Canım FL değerin nasıldı. Başın tek başına önde olmasının önemi yok benim bildiğim ki dr unda aynı eşyi söyşemişkızlar merhaba,
25+3te kontrolüm vardı, bdp 27+0 çıktı, hc 26+1 Ac, 26+4 bebeğin kilosu 932 gr. önden gidiyor dedi iri bir bebek dedi, başı da bir tık önde dedi ama bu korkulacak bir şey mi? benzer durum yaşayanlar var mı? Başının önde gitmesi ne demek ya canım sıkıldı bilen var mı? sorun değil dedi doktor ama korkuyroum
Kızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama
çok sağol canım içim rahatladı2 aydır benimde 1 hafta önde çıkıyor ama şekerde çıkmayınca genetik olabilir iri olması dedi. Başıyla ilgili birşey söylemedi canım. Ama kuzenimin hem kafa hem göbek haftasına göre 2-3 hafta öndeydi. Hiçte bir sıkıntı olmadı 4 kilo tospik bebek doğdu. Maşallah sağlığı yerinde.
Yaa hahahaha sesli gulldum bende okudugumdan beri yerden bisey alsam aha kesin dondu bida yapayimda geri donsun falan die dusunuuorum. Gecen evi girgirladim hadi oglum dön yavrum tepenin ustune gec diyorumSonra amaaan birak su cocugu istedigi gibi dursun diyorum. Sonra diorum sezeryan olmak mi istiyorsun iyi tamam umursama o zaman devam et boyle . O degil artik sesimizide taniyolar benimki kesin anasinin manyak oldugunu dusunuyor . Bazen ablasina babasima bagriyorum ozaman cok vuruyor bi azarda ona yarinn cik sende burnumadan getirirsin demi diyorum
Kızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama
Her cuz bildigim on yaprak oyle degilmi?Kuzum 1 haftaya okurum. Daha kısa zorlar beni. Tabi cüz'e de bağlı. Hangilerini paylaşıcaz?
Kızlar bende çok iyi bilmiyorum, elimden geldğince okumaya çalılıyorum, önemli olan niyet değil mi Allhım kabul eder, olmadı şöyle yapsak, herkes aldığı cüzü birde netten takip etse, tabi ben bu konud asla bilgili değilim ama daha iyi bilen varsa bize yol göstersinAynen bbennde biliyorum da çok ayrıntılı bilmiyorum içime sinmiyoor
mesajini yeni gordum kesin gidip gelmissindir!!!Bende sana cok yakinim ama daha fazla bilgi vermiyimyarin kanuniye gidiyorum seker yuklemesine bulusalim mi :d :d
Superrr harika olurrBende okurumcumaya kadar desem nasıl olur ☺
Ya soyle hangi cuzu okuyorsaniz internetten hoca bir taraftan gitsin soylesin sesli sizde icinizden kuran bilmeyen arkadaslar yandaki okunusundan sursun?Kızlar bende çok iyi bilmiyorum, elimden geldğince okumaya çalılıyorum, önemli olan niyet değil mi Allhım kabul eder, olmadı şöyle yapsak, herkes aldığı cüzü birde netten takip etse, tabi ben bu konud asla bilgili değilim ama daha iyi bilen varsa bize yol göstersin
Öyle tabi canım. 0-3 aylıklara üzülmüyorum onlar giydirilir zaten genelde ucuz şeyler aldım. yazlıklarımı h&m den çok beğenerek almıştım tatlış tshirtler, şortlar. Onlar olmazsa üzülürüm ama olmazda napalımm sağlık olsunn.Ay nolcak. Cesit cesit giydirirsin. Zaten ne guzel uyguna almissin. Hepsiyle ayri fotografini ceker saklarsin annesi
Ben o yuzden burda alan cogu arkadasa almayin dedim hepKızlar ya şimdi kuzenime yazdım da bebeği 3,5 aylık. Şuan 0-3 aylar oluyor mu dedim. Asla olmuyor bazen 6-9 aylık giydirdiğim bile oluyor dedi ya.
Bende bir sürü 0-3 aylık aldım. Yazlık 3-6 aylık kıyafetler de aldım. Yazlıkları olmayacak mı yani hadi 2 ay giydiririz 0-3 aylıkları da.
Bebeğe de bağlı gerçi ama üff üzüldüm şuan. İnşallah aldıklarımı giydirebilirim.
Bazen anne sutu yariyor. Misal kuzenim benden 1 ay once dogurdu kizi 3 kg dogmustu (benim kizimda oyle dogdu) ama ona anne sutu yaradi. Benim kizi gormeye geldiler bebek bambaska bebek olmustu 1.5 aylikken 5 kg idiHenüz yıkamadım. Bu hafta son aldıklarımda gelsinde eve gidince bir bakiyim kaç tane neyi var. Ona göre son aldıklarımı değiştiririm olmadı.
İyimiş o zaman 6 kilo'ya kadar giydiyse. Yeni doğanlar daha küçük oluyor zaten. Yenidoğan pek birşey almadım hastane takımları dışında. Hep 0-3 aylık aldım. Doğru diyorsun ayaksızlarda kalın değiller zaten genelde yazın bile giydirilebilir kısa bir şekilde.
Ayy içim rahatladıı canım ya sağol hediye de verilir gerçi de insan aldıklarını giydirmek istiyor :))
Bu hamileliğimde bende de var yaa berbatmisHala çatı ağrısının nasıl oldugunu anlamadım tam olarak ama sanırım suan bu çektiğim çatı ağrısı
Yok ya arapcasini turkce yerden okunusunu oku ki kuzum
Evet canım 20 sayfa toplam 30 cuz varHer cuz bildigim on yaprak oyle degilmi?
Ay cok sukur evdeyim. Ölüyorum sandim sabahmesajini yeni gordum kesin gidip gelmissindir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?