2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.
Kızlar bu sekilde cüz oluyor mu bilmiyorum bi arastiralim.
Eğer olmuyorsada diğer arkadaşlar da kabul ederse okumayi bilmeyenleri de dahil edelim ☺

Kuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.
Canım anladigim kadariyla okumayi bilmiyorsun, sesli takip edip tekrarlayacaksin öyle mi? ona göre sorcam hatim oluyor mu diye.

benim tokluk sekerim cikmadi! sabah aclik sekerim cikti be her gecen gun yukselerek devam etti! diyet ler tokluk sekerimi dengeledi!! aclik icin mecbur kaldim yapicak bisey yok insallah devam etmez! ailemde seker gecmisi hic yok!

bende cuz alirim!
ve benimde bir fikrim var! 41 yasin okumak cok kiymetlidir! ve hepimiz hamileyiz! cuzleri bitirince hepimizden 41 yasin toplayalim! daha oncede soylemistim pek onemsenmedi! ben okumustum o zaman hepimizin niyetine 1 yasin!
ama 41 yasine baslarsak onun icin de okurum!

Canım anladigim kadariyla okumayi bilmiyorsun, sesli takip edip tekrarlayacaksin öyle mi? ona göre sorcam hatim oluyor mu diye.
Benim bildiğim kadarıyla takip etmekte sayılıyor çünkü kursa gitğim zamanlar toplu hatimde de takip ediyorduk okuyanları

41 yasin okumak bence de çok iyi olur.
Ben hamileligimi ilk ogrendigimde okutmustum etrafimdaki lere.
Yine katılırım ama.

Ne kadar sürüyorki bir cüz okumak
Ben biraz yavaş okuyorum canım bir de çalışıyorum eve gel yemek yap ye derken saat 9 oluyor bir şeye bakmaya kalkınca gözler gidiyor ama bebişler için olunca dayanamıyorum okurum aldım bende

Canım durumlarımız farklı olsa da inan bana seni anlıyorum. Asla ve asla üzülmeni stres yapmanı istemem. Arkadaşların da dediği gibi kendi huzurumuz sağlığımız bu saydığımız herşeyden kıymetli. Bu konular huzur kaçırmak için birebir ama bir zaman sonra zaten alışıyor ve ona göre davranmaya başlıyorsun. Benim (maşallah ) eşimle uyumumuz çok iyidir normalde. Fakat ne zaman kv evine gitsek kaşla göz arasında nasıl bir etkiye maruz kalıyorsa eve döndüğümüzde ilginç bi soğuk rüzgar oluyor. Birkaç gün geçince yine normal oluyor çok şükür ama bunu bir türlü çözemedim. Senin dediğin o birşeyler söyleyip doldurma mı veya nasıl bir etki bilmiyorum ama erkekler buna çok maruz kalıyor. Zamana bırakmak en doğrusu canım. Ben de dün söyledim tabiki zaman zaman üzüldüğüm stres yaptığım zamanlar oluyor ama hemen kendime hatırlatıyorum 'hiç kimseyi huzurumu kaçırabilecek kadar önemsememeliyim. ' İşe yarıyor denemek istersen Eskiden bu konuları eşimle konuşarak düzeltmeye ve anlamaya çalışmak gibi hatalar yapardım. Her seferinde haksız çıkardım üstüne karşı taraf melekmiş ben alınganmışım algısı oluşurdu. Hey gidi heyy.. Boşver canım sen kendini eşini ve bebislerini düşün. Hepimiz mutlu huzurlu olalım esimizle çocuklarımızla inşallah. Kötü niyet kimseye hayretmez. Seni çok çok öpüyorum ve çok teşekkür ediyorum desteğin için

Canim bende kuran okumasini bilmiyorum
Sesli hoca okusun sende pesinden bu arapca okunusunu takip edebilirsin... yada kendin okursun... yani herkes kurani kerimi tecvidli okuma zorunlulugu yok. Yani elimdeki kurandan bende arapca okunusunu okuyacam.. hicbisey yapmamaktan iyidir. Allah kabul etsin.

Eklentiler

• 29EE9A8A-1F38-46FF-9DCD-AD1F7D075C50.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 24
ahhh ahhhhh onlr gidince hersey duzeliyor ama yok fidye kime vercen yok zekat malin kac oldu yok su yok bu ic isleri bakani sanki dis islerinede karisir olmus... amannn su anda tadim yerinde Sende uzme tatli canini dedigin gibi ailemiz onemli bu mevzular zamani gekince can sikio geciyor ama Allaha cok sukur
Ya kalp kalbe karsii minnak bosver simdi onnu bunu snden bize katilirmisin cuz konusunda gruba alicam senide katilirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…