2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben şuan 5+2 yim perşembe akşam yada cuma akşam doktora gideyim diyorum muayene oldum da 27 temmuza yakın kese gözükür şimdi gözükmüyor dedi karından bakarsa keseyi ve kalp atışını görürmüyüm acaba kızlar

Progestan kullanan arkadaşlar ben içtikten sonra bir saat sonra falan anında gözlerim kapanıyor ve nasıl uyuduğumu bile anlayamadan uyuyorum bayılmış gibi. Sizinde aynı oluyor mu?
Canım benım doktorum fitil olarak kullan dedi hic bi sorun yok sadece afedersin geri cıkıyo yanı fazlası akıyo galiba

Canım benım doktorum fitil olarak kullan dedi hic bi sorun yok sadece afedersin geri cıkıyo yanı fazlası akıyo galiba
aynen tatlım benimki de fitil şeklinde verdi, geri gelme durumunu bende yaşıyorum doktor normal dedi. Şuan bile gözler gidiyor zaten ara ara işyerinde. Öyle kullanırsam napardım

aynen tatlım benimki de fitil şeklinde verdi, geri gelme durumunu bende yaşıyorum doktor normal dedi. Şuan bile gözler gidiyor zaten ara ara işyerinde. Öyle kullanırsam napardım
Saol canım valla bnde faydasi olmuyo geri akıyo diye dğsünüyordm gece bnde fitili koyduktan snra uykum hemen geliyo demkki bundanmis

Sana demiştim ben gördüm mü Rabbım nasıp ettı ayyy cok mutlu oldum valla cok sükür

Merhaba hanımlar. 2 gün önce ilk beta hcg 106 çıkmıştı bugün şimdi tekrar yaptırdım sonuç aldım sadece 116 olmuş. Düşecek mi sizce değer? Çok üzgünüm

Bugun bebisini görenler, hayirli olsun
Progestan kullananlar allah kuvvet versin, ilk hamileligimde hap olarak kullanmıştım, kafami kaldiramiyordum.

Ben de cumaya gun sayiyorum, sabahtan randevum, 6+2 olacak insallah görürüz bebisi de

Bu arada sat 12 haziran olanlar, baya kalabalik olmusuz yahu, beni de sayin

Ağrı bende de çok fazla özellikle belim. Benimde işimden dolayı sürekli yolculuk halindeyim o da midemi bulandırıyo. sor bakalım ne dicek doktor.
Rahmim çok geride olduğu için sürekli büyüdüğü için ağrı yapması normalmiş. Birde idrarımda kan çıkmış. Kum döküyor olabilirsin dedi. Ağrılar ondan olabilirmiş. Bu arada ben bugün bebeğimin kalp arışını gördüm çok şükür.ağrı için gittim. Nasipte görmek varmış. Haftamda 6+4 müş. Ben 5+2 biliyordum. Çok değişiyor nedense.

Aynn canım benım de 12 hazıran ama bi hafta geriden geliyo dedi doktor sükür ki saglıklı

Kızlar bunu sevinçli bir şekilde yazamadım. Şimdi kendime geldim. Beta. 30770,9 olmuş. 6+ 4 bebeğimin haftası ölçüme göre. Ve o minicik kalbinin attığını gördüm çok şükür. Darısı göremeyenler inşallah. Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Oh ohh MasAllah canım benım cok güzel artmıs deger ın darısı bizlere olsun

Bende 5+3 gözükmedi benimde cuma gel dedi cuma öğleden sonra gidicem bende kese gözükür se kalp atışını bende merak ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…