2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah kuzucum sen sakin ol o zaman kimseyi fazla takma o bebek senin ve sen onu zaten herkesten fazla düşünüyorsun içinden geleni yap fazlasını değil

Canımsınnn benim ❤ Sen nasılsın kuzum, nasıl gidiyor ☺
Yuvarlanarak diyim sen anla 11 kilocukta ben aldım senle başabaş gidiyoruz valla doğuma da aynı gün girersek şaşırmam ayaklarım ve bacaklarım aşırı karıncalanıyor özellikle geceleri ya

Ayın 5inde ancak vercem kuzum mecbur maaş yok şuan maddi açıdan baya zorlandık bu ay
Cok hakkisin cnm . Ben kapida odeme yapicam ayirdim parasini kenara . 165ti kapida odeme yapacaim icin 170 e gelcek. Allah herkese kolaylik versin bu tatlis hazirliklarin cebi yaktigi cok dogru

Yuvarlanarak diyim sen anla 11 kilocukta ben aldım senle başabaş gidiyoruz valla doğuma da aynı gün girersek şaşırmam ayaklarım ve bacaklarım aşırı karıncalanıyor özellikle geceleri ya
Valla bizim seninle her şey hoş birer tesadüf silsilesi kuzucum Bizim kız erken gelmeye niyetlenmezse eğer ben de hemen hemen aynı zamanlarda doğururuz gibi geliyor İsim düşündün mü minnoşuna

Ben de şimdiki kilomla kızıma doğuma gitmiştim.Tartıda ilk defa gördüm bu rakamları daha neler görecez bakalım
Amaaann boşverelim kuzum, hamileliğin tadını çıkarmaya bakalım Evlatlarımız sağlıkla doğunca peşlerine koşcaz diye gidiverir hepsi

Kayınvalidem hep sorar canın çekiyorsa birşey söyle diye.Eşimle annem sağolsun ona bırakmıyorlar.Hangi yicelten bahsetsem geliyor hemen.En çok bunları özlicem herhalde

Evet kuzum annemin adını vericem kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…