Selam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Kız benimde makat gelişi, her hafta yerleri siliyorum, dönmüşmüdür acabaEmeklerken bos emeklemiyordum yerleride siliyordum
Yaaaa masallahhh kuzusuma sana... ohh cok sukur bir sikintin da yokmus.. tekrar gecmis olsun senin daha bi hassas davranman lazim demekkiKizlar simdi.hastaneden geliyorum. Dun gece cok agrim oldu adet sancisi gibi siddetliydi bu hafta hep ara ara olmuştu zaten. Nst cekildim normal cikti. Agrilarim sebebi gazmis. Bu hafta baya gazlı seyler yemisim. Dun mesela ispanak yedim. Onunla birlikte yogurt yenmemeliymis gaz yapiyormus pirasada ayni sekilde. Ayni adet sancisiydi hic gaz sancisi oldugunu tahmin etmemistim. Minik topsam 1730 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?