2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oy maşallah yerim ben saçlarını.Bizim ailede eşimin tarafında da esmer yok ya sarışın ya kumral.Bir tek eşim esmer kime çektiyse.Çok özendim babasına benzesin teni diye ultrasonda açık tenli gibiydi.Tipi de farklı geldi bana kızıma benziyor gibi.Fetal dna testi yaptırmıştık.Eşime sormuşlar ten rengi göz rengi söyleyelim mi diye eşim süpriz olsun o da demiş.Ben de kızdım ne güzel öğrenirdik diye

Aldık Krafın bebek arabasını bakalım 2700 den 2100 e düşmüş siz hangi markaları aldınız bir de erken değil değil mi
Kızımda önümüz kıştı almakta acele etmemiştim.Şimdi önümüz yaz daha çok dışarı çıkarırız.Gerçi kızım kendini bildikten sonra oturmuyordu arabaya.Ama daha küçükken dışarıda rahat oluyor.

Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdm. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d

Oyy yesin teyzesi onun mınnak ellerini ayaklarını

Masallah masallah minnosa, ne guzelde durmus oyle saglıcakla dogsun insallah. Bende kızımın aynısı olsun istiyordum sanırım babaya benzeyecek bizimde salı gunu kontrolümüz insallah güzel haberlerle geliriz

Benim kızım da emmedi sonra da gitti sütüm.Çok üzüldüm taktım kafaya.Mamayla büyüdü kuzum gayet de sağlıklı.Aynı şey olursa şimdikinde takmıcam kafaya boşuna üzdüm kendimi.
En ıyisi canim tecrübelisin zaten sen ☺ inşallah bu sefer emer bebisin ama emmezsede dünyanın sonu değil Rabbim saglikla kucağımıza almayi nasip etsin yeterki

Bu yaz mesela hep ruzgarli gecti cogu geceler serindi artik gorecegiz zamanla bi o gunleri gorelim de insallah :)

Oyy maşallah bebisine çok güzel yaa

Masallah masallah kiz zannettim

Hangi pompa canım? Ben lansinoh çift taraflı göğüs pompasından aldım. Göğüs pedimde lansinoh. Kuzenimde pedler arasında en iyisi lansinoh dedi bakalım :)
Boyle kendi kendinen vakumlu sekilde sagim yapiyor bi taraftan emzirirken bi taraftan onu takiyorsun kendi kendine doluyor.gorursun var .moshi marka var onun yerine bu daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…