Bende okurum canımKızlar iyi günler, şimdi cüz isteyen arkadaşlara baktım,7 kişi gördüm @Prenses 50 @KirmiziBasliksizKiz @Altibirlik62Lostinparadise Pinkpinkblue @ melismelom var mı başka isteyen biraz daha çoğalalım çok azıız ama, hadi pamuk eller cebe
Bendee varimKızlar iyi günler, şimdi cüz isteyen arkadaşlara baktım,7 kişi gördüm @Prenses 50 @KirmiziBasliksizKiz @Altibirlik62Lostinparadise Pinkpinkblue @ melismelom var mı başka isteyen biraz daha çoğalalım çok azıız ama, hadi pamuk eller cebe
Valla gecen sene resmen evimizi isgal etmislerdi . Ne yaptiysak kurtulamadik. Psikolojim bozuluyordu gordukce .ilk zamanlar korkup esimi uyandiriyordum sonra bemde alistim bekle bekle diyorum terligi alninin catina yapistiriyorumYok daha neler ödüm çatlar o korkuyla ben wc ye gitmem esimi kaldirmadan
Bende gozlerimi tam acmamaya ozen gosteriyorum wc ye geldigimde koridorun lambasini acip kendimi banyoya atiyorum... bu gece cok sukur iki kere ciktim 4-5 kez ciktigin oluyor bazenbunada sukur
S seryu arapcasinin turkce okunusundan olmuyor mu illa ki arapca alfabeden mi okumamiz gerekiyor oyleyse ben hic bilmiyorum merak ettimKur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizden
Sor bakalim ne diyecek dohturGenelde hep oluyor bende bir defa sordugumda bilmiyoruz dediler amaclari su mevcut indirimde satis yapabilmek bence
Aynen benimde oyle yarin kontrolum var bende sorucam canimi sıkmaya basladi bu durum
Oyy masallah gercekten insan gorebiliyor bende kizimi gormustum o mesajda cok uzatmayayim diye yazmamistim hem ben hem arkadasim gormustu ama oglanda sacma seyler goruyorum
Oooo ben kalamar midye bayilirimarastirmamistim hic
o da olabilir kotuyu cagiriyoruz direkt zaten ama doktora sorayim ben yarin icim rahatlamiyor kizimda boyle degildi
Ben hiiiiiccc sevemem anne nasil sevecegimide bilmiyorum zaten hersey yanlis anlamaya acik oluyor
Bende kizimda gordum ama bunda pala biyikli kara sacli gordumtotosum acik kaldi direk buna yoruyorum
Bende kalamar yiyorum ya acaba o da yasak miydi
Bende hic birsey yasamadim birde bana cok gec yapildi saat 3te aclik yaptirdim sonra yukleme 1 saat bekleme vs hic bisey olmadi cok sukur kizimlada yalnizdim
Sesli sesli kahkaha attim ruslara hep dikkat
Yarin sorucam bakalim bir aksilik mi var diye
Yaa hahahaha sesli gulldum bende okudugumdan beri yerden bisey alsam aha kesin dondu bida yapayimda geri donsun falan die dusunuuorum. Gecen evi girgirladim hadi oglum dön yavrum tepenin ustune gec diyorumYa bu hamilelik bizi mahvettinayni seyi bende gecen dusundum oyuncak toplarken ya emekliyorum doncek simdi en iyisi oturarak surukleneyim dedim
Bunu tamamlamak ve kendini tehit etmek icin bildigin sureleri arapcadan oku cnm harfler aklina yer eder .ben eksiklerimi o sekilde tamamladim. Simdi bayada hizlandimKur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizden
7 kisi cok az bari 15 olsak 2 cuz duserdi . zamanda daraldi ve zaten cogumuz erken dogum riskindeyizKızlar iyi günler, şimdi cüz isteyen arkadaşlara baktım,7 kişi gördüm @Prenses 50 @KirmiziBasliksizKiz @Altibirlik62Lostinparadise Pinkpinkblue @ melismelom var mı başka isteyen biraz daha çoğalalım çok azıız ama, hadi pamuk eller cebe
