Canım sen mart annesi mi olacaksınBende de aynı sorun var canım feci bir sancı giriyor ama bak manevi ilacımı paylaşayım ağrıyan dişine şehadet parmağını koyup 7 defa oku gercekten kesiyor hemen
اِنَّـمَٓا اَمْرُهُٓ اِذَٓا اَرَادَ شَيْـٔاً اَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذ۪ي بِيَدِه۪ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَاِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
Ben sana bise diyim mi daha korkma bu saatten sonra hicbise olmicaktir Allahin izniyle bu yoldan donus yokGitmedim o gün doktora beklemistim biraz daha hareket etmişti minnnnagim canım.
Bende asLinda pek hareketlere takılıyorum ama çok azdi o yüzden korktum.
Bugünde keşke bu riskli haftaları atlatsaydim da 30 dan sonraları gorseydim diye strese girdim baya. Yarın 28. Haftaya gircem çok şükür
Canım sen mart annesi mi olacaksın
seni sanki başka bi bölümde görmüştüm Ocak anneleri miydi?
Hayırlı olsun canım güle güle giy inşallahAnnem bugun lohusa takimi almis cocuk gibi sevindim ne kadar gerek yok diye dusunulse de bazi şeylere heves ediyor insan...
Çok geçmiş olsun canım benim . Allah yardımcın olsun gevşeme olur inşallahSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
okuyayım inşallah faydasını görürüm☺
Allahın izniyle zamanında gelirler canım, raht ol, dualarımız seninleİnsallah canim ben elimden geleni yapıyorum ilaclarimi hep saat kurdum dakikasında iciyorum oturuyorum yatiyorum bir is yaptigim yok ama kaybetme korkusu ilk gunden beri var bu ara biraz ruhsal olarak ferahlamistim boyle bisey oldu buna da sukur su an tek duam ciger gelistircinin etkisi gorunecek kadar kalsinlar insallah allah bizi onlarla mukafatlandirir
Aynen bende besleyemiyir muyum diye dusunmekten helak oluyorum... ye ye ye... esimede onu niye unuttun bunu niye almadin diye soyleniyorum... valla bildigim halde niye oyle oluyor siye kendimi frenleyemiirum bazi seylerde ama yapmasak iyi olucak... gelisiminde sikinti olmasin haftasinda dogsun kac kilo oldugunun bir onemi yok.. ikiz bebeklerim diye benimki 30. Haftadan sonra size gore daha az gram artisi oluyormus... cift plesentasi oldugu icin sansliyim beslenme sikintisi cekmeyecek birbirinden etkilenmiyorlar.. ben 2500 gram bebek dogursam opup alnima koyacam... nedense hep bi karamsarlik var ve yanlis yapiyorum farkindayim.. belkide daha buyuk dogacak ne yani boyle seylere giriyorum ama iste.. sizinlede paylasmak istedim... bebegin kilosu az olursada can sikacak bir durum yok, iciniz rahat olsun
Canım az değil. Benim 25 te 750ydi. 29 da 1512 gr olmuştu. Kilo almaya başladıkları zamana geldik artık. Seninde öyle olacak bir sonra ki kontroldeMasallah yaa ne yiyip iciyosunuz 26. Haftada 850 gramdi benim bebis az gibi geliyor bana binli kilolar gorunce :)
İnşallah önlemi alınmış bebekler zamanını bekler. Geçen bir arkadaşında bu şekilde sancıları çıkmıştı ama bir şey olmadı tedbiri alınınca. Sende içini ferah tutSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Progestanı fitil olarak kullanıyorum. İnanılmaz akıntım varKızlar birşey soracağım. Geçen hafta antibiyotik kullandıktan sonra akıntım kokuyordu doktorum fitil verdi kullanıyorum gitili 2 gündür ama bugün bayağı akıntım oldu. Fitil kullanıpta akıntısı olan var mı ya ?
