Böyle gittikçe duba gibi oluyorum o sıkıntıOhhhh fıstığım daha ne. Ozmaan
İnşallah kuzucum sen sakin ol o zaman kimseyi fazla takma o bebek senin ve sen onu zaten herkesten fazla düşünüyorsun içinden geleni yap fazlasını değilAh kuzucum keşke öyle olsa, inan saygımı asla bozmak istemiyorum ama çok müdahaleci biz çocuk düşünürken bile olmadıkça strese girmemin sebebiydi, ben hayatım boyunca bir anlayışa sahibim hiç bir şeyi çok istemiyorum Rabbim nasip ettiği kadar diyorum ama o çok özeniyor benden daha meraklı daha hevesli bebeğime, rüyalarımda benden aldığını felan görüyorum, belki kendi kendimi strese sokuyorum ama engelleyemiyorum bazen. Gelsin de inşallah kalplerimizi kırmadan geçiniriz
Günaydın minnoşGünaydınlarrrrr tatlı annelerrrrr🏵
Canımsınnn benimİnşallah kuzucum sen sakin ol o zaman kimseyi fazla takma o bebek senin ve sen onu zaten herkesten fazla düşünüyorsun içinden geleni yap fazlasını değil
Yuvarlanarak diyim sen anlaCanımsınnn benim ❤ Sen nasılsın kuzum, nasıl gidiyor ☺
Cok hakkisin cnm . Ben kapida odeme yapicam ayirdim parasini kenara . 165ti kapida odeme yapacaim icin 170 e gelcek. Allah herkese kolaylik versin bu tatlis hazirliklarin cebi yaktigi cok dogruAyın 5inde ancak vercem kuzum mecbur maaş yok şuan maddi açıdan baya zorlandık bu ay
Valla bizim seninle her şey hoş birer tesadüf silsilesi kuzucumYuvarlanarak diyim sen anla11 kilocukta ben aldım senle başabaş gidiyoruz valla doğuma da aynı gün girersek şaşırmam ayaklarım ve bacaklarım aşırı karıncalanıyor özellikle geceleri ya
Amannnn ben 26 dayım 11 kilo almışşım boşvrrrrBöyle gittikçe duba gibi oluyorum o sıkıntı11 kilo aldım bakalım doğuma kadar kaç olacak, 37den sonra her gün koşacağım
Tabi kuzucum ben önceden hiç kilo alamıyordum doğumdan sonra kalacak en az 5 kiloya talibim zatenAmannnn ben 26 dayım 11 kilo almışşım boşvrrrrbebeğimiz daha önemli
Aynen bende öyle 11 kilo aldım 11 i de kalsa olurTabi kuzucum ben önceden hiç kilo alamıyordum doğumdan sonra kalacak en az 5 kiloya talibim zaten☺
Biz Mart anneleri eş zamanlı ilerliyoruz ne güzelAynen bende öyle 11 kilo aldım 11 i de kalsa olurilk kez görüyorum tartıda bu rakamları
Ben de şimdiki kilomla kızıma doğuma gitmiştim.Tartıda ilk defa gördüm bu rakamları daha neler görecez bakalımBöyle gittikçe duba gibi oluyorum o sıkıntı11 kilo aldım bakalım doğuma kadar kaç olacak, 37den sonra her gün koşacağım
Amaaann boşverelim kuzum, hamileliğin tadını çıkarmaya bakalımBen de şimdiki kilomla kızıma doğuma gitmiştim.Tartıda ilk defa gördüm bu rakamları daha neler görecez bakalım
Sabaha kadar dön dur yine.Sabah okul yok bugün geç uyanırım dedim kızım uyandırdıGunaydin kizlaarr. En uzun geceniz nasil gecti :). Ben uyuyamadim yine
Kayınvalidem hep sorar canın çekiyorsa birşey söyle diye.Eşimle annem sağolsun ona bırakmıyorlar.Hangi yicelten bahsetsem geliyor hemen.En çok bunları özlicem herhaldeHamielyiz sonucta tabiki canimiz ceker ama sanmiyorumki icimizden kimsenin bi arkadasi yada buyugunu arayip benim canim bunu cekti yapsnaa diycegini hadi alincak biseyleri aldiriyoruzda asil onemli olan insan kendinin dusunuldugunu hissetmek istiyor sadece bebegin degil kiskanclik olrak degil tabikide dusunulmek istiyor iste
Evet kuzum annemin adını vericem kızımaValla bizim seninle her şey hoş birer tesadüf silsilesi kuzucum❤❤ Bizim kız erken gelmeye niyetlenmezse eğer ben de hemen hemen aynı zamanlarda doğururuz gibi geliyor ☺ İsim düşündün mü minnoşuna☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?