Bende bu takvime bakıyorum yoksa kafam karisiyor
Kesinlikle sor baktir canim.Gittiğimde soracağım canım sana çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemez ve bundan sonrasını rahat geçirirsin
Ayniyiz seninle o zaman canim benimde 20 mart gozukuyor.20 mart gözüküyor ama sezeryan olacak bir hafta önce alırız dedi doktorum.
Kizlar yeni bir bilgi
Amniyon sivisi bebegin kilosundan daha onemli,
- neden bebegim diger ayni haftalardaki bebeklere gore az kilo aldi diye takmayin 2500gr dogan cocukla,4000gram dogan saglikli cocuk arasinda gelisimlerinde bir farklilik bizim icin yoktur deniliyor.️
NST; bebeğe giden kan akiminin kalitesini gosteriyormuş..
Renkli Dopplerle; bebeğin kordonundaki kan akimina bakilabilir beslenme konusunda fikir vermek icin,
4. Sirada kilo alimi geliyor... bebek kac gram olmus diyerekten eger bu usttekiler normalse dr genelde cok anormallik yoksa bebegin kilosu dusuktur diye bir ifade kullanmaz diyor dr Kagan Bey.
Evet öyle derler ama alakası yok. Erkek kardeşim benden 11 yaş küçüktü anneminnona hamile olduğu zamanları net hatırlıyorum. Midesi yandığında bebek suçlanıyor derdi. Kardeşim doğduğunda bırak saçı kasi kirpigi bile yoktuKızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Ya benim bildigim pismis sebze bagirsakta gaz yapmaz midede olabilirde.. oismemis sebze gaz yapar.. ya ben cok gazli biriyimdiryani fasulye kabak kestane ne yaparsan nasil pisirirsem pisireyim gazinida alsam yemegin mahfediyorum yanimdakileride mahfetmemek icin uzaklasiyorum ... e simdi pek kacmak mumkun olmuyor.. dikkat ediyorum yedigime
Sorun farkedilip gerekli önlemler alındığı için çok şanslısınız. Takriben 1-2 hafta sürmüştü benim geçen hamileliğimde sancılar. İnşallah sizin de en kısa sürede normale döner. Çok geçmiş olsunSelam kizlar okuyamadım yazdiklarinizi benim bir suredir karnimda tam midemin orda sertlesmeler oluyordu bende gaz saniyordum sindirim sistemim hep sorunlu oldugu icin artik yamulma ve sanci seklinde olmaya basladi inletecek derecede onu da 4 gun ikiz gebe olmama bağladım bu kadar olacak kizim geriliyor dedim sonra icime bi kurt düştü doktora gittim nst de cok saglam 100 u bulan sanci cikti hemen hastaneye yatis yapildi ilk gun 30 ilac ictim diyebilirim ciger gelistirici yapildi eger uslu durularsa iki hafta sonra tekrar ciger gelistirici yapilacak simdi taburcu oldum evde ilaclara devam ediyorum bebeklerim bugun 27 haftalik oldu daha cok kucuklerinsallah ilaclarla gevseyecek rahim ama hala cok sert bize dua edin olur mu daha 1000 gram bile olmadılar allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah gecer kasilmalarim
Ayy bizde kizimla antrede karsilastik uyku sersemi ikimızde korktukSabaha kadar dön dur yine.Sabah okul yok bugün geç uyanırım dedim kızım uyandırdı
Çok kalın alma istersen battaniyeyle hafif kundak gibi yaparsın hem sıcak durur hemde rahat uyur 1 ay 40 gün böyle geçer sonra da havalar ısınmış olur zatenKizlar ya bisey soracagim simdi bizim mart ya Allah nasip ederse nasil kiyafetlere oncelik vermemiz gerekiyor cok kalin almak istemiyorum ama ya soguk da olursa diyorum yazin mesela daha kucuk olacaklar o zaman nasil giydirilir ince tulum vs usutur mu yada terletirmi
13 14 15 mart gibi olabilir dedi doktor tabi daha erken gelmeye kalkmazsa.Saat belli değil daha.Ayniyiz seninle o zaman canim benimde 20 mart gozukuyor.
Sat kac?
Kızım ağustosta doğdu yelek giydiriyorduk çünkü buz gibiydi eli ayağı.Hiç de fazla gelmedi.Kizlar ya bisey soracagim simdi bizim mart ya Allah nasip ederse nasil kiyafetlere oncelik vermemiz gerekiyor cok kalin almak istemiyorum ama ya soguk da olursa diyorum yazin mesela daha kucuk olacaklar o zaman nasil giydirilir ince tulum vs usutur mu yada terletirmi
Benimki hacı yatmaz gibi bir kere kalktı mı uyumazAyy bizde kizimla antrede karsilastik uyku sersemi ikimızde korktukyanimiza aldim uyuduk miiss gibi :)).
Yasadigin yere bağlı aslinda. Ben istanbuldayim. Hazirana kadar uzun kollu giyilir muhtemelen. O yuzden yazlik 3 6 ay ileride alcam kg durumuna bakarak. Zaten çoğu sey kızimdan kalma uzun kollu. Yine memlekette aksamlari ve geceleri tek kat bir tulum giydiririm mesela usumesin diye. Canakkaleliyim aksamlari serin olabiliyo bazenKizlar ya bisey soracagim simdi bizim mart ya Allah nasip ederse nasil kiyafetlere oncelik vermemiz gerekiyor cok kalin almak istemiyorum ama ya soguk da olursa diyorum yazin mesela daha kucuk olacaklar o zaman nasil giydirilir ince tulum vs usutur mu yada terletirmi
Benim kızım da emmedi sonra da gitti sütüm.Çok üzüldüm taktım kafaya.Mamayla büyüdü kuzum gayet de sağlıklı.Aynı şey olursa şimdikinde takmıcam kafaya boşuna üzdüm kendimi.Rüyaların tersi cikar canim demek ki sütün bol bol bol olacaksüt olayina takilma kuzum benim ablamin.hic olmadi 2 yegenimde sadece mamayla büyüdüler sağlıkları cok yerinde tabikide emzirmeyi isteriz emsinler sutumuz olsun deriz ama dünyanin sonu değil bu konuya böyle bakalım sahsen ben.öyle bakıyorum yoksa gelen sütümuzde gider canım
Zaten takımını giydikten sonra penye battaniyeye sararız.Hastane sıcak olur diye düşünüyorum.Sıcak olmazsa yeşek giydirebilirim.Ben hastane icin bir penye, bir ince orgu birde tuylu battaniye hazirladim. Yeterli olur degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?