Aynen hamiellik en fazla disleri etkiliyor.. simdi dislerimi fircalarken hep kaniyordu.. yumusak uclu firca kullaniyorum ve cok surtmuyorum.. hamile olmadan dis problemleri varsa tedavizi yapin diyor doktorlar..kızlar bi dilim pasta yedim ve dişime bi ağrı girdi çok ağrıyor fırçaladim fayda etmedi.
Normalde de dişim agrimaz acaba gebelikten güçsüzlesti mi?
Bu şikayetinize doktorunuz ne demişti ?Toplanmak mı bu bilmiyorum ama dün akşam uzanırken tekmeledi baya sonra ben konuştum baya sevdim yine tekme attı ondan sonra göbek deliğimin tam alt sağında bir şişlik oldu orda toplandı heralde. Dokununca baya sertti sonra geçti. Ama bu normal olmaz mı ya sonuçta hareket ediyor bir yerde sabit kalabilir. Kafası kolu bacağı totosu olabilir gibi geliyor bana bilemedim. Ağrı falan hiç bir kasılma birşey olmadı. Sadece kafasını dayamış gibi bir sertlik vardı yumru gibi.
Endişelenmelimiyiz acaba?
Turkce okunusu yok muyada turkce adi
Sezeryan için sanki biraz erken tarih vermiş gibi. 38 olduğu gibi almayı düşünüyorum sanırım. 39a kadar bekleyebilir bir aksilik olmadıkça. Anladığım kadarıyla sen daha doğum şekline karar verememişsin. Kendini nasıl iyi hissedeceksen ona karar ver. Ben ilkinde normalden baya korktum sezeryan istedim hiç pişman olmadım. Ama herkesin yapısı farklı tabiKızlar merhaba kontrolüm güzel geçti☺şekerime normal dedi herkes böyle ölçse düzenli yüklemeye gerek kalmaz dedi suyum normal bebişim 1093 gr iri biraz dedi 27w6d gözüküyor doğum içinde sezeryansa 11 mart falan normal istitormusun diyor ama çok kararsızım korkuyorum 1 ayda nasıl değişmiş kuzum
Bu anlattıkların bana da oluyor. Hareketleri eskiye göre baya sert olduğu için hangi bölgede toplandığını hissediyorum. Az önce ayakları sanırım tam göbek kısmımda belli süre durdu. Dışardan durunca çok sertti. Sonra biraz hareket edip yumuşadı. Doktora bu hafta gittim sorun görmediToplanmak mı bu bilmiyorum ama dün akşam uzanırken tekmeledi baya sonra ben konuştum baya sevdim yine tekme attı ondan sonra göbek deliğimin tam alt sağında bir şişlik oldu orda toplandı heralde. Dokununca baya sertti sonra geçti. Ama bu normal olmaz mı ya sonuçta hareket ediyor bir yerde sabit kalabilir. Kafası kolu bacağı totosu olabilir gibi geliyor bana bilemedim. Ağrı falan hiç bir kasılma birşey olmadı. Sadece kafasını dayamış gibi bir sertlik vardı yumru gibi.
Endişelenmelimiyiz acaba?
Benim normal doğum tarihim 20 mart ama sszeryan olacağı için doktor 13 14 15 mart olanilir dedi.Senin 27 martsa 11 mart çok erken değil mi?Kızlar merhaba kontrolüm güzel geçti☺şekerime normal dedi herkes böyle ölçse düzenli yüklemeye gerek kalmaz dedi suyum normal bebişim 1093 gr iri biraz dedi 27w6d gözüküyor doğum içinde sezeryansa 11 mart falan normal istitormusun diyor ama çok kararsızım korkuyorum 1 ayda nasıl değişmiş kuzum
Akşamları birşey yemek istemiyorum bu yanmadan. Midem değil yemek borum komple yanıyorKızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Gerginlik dediğiniz ayran içinceki gibi gerginlik miÇok geçmiş olsun canım.İnşallah yoluna girer herşey.Doğumlarımız aynı tarih gösteriyor.İki gündür benim de karnımda çok gerginlik var hafta içi gidicem doktora içim rahat değil.Sancım falan yok ama bir farklılık var anlayamadım.Hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?