Kasılmalar olabilir artık bu haftalarda normal karşılıyoruz. Düzenli bir şekilde tekrarlamadığı sürece sıkıntı yok 10 dakikada bir falan düzenli olursa hemen hastaneye gel dedi. Birde hareket ederken kasılmaları yaşıyorsan endişelenme dedi.
Eva
senin miydi gonderdigin tahlil bir turku geri donemedim kimdi diyorum... kuzenime tahlilini sordum... kesin net bisey demem daha dogru olurdu. Cunku cok karisikti seninkisi.. bir suru deger karisikti..
Benim için daha bir anlamlı kızımın olması o yüzden anneeem diye severken hem annemin sevgisi hem kızımın sevgisi birleşicek. İnşallah kızım da benim annemi çok sevdiğim gibi sever beni
Benim için daha bir anlamlı kızımın olması o yüzden anneeem diye severken hem annemin sevgisi hem kızımın sevgisi birleşicek. İnşallah kızım da benim annemi çok sevdiğim gibi sever beni
Sever sevmez mi hiç senin gibi bir tatlı anneyi, düşünsene ağlayacak koyacaksın kalbinin üzerine susacak, koklayacaksın hayatında hiç duymadığın güzel bir koku ciğerlerine dolacak, anne olacağız kuzum biz mucizevi bir şekilde canlarımıza kavuşacağız inşallah
Sever sevmez mi hiç senin gibi bir tatlı anneyi, düşünsene ağlayacak koyacaksın kalbinin üzerine susacak, koklayacaksın hayatında hiç duymadığın güzel bir koku ciğerlerine dolacak, anne olacağız kuzum biz mucizevi bir şekilde canlarımıza kavuşacağız inşallah❤❤❤
Ay çok duygusallaşıyorum hayali bile harika o minik ellerini tuttuğumda nasış dayancam ben bilmiyorum hepimiz de çok minnoş anneler olcaz kızlarımız oğullarımız şimdiden çok mu şanslı ne
Ay çok duygusallaşıyorum hayali bile harika o minik ellerini tuttuğumda nasış dayancam ben bilmiyorum hepimiz de çok minnoş anneler olcaz kızlarımız oğullarımız şimdiden çok mu şanslı ne
Bide lansinoh un yeni gogus pompasi cikmmis herkes baya bi ovmus benden ondan mi alsam diye dusunuyorim.bu arada gogus pedinden cok.memnun kalmistim oglumda mubakkak lansinoh un kini alin acaip kullanisli ve guzel
Hangi pompa canım? Ben lansinoh çift taraflı göğüs pompasından aldım. Göğüs pedimde lansinoh. Kuzenimde pedler arasında en iyisi lansinoh dedi bakalım :)
Hani özleyecez diyoruz ya, işte bunu özlüyoruz içimizdeki o kıpırtıyı, bazen bir daha hamile olamıycam diye üzüldüğüm bile oluyor çooook güzel birşey allahım herkese nasip etsin