- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın ,zamanında gelir bebişlerSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Canım senin yarın 31. Haftaya girmen gerekmiyor mu,? aramızda 3 hafta var çünkü ☺29.hafta bitti 30.haftaya girdim ve 7.ay bitti
Cok sukur en fazla 2 ay kaldi :) Karamandan sevgiler :)
Darısı bizim başımıza29.hafta bitti 30.haftaya girdim ve 7.ay bitti
Canim sen kac haftaliksin? Dogumun ne zaman gozukuyor?Darısı bizim başımıza
Hala bu ay hesaplamalarını bilmiyooruumm29.hafta bitti 30.haftaya girdim ve 7.ay bitti
Bende lansinoh göğüs kremi aldım indirimden. Süt poşeti daha önceden almıştım. Yaaa benimde dolabım gelsin ocak ortası gelcek daha çok vareşyalarını düzenleöek istiyorum artık düzenleyemiyorum :/
Bende bu takvime bakıyorum yoksa kafam karisiyorHala bu ay hesaplamalarını bilmiyooruumm
Benim 3 ay emdi sadece işte.Cok zor gecmis seninde canim hastanedeki ilk gunler bende uyuyamadim.. eve gelincede oglumu odasina birakmaya korkuyordum surekli uyanio kontril.ettigim icin yanima aldim emzirip yatiriyordum uykuya dalarsam o uyanirsada yanimda oldugu icin hemen uyaniryordum ve gecelri hep rahat uyudu ben buna bagliyorum bazen korkar gibi olsa yada uykusunda cok kioirdaninca hemen elini tutar sacini oksar sakinlestircek biseylr yapardım uyanmadan oylece geri uyudu hep ama tum emzirme surecinde geceleri uyanip durmaktan uykudan hic bisey anlamadim simdi yeni yeni aralıksız uyuyoruz tabi yine banasarilarak uyuyor belki kotu alistirdimda yine ayni yapicam bebegime sut gelmesinede bebegin iyi uyumasina da etkili oldugunu dusnuyirum
Bizde tam tersi bebek uyanıyor benide uyandiriyor içimde dört dönüyor gündüz 3 4 defa hareket ediyor aksam olunca coşuyorNe zaman gece uyansam bebekte kalkiyor. Dogal olarak alisiyor. Bari kızıma cekse de sadece uyanıp bakinsa. Aglamazdi kizim bebekken. Nolduysa iki yastan sonra oldu :/
31.haftaya giriyorumda 30+ seklinde sayiyoruz ya cnm ondan 30 lar diyorum :)Canım senin yarın 31. Haftaya girmen gerekmiyor mu,? aramızda 3 hafta var çünkü ☺
Rüyaların tersi cikar canim demek ki sütün bol bol bol olacakRuyamda bebekler dogmusdu ve 10. Gunume giriyorum mu on saattir bekliyorum mu hatirlamiyorum... anne sutu verecek diye bebekleri bekletiyorum bir taraftan sutte gelmeyince agliyorum.. niye mama verilmiyor diyorum bir taraftan pompalar masajlar yapiliyor.. Allahim beni mi siniyosun diyorum icimdenayy beter bir ruya gormedim... cocuklarim uykuya dalmis uyanmiyorlar... neyse uyandim rahatladim... cok sukur
Ne demek kuzum endise edilecek bisey olmasin yeterSağol canim
Çok geçmiş olsun canım İnşallah zamaninda alirsin bebeklerini kucağına Rabbim yardimcin olsunSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Gittiğimde soracağım canım sana çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemez ve bundan sonrasını rahat geçirirsinKadin dogumcu bakti usg ile gordu simdi urolojiye 2 haftada 1 kontrole gidiyorum.
Idrar kulturu yaptirdim sonra sikayetlerin neler dedi batma ve agrilarim var sag tarafli dedim gel bobreklerine bakalim dedi o sekilde oldu 2 yerde idrar birikiyormus bebek baskisiyla tam bosaltamiyormus simdilik bol su yuruyus dedi ama buyurse katater takilacakmis insallah buyumez
Bence bobreklerime bakarmisin de kadin dogum doktoruna usg ile bakinca gorur zaten insallah yoktur bisey
İki dk uyuyunca bile saatlik rüya görüyorum uzun uzunAynı ben ya kafam ağrıyor rüyalardn.
Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :dBizde tam tersi bebek uyanıyor benide uyandiriyor içimde dört dönüyor gündüz 3 4 defa hareket ediyor aksam olunca coşuyor
Hahah sen kasinmissin canım yeterki sağlıklı olsunlarBu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d
Aynen bende öyleyim canimAynen katılıyorum.İlk hamileliğimde son ayda bile çekmediğim ağrıları yaşıyorum şu an.Daha üç ay nasıl geçecek bilmiyorum
20 mart gözüküyor ama sezeryan olacak bir hafta önce alırız dedi doktorum.Canim sen kac haftaliksin? Dogumun ne zaman gozukuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?