2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar, hamile degilim gibi geliyor bana. Bugün uyaninca mide bulantisi yasamadim. 2 haftadir her gün sari-kahve rengi akinti geliyor. Aksama doktorda kalp atisi icin kontrolüm var, ama doktor kalp atisi durmus diyecek gibi geliyor. Karnima dokununcada sanki birsey yokmus gibi.

Bayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Ben günde bir Türk kahvesi ve boooolca çay içerdim şimdi arada sırada bir Türk kahvesi ve on bardak falan çay. Ama mümkün olduğunca açık içmeye çalışıyorum. Hep çok sevdim çayı uzaklaşamıyorum maalesef

Günaydın kızlar, teşekkür ederim canım T thichquang darısı başına inşallah, sağol canım benim bulantı çok yaşamıyorum çok şükür H hayaksi , Jellyfish_ yaa ne kadar sevindim, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip kuzularımızı da aynı zamanda alırız kucağımııza inşallah

Evet bakıyorum çoğunun beklenen Doğum 18 Mart artık oğluşlara Zafer adını koyarız bu arada ben 29 Temmuz’da gideceğim kalp atışı için. Sizin duyuldu mu?

Olumsuz şeyler düşünüp canınızı sıkmayın. Ne güzel bugün kontrolünüz varmış, rahat gidin. Ben de akıntı yaşadım. Gece pembeye döndü. Sabah nasil oldu, doktora nasil gittim bilmiyorum. Doktor gözlerimde akmak üzere duran yaşları farketmiş olacak ki ultrasonla bakar bakmaz ilk olarak bebeğin iyi olduğu haberini verdi. Rabbim korusun. Cinsel ilişki sonrası olabiliyormus bazi hamilelerde. Internette de okumuştum ama söyleyene kadar içim rahat etmedi. Dilerim siz de güzel haberlerle gelin bugün( bulantiniz olmadığı için çok şanslısınız bu arada, söylemeden geçemeyeceğim ve çevremde bulantısız hamilelik geciren de, mutfak kapısını görünce oguren de oldu )

Tatlım zencefilli bir şey içmemeni tavsiye ederim söktürücü etkisi var

Kızlar selamlar. Nasil gidiyor hamilelik? Ben bugün bel agrisi yasiyorum ya. Hatta kalcamin sag kismindan sag popoma vuran bi agri ama siddetli değil. Yasayan oldu mu? Normal mi?

Bu üçüncü bebeğim olacak inşallah diğer iki gebeliğimdede adet olma günüm itibariyle başlayıp bir ay sürdü aynen anlattığın ağrı hatta şu anda kıvrandırıyor bildiğin problem yok yani minişlerimiz ben buradayım kazı yapı çalışmaları yapıyorum haberiniz olsun diyor sanırım :)

Birinci gebeligimde 6. Haftada kalbi durmustu.
2. Gebeligimde cok sükür saglikli oglum oldu.
Bu sefer yine hersey ilkinde oldugu gibi kalbi durur diye korkuyorum.

1 aydir ara ara mide bulantisi oluyordu, bugün hic olmayinca aklima hemen kötü seyler geliyor.

Cay kansizlik yapar kahve carpinti dedi doktor bebege zarari olmaz dedi 1-2 iciyorum ben. Sigara icen var miydi acaba ben kalp atisini duyana kadar 2ye dusurup duydugum gun yani dun biraktim insallah icmem bi daha
Şimdi içmeyenler kızacak bize ki hele ben o kadar uğraş sonrası hamile kal. Üzerine sigara iç yani eşimde 2 nefes çekiyorum. Eşime yanımda icirmiyorum ama yanına gidiyorum içerken kızıyor oda. Ya direniyorum sürekli biseyler yiyorum sakız çiğniyorum. Dün dedim hatta mide bulantısı olsada tiksinsem diye.

Yani hiç içmedim sigara hayatımda ondan şu çektiğin sıkıntının nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum kardeşim fakat çok üzüldüm şu yazdıklarına kıyamadım nasıl zor belliki senin için.. Rabbim kolaylaştırsın sana kurtulmayı, tiksindirsin de kolayca arın nikotinden inşallah

Reactions: Eva
Canım tam 5+2 de aynı kanama bende de oldu. İğneyle durdu, kesede ve kalp atışında da sıkıntı yok. İğne ve fitil kullanıyorum. Az da olsa özellikle yürüyünce kahverengi geliyor hala, ama eski kan diyor doktorlar korkma

Bu kadar kırmızı olmamıştı hayırlısı artık inşallh düzelir

günaydın hanımlar bugün haber alacaklardan bizde güzel haberler alalım inş. rahatsızlanan arkadaşlar varmış Rabbim acil şifalar nasip eylesin ve lütfen olumlu düşünün ne olur bu sefer yaşadığımız kötü şeyleri yaşamayacağız :) göbüşlerimiz büyüyecek kuzularımızın tekmelerini hissedeceğiz ve onları kucağımıza alıp koklayacağız iyi düşünelim güzel olsun herşey

Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarmiza❤ mart ayında şenlensin buralar

Adanalıyım diye midir nedir son 5 gündür şalgam suyu ile yatıp kalkıyorum . Zarari var midir acaba cuma doktoruma gidecem soracam

Selamlar herkese geçen senenin Mart annelerindenim. Sizleri görünce bir selam vereyim kendi hamileliğimi anlatayım dedim. Riskli hamilelik geçirenler varsa bekli umut olur diye, hamileliğimin ilk gününden 4.aya kadar kanamalı bir hamilelik geçirdim, düşük tehlikem vardı hastanelerde yattım, evde yattım işi gücü bıraktım, stresten uzak durmaya çalıştım, 4 Aydan sonra normal hayatıma döndüm ve hamileliğimin tadını çıkardım çok güzel günlerdi hamileliğim başta sıkıntılı olsa da özlüyorum o günleri. Şimdi pırıl pırıl 5 aylık bir oğlum var birlikte zor günler atlattık ama o benden daha güçlüydü hep umut verdi bana hiç pes etmedi. Yani diyeceğim o ki onlar çok güçlüler yaşayacakları bir ömür biçilmişse onlara buna kimse engel olamaz o yüzden hiç takılmayın stres yapmayın sadece bugünlerin tadını çıkartın ve bol bol uyuyun içinizde kalmasın uykusuz günler geldiğinde zamanında çok uyudum diyip rahatlarsınız :)

Amiiinn inşallaaah

Allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız...
İnşallah bizde seneye mart annelerine elimizde miniklerimizle böyle destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…