- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kaburga agrisi cok fena gercekten ve gecmicekse gecmiyor hic bir sekilde . Allah yardimcin olsun 2 bebek cok zor bizim tekle bu kdr soyleniyoruz . Bende bugun hic okuyamadim kuran. Rahatsizim ve huzursuzum oyle uzaniyorumResmennn iskenceeee yaaa 2 cm bu kadar farkediyor olmasi biri bir cm digeri 1 cm anam agliyir pazar gununu dondumu o gun bana bisi oluyor zaten... bak bu hafta kendilerini belli ettiler birde Kuran okuyacaz soz verdim arkadaslra benim bu hafta odevimi bitirmem lazim ne olacagim belli degil cok fena kaburga agrisi sirt agrisi nefessizkik cekmeye basladim
Cok gecmis olsun insallah bu ilac fayda ederCanlarim tadinizi kacirmak istemiyorum. Uyari niteliginde yaziyorum. Iki haftada bir surekli idrar tahlili veren biri ve iki haftadir araliksiz antibiyotik kullanan biri olarak, tahlilimde bakteri uredigini gorduk. Bu yuzden sik sik idrar tahlili ve kulturu vermenizi oneriyorum kendimce. Farkedilmeme ihtimaline karsi. Yeniden, yeni bi antibiyotige basliyorum. Canim sikilmadi desem yalan olacak. Onceki gebeligimde de, farkli bi bakteri olmustu. Zor gecmisti, cok ugrasmistim. Ne diyim bilmiyorum.
Ah simdi anladim canim suprrmis o zaman cabuk biter insallahhCanım herkes aldığı cüzü okur, sıra beklemeye gerek yok, herkes bitirdi mi hatmşmiz tamamlanmış olur
Çok geçmediyse üzerinden değiştirebilirsin.Daha hediye de gelir.Kızlar ya şimdi kuzenime yazdım da bebeği 3,5 aylık. Şuan 0-3 aylar oluyor mu dedim. Asla olmuyor bazen 6-9 aylık giydirdiğim bile oluyor dedi ya.
Bende bir sürü 0-3 aylık aldım. Yazlık 3-6 aylık kıyafetler de aldım. Yazlıkları olmayacak mı yani hadi 2 ay giydiririz 0-3 aylıkları da.
Bebeğe de bağlı gerçi ama üff üzüldüm şuan. İnşallah aldıklarımı giydirebilirim.
Sol tarafına yat bir süre benimki o zaman mutlaka hareket ediyorKızlar 26+2yim bugün bebeğim hiç hareket etmedi dün akşam erken uyumuştum en son dün öğlen hareket etmişti endişelendim biraz çikolata falan yedim bekliyorum ama hala tık yok ne yapsam dr sorsam mı biraz daha beklesem mi sizce
Ne dogru dedin yaYatan arkadaslar yattigimiz yer hagif sirtimiz yukarda sekilde okuyabiliriz ...aksama halledelim cuz dagitmayi ona gore baslariz hemen .zira dogurmamak icin zor tutuyoruz kendimizi
Haftanın bitimi diğer haftanın baçlangıcında ağrım oluyor genelde.Ben de dikkat ettim her hafta oluyor.Bana mı öyle geliyor diyordum sma kaç kere dikkat ettim.Benim dönümüm ctesi mesela cumaya kadar daha iyiyim cumadan pazara kadar ağrım oluyor zor yürüyorum halim olmuyorKizlar sizde hafta gecislerinde rahatsizlik oluyormu ? Benim pzt den pzt ye haftasi doluyor bugun 28. Haftaya girdim cok sukur. Azcik mutfakda ugrastim hemen asagiya indi gibi yaa cok alta vuruyor endise ettim. Bu korkular beni bitirdi. Uzandim hemen polun altina yastik koydum ayaklarimada havaya diktim oyle yatiyorum kasilmalarimda hafta gecislerinde pik yapiyor .ben ne zaman rahay olup adini cikarcam gebeligin
Bi sey sorcam canim sana . Ben arapca kuran okumayi bilmiyorum hic. Arapca okuyan hocayi, turkce okunusundan takip etsem olur mu ki cuz almak icinR Renklirenkli canım. Çok geçmiş olsunnn
