2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende var bembeyaz yapışkan ve koyu bu normalmidir acaba

kızlar merhaba.bende cok erken uyanıyorum hem çalışma sebebiyle hemde oğlum erken uyandırıyor beni.şu uyku yorgunluk ve gaz şikayeti bende de var.birde şimdiden ağzım ara ara su doluyo.bi var bi yok gerçi acıkınca çok oluyo.göğüslerim çok hassas olmuştu şimdi ii sanki daha hafifledi.cok merak ediyorum inş herşey yolundadır.hcg değeri düşenler olmuş.inş tutunur bebeğin stres yapmamak gerekiyor.bu arada dr a 5 ağustosta gitmeyi düşünüyorum.keseyi bebeği tek seferde görmek istiyorum.inş Allah herkesin gönlüne göre verir.

selam. o kadar sayfa birikmiş ki atlaya atlaya okudum valla
ben bu sabah sarı safra çıkardım. bir nebze rahatladım. gün boyu süren bulantım var. aç tok farketmiyor.
bu sabah eşimi işe göndermeye kalktığımda sol gözüm kısmi görmüyordu. epey korktum. yıllar önce böyle görme sorunu yaşayıp baygınlık geçirmiştim.. hemen geri yattım 1,5 saat daha uyumuşum şimdi iyi görüyorum. tansiyon şeker oynadı diye korktum inşallah tekrarlamaz..

Selam kızlar nasılsınız.
Ben geçen hafta gitmiştim doktora herşey yolundaydı bir haftadır ailevi sorunlardan dolayı çok fazla stres yaptım bunalımdaydım bugün biraz kafam yerine geldi şimdi de içim içimi yiyor bu kadar stres bebeğime zarar vermiş midir. Çok ağrıyan göğüslerim iki gündür ağrısı geçti doktora gitsem muayene olsam mı bilemedim

bence stres yapma artık.göğüslerinde vücyt gebeliğe alıştığı için normale dönüyor olabilir.şimdide korkup stres yaratma

Evet normal öyle gelmesi ama gidince göreceksin işallah canım her an belirti olmuyor bazen gidiyor panik yapıyoruz yalandan rahat ol sen haber verirsin bize de

Canim bi de cayina birkac damla limon damlatip icersen, demir emilimini azaltmiyormus oyle demisti tvde bi doktor. Cay seven biri olarak paylasiym dedim

Bende aynı sabah erken kalkıyorum nedense . Akıntı biraz var . Sanırım sebebi de normalde benim ovulasyon zamanlarımdi vücut hamile de olsa eski düzeni bir süre devam ediyor gibi geliyor bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…