2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen benim günde kaç tane şey çekiyor canım en kötü bir kap yemek getirsen bile ne makbule geçer yani hep laf...

Hamielyiz sonucta tabiki canimiz ceker ama sanmiyorumki icimizden kimsenin bi arkadasi yada buyugunu arayip benim canim bunu cekti yapsnaa diycegini hadi alincak biseyleri aldiriyoruzda asil onemli olan insan kendinin dusunuldugunu hissetmek istiyor sadece bebegin degil kiskanclik olrak degil tabikide dusunulmek istiyor iste

Benimki de aynı.Dişçim kanal tedavisi yapmam lazım dedi doktorum doğumdan sonra diyor.Oram ağrıyor diyorum normal buram ağrıyor diyorum normal.Bazen diyorum ben mi abartıyorum nazlanıyorum diye ama burda yazan çoğu arkadaş aynı ağrıları yaşıyor.

Özellikle ağdanın jiletin işe yaramadığı yerlerde çok rahat göremediğim yerleri alıyorum onunla ağda kadar da acıtmıyor.Ağda kadar uzun gidiyor kökünden aldığı için.

Deneyeceğim mutlaka. Sanırım daha önceden denemiştim ama çok uzun sürecek gibi gelmişti, ondan yarıda bırakmıştım. Sanırım biraz el alışkanlığı gerekiyor.

Ay sorma esime kizardim salyalari akiyor diye geceleri salyam akiyor benim ağzım acik uyuyorum :/ burnumu serum fizyoloji ile actigimda bile tikaniyo geri ya ne lanet birsey anlamadim bide yara var bende sanki
Gerekli gormese vermezlerdi. Ama kaşıntıyida hafife alma. Vajinal kultur alalim derse ver bence

Bazen ağzımın akıntısına uyanıyorum yemin ederim ya yastık hep ıslak. İğrenç
Bakalım doktor ne diyecek. Umarım mantar değildir. Kışın elimi kesmiştim, yara biraz derindi mikrop kapmasın diye doktor antibiyotik vermişti. O antibiyotikten sonra ne zaman antibiyotik kullansam bu şekilde kaşıntım olmaya başladı önceden sallamıyordum, karbonatlı suyla yıkayıp iç çamaşırı değiştirme sıklığını artırınca hemen hafifliyordu. Hiç krem bile sürmedim yani bugüne kadar ama şimdi bebek var diye tedirginim işte

Sen ağzının akıntısı a uyanıyorsun yine ben kendi horlama sesime uyanıyorum ama öyle böyle değil yani

Aynen! Bir de ‘daha çok ağrıyacak, bekle’ diyor

Aynen! Bir de ‘daha çok ağrıyacak, bekle’ diyor
Ne güzel moral veriyorKızıma hamileyken hiç sancım ağrım olmamıştı.Belki sırt ağrısı o kadar.Doktor soruyordu hele son aylarda kramp var mı yok hiç mi yok sancın yok hiç mi olmuyor yok diyordum.Ama hamile gibi değildim bir tek karnım vardı.Son ay nstde bile en ufak sancı çıkmadı doktor haklısın sancın yok dedi

Cok zor gecmis seninde canim hastanedeki ilk gunler bende uyuyamadim.. eve gelincede oglumu odasina birakmaya korkuyordum surekli uyanio kontril.ettigim icin yanima aldim emzirip yatiriyordum uykuya dalarsam o uyanirsada yanimda oldugu icin hemen uyaniryordum ve gecelri hep rahat uyudu ben buna bagliyorum bazen korkar gibi olsa yada uykusunda cok kioirdaninca hemen elini tutar sacini oksar sakinlestircek biseylr yapardım uyanmadan oylece geri uyudu hep ama tum emzirme surecinde geceleri uyanip durmaktan uykudan hic bisey anlamadim simdi yeni yeni aralıksız uyuyoruz tabi yine banasarilarak uyuyor belki kotu alistirdimda yine ayni yapicam bebegime sut gelmesinede bebegin iyi uyumasina da etkili oldugunu dusnuyirum

Ben kendim yaptırdım dolabı canım kendim çizdim içinin nasıl olmasını istediğime göre yaptırdım. Son aya girince bende yıkayıp ütüleyip son halini aldırcam artık lansinoh aldım bende 10 ml aldım ama sen kaçlık aldın

Kuzum heveslidir o da illa ki gelsin bakcak zaten ihtiyacın çok yok fazla durmaz gider diye düşünüyorum

Kuzum heveslidir o da illa ki gelsin bakcak zaten ihtiyacın çok yok fazla durmaz gider diye düşünüyorum
Ah kuzucum keşke öyle olsa, inan saygımı asla bozmak istemiyorum ama çok müdahaleci biz çocuk düşünürken bile olmadıkça strese girmemin sebebiydi, ben hayatım boyunca bir anlayışa sahibim hiç bir şeyi çok istemiyorum Rabbim nasip ettiği kadar diyorum ama o çok özeniyor benden daha meraklı daha hevesli bebeğime, rüyalarımda benden aldığını felan görüyorum, belki kendi kendimi strese sokuyorum ama engelleyemiyorum bazen. Gelsin de inşallah kalplerimizi kırmadan geçiniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…