Kızlar bugün öğleden sonra dr randevum var. Bebeğimle ilgili inşallah güzel haberler alırım. Dua eder misiniz siz de
Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah
[/QUOTE
Herşey yolundadır eminim içini ferah tut
Ben 5.6 gündür az hissediyorum tekmelerini normal diyorlar banadaKızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama
İki gun olmasin canim herkesin işi bir değil... ama bir gün koyulmadanda olmasin peki sen soyle kac gunde okuyacagini ☺☺.. ya ne kadar guzel olacak hem hepimiz bebeklerimizin adina dua okuyup sagliklarina herbiseyleri icin dua edicez hem gecirecegimiz zaman huzurlu olucaz... muhtesem degilmi? Agrilarim basladikca huzur arar oldum cunki..
Kuzucuk sen soyle bence ama arayi cok acmaki sende boşlamayasin ☺
Canım ne edersen kendine. Kilo almak sorun değil de sıkıntı yaratıyor birçok anlamda. Mesela ben 9 kilo aldım. Birkaç gündür nefes nefeseyim, bacaklarım ağrıyor, ağır geliyor aldığım kilo, farkındayım. Sen de dikkat et nolur, yemek yiyeceğin vakit kendine başka bir uğraş bul. Sıkıntılara kendini heba etme, üzerine git. Bence başarırsınBu arada kg alma rekoru bende diye dusunuyorum. Temmuz annelerinde oldugum gibi. Bakalim bu sefer kaçla doğurcam. Kendime engel olamiyorum. Yemek suan benim icin en guzel kacis noktasi. Sanki sorunlarimi cozecekmiş gibi.
87 ile hamile kalmistim. Suan 104 oldum
Canım biraz daha okuyan bulalım, bir hafta güzel bir süre, sonra dağıtırızKuzum 1 haftaya okurum. Daha kısa zorlar beni. Tabi cüz'e de bağlı. Hangilerini paylaşıcaz?
Ben de varım. İşin enteresanı hep kontrolden sonra bir sıkıntım çıkıyor. Kadın bıktı benim sorularımdanKızlar nefes darlığı başlayanlar var mı? Nefesim yetmiyor bugün
bende okurum inşallah.Kızlar iyi günler, şimdi cüz isteyen arkadaşlara baktım,7 kişi gördümPrenses 50 B BirGunesDoguyor @Altibirlik62 Lostinparadise Pinkpinkblue @ melismelom var mı başka isteyen biraz daha çoğalalım çok azıız ama, hadi pamuk eller cebe
Öncekileride unutuyorum şimdi özellikle dinledigim icin kendimi acaba diyorum onceden de bölemiydi ben mi farketmiodum istiyorumki her an kımıldasınBende öyleyim ya takıyorum valla,
Biraz da hareket etse geçen günden azsa endiseleniyorum.
Kur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizdenKızlar iyi günler, şimdi cüz isteyen arkadaşlara baktım,7 kişi gördümPrenses 50 B BirGunesDoguyor @Altibirlik62 Lostinparadise Pinkpinkblue @ melismelom var mı başka isteyen biraz daha çoğalalım çok azıız ama, hadi pamuk eller cebe
Ben baktim kafama gore bisi bulamadım
Evet canım. Mesela benim ki dün sabahtan akşama kadar çok fazla hareket etmedi tek tük. Akşam coştu içim rahatladı. Geceleri uyanınca hiç tepki vermiyor korkuyorum uyuyor musun diye dürtüyorum düşün hahahaKızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama
Ben de harfleri karıştırabiliyorumm o yüzden cesaret edemem.Kur'an-ı Kerim okumayı biliyorum ama bazı harfleri mi karıştırdığım için �çime Sinmiyor okumak her gün namazımı kılarım ama Kur'an'da eksiklerim var o yüzden cüz alamıyorum sizden
2 aydır benimde 1 hafta önde çıkıyor ama şekerde çıkmayınca genetik olabilir iri olması dedi. Başıyla ilgili birşey söylemedi canım. Ama kuzenimin hem kafa hem göbek haftasına göre 2-3 hafta öndeydi. Hiçte bir sıkıntı olmadı 4 kilo tospik bebek doğdu. Maşallah sağlığı yerinde.kızlar merhaba,
25+3te kontrolüm vardı, bdp 27+0 çıktı, hc 26+1 Ac, 26+4 bebeğin kilosu 932 gr. önden gidiyor dedi iri bir bebek dedi, başı da bir tık önde dedi ama bu korkulacak bir şey mi? benzer durum yaşayanlar var mı? Başının önde gitmesi ne demek ya canım sıkıldı bilen var mı? sorun değil dedi doktor ama korkuyroum
Aynen yaaaa gece bile merak ediyorumEvet canım. Mesela benim ki dün sabahtan akşama kadar çok fazla hareket etmedi tek tük. Akşam coştu içim rahatladı. Geceleri uyanınca hiç tepki vermiyor korkuyorum uyuyor musun diye dürtüyorum düşün hahahaSonra bir tekme vuruyor rahat bırak beni dercesine bende uyumaya devam ediyorum
Genelde hep oluyor bende bir defa sordugumda bilmiyoruz dediler amaclari su mevcut indirimde satis yapabilmek benceBen de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.
