Zorlar kuzum ya iş ev derken yetiştiremem gibi neyse siz başlayın bakalım
Kızlar bu sekilde cüz oluyor mu bilmiyorum bi arastiralim.Kuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.
Beni de ekleyin canım ben okuyamazsam babama okuturumKızlar 16 kişi olduk, biraz daha bekleyip, geç saatlerde cüzleri dağıtırız inşlh,
Hızına bağlı bir cüz 20 sayfa canımNe kadar sürüyorki bir cüz okumak
Canım bilen söylesin hiç bilmiyorum 18 kişi olduk bu aradaKızlar bu sekilde cüz oluyor mu bilmiyorum bi arastiralim.
Eğer olmuyorsada diğer arkadaşlar da kabul ederse okumayi bilmeyenleri de dahil edelim ☺
Benim normalde yarım saat sürmüyor bende yavaş okuyorum biraz.Hızına bağlı bir cüz 20 sayfa canım
Ben hocaya sorcam canım size haber verirım.Canım bilen söylesin hiç bilmiyorum 18 kişi olduk bu arada
Canım anladigim kadariyla okumayi bilmiyorsun, sesli takip edip tekrarlayacaksin öyle mi? ona göre sorcam hatim oluyor mu diye.Kuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.
benim tokluk sekerim cikmadi! sabah aclik sekerim cikti be her gecen gun yukselerek devam etti! diyet ler tokluk sekerimi dengeledi!! aclik icin mecbur kaldim yapicak bisey yok insallah devam etmez! ailemde seker gecmisi hic yok!Gecmis olsun e diyet olmuyormuymus? Kac cikti ki tokluk? Napalim hayatim aman dikkat et bebekten sonrada kaliveriyor hee.. sen mumkun oldukca guzel dengeli beslen.. arkafasim ilk bebeginde cikti seker ikincisindede cikti ve sonra simdi sekeri var... annesindede seker var... ozellikle anne babada olanlar daha dikkatli davransinlar.. cok gecmis olsun.. e ogrenmekte guzel bisi onlemini almis oluyorsun.
Kuzum beni de yaz içim rahat etmiyor böyle olunca 1 cüz alabilirim devam edersek sonra fazla da alırım izne ayrılıncaKızlar 16 kişi olduk, biraz daha bekleyip, geç saatlerde cüzleri dağıtırız inşlh,
Sen yazarsın okumak isteyenleri ben yazmadım çünkü cnm karışıklık olmasın.Canım bilen söylesin hiç bilmiyorum 18 kişi olduk bu arada
Benim bildiğim kadarıyla takip etmekte sayılıyor çünkü kursa gitğim zamanlar toplu hatimde de takip ediyorduk okuyanlarıCanım anladigim kadariyla okumayi bilmiyorsun, sesli takip edip tekrarlayacaksin öyle mi? ona göre sorcam hatim oluyor mu diye.
41 yasin okumak bence de çok iyi olur.benim tokluk sekerim cikmadi! sabah aclik sekerim cikti be her gecen gun yukselerek devam etti! diyet ler tokluk sekerimi dengeledi!! aclik icin mecbur kaldim yapicak bisey yok insallah devam etmez! ailemde seker gecmisi hic yok!
bende cuz alirim!
ve benimde bir fikrim var! 41 yasin okumak cok kiymetlidir! ve hepimiz hamileyiz! cuzleri bitirince hepimizden 41 yasin toplayalim! daha oncede soylemistim pek onemsenmedi! ben okumustum o zaman hepimizin niyetine 1 yasin!
ama 41 yasine baslarsak onun icin de okurum!
Ben biraz yavaş okuyorum canım bir de çalışıyorum eve gel yemek yap ye derken saat 9 oluyor bir şeye bakmaya kalkınca gözler gidiyorNe kadar sürüyorki bir cüz okumak
Yasini ben de okurum ezberimde hızlı olur o41 yasin okumak bence de çok iyi olur.
Ben hamileligimi ilk ogrendigimde okutmustum etrafimdaki lere.
Yine katılırım ama.
