- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Teşekkür ederimCanımsın sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükür
Gaz olabilir cnm benimde gazdan once hafif agrim oluyor cikinca oh be diyor insan :)Kızlar ya kasıklarım ağrıyor böyle çok sıkışmışım gibi yada gaz var gibi. Dün biraz gazım vardı acaba onun ağrısı mı normal mi bunağrı
Bazen hoplatiyor beni bir ay cekiyorum :)Bebeğin hareketleri herhalde canımı acıtmaya başladı 28 haftam bitmek üzere
Yattım canım, hemen eve geldik zaten, daha çok var allhım yardım etsin inşlhO zman hemen dinlenmeceye gec. Uzat bacaklarini da. Dikkat et
Iyi yapmissin. Bazen az kaldi gibi geliyor da aslinda var baya tabi. Insanin cani durmuyor arada. Ama dinlenmek gerek artik.Yattım canım, hemen eve geldik zaten, daha çok var allhım yardım etsin inşlh
Bazen donerken bi yere degiyor gobegim, o baskiyi hissediyor minnagim, sonra ard arda oraya vuruyor da vuruyorBazen hoplatiyor beni bir ay cekiyorum :)
10 ml mi aldın 40 ml mi canım? 40 ml olanını söyledim ben ama o da mı küçük
Bu gece 1den 12ye kadar hic hareket hissetmedim. Kahvaltida artik dayanamadim karnıma vurdum. Uyuyormuş uyandirdim. Sen misin uyandiran o zamandan beri ara ara cok fena seyler yapıyor bana :d
Boyle kendi kendinen vakumlu sekilde sagim yapiyor bi taraftan emzirirken bi taraftan onu takiyorsun kendi kendine doluyor.gorursun var .moshi marka var onun yerine bu daha uygun
Gaz feci ağrı yapar canım. Karnını ov, ayaklarını sıcak tut bakalım. Belli eder o kendiniKızlar ya kasıklarım ağrıyor böyle çok sıkışmışım gibi yada gaz var gibi. Dün biraz gazım vardı acaba onun ağrısı mı normal mi bunağrı
Yok canım tek valiz yapcam sigmazsa kendi ihtiyaclarumi da normal sırt çantasına koyarım.Ayy hakkaten senin bi suru olcak herseyden demikuzum ya bebeklere iki ayri valiz mi yapcaksin peki ? Kiza ayri oglana ayri die
Cok kötü olmuş ya geçmiş olsun cnmKızlar iyi akşamlar, bugün ayakkabı alamk için avmye gittim tam ayakkabıyı deneyecekken bacağıma bir kramp girdi herkesin içinde çığlık atacaktım ağlamamk için zor tuttum kendimi ve şimdi yürüyemiyorum
Anladım kuzum iyi olundaKuzum benim düzenli olmadı ya aralıkları, karnım sertleşiyor felan doktora mesaj atınca gel diyor, geçen hafta gittim 10 günlük kontrol süren bitmeden bi daha göreyim dedi geçen pazartesi ben de salıya randevu aldım
Geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar, bugün ayakkabı alamk için avmye gittim tam ayakkabıyı deneyecekken bacağıma bir kramp girdi herkesin içinde çığlık atacaktım ağlamamk için zor tuttum kendimi ve şimdi yürüyemiyorum
Yaa ayyBenimki hacı yatmaz gibi bir kere kalktı mı uyumaz
Gaz olabilir cnm benimde gazdan once hafif agrim oluyor cikinca oh be diyor insan :)
10 ml aldım canım. Benim aldığım mağazada sadece o boy vardı. Ama zaten çok azı yeterli oluyormuş :)
Ben de bir ara hareket etmediğinde göbeğimi sallıyordum. İntikamı çok acı oluyorduama doktor amcası bir kere ultrasonla epey vurmuştu, kılını kıpırdatmamıştı. Bence bu konuda da keyiflerine göre davranıyorlar tamamen
Ben de aldım e-bebek indirimiyle de epey uyguna geldiBen de mochi’yi takip ediyordum hep. Mochi 100 lira lansinoh 72 liraya geldi. Bir inceleme videosu görmüştüm. İkisi de aynı mantıkla çalışıyorlar, ikisi de yenilebilir silikon demişti kadın
Gaz feci ağrı yapar canım. Karnını ov, ayaklarını sıcak tut bakalım. Belli eder o kendini
Aşağılarda gezinince zor yürüyorum çok baskı yapıyor.Bugün yukarılardaydı daha rahattım.Bebeğin hareketleri herhalde canımı acıtmaya başladı 28 haftam bitmek üzere
Emmek istiyorlar malesef iki arkadasimdanda biliyorum. Buna gore kendimizi hazirlamamiz lazimKiskancliklari hic bitmez gibi geliyor banada simdiden kardesine aldigimiz minik patiklere ayaklarini sokmaya calsiyor ,giysileri aliyor benim korkum tekrar emmek.isterse zaten cok zor biraktik hem surec hem yapi olaral emzikte almadigi icin zorlandi bi daha baslarsa hic birakmaz artik
1 sene oyle boyle idare ederiz. Sonraki yaz ikisi de ayni oda da yatarMama yeseydi mama meme yapıcaktım bemde calisirken cok zorluyordu beni ama sagip biraktigim sutleri bile icmedi biberonla hastayken filan iyi oluyor acil ilac alman gerekince bu kez alisirsa yine ara ara deniycem.. kardesi olunca nasil olur bilemedimki canim geriden sizin odaya gelmek istemez mi somra tekrr alistirma sureci olucak ayni odada birbirlerinide uyandırırlar bende hic bilmiyorum nasıl olucak buoda isi
Ben de çok merak ediyorum kuzucum miniğimi, geçenlerde benim de iki ölçümü 1 hafta geriydi doktor sorun teşkil etmez dedi bu salı eşime söyleyeceğim ölçümleri yazsın not etsin telefonunaAnladım kuzum iyi olundabenimde kafamı kurcalıyor kan akışı azdı diye merak edıyorum bebek kg nasıl oldu haftasıyla uyumlumu diye baska doktora goruncem bu sefer bakalım ne dicek
Bende allerji yapti catlak kremleri, yaglari. Goguslere zaten dokunamiyorum bile.Kızlar karnimiza çatlamasın diye birseyler sürüp masaj yapıyoruz ya, işte o hareket yani masaj yapmak erken dogumu tetikliyormus bilginize.
Az önce bi ikiz annesinin videosunu izledim kendisi ebeymiş normalde,
Göğüs uclariyla ugrasmak ve karin masajı yapmayın diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?