Aynen benimde oyle yarin kontrolum var bende sorucam canimi sıkmaya basladi bu durumBenimde öyle canım.nerde neyi var hala anlayamıyorum doktora gidince soruyorum.Öyle hareketleri canımı falan acıtmıyor yani
Oyy masallah gercekten insan gorebiliyor bende kizimi gormustum o mesajda cok uzatmayayim diye yazmamistim hem ben hem arkadasim gormustu ama oglanda sacma seyler goruyorumben mesela kizimin aynisini gordum herkes erkek karnin sivri derdi bende ruyamda sari renkli gözlü ,yuvarlak süratli kizimin aynisini gordum 3 yaş halini falan dedim kizim olacak,bu sefer de ruyamda oğlumun ultrasonda resmen erkek oldugunu gordum maglum yerinden iki gün sonra kontrolde dr erkek dedi
Oooo ben kalamar midye bayilirimbizde hep balayında falan yedik mezhebimiz hanefi kayinbabam gelince haram dedi balığa benzemeyeler yengeç,ıstakoz,midye,kalamar,ahtapot vs araştırdım ki öyleymiş gerçekten yemedik bi daha ama midye cok güzeldi
Demekki daha fazla alan var daha rahat hareket ediyor ☺. Hemen kotuyu dusunmek huy oldu gebelikte
Ben hiiiiiccc sevemem anne nasil sevecegimide bilmiyorum zaten hersey yanlis anlamaya acik oluyorOff bnde baskasininn cocugunu hic oyle sevemezdim kendi coxugum olunca hepten biraktim annesi huzursuz olmasin die .. Bazisi nasil seviyor yalap salap
Bende kizimda gordum ama bunda pala biyikli kara sacli gordumBen kizima hamileyken henuz cinsiyeti bilmiyorken 5 yaslarinda siyah sacli siyah gozlu bir kiz gormustum. Amma velakin benim kiz ela gozlu sarisinbunda tutcakmi bakalim. Bunda da ilk siyah sacli bir bebek gordum, sonrada keltoş bir bebek. Cinsiyetler tutuyo ama
Bende kalamar yiyorum ya acaba o da yasak miydiBen de hasret kaldım.Geçen eşim almış severim diye.İyi misin bana yasak dedim.Özenmeyim diye bir tane zorla yedirdi.Kendisi koca kutuyu bitirdi karşımda
Bende hic birsey yasamadim birde bana cok gec yapildi saat 3te aclik yaptirdim sonra yukleme 1 saat bekleme vs hic bisey olmadi cok sukur kizimlada yalnizdimben hiç sorun yaşamadım şeker yüklemesinde biliyor musunuz hatta tadını sevdim ben de burn enerji içeceğine benzettim tadınıama içip beklerken biraz mide bulantısı yaşadım o da aç karnına olmaktan olsa gerek
Sesli sesli kahkaha attim ruslara hep dikkatSen ruyalara dikkat yazmissin ben Ruslara dikkat diye okuyuyorum ve alakayi anlamaya cakisiyorum ama cozemedim ☺☺☺ Alla Alla diyorum yaa... hamilelikte gozumun feri gitti valla
Yarin sorucam bakalim bir aksilik mi var diyeBenimkide öyle
Aynen yaaaa gece bile merak ediyorumdün cok az hissettm kendini germedi bile karnım öyle sessizdi akşam alt tarafa dogru tepindi biraz tuvalet gelme hissi oldu dedim heralde ayaklari aşagda döndümü naptı. Biri demişti ya emekle demiş doktor dönsün bebek diye, bende oyuncaklari toplarken yerde emekliyorum mecbur ondanmı oldu bi pozisyon farklılıgı dedim
Hahahaha bizimkide o hesap isteBir kere eşimle rüyamda kavga etmiştik te iki gün trip atmıştımNeyin var diye sorduğunda vardır elbet bir kabahatin deyip delirtiyordum.Yine ne yaptım diye söyleniyordu
Ahahhaa seninde mi aklına geldiYa bu hamilelik bizi mahvettinayni seyi bende gecen dusundum oyuncak toplarken ya emekliyorum doncek simdi en iyisi oturarak surukleneyim dedim
Amin canim . Onemli olan niyet bence Allah kabul etsin dualarini amiinAllah kabul etsin canım. Ben isterdim ama benim pek belli olmuyor. Sabahları yolda gelirken inşirah, inşikak ve meryem surelerini okuyorum. Onun dışında ilk zamanlar hergün 2 sayfa kuran okumaya çalışıyordum ama şu sıralar nedense hiç halim olmuyor. Sadece doğumu kolaylaştırması için su 3 sureyi okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?