- 20 Mayıs 2013
- 55
- 34
- 88
Bursa soranus tüp bebek merkezinde yaptırdım. Herşey yolunda gittiNerde yaptırdın tüp bebeği? Icini ferah tut inşallah tutunmustur
Çok teşekkür ederim canımCok sevindim gozun aydin
Ayyy ne güzel bende ikiz istiyodm ama tek kese göründü Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin canımCanm bnde ücüzler e hamileyim erken dgum olmassa hayirlisi ilet 15mart 2020 dgum ypicm hyrlisi ile
ay ben onu hiç düşünemedimSeninle aynı tarihlerimiz. Şöyle oluyor 7+ 3 de 8. Haftanin içinde oluyorsun . bitince 8 haftayim deniliyor . 7. Haftan bittigi için 8 i gösteriyor
Canım benım doktorum fitil olarak kullan dedi hic bi sorun yok sadece afedersin geri cıkıyo yanı fazlası akıyo galibaProgestan kullanan arkadaşlar ben içtikten sonra bir saat sonra falan anında gözlerim kapanıyor ve nasıl uyuduğumu bile anlayamadan uyuyorum bayılmış gibi. Sizinde aynı oluyor mu?
aynen tatlım benimki de fitil şeklinde verdi, geri gelme durumunu bende yaşıyorum doktor normal dedi. Şuan bile gözler gidiyor zaten ara ara işyerinde. Öyle kullanırsam napardımCanım benım doktorum fitil olarak kullan dedi hic bi sorun yok sadece afedersin geri cıkıyo yanı fazlası akıyo galiba
Saol canım valla bnde faydasi olmuyo geri akıyo diye dğsünüyordm gece bnde fitili koyduktan snra uykum hemen geliyo demkki bundanmisaynen tatlım benimki de fitil şeklinde verdi, geri gelme durumunu bende yaşıyorum doktor normal dedi. Şuan bile gözler gidiyor zaten ara ara işyerinde. Öyle kullanırsam napardım
Bendeayyy benimde ayaklarım çok üşüyor valla bu havada evde patikle dolaşıyorum
Rahmim çok geride olduğu için sürekli büyüdüğü için ağrı yapması normalmiş. Birde idrarımda kan çıkmış. Kum döküyor olabilirsin dedi. Ağrılar ondan olabilirmiş. Bu arada ben bugün bebeğimin kalp arışını gördüm çok şükür.ağrı için gittim. Nasipte görmek varmış. Haftamda 6+4 müş. Ben 5+2 biliyordum. Çok değişiyor nedense.Ağrı bende de çok fazla özellikle belim. Benimde işimden dolayı sürekli yolculuk halindeyim o da midemi bulandırıyo. sor bakalım ne dicek doktor.
Aynn canım benım de 12 hazıran ama bi hafta geriden geliyo dedi doktor sükür ki saglıklıBugun bebisini görenler, hayirli olsun
Progestan kullananlar allah kuvvet versin, ilk hamileligimde hap olarak kullanmıştım, kafami kaldiramiyordum.
Ben de cumaya gun sayiyorum, sabahtan randevum, 6+2 olacak insallah görürüz bebisi de
Bu arada sat 12 haziran olanlar, baya kalabalik olmusuz yahu, beni de sayin
Oh ohh MasAllah canım benım cok güzel artmıs deger ın darısı bizlere olsunKızlar bunu sevinçli bir şekilde yazamadım. Şimdi kendime geldim. Beta. 30770,9 olmuş. 6+ 4 bebeğimin haftası ölçüme göre. Ve o minicik kalbinin attığını gördüm çok şükür. Darısı göremeyenler inşallah. Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Bende 5+3 gözükmedi benimde cuma gel dedi cuma öğleden sonra gidicem bende kese gözükür se kalp atışını bende merak ediyorum vallaben şuan 5+2 yim perşembe akşam yada cuma akşam doktora gideyim diyorum muayene oldum da 27 temmuza yakın kese gözükür şimdi gözükmüyor dedi karından bakarsa keseyi ve kalp atışını görürmüyüm acaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?