Canımsın sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükürHerkese merhaba
Ben bu hafta çok keyifsizdim. Moralim bozuktu hep. O yüzden yorgunluğum da vardı. Bir iki sefer dışında doğru düzgün cevap da yazamadım bu sebeple.
Bugün bebeği görünce sanki canlandım
Normalde haftasıyla uyumlu yada az geriydi. Bu sefer bir hafta kadar öne geçmiş. Maşallah. Saçları var. Gösterdi doktor. Dik dik saçlar, hem tepede, hem ensede. Çok komiktiTam tahmin ettiğim gibi ayaklar yukarıda, eller aşağıda. Rahim ağzı kapalı. Herşey yolunda, erken doğum olacağına dair en ufak bir ibare yok dedi. Rapor için 32.haftaya çağırdı. Muayene yaptıktan sonra çalışır yada çalışamaz diye karar veririz dedi. Abisinin aynısı olacak, belki abi daha sarışın doğmuş olabilir ama yüzleri aynı dedi. Cinsiyeti değiştiremedik tip bari değişseydi dedim ben de Kocaman maşallah deyin ciddi beye
Bende korkuyorum yaa beni paylsşamaz diye inş cabuk alışırlar... kıyamam yaa minikler daha onlarda hayat birden farklılaşcak tabiBugun yeni dogum yapan arkadasimla konustum. Buyuk kizi benimkiyle ayni yasta. Bebeği emzirmesini istemiyormus, kucagina almak istemiyormus. Normalde hic ayakta sallanmazjen simdi ikisinide ayakta sallıyormuş. İsimiz zor kucuk bebeli anneler
Salı günü kontrolu olan birde ben varımMasallah masallah minnosa, ne guzelde durmus oyle saglıcakla dogsun insallah. Bende kızımın aynısı olsun istiyordum sanırım babaya benzeyecekbizimde salı gunu kontrolümüz insallah güzel haberlerle geliriz
Maşallahh maşallah paşaya gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına da maşallahHerkese merhaba
Ben bu hafta çok keyifsizdim. Moralim bozuktu hep. O yüzden yorgunluğum da vardı. Bir iki sefer dışında doğru düzgün cevap da yazamadım bu sebeple.
Normalde haftasıyla uyumlu yada az geriydi. Bu sefer bir hafta kadar öne geçmiş. Maşallah. Saçları var. Gösterdi doktor. Dik dik saçlar, hem tepede, hem ensede. Çok komiktiTam tahmin ettiğim gibi ayaklar yukarıda, eller aşağıda. Rahim ağzı kapalı. Herşey yolunda, erken doğum olacağına dair en ufak bir ibare yok dedi. Rapor için 32.haftaya çağırdı. Muayene yaptıktan sonra çalışır yada çalışamaz diye karar veririz dedi. Abisinin aynısı olacak, belki abi daha sarışın doğmuş olabilir ama yüzleri aynı dedi. Cinsiyeti değiştiremedik tip bari değişseydi dedim ben de Kocaman maşallah deyin ciddi beye
Ya ben hastaneye ne götürürsem kullanılmasa bile yıkamak isterim en fazla 3 battaniye götürürüm biri penye. Toplam 6 battaniyesi var zaten6 battaniye mi yani anlayamadim kusura bakma hastane icinmi
Yok genel olarak hastane için üç tane yeterli bence.6 battaniye mi yani anlayamadim kusura bakma hastane icinmi
Kızım daha küçükken kardeş istiyorum ama annesi başkası olsun diyorduBende korkuyorum yaa beni paylsşamaz diye inş cabuk alışırlar... kıyamam yaa minikler daha onlarda hayat birden farklılaşcak tabi
Ben 6 anladım 12 tane battaniye hastaneye nasıl gotururum dedim bir anYok genel olarak hastane için üç tane yeterli bence.
Ben de 6 ay emzirebildim 2. Oglumu sonra emmek istemedi ve ben depresyona girdim bu emmezse hiç üzülmüycem büyük oğlum mama artı anne sütü ile beslenmistiBenim kızım da emmedi sonra da gitti sütüm.Çok üzüldüm taktım kafaya.Mamayla büyüdü kuzum gayet de sağlıklı.Aynı şey olursa şimdikinde takmıcam kafaya boşuna üzdüm kendimi.
Ay maşallah ben kızımın yüzünü göremiyorum hiç dönmüyor hep kıöo dönük yatıyor. Maşallah çok tatlıHerkese merhaba
Bugun yeni dogum yapan arkadasimla konustum. Buyuk kizi benimkiyle ayni yasta. Bebeği emzirmesini istemiyormus, kucagina almak istemiyormus. Normalde hic ayakta sallanmazjen simdi ikisinide ayakta sallıyormuş. İsimiz zor kucuk bebeli anneler
Benim 3 ay emdi sadece işte.
Bizde sonraki hafta badanadan sonra odasini ayircaz. Ama nasil ayri yatcaz hic bilmiyorum. İnsallah iyi olur
Kizlar ya bisey soracagim simdi bizim mart ya Allah nasip ederse nasil kiyafetlere oncelik vermemiz gerekiyor cok kalin almak istemiyorum ama ya soguk da olursa diyorum yazin mesela daha kucuk olacaklar o zaman nasil giydirilir ince tulum vs usutur mu yada terletirmi
Hastaneden geldim minik duru kızım 1590 gram olmuş ameliyat vs olmasaydım daha tombiş olabilirdi kızım ama olsun sağlığı iyiymiş çok şükür
Salı günü kontrolu olan birde ben varımtabi üşenmezsem bu seferki hastane biraz uzak ve cocukla yalniz gitcem
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahHerkese merhaba
Salı günü kontrolümüz var bizim deSalı günü kontrolu olan birde ben varımtabi üşenmezsem bu seferki hastane biraz uzak ve cocukla yalniz gitcem
Ayy hakkaten senin bi suru olcak herseyden demiBen 6 anladım 12 tane battaniye hastaneye nasıl gotururum dedim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?