Doktorunu ara canım belki de daha yeni tutunmustur sana hemen kötü düşünme. Ki bence öyle yoksa 0.1 çıkıyor. Bence olmuş ıyi düşünArkadaşlar 12. Gün tüp bebek transfer soncu 22.8 civarında çıktı düşük mü korkuyorum
Benim de geri olabilir, gecen cuma keseyi zar zor gorebildikAynn canım benım de 12 hazıran ama bi hafta geriden geliyo dedi doktor sükür ki saglıklı
Benim o beta değerine rağmen hala karından görünmüyor. Vajinal baktı doktor. Rahmin çok geride oyüzden karından görünmüyor dedi. Sakın kafanıza takmayın. Benim bugün doktor içimi rahatlattıBende 5+3 gözükmedi benimde cuma gel dedi cuma öğleden sonra gidicem bende kese gözükür se kalp atışını bende merak ediyorum valla
Doktor geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi zaten. Hayırlı olsun sizinde darısı başımıza inşallahBenim o beta değerine rağmen hala karından görünmüyor. Vajinal baktı doktor. Rahmin çok geride oyüzden karından görünmüyor dedi. Sakın kafanıza takmayın. Benim bugün doktor içimi rahatlattı
Evet canım benimde öyle. Son adet tarihim 26 mayıs fakat 7 hazirana çekti doktor. 3 hafta geriden benimkide yaklaşık. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilDoktor geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi zaten. Hayırlı olsun sizinde darısı başımıza inşallah
Insallh canm rabbm sagsalim kucaklrimiza almayi nasip edrrAyyy ne güzel bende ikiz istiyodm ama tek kese göründü Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin canım
Amin canımInsallh canm rabbm sagsalim kucaklrimiza almayi nasip edrr
Canım seni üzmek istemedigm icn yazmayım dedm ama dayanamadım doktora gittn mi neden deger düşmüs kanaman falan var miKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. 2 gün önce beta 106 bugün de 116 çıktı. Doktorum beta istememiştim özellikle dedi ama kendo istegimle yine de yaptırdım. Şu anda artık yine 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Sat 18 haziran. Dün pembe leke geldi devam etmedi. Çok tedirgin ve umutsuzum. Böyle düzensiz yükselip normale dönen beta hcg geçmişi olan var mı? Lütfen yardım.
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. 2 gün önce beta 106 bugün de 116 çıktı. Doktorum beta istememiştim özellikle dedi ama kendo istegimle yine de yaptırdım. Şu anda artık yine 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Sat 18 haziran. Dün pembe leke geldi devam etmedi. Çok tedirgin ve umutsuzum. Böyle düzensiz yükselip normale dönen beta hcg geçmişi olan var mı? Lütfen yardım.
uzulmeni istemem ama deger az artmiş kimyasal olma ihtimali yuksek sanirimKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. 2 gün önce beta 106 bugün de 116 çıktı. Doktorum beta istememiştim özellikle dedi ama kendo istegimle yine de yaptırdım. Şu anda artık yine 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Sat 18 haziran. Dün pembe leke geldi devam etmedi. Çok tedirgin ve umutsuzum. Böyle düzensiz yükselip normale dönen beta hcg geçmişi olan var mı? Lütfen yardım.
sonradan olabiliyor. Benim kızımda hep değişkendi. Suan tam bir ölçüm yok zaten usg kagitlarima bakiyorum yazmiyorKızlar benimde neredeyse 1 hafta önde sata göre sonraki merak ettiğim ilerde veya geride gidenler öyle mi devam ediyor mesela önde olanın geriye dönme durumu oluyor mu beynim yandı
sonradan olabiliyor. Benim kızımda hep değişkendi. Suan tam bir ölçüm yok zaten usg kagitlarima bakiyorum yazmiyor
benimde suan 1 hafta geriden galiba. Dun mesela 6 haftalik dedi doktor. Oysa benim bugun 7 hafta bitti. Belki gec döllenmedir diyorum bendeBenimde kızımda değişiyordu ama bir iki gun ve cok ilerki haftada olmuştu sağlıkla gelsin melekler
benimde suan 1 hafta geriden galiba. Dun mesela 6 haftalik dedi doktor. Oysa benim bugun 7 hafta bitti. Belki gec döllenmedir diyorum bende
Insalalh bu bebeginde sorun yasamazsin canim.Bılıyorum 3 ay önce bir düşüğüm oldu ama onda dırek adet gecınce öğrenmiştim 3300 dü degerim onda ama maalesef bebeğimin kalbı durdu
Evet cebecideki canim. Randevu almasi zor oraninda hala alamadim randevuTIp fakültesi cebecideki mi?? Ben su an zekai tahir e gidiyorum,muayene 3 dk falan sürüyor taş catlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?