Bence biz doktor stresinden böyleyiz bende öyleyim birde burda ne konuşulmuş bi bakayım diye uyaniyorumUyanma oluyor ben normalde 11den önce uyanmazdim 8 9 dedim mi ayaktayım maalesef gun içinde de sarhoş gibi dolaniyorumm
Benimki asla bırakmaz aslaaaaaBen şart koydum biraz oda içerim diye mecburiyetten bıraktı sigara paralarını biriktirelim bebisimize kullaniriz diyomaddiyati da düşünüyor
Bende var bembeyaz yapışkan ve koyu bu normalmidir acabaBu sigara gerçekten hepimizin korkulu rüyası off. Ben soracaktım ama büyük tepki alırım diye açıkçası korkmuştum. Ben hamile kaldığımı ogrendigimden beri sabahın köründe uyanıyorum. Sizde de oldu mu böyle bişey acaba normalde geç kalkardım kendime şaşırıyorum. Birde bende beyaz akıntı var sizlerde de var mi böyle bişey?
bende ya bi an önce büyüsün gobislerGobişler büyüse artık yaaaa hamiş gibi hissetmeye başlamak istiyorum ben
valla yururken göbeğim varmış gibi yuruyombende ya bi an önce büyüsün gobisler
bende kızımda çoğunlukla tuzlu tercih ettim. bunda da sadece dondurma yiyorum ekstra tatlı aramıyorum genelde tuzlu tercih ediyorumçünkü kızımda full ekşi yedim tatlıya ağzım değmedi.oğlumda da full tatlı yedim
sağlıkla gelsin meleklerimiz.kararsızdım bu bebekte ama şükürki olmuş.30yaşındayım bunuda doğurayım artık yeterbende kızımda çoğunlukla tuzlu tercih ettim. bunda da sadece dondurma yiyorum ekstra tatlı aramıyorum genelde tuzlu tercih ediyorum
bence stres yapma artık.göğüslerinde vücyt gebeliğe alıştığı için normale dönüyor olabilir.şimdide korkup stres yaratmaSelam kızlar nasılsınız.
Ben geçen hafta gitmiştim doktora herşey yolundaydı bir haftadır ailevi sorunlardan dolayı çok fazla stres yaptım bunalımdaydım bugün biraz kafam yerine geldi şimdi de içim içimi yiyor bu kadar stres bebeğime zarar vermiş midir. Çok ağrıyan göğüslerim iki gündür ağrısı geçti doktora gitsem muayene olsam mı bilemedim
Doğru diyorsun eşim istersen git doktora dedi ama bilemedimbence stres yapma artık.göğüslerinde vücyt gebeliğe alıştığı için normale dönüyor olabilir.şimdide korkup stres yaratma
için rahat edecekse eğer git ama biraz rahat ol bence.Doğru diyorsun eşim istersen git doktora dedi ama bilemedim
Evet normal öyle gelmesi ama gidince göreceksin işallah canım her an belirti olmuyor bazen gidiyor panik yapıyoruz yalandan rahat ol sen haber verirsin bize deKizlar, hamile degilim gibi geliyor bana. Bugün uyaninca mide bulantisi yasamadim. 2 haftadir her gün sari-kahve rengi akinti geliyor. Aksama doktorda kalp atisi icin kontrolüm var, ama doktor kalp atisi durmus diyecek gibi geliyor. Karnima dokununcada sanki birsey yokmus gibi.
Canim bi de cayina birkac damla limon damlatip icersen, demir emilimini azaltmiyormus oyle demisti tvde bi doktor. Cay seven biri olarak paylasiym dedimDoktorum dedi ki Kansizligin yoksa çayı icebilrsin ama kahvaltida değil çünkü protein emilimini azaltıyormus yemekten 1 saat sonra kansizlik yoksa istedigin kadar iç dedi kahveye gelince de kafein bebege zararlı degilmis günlük 2 fincan kahve içebilirsin dedi canlar
Bende aynı sabah erken kalkıyorum nedense . Akıntı biraz var . Sanırım sebebi de normalde benim ovulasyon zamanlarımdi vücut hamile de olsa eski düzeni bir süre devam ediyor gibi geliyor bana .Bu sigara gerçekten hepimizin korkulu rüyası off. Ben soracaktım ama büyük tepki alırım diye açıkçası korkmuştum. Ben hamile kaldığımı ogrendigimden beri sabahın köründe uyanıyorum. Sizde de oldu mu böyle bişey acaba normalde geç kalkardım kendime şaşırıyorum. Birde bende beyaz akıntı var sizlerde de var mi böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?