2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
10 ml mi aldın 40 ml mi canım? 40 ml olanını söyledim ben ama o da mı küçük

10 ml aldım canım. Benim aldığım mağazada sadece o boy vardı. Ama zaten çok azı yeterli oluyormuş :)

Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d

Ben de bir ara hareket etmediğinde göbeğimi sallıyordum. İntikamı çok acı oluyordu ama doktor amcası bir kere ultrasonla epey vurmuştu, kılını kıpırdatmamıştı. Bence bu konuda da keyiflerine göre davranıyorlar tamamen

Boyle kendi kendinen vakumlu sekilde sagim yapiyor bi taraftan emzirirken bi taraftan onu takiyorsun kendi kendine doluyor.gorursun var .moshi marka var onun yerine bu daha uygun

Ben de aldım e-bebek indirimiyle de epey uyguna geldi Ben de mochi’yi takip ediyordum hep. Mochi 100 lira lansinoh 72 liraya geldi. Bir inceleme videosu görmüştüm. İkisi de aynı mantıkla çalışıyorlar, ikisi de yenilebilir silikon demişti kadın

Kızlar ya kasıklarım ağrıyor böyle çok sıkışmışım gibi yada gaz var gibi. Dün biraz gazım vardı acaba onun ağrısı mı normal mi bunağrı
Gaz feci ağrı yapar canım. Karnını ov, ayaklarını sıcak tut bakalım. Belli eder o kendini

Cok kötü olmuş ya geçmiş olsun cnm

Anladım kuzum iyi olunda benimde kafamı kurcalıyor kan akışı azdı diye merak edıyorum bebek kg nasıl oldu haftasıyla uyumlumu diye baska doktora goruncem bu sefer bakalım ne dicek

Kızlar karnimiza çatlamasın diye birseyler sürüp masaj yapıyoruz ya, işte o hareket yani masaj yapmak erken dogumu tetikliyormus bilginize.
Az önce bi ikiz annesinin videosunu izledim kendisi ebeymiş normalde,
Göğüs uclariyla ugrasmak ve karin masajı yapmayın diyordu.

Gaz olabilir cnm benimde gazdan once hafif agrim oluyor cikinca oh be diyor insan :)

Olabilir kızlar gaz da var çünkü. Bu hafta sürekli ağrı sızıyla geçti
Ayağıma sıcak su torbası koydum bakalım

Emmek istiyorlar malesef iki arkadasimdanda biliyorum. Buna gore kendimizi hazirlamamiz lazim

1 sene oyle boyle idare ederiz. Sonraki yaz ikisi de ayni oda da yatar

Anladım kuzum iyi olunda benimde kafamı kurcalıyor kan akışı azdı diye merak edıyorum bebek kg nasıl oldu haftasıyla uyumlumu diye baska doktora goruncem bu sefer bakalım ne dicek
Ben de çok merak ediyorum kuzucum miniğimi, geçenlerde benim de iki ölçümü 1 hafta geriydi doktor sorun teşkil etmez dedi bu salı eşime söyleyeceğim ölçümleri yazsın not etsin telefonuna

Bende allerji yapti catlak kremleri, yaglari. Goguslere zaten dokunamiyorum bile.
Bana iyi geldi bu haberin

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…