- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Aynen benim günde kaç tane şey çekiyor canım en kötü bir kap yemek getirsen bile ne makbule geçer yani hep laf...
Sagolasin canim insallah buyumeden gelir gecerÇok geçmiş olsun ne diyim
Onu sordum ben normalmiş benim burnum da kanıyor kurmaktan içine vazelin sürüyorum yatmadanAynı sorun bende de var.Zor nefes alıyorum gece.
Benimki de aynı.Dişçim kanal tedavisi yapmam lazım dedi doktorum doğumdan sonra diyor.Oram ağrıyor diyorum normal buram ağrıyor diyorum normal.Bazen diyorum ben mi abartıyorum nazlanıyorum diye ama burda yazan çoğu arkadaş aynı ağrıları yaşıyor.Verdiğine göre, kendi doktorum da onayladığına göre içim rahatlasın baribenim doktorum da hiçbir şey vermiyor ki. O kadar ağrım oldu magnezyum lafı etmedi. Göğüslerimin altı yara oldu, krem istedim, evde havalandır dedi. Adam ilaca karşı
Özellikle ağdanın jiletin işe yaramadığı yerlerde çok rahat göremediğim yerleri alıyorum onunla ağda kadar da acıtmıyor.Ağda kadar uzun gidiyor kökünden aldığı için.
Ay sorma esime kizardim salyalari akiyor diye geceleri salyam akiyor benim ağzım acik uyuyorum :/ burnumu serum fizyoloji ile actigimda bile tikaniyo geri ya ne lanet birsey anlamadim bide yara var bende sanki
Gerekli gormese vermezlerdi. Ama kaşıntıyida hafife alma. Vajinal kultur alalim derse ver bence
Evet kanama bile normalmiş benim kanama olmadı da.Sadece oda havasız gibi geliyor.Çok geçmiş olsun bu aradaOnu sordum ben normalmiş benim burnum da kanıyor kurmaktan içine vazelin sürüyorum yatmadan
Sen ağzının akıntısı a uyanıyorsun yine ben kendi horlama sesime uyanıyorum ama öyle böyle değil yaniDeneyeceğim mutlaka. Sanırım daha önceden denemiştim ama çok uzun sürecek gibi gelmişti, ondan yarıda bırakmıştım. Sanırım biraz el alışkanlığı gerekiyor.
Bazen ağzımın akıntısına uyanıyorum yemin ederim yayastık hep ıslak. İğrenç
Bakalım doktor ne diyecek. Umarım mantar değildir. Kışın elimi kesmiştim, yara biraz derindi mikrop kapmasın diye doktor antibiyotik vermişti. O antibiyotikten sonra ne zaman antibiyotik kullansam bu şekilde kaşıntım olmaya başladıönceden sallamıyordum, karbonatlı suyla yıkayıp iç çamaşırı değiştirme sıklığını artırınca hemen hafifliyordu. Hiç krem bile sürmedim yani bugüne kadar ama şimdi bebek var diye tedirginim işte
Aynen! Bir de ‘daha çok ağrıyacak, bekle’ diyorBenimki de aynı.Dişçim kanal tedavisi yapmam lazım dedi doktorum doğumdan sonra diyor.Oram ağrıyor diyorum normal buram ağrıyor diyorum normal.Bazen diyorum ben mi abartıyorum nazlanıyorum diye ama burda yazan çoğu arkadaş aynı ağrıları yaşıyor.
Çok teşekkür ederimEvet kanama bile normalmiş benim kanama olmadı da.Sadece oda havasız gibi geliyor.Çok geçmiş olsun bu arada
Ne güzel moral veriyorAynen! Bir de ‘daha çok ağrıyacak, bekle’ diyor
İlk zamanlar bebek uyusa da sen uyuyamiyorsun. Sarilik olmasin diye sik sik emzirmeye yada mama vermeye kalkiyosun. Bebek geri uyursa ne âlâ. Bi bakiyosun uyurken altina yapmış mecbur aliyosun bu sefer uyanabiliyor.
