2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım kargom geldi krem minik baya alcaksan sen 40 ml al
cnm o krem o kadar yagli yapis yapis bsy ki baya gidiyor cok az az kullanıyorsun cunku ,zaten göğüs ucu iki aydan sonra alisiyor iyice emilmeye o yuzden iki ay yeter ha olaki sağacaksan çalışacaksan o zaman buyuk daha iyi is görür ben 3 aylikken kizim çalışıyordum o zaman sağmak zorunda kald icin makine ister istemez çeke çeke yara yapabiliyordu bazen

Kizlar cu
Kendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalım
Bebisler icin hatimmi basladiniz. Bende alirim ozaman boyle cok kolay oluyor bir hatim grubum vardi hepsi dogum yapti bebekli derken 2 aydir duruldu okunmuyo fazla 2 hatim yapmistik herkese 2-3 cuz kadar dusmustu. Kendimde basladim daha 5. Cuze gelebildim. Botle grupla yapinca hemen bitiyor insan dahada hevesleniyor :) Bende aliyim bitane nezamana kadar bitirmemiz gerek

Hareket ettimi merak ettim
Keşke bilsem de okusam. Allah sizden razı olsun arkadaşlar

Bende oyle cok saldim evime annem teyzelerim eltim kim gelirse supurge aciyor. Normalde yerimde duramiyorum ama bedelo agir oluyor bende biraktim gitti kirlensin dedim toplu bir temizlik yapilcak zaten boyada yapilabilirz. Bende 30-31 hafta gibi bebegn kiyafetlerini yikatip utulemeye canta hazirlamaya baslicam yavas yavas. Yatak odamida dokerm yavas yavas duzenlerim dolaplari baza icini 33 te bitse anca
Sonrada boya temizlik 35 tede onlar bitse allahin izniyle gerisini ben hallederim zaten ozamandan sonra hareketli olmak gerek

Amin canım.O kadar dükkat ettiğin halde böyle bir de benim gibi umursamasan ne olacaktı halin.İnşallah ilaçlar işe yarar da sıkıntın olmaz başka

Nefes darligi nabiz yukselmesi.. bu hamileliğimde ne ararsam var
İki hamileliğimde de yaşamadığım tek şey kusma olayıMidem çok bulandı ama bir kusamadımBaşım dönüyor midem bulanıyor dedikçe eşim dur bakayım yoksa hamile misin diyorHamile değilken de böyle söylediğimde aynısını söylerdi hep en sonunda tutturdun diyorum ben de

Kuzu bende bilmiyorum arapca fln. Videolar var 1. Cuz 2. Cuz vs die. Onlardan birini acip dinlerken, kitaptan da takip edersin. Ya da tvden fln iste.
Olur mu öyle bide hangi cüz nasıl ben hiç bilmiyorum ki. Yapabilirsen tabiki yaparım ama beni bilgilendirmeniz lazım

Ben özellikle küçük aldım uç kısmın maşallahı var fazla zorlanmam diye düşündüm

kilosu gerideydi sanki öyle mi demiştin?
çok güzel çıkmış gözün aydın cnm❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…