2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kaburga agrisi cok fena gercekten ve gecmicekse gecmiyor hic bir sekilde . Allah yardimcin olsun 2 bebek cok zor bizim tekle bu kdr soyleniyoruz . Bende bugun hic okuyamadim kuran. Rahatsizim ve huzursuzum oyle uzaniyorum

Cok gecmis olsun insallah bu ilac fayda eder

Çok geçmediyse üzerinden değiştirebilirsin.Daha hediye de gelir.

Sol tarafına yat bir süre benimki o zaman mutlaka hareket ediyor

Haftanın bitimi diğer haftanın baçlangıcında ağrım oluyor genelde.Ben de dikkat ettim her hafta oluyor.Bana mı öyle geliyor diyordum sma kaç kere dikkat ettim.Benim dönümüm ctesi mesela cumaya kadar daha iyiyim cumadan pazara kadar ağrım oluyor zor yürüyorum halim olmuyor

Çok geçmiş olsun bir yerden mi bulaştı yoksa vücut mu yapıyor?Ben geçen ay vermedim tahlil falan bir sıkıntım da olmayınca önümüzdeki ay vereyim bari.

Benim dedigim vajinal kultur o zman canim daha farkli çünkü ,insallah antibiyotikle gecer sık sık tahlil yaptirinca tedbiri alirlar mutlaka ilacla onlenebiliryorsa korkma daha cok var doguma kadar atlatirsin :)

O rahat donem bitti malesef canım

Çok geçmiş olsun bir yerden mi bulaştı yoksa vücut mu yapıyor?Ben geçen ay vermedim tahlil falan bir sıkıntım da olmayınca önümüzdeki ay vereyim bari.
Kuzum bi bilsem. Iki hafta onceki kultur temiz. Birkac gun Sonrasinda kendim kasik agrimdan kaynakli olarak idrar tahlili istedim ve idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotigi kullanip bitirdim. Uc dort gun sonra enfeksiyonun bitmedigini ogrenince, kultur de verdim. Bakteri uremis iste. Streptococcuss spp die bi bakteri iste. Allah size vermesin ins.

Demekki dogru farketmisiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…