- 13 Aralık 2018
- 233
- 107
- 103
- 33
Doktorum dedi 14kesindir o zamana kadar bakma dedi ben de yarını bekliyorum işte ama ben kaç gündür regl olmayayım diye dua ederken bu ilacın zaten regl engellediğini öğrenince bir garip oldumCanım 14. Günü ıyi beklemişsin 10. Günde falan da belli oluyor. Adete gelince bence şuan onu düşünme
hayırlı olsun inşaallah rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersinKızlar Bnde bu gün kalp atışını duydum çok şükür artık kesin olarak 6+1 iz
Amin cnm allah razı olsnhayırlı olsun inşaallah rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersin
karından mi gördünüz cnm?çok şükürki kalp atışını bende biraz önce gördüm...5+6 günlük dedi...2.8 mm boyu... sesi dinletmedi ama ekranda gördüm hareketini.. .iki tanede kist var dedi..bir zararı olurmu acaba?
evet karından cnm...bugüne dek devlete gidiyordum ama 7 sıne özele randevu aldım artık hayırlısıyla..karından mi gördünüz cnm?
Cok sevindim gozun aydinKızlar Bnde bu gün kalp atışını duydum çok şükür artık kesin olarak 6+1 iz
benimde persembe ye randevum var 5+5 olcaz o güne kadar ben de görür muyum ki?evet karından cnm...bugüne dek devlete gidiyordum ama 7 sıne özele randevu aldım artık hayırlısıyla..
bana 5+6 günlük dedi ...döngüm uzun olduğundan bir hafta boşa çıktı..bence görürsünbenimde persembe ye randevum var 5+5 olcaz o güne kadar ben de görür muyum ki?
İnşallah canım ☺bana 5+6 günlük dedi ...döngüm uzun olduğundan bir hafta boşa çıktı..bence görürsün
Benimde yok belirtim canım. Göğüslerimdede yok. Midemde çokArkadaşlar bugün 4+4 üm ..Çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum kısmetse ...ama benim çok aklıma takılıyor ..hiç.belirtim yok benim..göğüs ağrısı çok olurmuş herkes bundan bahsediyor ..belirtisi olmayan varmı benim gibi
Geçmek bilmiyor. Arada çok ağır geliyor ağrı. Sonra bir süre geçiyor. Doktora geldim şimdi. Ama devlette beklerken zaten insanın sinirleri bozuluyor. Birde üstüne ağrı. Bakalım bekleyip görücem canım. İnşallah önemli birşey değildirEndişelenme benim iki gebeliğiminde başı hep böyle geçti şimdi üçüncüsü yolda çok şükür aynı sıkıntı bundada var ağrı geldiği anda sert yere yatıp ayaklarımı havaya kaldırıyorum bi müddet sonra geçiyor birde çok sıkışmamaya özen göstermek lazım bol su iç tatlım iyi gelecektir inşallah ikinizede
Bende sürekli hareket halindeyim aslında. Çok yoğun bir iş yerim var.benim bugün geçti...masa başı çalışıyorum çok oturmaktan bağlarla alakalı olduğunu söyledi hareket etmek lazımmış..garip garip işler...
belki fazlasıda zarardırBende sürekli hareket halindeyim aslında. Çok yoğun bir iş yerim var.
Nerde yaptırdın tüp bebeği? Icini ferah tut inşallah tutunmusturDoktorum dedi 14kesindir o zamana kadar bakma dedi ben de yarını bekliyorum işte ama ben kaç gündür regl olmayayım diye dua ederken bu ilacın zaten regl engellediğini öğrenince bir garip oldum
aniyorsa kiz usuyorsa erkekmi
Ağrı bende de çok fazla özellikle belim. Benimde işimden dolayı sürekli yolculuk halindeyim o da midemi bulandırıyo. sor bakalım ne dicek doktor.Benimde yok belirtim canım. Göğüslerimdede yok. Midemde çok
Geçmek bilmiyor. Arada çok ağır geliyor ağrı. Sonra bir süre geçiyor. Doktora geldim şimdi. Ama devlette beklerken zaten insanın sinirleri bozuluyor. Birde üstüne ağrı. Bakalım bekleyip görücem canım. İnşallah önemli birşey değildir
Seninle aynı tarihlerimiz. Şöyle oluyor 7+ 3 de 8. Haftanin içinde oluyorsun . bitince 8 haftayim deniliyor . 7. Haftan bittigi için 8 i gösteriyorbu gebelik takibi için uygulamalar oluyor ya kullanan varmı ? ben indirdim bi tane herşey güzel normaldi , ama 8. haftaya girdim beni 7+3 gösteriyor . Tarihlerde doğru ,anlayamadım
Aaaaaa benim çok üşüyor yaInternette okudugum kadariyla ayaklarin yaniyorsa kiz usuyorsa erkekmis:)
ayyy benimde ayaklarım çok üşüyor valla bu havada evde patikle dolaşıyorumAaaaaa benim çok üşüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?