2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlarrr, bizim üçüz anne adayımız vardı Dün gece aklıma düştü, yazmıyor sanırım, haberi olan var mı?

Canım benim❤❤❤ Bir melek yerine bir melek daha olacak
Benim için daha bir anlamlı kızımın olması o yüzden anneeem diye severken hem annemin sevgisi hem kızımın sevgisi birleşicek. İnşallah kızım da benim annemi çok sevdiğim gibi sever beni

Benim için daha bir anlamlı kızımın olması o yüzden anneeem diye severken hem annemin sevgisi hem kızımın sevgisi birleşicek. İnşallah kızım da benim annemi çok sevdiğim gibi sever beni
Sever sevmez mi hiç senin gibi bir tatlı anneyi, düşünsene ağlayacak koyacaksın kalbinin üzerine susacak, koklayacaksın hayatında hiç duymadığın güzel bir koku ciğerlerine dolacak, anne olacağız kuzum biz mucizevi bir şekilde canlarımıza kavuşacağız inşallah

Ay çok duygusallaşıyorum hayali bile harika o minik ellerini tuttuğumda nasış dayancam ben bilmiyorum hepimiz de çok minnoş anneler olcaz kızlarımız oğullarımız şimdiden çok mu şanslı ne

Ay çok duygusallaşıyorum hayali bile harika o minik ellerini tuttuğumda nasış dayancam ben bilmiyorum hepimiz de çok minnoş anneler olcaz kızlarımız oğullarımız şimdiden çok mu şanslı ne
İçimizde büyüyen sevgi baloncuklarıyla çok şanslı olacakları kesin kuzum

Bide lansinoh un yeni gogus pompasi cikmmis herkes baya bi ovmus benden ondan mi alsam diye dusunuyorim.bu arada gogus pedinden cok.memnun kalmistim oglumda mubakkak lansinoh un kini alin acaip kullanisli ve guzel
Hangi pompa canım? Ben lansinoh çift taraflı göğüs pompasından aldım. Göğüs pedimde lansinoh. Kuzenimde pedler arasında en iyisi lansinoh dedi bakalım :)

Kızlar düşünsenize içimizde ki can kipirdiyor,
Ne muhteşem birsey, Bize ait bizim canimizdan bi parça

Binlerce kez şükürler olsun Allah'a..
O kadar mutluyum ki, değişik duygular icindeyim.
Hani özleyecez diyoruz ya, işte bunu özlüyoruz içimizdeki o kıpırtıyı, bazen bir daha hamile olamıycam diye üzüldüğüm bile oluyor çooook güzel birşey allahım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…