Canim Ben okumayi bilmiyorumYazdım yazdım, kaçırır mıyım14 kişi olduk, akşama kadar bekleyelim inşlh 20 olacaz, inanıyorum
Çok geçmiş olsun bir yerden mi bulaştı yoksa vücut mu yapıyor?Ben geçen ay vermedim tahlil falan bir sıkıntım da olmayınca önümüzdeki ay vereyim bari.Canlarim tadinizi kacirmak istemiyorum. Uyari niteliginde yaziyorum. Iki haftada bir surekli idrar tahlili veren biri ve iki haftadir araliksiz antibiyotik kullanan biri olarak, tahlilimde bakteri uredigini gorduk. Bu yuzden sik sik idrar tahlili ve kulturu vermenizi oneriyorum kendimce. Farkedilmeme ihtimaline karsi. Yeniden, yeni bi antibiyotige basliyorum. Canim sikilmadi desem yalan olacak. Onceki gebeligimde de, farkli bi bakteri olmustu. Zor gecmisti, cok ugrasmistim. Ne diyim bilmiyorum.
Idrar kulturu idrardan yapiliyor canim. Idrarin orta ve son kismini, tahlil kabinda tutman gerek sadece. Gunde uc kez progestan aliyorum aynen, serklajdan dolayi. Idrar yolu enfeksiyonuna da tamamim da su bakteri uremesi sasirtti iste. Evet bebege gecme ihtimaline karsi, dogum esnasinda damarsna ialc veriliyormus die okudum simdi bende.
O rahat donem bitti malesef canımKizlar sizde hafta gecislerinde rahatsizlik oluyormu ? Benim pzt den pzt ye haftasi doluyor bugun 28. Haftaya girdim cok sukur. Azcik mutfakda ugrastim hemen asagiya indi gibi yaa cok alta vuruyor endise ettim. Bu korkular beni bitirdi. Uzandim hemen polun altina yastik koydum ayaklarimada havaya diktim oyle yatiyorum kasilmalarimda hafta gecislerinde pik yapiyor .ben ne zaman rahay olup adini cikarcam gebeligin
Kuzum bi bilsem. Iki hafta onceki kultur temiz. Birkac gun Sonrasinda kendim kasik agrimdan kaynakli olarak idrar tahlili istedim ve idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotigi kullanip bitirdim. Uc dort gun sonra enfeksiyonun bitmedigini ogrenince, kultur de verdim. Bakteri uremis iste. Streptococcuss spp die bi bakteri iste. Allah size vermesin ins.Çok geçmiş olsun bir yerden mi bulaştı yoksa vücut mu yapıyor?Ben geçen ay vermedim tahlil falan bir sıkıntım da olmayınca önümüzdeki ay vereyim bari.
Aminnnn diline bal yagsin. Allah razi olsun canim.Benim dedigim vajinal kultur o zman canim daha farkli çünkü ,insallah antibiyotikle gecer sık sık tahlil yaptirinca tedbiri alirlar mutlaka ilacla onlenebiliryorsa korkma daha cok var doguma kadar atlatirsin :)
Olur bence kuzum niyet önemli hocayı takip et olurBi sey sorcam canim sana . Ben arapca kuran okumayi bilmiyorum hic. Arapca okuyan hocayi, turkce okunusundan takip etsem olur mu ki cuz almak icin
Demekki dogru farketmisiz canimHaftanın bitimi diğer haftanın baçlangıcında ağrım oluyor genelde.Ben de dikkat ettim her hafta oluyor.Bana mı öyle geliyor diyordum sma kaç kere dikkat ettim.Benim dönümüm ctesi mesela cumaya kadar daha iyiyim cumadan pazara kadar ağrım oluyor zor yürüyorum halim olmuyor
Bitti cicim aylari tirmaliyor karnimi keman yaylariO rahat donem bitti malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?