2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım FL değerin nasıldı. Başın tek başına önde olmasının önemi yok benim bildiğim ki dr unda aynı eşyi söyşemiş
Kızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama

Sorma bazen psikopata bağlıyorum. Dayak yedikçe hoşuma gidiyor

çok sağol canım içim rahatladı

hepimiz ayni durumdayizzz desene daha gelmeden maymun olduk yaaa bu cuceler yuzunden bu kadar evhamdan sonra nasil bisey cikacaklaf bende meraktayim

Aynen bbennde biliyorum da çok ayrıntılı bilmiyorum içime sinmiyoor
Kızlar bende çok iyi bilmiyorum, elimden geldğince okumaya çalılıyorum, önemli olan niyet değil mi Allhım kabul eder, olmadı şöyle yapsak, herkes aldığı cüzü birde netten takip etse, tabi ben bu konud asla bilgili değilim ama daha iyi bilen varsa bize yol göstersin

Ya soyle hangi cuzu okuyorsaniz internetten hoca bir taraftan gitsin soylesin sesli sizde icinizden kuran bilmeyen arkadaslar yandaki okunusundan sursun?

Kızlar 26+2yim bugün bebeğim hiç hareket etmedi dün akşam erken uyumuştum en son dün öğlen hareket etmişti endişelendim biraz çikolata falan yedim bekliyorum ama hala tık yok ne yapsam dr sorsam mı biraz daha beklesem mi sizce

Ay nolcak. Cesit cesit giydirirsin. Zaten ne guzel uyguna almissin. Hepsiyle ayri fotografini ceker saklarsin annesi
Öyle tabi canım. 0-3 aylıklara üzülmüyorum onlar giydirilir zaten genelde ucuz şeyler aldım. yazlıklarımı h&m den çok beğenerek almıştım tatlış tshirtler, şortlar. Onlar olmazsa üzülürüm ama olmazda napalımm sağlık olsunn.

Hala çatı ağrısının nasıl oldugunu anlamadım tam olarak ama sanırım suan bu çektiğim çatı ağrısı

Ben o yuzden burda alan cogu arkadasa almayin dedim hep
Benim kizimda oyleydi cunku

Bazen anne sutu yariyor. Misal kuzenim benden 1 ay once dogurdu kizi 3 kg dogmustu (benim kizimda oyle dogdu) ama ona anne sutu yaradi. Benim kizi gormeye geldiler bebek bambaska bebek olmustu 1.5 aylikken 5 kg idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…