2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
[Canim bende igne ilac hersey kullandigm halde kanamam oldi pazar gunu pazartedi hastanede yattim bir gece . surekli yat kalkma bana oyle dediler smdi cok haff kahverengilik geliyor insaallah artmaz en ufak akintida aklim cikiyor
Sat 16 haziran
Betalarım
13 temmuz 257
14 temmuz 455
16 temmuz 983
18 temmuz 2328
23 temmuz 10000
Artış gelişim iyi ama bu kanamalar neden?
İlaçları iğneyi kullanıyorum yatıyorum hep ama anlamış değilim

Kızlar hepinize iyi geceler. Bugün 6+2 haftalık gebe oldugumu öğrendim.
Normalde kalp atışlarını duymak için gitmiştim ama kese göründü bebek görünmedi. Aranızda bu durumu yasayan var mı?

Beta değeri ölçtürmedim.
Zaten kese daha önce de gözükmüştü ama doktorum kalp atışları için yine çağırdı.
Yine kese göründü bebek görünmedi
Haftaya tekrar gel dedi
Anladım canim herkesin gebeliği farklı oluyor 9.haftada bile duyan var inşallah sende duyacaksın beklemek zor ama başka çaremiz yok malesef sabır canım

Cay kansizlik yapar kahve carpinti dedi doktor bebege zarari olmaz dedi 1-2 iciyorum ben. Sigara icen var miydi acaba ben kalp atisini duyana kadar 2ye dusurup duydugum gun yani dun biraktim insallah icmem bi daha
Beeen içiyoruuuummmm.
Gebe kalmadan önce 10 15 taneydi
Kaldıktan sonra en fazla 4e düşürdüm.
Kalp atışını da henüz duyamadım ne yazık ki

Cay kansizlik yapar kahve carpinti dedi doktor bebege zarari olmaz dedi 1-2 iciyorum ben. Sigara icen var miydi acaba ben kalp atisini duyana kadar 2ye dusurup duydugum gun yani dun biraktim insallah icmem bi daha
Ufff ben ben normalde eskiden günde 1 buçuk paket şimdi içmiyorum gibi yani 2- 3 fırt anca sonra atıyorum keşke tiksinsem zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…