2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Kuzum 1 haftaya okurum. Daha kısa zorlar beni. Tabi cüz'e de bağlı. Hangilerini paylaşıcaz?

Canım ne edersen kendine. Kilo almak sorun değil de sıkıntı yaratıyor birçok anlamda. Mesela ben 9 kilo aldım. Birkaç gündür nefes nefeseyim, bacaklarım ağrıyor, ağır geliyor aldığım kilo, farkındayım. Sen de dikkat et nolur, yemek yiyeceğin vakit kendine başka bir uğraş bul. Sıkıntılara kendini heba etme, üzerine git. Bence başarırsın

Kızlar nefes darlığı başlayanlar var mı? Nefesim yetmiyor bugün
Ben de varım. İşin enteresanı hep kontrolden sonra bir sıkıntım çıkıyor. Kadın bıktı benim sorularımdan Nabzım 100ün altına hiç düşmüyor. Bağlantısı var mıdır bilmiyorum... Kilo fazlalığına bağlıyorum. 13 Ocakta randevum. O zamana kadar bir gözlemleyecem bakalım

Kur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizden

Ben baktim kafama gore bisi bulamadım

Bende 3 aylık şunları aldım. 1 tane de 6 aylık şort takım aldım. Tulum falan 19 TL baya ucuz geldi. Artık daha da kıyafet almam yeter. Daha önce de biraz 3-6 aylık yazlık kıyafetler almıştım. Doğduktan sonra da 3-6 , 6-9 alırım.

6 ay

Kızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama
Evet canım. Mesela benim ki dün sabahtan akşama kadar çok fazla hareket etmedi tek tük. Akşam coştu içim rahatladı. Geceleri uyanınca hiç tepki vermiyor korkuyorum uyuyor musun diye dürtüyorum düşün hahaha Sonra bir tekme vuruyor rahat bırak beni dercesine bende uyumaya devam ediyorum

2 aydır benimde 1 hafta önde çıkıyor ama şekerde çıkmayınca genetik olabilir iri olması dedi. Başıyla ilgili birşey söylemedi canım. Ama kuzenimin hem kafa hem göbek haftasına göre 2-3 hafta öndeydi. Hiçte bir sıkıntı olmadı 4 kilo tospik bebek doğdu. Maşallah sağlığı yerinde.

Aynen yaaaa gece bile merak ediyorum dün cok az hissettm kendini germedi bile karnım öyle sessizdi akşam alt tarafa dogru tepindi biraz tuvalet gelme hissi oldu dedim heralde ayaklari aşagda döndümü naptı. Biri demişti ya emekle demiş doktor dönsün bebek diye, bende oyuncaklari toplarken yerde emekliyorum mecbur ondanmı oldu bi pozisyon farklılıgı dedim

Genelde hep oluyor bende bir defa sordugumda bilmiyoruz dediler amaclari su mevcut indirimde satis yapabilmek bence
Benimde öyle canım.nerde neyi var hala anlayamıyorum doktora gidince soruyorum.Öyle hareketleri canımı falan acıtmıyor yani
Aynen benimde oyle yarin kontrolum var bende sorucam canimi sıkmaya basladi bu durum

Oyy masallah gercekten insan gorebiliyor bende kizimi gormustum o mesajda cok uzatmayayim diye yazmamistim hem ben hem arkadasim gormustu ama oglanda sacma seyler goruyorum

bizde hep balayında falan yedik mezhebimiz hanefi kayinbabam gelince haram dedi balığa benzemeyeler yengeç,ıstakoz,midye,kalamar,ahtapot vs araştırdım ki öyleymiş gerçekten yemedik bi daha ama midye cok güzeldi
Oooo ben kalamar midye bayilirim arastirmamistim hic

Demekki daha fazla alan var daha rahat hareket ediyor ☺. Hemen kotuyu dusunmek huy oldu gebelikte
o da olabilir kotuyu cagiriyoruz direkt zaten ama doktora sorayim ben yarin icim rahatlamiyor kizimda boyle degildi

Off bnde baskasininn cocugunu hic oyle sevemezdim kendi coxugum olunca hepten biraktim annesi huzursuz olmasin die . . Bazisi nasil seviyor yalap salap
Ben hiiiiiccc sevemem anne nasil sevecegimide bilmiyorum zaten hersey yanlis anlamaya acik oluyor

Bende kizimda gordum ama bunda pala biyikli kara sacli gordum totosum acik kaldi direk buna yoruyorum

Ben de hasret kaldım.Geçen eşim almış severim diye.İyi misin bana yasak dedim.Özenmeyim diye bir tane zorla yedirdi.Kendisi koca kutuyu bitirdi karşımda
Bende kalamar yiyorum ya acaba o da yasak miydi
Bende hic birsey yasamadim birde bana cok gec yapildi saat 3te aclik yaptirdim sonra yukleme 1 saat bekleme vs hic bisey olmadi cok sukur kizimlada yalnizdim

Sen ruyalara dikkat yazmissin ben Ruslara dikkat diye okuyuyorum ve alakayi anlamaya cakisiyorum ama cozemedim ☺☺☺ Alla Alla diyorum yaa... hamilelikte gozumun feri gitti valla
Sesli sesli kahkaha attim ruslara hep dikkat
Yarin sorucam bakalim bir aksilik mi var diye

Ya bu hamilelik bizi mahvettin ayni seyi bende gecen dusundum oyuncak toplarken ya emekliyorum doncek simdi en iyisi oturarak surukleneyim dedim

Amin canim . Onemli olan niyet bence Allah kabul etsin dualarini amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…