Bende alirim inşallahKızlar iyi günler, şimdi cüz isteyen arkadaşlara baktım,7 kişi gördüm @Prenses 50 @KirmiziBasliksizKiz @Altibirlik62Lostinparadise Pinkpinkblue @ melismelom var mı başka isteyen biraz daha çoğalalım çok azıız ama, hadi pamuk eller cebe
Benimde oyle. Kardiyoloji ye gonderildim temiz cikti herseyBen de varım. İşin enteresanı hep kontrolden sonra bir sıkıntım çıkıyor. Kadın bıktı benim sorularımdanNabzım 100ün altına hiç düşmüyor. Bağlantısı var mıdır bilmiyorum... Kilo fazlalığına bağlıyorum. 13 Ocakta randevum. O zamana kadar bir gözlemleyecem bakalım
İnsallah suan kusmadan sagsaglim bitirebilmek tek duam. Daha otobuste basladim bulanmaya cunku :'(
Bugun cikacak bakalim meraklw bekliyorum simdi evdeyim uzanıyorumNasil oldun canim ? Icince kusmamsn icin gozlem altinda tutmuyorlar mi ins seker problemin olmaz birkac arkadasta genelde testte kotu olmustu az da olsa sekerleri cikti kac gunde cikicak sonuclar
7 kisi cok az bari 15 olsak 2 cuz duserdi . zamanda daraldi ve zaten cogumuz erken dogum riskindeyiz
Bugun cikacak bakalim meraklw bekliyorum simdi evdeyim uzanıyorum
Kızlar ya şimdi kuzenime yazdım da bebeği 3,5 aylık. Şuan 0-3 aylar oluyor mu dedim. Asla olmuyor bazen 6-9 aylık giydirdiğim bile oluyor dedi ya.
Bende bir sürü 0-3 aylık aldım. Yazlık 3-6 aylık kıyafetler de aldım. Yazlıkları olmayacak mı yani hadi 2 ay giydiririz 0-3 aylıkları da.
Bebeğe de bağlı gerçi ama üff üzüldüm şuan. İnşallah aldıklarımı giydirebilirim.
Henüz yıkamadım. Bu hafta son aldıklarımda gelsinde eve gidince bir bakiyim kaç tane neyi var. Ona göre son aldıklarımı değiştiririm olmadı.Bu bebegin dogum kilosu kilo artisinada bagli canim hic uzulme baktin kucuk olucak gibi daha yikamadiysan degisim yapabilirsin? Yada hediye verirsin arkadaslarina yeni dogan takimlarini bile 3aya kadr kullandik biz 3kilo dogmustu 6kilo olana kadr giydi diyebilirim cunku hep boyu uzamisti yazin kisa olsalarda minik coraplarla giydirirsin bilek boy gibi
Ebet olmicak cnm cok hizli buyuyorlar . Nen kizimda cilginlar gibi almistim dogru duzgun giymedi. Yazlik isine hic girismedim hayirlisiyla dogsun boyunu posunu gorelim oyle alcam. Benim kizima yeni dogan corap bile olmamisti o yuzden corap bile fazla almadim 6 tane aldimKızlar ya şimdi kuzenime yazdım da bebeği 3,5 aylık. Şuan 0-3 aylar oluyor mu dedim. Asla olmuyor bazen 6-9 aylık giydirdiğim bile oluyor dedi ya.
Bende bir sürü 0-3 aylık aldım. Yazlık 3-6 aylık kıyafetler de aldım. Yazlıkları olmayacak mı yani hadi 2 ay giydiririz 0-3 aylıkları da.
Bebeğe de bağlı gerçi ama üff üzüldüm şuan. İnşallah aldıklarımı giydirebilirim.
Ay nolcak. Cesit cesit giydirirsin. Zaten ne guzel uyguna almissin. Hepsiyle ayri fotografini ceker saklarsin annesiKızlar ya şimdi kuzenime yazdım da bebeği 3,5 aylık. Şuan 0-3 aylar oluyor mu dedim. Asla olmuyor bazen 6-9 aylık giydirdiğim bile oluyor dedi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?