cnm o krem o kadar yagli yapis yapis bsy ki baya gidiyor cok az az kullanıyorsun cunku ,zaten göğüs ucu iki aydan sonra alisiyor iyice emilmeye o yuzden iki ay yeter ha olaki sağacaksan çalışacaksan o zaman buyuk daha iyi is görür ben 3 aylikken kizim çalışıyordum o zaman sağmak zorunda kald icin makine ister istemez çeke çeke yara yapabiliyordu bazenCanım kargom geldi krem minik baya alcaksan sen 40 ml al
Bebisler icin hatimmi basladiniz. Bende alirim ozaman boyle cok kolay oluyor bir hatim grubum vardi hepsi dogum yapti bebekli derken 2 aydir duruldu okunmuyo fazla 2 hatim yapmistik herkese 2-3 cuz kadar dusmustu. Kendimde basladim daha 5. Cuze gelebildim. Botle grupla yapinca hemen bitiyor insan dahada hevesleniyor :) Bende aliyim bitane nezamana kadar bitirmemiz gerekKendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalım
Hareket ettimi merak ettimKızlar 26+2yim bugün bebeğim hiç hareket etmedi dün akşam erken uyumuştum en son dün öğlen hareket etmişti endişelendim biraz çikolata falan yedim bekliyorum ama hala tık yok ne yapsam dr sorsam mı biraz daha beklesem mi sizce
Keşke bilsem de okusam. Allah sizden razı olsun arkadaşlarKizlar imkani olan zamani olan hemen bugun bitiririz demiyorum.. bidahaki hafta sonuna kadar bize eslik etmek isteyen Kur’an’dan bende bir cuz okurum diyen ve yahut sayiya gore iki cuz.. ve ya sayimiz fazla olur iki kere hatim ederiz derken... bebeklerimizin sagligi evimizin bereketi,rizki, Hayirli dogumlarimiz olsun diyerekten baslattik... katilmak isteyenler yazsinlar... aksam girenler oluyor S seryu onlar icinde bekleyelim istersen, icinde kimsenin kalmasin sonra.. seryu sende katilcak olan arkadaslarin isimleri vardi ilave ederiz @Ekyzdn03 de katilcak.. onlari bir kalemde toplasak bolunmeden kuzucum.. disarda olmasam bakicamda bu kargom varya gelmis kapima sonra geri donmus hafta sonu full evdeydim halbukide.. simdi kargom icin yollara dustum bide cocuklara biseyler daha aldim ve kapattim sezonu oldugu kadar... bundan sonrada artik bi makinelik camasir oluversin diye ugrassam makinem 10 kg
S seryu
@Ekyzdn03
@mineyup27 sen varmisin???
R Renklirenkli sen varmisin??
@DooDooDoo sen varmisin kuzucum?
@aslikls3 ?
Demirrrrr sen varmisin?
Var olanlar bana ozelden yazsin.. toplanalim kizlar sureyide uzun tutariz, kendimizi sikip iki gunde bitsin demiyoruz.. ayin 30 una kadar mesela yine ozelden konusuruz durumuna gore, kimisi calisiyor kimisi misafir agirliyor yada rahatsiz olabilir.. yada bir sonraki haftaya kadar okumaya calisiriz.. Allhimda insallah bu guzel niyetimizi kabul eder
Bende oyle cok saldim evime annem teyzelerim eltim kim gelirse supurge aciyor. Normalde yerimde duramiyorum ama bedelo agir oluyor bende biraktim gitti kirlensin dedim toplu bir temizlik yapilcak zaten boyada yapilabilirz. Bende 30-31 hafta gibi bebegn kiyafetlerini yikatip utulemeye canta hazirlamaya baslicam yavas yavas. Yatak odamida dokerm yavas yavas duzenlerim dolaplari baza icini 33 te bitse ancaTemizlik simdi yapmicam. Ama tulleri bir kez sudan geciririm. Camlari bilemiyorum. Yerler kesin silinecek zaten. allah yardimcimiz olsun. Subatta kesin günlük yardimci tutarim ben yapamam asla bu sefer risje atmam kendimi ciddi ağrılarım var
Amin canım.O kadar dükkat ettiğin halde böyle bir de benim gibi umursamasan ne olacaktı halin.İnşallah ilaçlar işe yarar da sıkıntın olmaz başkaKuzum bi bilsem. Iki hafta onceki kultur temiz. Birkac gun Sonrasinda kendim kasik agrimdan kaynakli olarak idrar tahlili istedim ve idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotigi kullanip bitirdim. Uc dort gun sonra enfeksiyonun bitmedigini ogrenince, kultur de verdim. Bakteri uremis iste. Streptococcuss spp die bi bakteri iste. Allah size vermesin ins.
Etiket yapin bana vericegibiz cuzu kizlar kacirmiyim.
Kuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.Hareket ettimi merak ettim
Keşke bilsem de okusam. Allah sizden razı olsun arkadaşlar
Tmm canim herkesin okuyacagi cüzü kişisine etiket yaparız.Etiket yapin bana vericegibiz cuzu kizlar kacirmiyim.
İki hamileliğimde de yaşamadığım tek şey kusma olayıNefes darligi nabiz yukselmesi.. bu hamileliğimde ne ararsam var
Olur mu öyle bide hangi cüz nasıl ben hiç bilmiyorum ki. Yapabilirsen tabiki yaparım ama beni bilgilendirmeniz lazımKuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.
Ben özellikle küçük aldım uç kısmın maşallahı varcnm o krem o kadar yagli yapis yapis bsy ki baya gidiyor cok az az kullanıyorsun cunku ,zaten göğüs ucu iki aydan sonra alisiyor iyice emilmeye o yuzden iki ay yeter ha olaki sağacaksan çalışacaksan o zaman buyuk daha iyi is görür ben 3 aylikken kizim çalışıyordum o zaman sağmak zorunda kald icin makine ister istemez çeke çeke yara yapabiliyordu bazen
kilosu gerideydi sanki öyle mi demiştin?Kızlar doktordan çıktım Allahıma şükürler olsun ki ölçümler haftasıyla uyumlu birkaç gün önde birkaç gün gerideherşey yolunda dedi dr.
Kilosu da 900 gr dedi minnoşuma
Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlık sıhhat versin
Zorlar kuzum ya iş ev derken yetiştiremem gibi neyse siz başlayın bakalımBir hafta diyoruz canım, bir haftada okuyabilir misin
Aynen öyle 780 gibiydi bir haftada 900 ü geçmiş. Bide boyu geriydi o da toparlamış çok şükürkilosu gerideydi sanki öyle mi demiştin?
çok güzel çıkmış gözün aydın cnm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?