2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynn canım benım de 12 hazıran ama bi hafta geriden geliyo dedi doktor sükür ki saglıklı
Benim de geri olabilir, gecen cuma keseyi zar zor gorebildik bebegi gorup de olcunce tarihi ileri ceker muhtemelen. Cuma belli olur tahminimce.

Bu arada kizimda da bebek boyu olarak hep sat a gore geriden gitti, kafa olcumleri ya haftasında ya ileriden gidiyordu. Koca kafayi kanala sokamayinca son hafta sezeryanla almışlardı ama o hafta farklarinin hic bi zararıni gormedik. Saglikli olsunlar da gerisinin hic onemi yok

Bende 5+3 gözükmedi benimde cuma gel dedi cuma öğleden sonra gidicem bende kese gözükür se kalp atışını bende merak ediyorum valla
Benim o beta değerine rağmen hala karından görünmüyor. Vajinal baktı doktor. Rahmin çok geride oyüzden karından görünmüyor dedi. Sakın kafanıza takmayın. Benim bugün doktor içimi rahatlattı

Benim o beta değerine rağmen hala karından görünmüyor. Vajinal baktı doktor. Rahmin çok geride oyüzden karından görünmüyor dedi. Sakın kafanıza takmayın. Benim bugün doktor içimi rahatlattı
Doktor geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi zaten. Hayırlı olsun sizinde darısı başımıza inşallah

Doktor geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi zaten. Hayırlı olsun sizinde darısı başımıza inşallah
Evet canım benimde öyle. Son adet tarihim 26 mayıs fakat 7 hazirana çekti doktor. 3 hafta geriden benimkide yaklaşık. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Bugün güzel haberler alanlar hepinize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip eder inşallah.
Bir de bişey sorucam sizlere benim aşırı gaz sorunum oldu sizlerde de var mi acaba? Geceleri de oluyor gündüzleri de. Zaten bu porgestan hap yüzünden kafamı kaldıramıyorum. Iyiki yaz tatiline denk geldi de evdeyim yoksa çok zor olurdu benim için

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. 2 gün önce beta 106 bugün de 116 çıktı. Doktorum beta istememiştim özellikle dedi ama kendo istegimle yine de yaptırdım. Şu anda artık yine 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Sat 18 haziran. Dün pembe leke geldi devam etmedi. Çok tedirgin ve umutsuzum. Böyle düzensiz yükselip normale dönen beta hcg geçmişi olan var mı? Lütfen yardım.

Canım seni üzmek istemedigm icn yazmayım dedm ama dayanamadım doktora gittn mi neden deger düşmüs kanaman falan var mi

uzulmeni istemem ama deger az artmiş kimyasal olma ihtimali yuksek sanirim

Kızlar benimde neredeyse 1 hafta önde sata göre sonraki merak ettiğim ilerde veya geride gidenler öyle mi devam ediyor mesela önde olanın geriye dönme durumu oluyor mu beynim yandı

Kızlar benimde neredeyse 1 hafta önde sata göre sonraki merak ettiğim ilerde veya geride gidenler öyle mi devam ediyor mesela önde olanın geriye dönme durumu oluyor mu beynim yandı
sonradan olabiliyor. Benim kızımda hep değişkendi. Suan tam bir ölçüm yok zaten usg kagitlarima bakiyorum yazmiyor

Merhaba hanımlar,bende bugün kalp atışını görünce sayfaya yazayım dedim,sağlıklı ve hayırlı hamileliğimiz olur inşallah,isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin MEvlam..

kalp sesini çok küçük diye açmadı doktor,6+5 dedi sızde durumlar nasıl,can sesini duyanlar varmı merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…