2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar ya bisey soracagim simdi bizim mart ya Allah nasip ederse nasil kiyafetlere oncelik vermemiz gerekiyor cok kalin almak istemiyorum ama ya soguk da olursa diyorum yazin mesela daha kucuk olacaklar o zaman nasil giydirilir ince tulum vs usutur mu yada terletirmi

Bu hafta İstanbul’dan misafirim var çok giremiyorum ben de. Sadece okuyup geçiyorum genelde. Carsamba fetal eki çektirdim normal dedi doktor ama yine de kontrole çağırdı 22 ocakta gideceğim.
Dün de şeker yüklemesi için doktoruma gittim sonuçları gösterdim. Yükleme saat geçtiği için pazartesiye kadı. Bebeğin kilosuyla ilgili konuştuk. Kiloyla alakalı şunu söyledi. Femur ölçümü haftasıyla uyumlu bizim için önemli olan o dedi. Bebek zayıf olabilir kafası küçük olabilir bunlar Yapi meselesi dedi. Ki 2 haftayı geçiyorsa Aradaki fark o zaman endişe ederiz dedi. Bizimkinin femur ölçümü birkaç gün ileride bile. Zayıf olsun da canı içinde olsun diyorum artık.
Kızlar mide yanması cok olmaya basladı nedeni nedir.. Bebek saclandıkca mide yanr der eskılerımız dogrumu
Evet öyle derler ama alakası yok. Erkek kardeşim benden 11 yaş küçüktü anneminnona hamile olduğu zamanları net hatırlıyorum. Midesi yandığında bebek suçlanıyor derdi. Kardeşim doğduğunda bırak saçı kasi kirpigi bile yoktu
Mide yanması bebeğin yukarı çıkmasıyla alakalı bana kalırsa. Organlar sıkışıyor ne de olsa

Ya ben brokolili haşlıyorum yine de gaz yapıyor. Pisse de pişmese de gazlı

Sorun farkedilip gerekli önlemler alındığı için çok şanslısınız. Takriben 1-2 hafta sürmüştü benim geçen hamileliğimde sancılar. İnşallah sizin de en kısa sürede normale döner. Çok geçmiş olsun

Çok kalın alma istersen battaniyeyle hafif kundak gibi yaparsın hem sıcak durur hemde rahat uyur 1 ay 40 gün böyle geçer sonra da havalar ısınmış olur zaten

Kızım ağustosta doğdu yelek giydiriyorduk çünkü buz gibiydi eli ayağı.Hiç de fazla gelmedi.

Yasadigin yere bağlı aslinda. Ben istanbuldayim. Hazirana kadar uzun kollu giyilir muhtemelen. O yuzden yazlik 3 6 ay ileride alcam kg durumuna bakarak. Zaten çoğu sey kızimdan kalma uzun kollu. Yine memlekette aksamlari ve geceleri tek kat bir tulum giydiririm mesela usumesin diye. Canakkaleliyim aksamlari serin olabiliyo bazen

Benim kızım da emmedi sonra da gitti sütüm.Çok üzüldüm taktım kafaya.Mamayla büyüdü kuzum gayet de sağlıklı.Aynı şey olursa şimdikinde takmıcam kafaya boşuna üzdüm kendimi.

Herkese merhaba
Ben bu hafta çok keyifsizdim. Moralim bozuktu hep. O yüzden yorgunluğum da vardı. Bir iki sefer dışında doğru düzgün cevap da yazamadım bu sebeple.
Bugün bebeği görünce sanki canlandım
Normalde haftasıyla uyumlu yada az geriydi. Bu sefer bir hafta kadar öne geçmiş. Maşallah. Saçları var. Gösterdi doktor. Dik dik saçlar, hem tepede, hem ensede. Çok komikti Tam tahmin ettiğim gibi ayaklar yukarıda, eller aşağıda. Rahim ağzı kapalı. Herşey yolunda, erken doğum olacağına dair en ufak bir ibare yok dedi. Rapor için 32.haftaya çağırdı. Muayene yaptıktan sonra çalışır yada çalışamaz diye karar veririz dedi. Abisinin aynısı olacak, belki abi daha sarışın doğmuş olabilir ama yüzleri aynı dedi. Cinsiyeti değiştiremedik tip bari değişseydi dedim ben de Kocaman maşallah deyin ciddi beye

Eklentiler

• IMG_20191221_141907.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…