2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım sen mart annesi mi olacaksın
seni sanki başka bi bölümde görmüştüm Ocak anneleri miydi?

Ben sana bise diyim mi daha korkma bu saatten sonra hicbise olmicaktir Allahin izniyle bu yoldan donus yok Stres her hafta stres benim icinde 30 olsam 31 e az kaldi 31 olsam keske 32 olsaydi diye diye pitir pitir dogurcazzzz

Çok geçmiş olsun canım benim . Allah yardımcın olsun gevşeme olur inşallah

Allahın izniyle zamanında gelirler canım, raht ol, dualarımız seninle

Aynen oyle kuzum saglikla haftasinda gelsinler yeter. Evet cogul gebeliklerde gr olarak daha az oldugunu biliyorum bende e kolay mi yavrucum biz bir tane tasiyoruz of puf belim agridi nefesim kesildi sen 2 taneyle neler yasiyorsun eminim ki cok farkli ve cok guzel bir duygudur. Karamsar olmanda cok normal ama sunu unutma karamsarligin ancak, sana zarar verir. Kendi kendini yormus olursun. Hic belli olmaz kilo boy isleri birde genetik faktorlerde cok onemli kuzum. Benim mesela kizim akranlarina gore boy ve kilo yonunden uzun ama benim anne baba tarafim hep uzun babam 1.97 oyle diyeyim anlasilsin, ona ragmen bir arkadasim var esi basketci kendi boyu 1.78 onun kiziyla benimki arasinda 1.5 ay var ve gorunce dersinki bu kiz 6 7 yaslarinda herhalde ve oylede buyuk dogdu. Eger saglikta bir sorun yoksa diger turlusunu kafaya takmamak gerek

İnşallah önlemi alınmış bebekler zamanını bekler. Geçen bir arkadaşında bu şekilde sancıları çıkmıştı ama bir şey olmadı tedbiri alınınca. Sende içini ferah tut

Progestanı fitil olarak kullanıyorum. İnanılmaz akıntım var

kızlar bi dilim pasta yedim ve dişime bi ağrı girdi çok ağrıyor fırçaladim fayda etmedi.
Normalde de dişim agrimaz acaba gebelikten güçsüzlesti mi?
Aynen hamiellik en fazla disleri etkiliyor.. simdi dislerimi fircalarken hep kaniyordu.. yumusak uclu firca kullaniyorum ve cok surtmuyorum.. hamile olmadan dis problemleri varsa tedavizi yapin diyor doktorlar..

Bu şikayetinize doktorunuz ne demişti ?

Kızlar merhaba kontrolüm güzel geçti şekerime normal dedi herkes böyle ölçse düzenli yüklemeye gerek kalmaz dedi suyum normal bebişim 1093 gr iri biraz dedi 27w6d gözüküyor doğum içinde sezeryansa 11 mart falan normal istitormusun diyor ama çok kararsızım korkuyorum 1 ayda nasıl değişmiş kuzum

Sezeryan için sanki biraz erken tarih vermiş gibi. 38 olduğu gibi almayı düşünüyorum sanırım. 39a kadar bekleyebilir bir aksilik olmadıkça. Anladığım kadarıyla sen daha doğum şekline karar verememişsin. Kendini nasıl iyi hissedeceksen ona karar ver. Ben ilkinde normalden baya korktum sezeryan istedim hiç pişman olmadım. Ama herkesin yapısı farklı tabi

Bu anlattıkların bana da oluyor. Hareketleri eskiye göre baya sert olduğu için hangi bölgede toplandığını hissediyorum. Az önce ayakları sanırım tam göbek kısmımda belli süre durdu. Dışardan durunca çok sertti. Sonra biraz hareket edip yumuşadı. Doktora bu hafta gittim sorun görmedi

Benim normal doğum tarihim 20 mart ama sszeryan olacağı için doktor 13 14 15 mart olanilir dedi.Senin 27 martsa 11 mart çok erken değil mi?

Kızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Akşamları birşey yemek istemiyorum bu yanmadan. Midem değil yemek borum komple yanıyor
Gerginlik dediğiniz ayran içinceki gibi gerginlik mi

Kuzular birşey soracağım tahlillerle ilgili. Ben bu hafta kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Hastanede daha sonuçlar çıkmamıştı işe döndüm doktoruma gösteremedim. Fırsat yoktu sadece internetten baktım sonuçlara aile hekimine gösterdim. İdrarda biraz protein görülmüş. Bu aslında normal olan bir durum değil. Fazla olursa problem. Buna bağlı olarak ayakta şişlik yada tansiyon artması da olursa sorun. Sizin tahlillerde böyle bir durum oldu mu? Aile hekimim haftaya tahliller tekrarlanmalı dedi.Aslında kendi doktoruma randevumu yine aldım ama izine çıkmış maalesef. Beyin kanaması geçirmişti sanırım onun kontrolleri için Ankara’ya gidiyor. Baya ortada kaldım Diğer belirtiler yok ama tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…