2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla gecen sene resmen evimizi isgal etmislerdi . Ne yaptiysak kurtulamadik. Psikolojim bozuluyordu gordukce .ilk zamanlar korkup esimi uyandiriyordum sonra bemde alistim bekle bekle diyorum terligi alninin catina yapistiriyorum . Bu sene cikmiyor ama korku kaldi iste hep aklimda . 4 5 kere mii oyy cokmus ben 1 veya 2 .

Kur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizden
S seryu arapcasinin turkce okunusundan olmuyor mu illa ki arapca alfabeden mi okumamiz gerekiyor oyleyse ben hic bilmiyorum merak ettim

Sor bakalim ne diyecek dohtur. Aramizda 2 gun varmis

Ya bu hamilelik bizi mahvettin ayni seyi bende gecen dusundum oyuncak toplarken ya emekliyorum doncek simdi en iyisi oturarak surukleneyim dedim
Yaa hahahaha sesli gulldum bende okudugumdan beri yerden bisey alsam aha kesin dondu bida yapayimda geri donsun falan die dusunuuorum. Gecen evi girgirladim hadi oglum dön yavrum tepenin ustune gec diyorum Sonra amaaan birak su cocugu istedigi gibi dursun diyorum. Sonra diorum sezeryan olmak mi istiyorsun iyi tamam umursama o zaman devam et boyle . O degil artik sesimizide taniyolar benimki kesin anasinin manyak oldugunu dusunuyor . Bazen ablasina babasima bagriyorum ozaman cok vuruyor bi azarda ona yarinn cik sende burnumadan getirirsin demi diyorum

Kur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizden
Bunu tamamlamak ve kendini tehit etmek icin bildigin sureleri arapcadan oku cnm harfler aklina yer eder .ben eksiklerimi o sekilde tamamladim. Simdi bayada hizlandim

Benimde oyle. Kardiyoloji ye gonderildim temiz cikti hersey

İnsallah suan kusmadan sagsaglim bitirebilmek tek duam. Daha otobuste basladim bulanmaya cunku :'(

Nasil oldun canim ? Icince kusmamsn icin gozlem altinda tutmuyorlar mi ins seker problemin olmaz birkac arkadasta genelde testte kotu olmustu az da olsa sekerleri cikti kac gunde cikicak sonuclar

Kızlar ya şimdi kuzenime yazdım da bebeği 3,5 aylık. Şuan 0-3 aylar oluyor mu dedim. Asla olmuyor bazen 6-9 aylık giydirdiğim bile oluyor dedi ya.
Bende bir sürü 0-3 aylık aldım. Yazlık 3-6 aylık kıyafetler de aldım. Yazlıkları olmayacak mı yani hadi 2 ay giydiririz 0-3 aylıkları da.
Bebeğe de bağlı gerçi ama üff üzüldüm şuan. İnşallah aldıklarımı giydirebilirim.

7 kisi cok az bari 15 olsak 2 cuz duserdi . zamanda daraldi ve zaten cogumuz erken dogum riskindeyiz

S seryu bende okumak isterim kizlar ama kacgunde okuyacağımızda var malum zaman azaldi ama bebekle okumam zor olur kacgundur aklimdanda geciyordu keske haberlesebilsekte doğumlara girerken hepimiz birer yasin okuyabilsek birbirimize diye

Bugun cikacak bakalim meraklw bekliyorum simdi evdeyim uzanıyorum

Uzanmak iyi gelir mutlaka hafif bi kahvalti yaptin mi vücut toparlıyor bende cok kotu olunca korkmustum ama cikmadi sekerim ,yaninda biriyle gelin diye soyluyorlar mutlaka insanin basi donuyor hic dokunmasa bile ins iyi cikar sonuçlar :)

Bu bebegin dogum kilosu kilo artisinada bagli canim hic uzulme baktin kucuk olucak gibi daha yikamadiysan degisim yapabilirsin? Yada hediye verirsin arkadaslarina yeni dogan takimlarini bile 3aya kadr kullandik biz 3kilo dogmustu 6kilo olana kadr giydi diyebilirim cunku hep boyu uzamisti yazin kisa olsalarda minik coraplarla giydirirsin bilek boy gibi

Henüz yıkamadım. Bu hafta son aldıklarımda gelsinde eve gidince bir bakiyim kaç tane neyi var. Ona göre son aldıklarımı değiştiririm olmadı.
İyimiş o zaman 6 kilo'ya kadar giydiyse. Yeni doğanlar daha küçük oluyor zaten. Yenidoğan pek birşey almadım hastane takımları dışında. Hep 0-3 aylık aldım. Doğru diyorsun ayaksızlarda kalın değiller zaten genelde yazın bile giydirilebilir kısa bir şekilde.
Ayy içim rahatladıı canım ya sağol hediye de verilir gerçi de insan aldıklarını giydirmek istiyor :))

Ebet olmicak cnm cok hizli buyuyorlar . Nen kizimda cilginlar gibi almistim dogru duzgun giymedi. Yazlik isine hic girismedim hayirlisiyla dogsun boyunu posunu gorelim oyle alcam. Benim kizima yeni dogan corap bile olmamisti o yuzden corap bile fazla almadim 6 tane aldim

Ay nolcak. Cesit cesit giydirirsin. Zaten ne guzel uyguna almissin. Hepsiyle ayri fotografini ceker saklarsin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…