2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın ,zamanında gelir bebişler

Kizlar selam dun ilk ve son kez iki bebek magazasi gezdim. Burda cok secenek de yoktu zaten. Chicco kwik one die bi bebek arabasi cok icimize sindi. Buralar pahali bi de netten fiyat arastirmasi yapiym yine derken, trendyolda ayni bebek arabasi 1000 lira indirimliydi. Dusunenler olursa die bilgilendiriym istedim.
Ayni zmanda doktor kontrolum de vardi. 1 kiloyu hafifce gecmisiz 50 gr kadar doktor bi oh dedi. Adami nasil strese soktuysam. simdi en azindan 32yi fln gecip, 2 kilo olmasini beklemek kaldi. Haftalik bi kadin da buldum gibi bakalim. Ins artik tamamen yatip, uzanabilirim die umit ediyorum
Hepimize guzel hafta sonlari olsun minnak tosbik anneleri

Bende bir gazla kraft aldım ama bilmiyorum iyi mi yaptım babymallde cok onerdiler.Yapay memede demo yaptılar cekim gücü cok iyi gorunuyordu. Ameda yada medela almaya gittim kraftla cıktım

Benim 3 ay emdi sadece işte.
Bizde sonraki hafta badanadan sonra odasini ayircaz. Ama nasil ayri yatcaz hic bilmiyorum. İnsallah iyi olur

Ne zaman gece uyansam bebekte kalkiyor. Dogal olarak alisiyor. Bari kızıma cekse de sadece uyanıp bakinsa. Aglamazdi kizim bebekken. Nolduysa iki yastan sonra oldu :/
Bizde tam tersi bebek uyanıyor benide uyandiriyor içimde dört dönüyor gündüz 3 4 defa hareket ediyor aksam olunca coşuyor

Rüyaların tersi cikar canim demek ki sütün bol bol bol olacak süt olayina takilma kuzum benim ablamin.hic olmadi 2 yegenimde sadece mamayla büyüdüler sağlıkları cok yerinde tabikide emzirmeyi isteriz emsinler sutumuz olsun deriz ama dünyanin sonu değil bu konuya böyle bakalım sahsen ben.öyle bakıyorum yoksa gelen sütümuzde gider canım

Çok geçmiş olsun canım İnşallah zamaninda alirsin bebeklerini kucağına Rabbim yardimcin olsun yalnız dedigin şikayet bende de oluyor ama bebek hareket ediyor sanıyorum bende de birşeyler olabilir mi ki süphelendim şimdi

Gittiğimde soracağım canım sana çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemez ve bundan sonrasını rahat geçirirsin

Bizde tam tersi bebek uyanıyor benide uyandiriyor içimde dört dönüyor gündüz 3 4 defa hareket ediyor aksam olunca coşuyor
Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d

7
Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d
Hahah sen kasinmissin canım yeterki sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…