- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Bende moshi istiyorum dedikleri gibi mi geldi canım 100 liraydi en son hala öyle miBoyle kendi kendinen vakumlu sekilde sagim yapiyor bi taraftan emzirirken bi taraftan onu takiyorsun kendi kendine doluyor.gorursun var .moshi marka var onun yerine bu daha uygun
Valla canim uygundan kasit nedir bilmiyorum ama sapkasiz da olsa bi tulum en az 40 lira. Ama lcwnin indiriminde tulum 16.90 gibi birkac onerilen reklamda cikti bana dun. Bi goz at istersen. Lcwnin urunleri solmuyor da nasilsa, guvenle kullanilir bence. Ben tulum hakkimi doldurdum o yuzden almicam artik.Kizlar bebek tulumumu, takimimi nerden aldiniz ? İnternette hangi sitelerden hem guzel hemde uygun biseyler ariyorum... 0-3 ay arasi 3-6 ay arasi ...
Yaa sizinde uzakmş hangi şehirdesinUsenmee annesi bi minnak goreceksinben genelde kizimla yalniz gidiyorum hastane eve 40-45 km uzaklikta
Sobee de nette indirim var ben dün 18.50 tl ye kalpli bi tulum aldım 0 3Kizlar bebek tulumumu, takimimi nerden aldiniz ? İnternette hangi sitelerden hem guzel hemde uygun biseyler ariyorum... 0-3 ay arasi 3-6 ay arasi ...
Diğer oğlum epey bir süre kel dolaştı. Saçlı doğacak deyince şaşırdım. Bir de daha da sarı olursa hepten şaşırırımOy maşallah yerim ben saçlarını.Bizim ailede eşimin tarafında da esmer yok ya sarışın ya kumral.Bir tek eşim esmer kime çektiyse.Çok özendim babasına benzesin teni diye ultrasonda açık tenli gibiydi.Tipi de farklı geldi bana kızıma benziyor gibi.Fetal dna testi yaptırmıştık.Eşime sormuşlar ten rengi göz rengi söyleyelim mi diye eşim süpriz olsun o da demiş.Ben de kızdım ne güzel öğrenirdik diye
İki haftada bir mi gidiyorsun canım nezamandir görmedinSalı günü kontrolümüz var bizim de☺☺
İnşallah siz de çok güzel haberlerle gelirsiniz. Rabbim hepsini korusunMasallah masallah minnosa, ne guzelde durmus oyle saglıcakla dogsun insallah. Bende kızımın aynısı olsun istiyordum sanırım babaya benzeyecekbizimde salı gunu kontrolümüz insallah güzel haberlerle geliriz
AminMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimAy maşallah ben kızımın yüzünü göremiyorum hiç dönmüyor hep kıöo dönük yatıyor. Maşallah çok tatlı
Kitikate aldım ben. 10lu bir set. Çok çok beğendim. Bir iki parça daha alacağım var, onları da bu marka tercih edebilirim. Oğlumda İdilbaby, Mothercare, Kanz ve Azizbebe çok almıştım. Hepsi çok kaliteliydi. Ben lcw ve kotonun bebek ürünlerini hiç beğenmiyorum. Hem çabuk bozuluyorlar, hem de penyelerin çok işlem gördüğü her halinden belli. Bir de öyle yetişkin işi bebek kıyafetlerini sevmem. Kitikate beni bu anlamda da epey tatmin ettiKizlar bebek tulumumu, takimimi nerden aldiniz ? İnternette hangi sitelerden hem guzel hemde uygun biseyler ariyorum... 0-3 ay arasi 3-6 ay arasi ...
Kuzum benim düzenli olmadı ya aralıkları, karnım sertleşiyor felan doktora mesaj atınca gel diyor, geçen hafta gittim 10 günlük kontrol süren bitmeden bi daha göreyim dedi geçen pazartesi ben de salıya randevu aldımİki haftada bir mi gidiyorsun canım nezamandir görmedin
Teşekkür ederizMaşallahh maşallah paşaya gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına da maşallahnasıl net bi fotograf ya benim usg fotolarını görseniz
Bende yuksek sesli muzik aciyorum bi anda :)Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d
Sağol canım ego traverel olanGule gule kullanin. Hangi modelinden aldiniz ?
Oy massallah cokda tosbik olmasin ya kilosu iyi :)Hastaneden geldim minik duru kızım 1590 gram olmuş ameliyat vs olmasaydım daha tombiş olabilirdi kızım ama olsun sağlığı iyiymiş çok şükür
Kızım peruk gibi saçla doğdu.Sonra döküldü hepsi kel kaldıDiğer oğlum epey bir süre kel dolaştı. Saçlı doğacak deyince şaşırdım. Bir de daha da sarı olursa hepten şaşırırım
O zman hemen dinlenmeceye gec. Uzat bacaklarini da. Dikkat etKızlar iyi akşamlar, bugün ayakkabı alamk için avmye gittim tam ayakkabıyı deneyecekken bacağıma bir kramp girdi herkesin içinde çığlık atacaktım ağlamamk için zor tuttum kendimi ve şimdi yürüyemiyorum
Bence yeterli cnmBen hastane icin bir penye, bir ince orgu birde tuylu battaniye hazirladim. Yeterli olur degilmi
Ay massallah 41 kere massallah ya.dogsalarda elleri ayaklarini atsak :) az kaldi direnin anneler :)Herkese merhaba
Ben bu hafta çok keyifsizdim. Moralim bozuktu hep. O yüzden yorgunluğum da vardı. Bir iki sefer dışında doğru düzgün cevap da yazamadım bu sebeple.
Bugün bebeği görünce sanki canlandım
Normalde haftasıyla uyumlu yada az geriydi. Bu sefer bir hafta kadar öne geçmiş. Maşallah. Saçları var. Gösterdi doktor. Dik dik saçlar, hem tepede, hem ensede. Çok komiktiTam tahmin ettiğim gibi ayaklar yukarıda, eller aşağıda. Rahim ağzı kapalı. Herşey yolunda, erken doğum olacağına dair en ufak bir ibare yok dedi. Rapor için 32.haftaya çağırdı. Muayene yaptıktan sonra çalışır yada çalışamaz diye karar veririz dedi. Abisinin aynısı olacak, belki abi daha sarışın doğmuş olabilir ama yüzleri aynı dedi. Cinsiyeti değiştiremedik tip bari değişseydi dedim ben de Kocaman maşallah deyin ciddi beye
Bayilirim sacli bebeklere.ama bal kabagi gibi olanlari gorunce de agzimin suyu akmiyor degilKızım peruk gibi saçla doğdu.Sonra döküldü hepsi kel kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?