2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım 14. Günü ıyi beklemişsin 10. Günde falan da belli oluyor. Adete gelince bence şuan onu düşünme
Doktorum dedi 14kesindir o zamana kadar bakma dedi ben de yarını bekliyorum işte ama ben kaç gündür regl olmayayım diye dua ederken bu ilacın zaten regl engellediğini öğrenince bir garip oldum

bu gebelik takibi için uygulamalar oluyor ya kullanan varmı ? ben indirdim bi tane herşey güzel normaldi , ama 8. haftaya girdim beni 7+3 gösteriyor . Tarihlerde doğru ,anlayamadım

Benimde yok belirtim canım. Göğüslerimdede yok. Midemde çok
Geçmek bilmiyor. Arada çok ağır geliyor ağrı. Sonra bir süre geçiyor. Doktora geldim şimdi. Ama devlette beklerken zaten insanın sinirleri bozuluyor. Birde üstüne ağrı. Bakalım bekleyip görücem canım. İnşallah önemli birşey değildir

Doktorum dedi 14kesindir o zamana kadar bakma dedi ben de yarını bekliyorum işte ama ben kaç gündür regl olmayayım diye dua ederken bu ilacın zaten regl engellediğini öğrenince bir garip oldum
Nerde yaptırdın tüp bebeği? Icini ferah tut inşallah tutunmustur

aniyorsa kiz usuyorsa erkekmi
Ağrı bende de çok fazla özellikle belim. Benimde işimden dolayı sürekli yolculuk halindeyim o da midemi bulandırıyo. sor bakalım ne dicek doktor.

bu gebelik takibi için uygulamalar oluyor ya kullanan varmı ? ben indirdim bi tane herşey güzel normaldi , ama 8. haftaya girdim beni 7+3 gösteriyor . Tarihlerde doğru ,anlayamadım
Seninle aynı tarihlerimiz. Şöyle oluyor 7+ 3 de 8. Haftanin içinde oluyorsun . bitince 8 haftayim deniliyor . 7. Haftan bittigi için 8 i gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…