Canım durumlarımız farklı olsa da inan bana seni anlıyorum. Asla ve asla üzülmeni stres yapmanı istemem. Arkadaşların da dediği gibi kendi huzurumuz sağlığımız bu saydığımız herşeyden kıymetli. Bu konular huzur kaçırmak için birebir ama bir zaman sonra zaten alışıyor ve ona göre davranmaya başlıyorsun. Benim (maşallah ) eşimle uyumumuz çok iyidir normalde. Fakat ne zaman kv evine gitsek kaşla göz arasında nasıl bir etkiye maruz kalıyorsa eve döndüğümüzde ilginç bi soğuk rüzgar oluyor. Birkaç gün geçince yine normal oluyor çok şükür ama bunu bir türlü çözemedim. Senin dediğin o birşeyler söyleyip doldurma mı veya nasıl bir etki bilmiyorum ama erkekler buna çok maruz kalıyor. Zamana bırakmak en doğrusu canım. Ben de dün söyledim tabiki zaman zaman üzüldüğüm stres yaptığım zamanlar oluyor ama hemen kendime hatırlatıyorum 'hiç kimseyi huzurumu kaçırabilecek kadar önemsememeliyim. ' İşe yarıyor denemek istersenYa herkesin ki farkli bizim kp devamli kocamla konusur beni ona sorar duyarim.. ve devamli kendisi aramaktan hic firsat vermez oglu arasin arada duydugumda selam soyle derim artik demiyorum... hamileligimin baslangicinda o kadar kotu zamanlarimda vurup gelmediler.. icimde cok kaldi.. simdide arayip sormuyorlar.. ben arayip ne diyecem boyleyim soyleyim mi? Annem burda iyi ki yanimdami? Ama ogullarini iyi sisiriyorlar sanirim onuda anladim... ya bir tuhaflar artik ilgilenmiyorum eskiden gidip evlerine a dan z ye herbiseyini temizleyip bakiyordum... yani dayanamam ben cunki.. ama artik bu dusuncelerimden uzaklasmak benimde canimi sikiyor.. ne olur banada sicak davransalarda verici olsaydim... kendi kendilerine kaybediyolar.. esini seciyorsun da ailesini secemiyorsun... ilk evlendigim yillarda samimi konsularu var gittigimde senin bu kaynanan varya cok cimridir heeee demisti... bende ne bicim bu kadin yeni gelen gelinede boyle laf soylenirmi ne ayip demistim... meger gercekten haklilarmia kacc sene sonra bende jeton dustu
Canim bende kuran okumasini bilmiyorumCanım anladigim kadariyla okumayi bilmiyorsun, sesli takip edip tekrarlayacaksin öyle mi? ona göre sorcam hatim oluyor mu diye.
Ben simdi sordum bilen birineBenim bildiğim kadarıyla takip etmekte sayılıyor çünkü kursa gitğim zamanlar toplu hatimde de takip ediyorduk okuyanları
ahhh ahhhhh onlr gidince hersey duzeliyor ama yok fidye kime vercen yok zekat malin kac oldu yok su yok bu ic isleri bakani sanki dis islerinede karisir olmus... amannn su anda tadim yerindeCanım durumlarımız farklı olsa da inan bana seni anlıyorum. Asla ve asla üzülmeni stres yapmanı istemem. Arkadaşların da dediği gibi kendi huzurumuz sağlığımız bu saydığımız herşeyden kıymetli. Bu konular huzur kaçırmak için birebir ama bir zaman sonra zaten alışıyor ve ona göre davranmaya başlıyorsun. Benim (maşallah ) eşimle uyumumuz çok iyidir normalde. Fakat ne zaman kv evine gitsek kaşla göz arasında nasıl bir etkiye maruz kalıyorsa eve döndüğümüzde ilginç bi soğuk rüzgar oluyor. Birkaç gün geçince yine normal oluyor çok şükür ama bunu bir türlü çözemedim. Senin dediğin o birşeyler söyleyip doldurma mı veya nasıl bir etki bilmiyorum ama erkekler buna çok maruz kalıyor. Zamana bırakmak en doğrusu canım. Ben de dün söyledim tabiki zaman zaman üzüldüğüm stres yaptığım zamanlar oluyor ama hemen kendime hatırlatıyorum 'hiç kimseyi huzurumu kaçırabilecek kadar önemsememeliyim. ' İşe yarıyor denemek istersenEskiden bu konuları eşimle konuşarak düzeltmeye ve anlamaya çalışmak gibi hatalar yapardım. Her seferinde haksız çıkardım üstüne karşı taraf melekmiş ben alınganmışım algısı oluşurdu. Hey gidi heyy.. Boşver canım sen kendini eşini ve bebislerini düşün. Hepimiz mutlu huzurlu olalım esimizle çocuklarımızla inşallah. Kötü niyet kimseye hayretmez. Seni çok çok öpüyorum ve çok teşekkür ediyorum desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?