2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Boyle kendi kendinen vakumlu sekilde sagim yapiyor bi taraftan emzirirken bi taraftan onu takiyorsun kendi kendine doluyor.gorursun var .moshi marka var onun yerine bu daha uygun
Bende moshi istiyorum dedikleri gibi mi geldi canım 100 liraydi en son hala öyle mi

Kizlar bebek tulumumu, takimimi nerden aldiniz ? İnternette hangi sitelerden hem guzel hemde uygun biseyler ariyorum... 0-3 ay arasi 3-6 ay arasi ...
Valla canim uygundan kasit nedir bilmiyorum ama sapkasiz da olsa bi tulum en az 40 lira. Ama lcwnin indiriminde tulum 16.90 gibi birkac onerilen reklamda cikti bana dun. Bi goz at istersen. Lcwnin urunleri solmuyor da nasilsa, guvenle kullanilir bence. Ben tulum hakkimi doldurdum o yuzden almicam artik.
Dedigim tulumu bulamadim ama bunu buldum, 26 lira diyo mesela.. bunun givi cok var.

Eklentiler

• Screenshot_20191221-181044_Chrome.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bebek tulumumu, takimimi nerden aldiniz ? İnternette hangi sitelerden hem guzel hemde uygun biseyler ariyorum... 0-3 ay arasi 3-6 ay arasi ...
Sobee de nette indirim var ben dün 18.50 tl ye kalpli bi tulum aldım 0 3 onun dısında lcw olabilir hem yumuşak hem guzel ordanda 0 1 almştim

Diğer oğlum epey bir süre kel dolaştı. Saçlı doğacak deyince şaşırdım. Bir de daha da sarı olursa hepten şaşırırım

Kitikate aldım ben. 10lu bir set. Çok çok beğendim. Bir iki parça daha alacağım var, onları da bu marka tercih edebilirim. Oğlumda İdilbaby, Mothercare, Kanz ve Azizbebe çok almıştım. Hepsi çok kaliteliydi. Ben lcw ve kotonun bebek ürünlerini hiç beğenmiyorum. Hem çabuk bozuluyorlar, hem de penyelerin çok işlem gördüğü her halinden belli. Bir de öyle yetişkin işi bebek kıyafetlerini sevmem. Kitikate beni bu anlamda da epey tatmin etti

İki haftada bir mi gidiyorsun canım nezamandir görmedin
Kuzum benim düzenli olmadı ya aralıkları, karnım sertleşiyor felan doktora mesaj atınca gel diyor, geçen hafta gittim 10 günlük kontrol süren bitmeden bi daha göreyim dedi geçen pazartesi ben de salıya randevu aldım

Maşallahh maşallah paşaya gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına da maşallah nasıl net bi fotograf ya benim usg fotolarını görseniz
Teşekkür ederiz Geçen sefer eliyle hep kapattı, bayağı salladı doktor teyzesi onu karnımda Bu sefer başına gelecekleri biliyor tabi, hemen çekti elini

O zman hemen dinlenmeceye gec. Uzat bacaklarini da. Dikkat et

Ben hastane icin bir penye, bir ince orgu birde tuylu battaniye hazirladim. Yeterli olur degilmi
Bence yeterli cnm
Ay massallah 41 kere massallah ya.dogsalarda elleri ayaklarini atsak :) az kaldi direnin anneler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…