Ben kizim dogdugunda 5 gun kendim uyuyamadim. Annem yanimda olmasina ragmen. Bebek uyusa da gunduz falan yatardim ama bos bos yatardim asla gözümü kirpamadim. Sonra zaten istenmeyen olaylar yasandi. Mesela kizim uykusunda kipirdansa, ovalansa ben uyaniyodum. O zamanlar toplamda 3 4 saat uykuyla gezdim hep 3 ay. Gunduz uykusu zaten 15er dk idi. Felaketti. Wcye gidip camasir asabilirsem ne âlâ. En son halusinasyonlar goruyodum geceleri falan. 3 aydan sonra kizimin yanina bende yattim, 15 dkdan sonra uyanir gibi oldukca pispisladim. Yarim saate cikardik. 2 saatte bir uyuttum hep. Oyle oyle 45 dk ya cikti. 9 ay civari 1 saat uyumaya basladi her 3 saatte bir. Sonra zaten kendi belirledi yani. Gece uykulari hep geç oldu 12 1 den once uyumazdi hâla da öyle
KuZum valla benim ayakta durma gibi bir şansım yokki onlar yapacak ben yiyeceğimCanımsınnn biz hep burdayız yazarsın dertleşiriz tabiii insan çok yorluyor ama misafir olunca ayakta durmak bile yetiyor insana
Keşke bizimkinden de öyle bir cümle duyabilsem, kimsem olmasa neyse de Allaha şükür annem varHevesliyse sıkıntı vallaben bizimkine sormadım ama arkadaş doğumda gelirsiniz dedi, ben plan yapmam dedi çok da umrumda değil
Bunların ortası yok galiba minnoşum, varsa da bize denk gelmemişUyuzz gibi bisi yaaa bu durum... umarim geldiginde rahatlarsin..nasil hissettigini anliyorum seninki haddinden fazla cok ilgili, dengesi yok gibiay bizimkiler dusunce yoksunu...
Ben kendim yaptırdım dolabı canım kendim çizdim içinin nasıl olmasını istediğime göre yaptırdım. Son aya girince bende yıkayıp ütüleyip son halini aldırcam artıkBende lansinoh göğüs kremi aldım indirimden. Süt poşeti daha önceden almıştım. Yaaa benimde dolabım gelsin ocak ortası gelcek daha çok vareşyalarını düzenleöek istiyorum artık düzenleyemiyorum :/
Ayın 5inde ancak vercem kuzum mecbur maaş yok şuan maddi açıdan baya zorlandık bu ayCnm sen siparisini ver hastane cikisini 3haftada hazirliyorlar . Bende verdimde siparis 3 hafta suruyor dedi 1haftada kargoda oyalansa 4hafta
Kuzum heveslidir o da illa ki gelsin bakcak zaten ihtiyacın çok yok fazla durmaz gider diye düşünüyorumPeki çağırmadan gelenlere nasıl çare bulcaz kuzum inan ben de hiç istemiyorum eşim baksın yardımcı olsun annem de olur başka kimseye ihtlyacım yok diyorum ama bizimki pek hevesli geliyor salı günü biraz canım sıkılıyor
Ohhhh fıstığım daha ne. OzmaanKuZum valla benim ayakta durma gibi bir şansım yokki onlar yapacak ben yiyeceğim ☺
Ah kuzucum keşke öyle olsa, inan saygımı asla bozmak istemiyorum ama çok müdahaleci biz çocuk düşünürken bile olmadıkça strese girmemin sebebiydi, ben hayatım boyunca bir anlayışa sahibim hiç bir şeyi çok istemiyorum Rabbim nasip ettiği kadar diyorum ama o çok özeniyor benden daha meraklı daha hevesli bebeğime, rüyalarımda benden aldığını felan görüyorum, belki kendi kendimi strese sokuyorum ama engelleyemiyorum bazen. Gelsin de inşallah kalplerimizi kırmadan geçinirizKuzum heveslidir o da illa ki gelsin bakcak zaten ihtiyacın çok yok fazla durmaz gider diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?