2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canımsın sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükür

Bende korkuyorum yaa beni paylsşamaz diye inş cabuk alışırlar... kıyamam yaa minikler daha onlarda hayat birden farklılaşcak tabi

Masallah masallah minnosa, ne guzelde durmus oyle saglıcakla dogsun insallah. Bende kızımın aynısı olsun istiyordum sanırım babaya benzeyecek bizimde salı gunu kontrolümüz insallah güzel haberlerle geliriz
Salı günü kontrolu olan birde ben varım tabi üşenmezsem bu seferki hastane biraz uzak ve cocukla yalniz gitcem

Maşallahh maşallah paşaya gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına da maşallah nasıl net bi fotograf ya benim usg fotolarını görseniz

Bende korkuyorum yaa beni paylsşamaz diye inş cabuk alışırlar... kıyamam yaa minikler daha onlarda hayat birden farklılaşcak tabi
Kızım daha küçükken kardeş istiyorum ama annesi başkası olsun diyorduEşim de takılıyordu benim için sorun olmaz diye

Benim kızım da emmedi sonra da gitti sütüm.Çok üzüldüm taktım kafaya.Mamayla büyüdü kuzum gayet de sağlıklı.Aynı şey olursa şimdikinde takmıcam kafaya boşuna üzdüm kendimi.
Ben de 6 ay emzirebildim 2. Oglumu sonra emmek istemedi ve ben depresyona girdim bu emmezse hiç üzülmüycem büyük oğlum mama artı anne sütü ile beslenmisti

Ay maşallah ben kızımın yüzünü göremiyorum hiç dönmüyor hep kıöo dönük yatıyor. Maşallah çok tatlı

Kiskancliklari hic bitmez gibi geliyor banada simdiden kardesine aldigimiz minik patiklere ayaklarini sokmaya calsiyor ,giysileri aliyor benim korkum tekrar emmek.isterse zaten cok zor biraktik hem surec hem yapi olaral emzikte almadigi icin zorlandi bi daha baslarsa hic birakmaz artik

Benim 3 ay emdi sadece işte.
Bizde sonraki hafta badanadan sonra odasini ayircaz. Ama nasil ayri yatcaz hic bilmiyorum. İnsallah iyi olur

Mama yeseydi mama meme yapıcaktım bemde calisirken cok zorluyordu beni ama sagip biraktigim sutleri bile icmedi biberonla hastayken filan iyi oluyor acil ilac alman gerekince bu kez alisirsa yine ara ara deniycem.. kardesi olunca nasil olur bilemedimki canim geriden sizin odaya gelmek istemez mi somra tekrr alistirma sureci olucak ayni odada birbirlerinide uyandırırlar bende hic bilmiyorum nasıl olucak buoda isi

Kuzucum, daha öncede bir mart annesi olmus olarak ayaklı tulumlar cok isime yaramıstı. Cok fazla kalın kıyafete ihtiyacım olmamıstı hatta su cok kalın battaniyeler var ya onlardan hiic kullanmamıstım. İc zıbın giydiriyordum tulum veya takım giydirip birde penye yelek giydiriyordum. Ayak gobek ve basını sıcak tutmak onemli.Mantık su kendi giydigimizden 1 kat fazlasını giydirecegiz bebeklere.
yazın iste bir cıtcıtlı birde elbise sort tshirt yetmisti o sene. Hatta doktorumuzun tebrik etmisligi var bu sıcakta kat kat giydirmediginiz icin tebrik ederim demisti

Hastaneden geldim minik duru kızım 1590 gram olmuş ameliyat vs olmasaydım daha tombiş olabilirdi kızım ama olsun sağlığı iyiymiş çok şükür

oh masallah daha ne olsun saglikli olsun kilo onemli degil

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…