2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
MAŞALLAH Allah bağışlasın evladınızı. 2.gebeliğm benim ilkinde böle olmadım 10 gündür lekelenmem var birincide yaşamayınca korkuyor insan. 4 ay sonra kendiliğinden gelmez mi oldu kanama acaba? 4 ay ilaç iğne mi kullandınız

O
Ben idrar testinde çıktığı gün bıraktım eşimde sağolsun benimle birlikte bıraktı yaninda içerim canin çeker diye melegimiz bize uğurlu geldi sigara hayatimizdan çıktı cok şükür

O

Ben idrar testinde çıktığı gün bıraktım eşimde sağolsun benimle birlikte bıraktı yaninda içerim canin çeker diye melegimiz bize uğurlu geldi sigara hayatimizdan çıktı cok şükür
Oy ne güzel ya benimki hala yanimda içiyor öküz

İnşallah canım hayırlısı ile gelsinde

4-5 ay Progesteronun fitil olanından kullandım sadece, 4 aya kadar ara ara yoğun kanamalar ve lekelenmeler şeklinde oldu sonra kendiliğinden kesildi kanama alanım bardı kesenin yanında o küçüldükçe kanama da kesildi

Bende eşimden 1 2 fırt bazende yarim icip atıyorum
sormayın kızlar..... yasak ya insanı daha cok çekiyor içine . Bende içiyorum maalesef . Etrafımdaki herkes içiyor ama abartısız. Kandıramıyorum kendimi hiç bişeyle. eşimde arada kızıyor bişey olursa sorarım sana diyor ama yok yani bırakamıyorum

Bayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Doktorum dedi ki Kansizligin yoksa çayı icebilrsin ama kahvaltida değil çünkü protein emilimini azaltıyormus yemekten 1 saat sonra kansizlik yoksa istedigin kadar iç dedi kahveye gelince de kafein bebege zararlı degilmis günlük 2 fincan kahve içebilirsin dedi canlar

Bu sigara gerçekten hepimizin korkulu rüyası off. Ben soracaktım ama büyük tepki alırım diye açıkçası korkmuştum. Ben hamile kaldığımı ogrendigimden beri sabahın köründe uyanıyorum. Sizde de oldu mu böyle bişey acaba normalde geç kalkardım kendime şaşırıyorum. Birde bende beyaz akıntı var sizlerde de var mi böyle bişey?

Teşekkürler içim rahatladı biraz olsun. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.

Uyanma oluyor ben normalde 11den önce uyanmazdim 8 9 dedim mi ayaktayım maalesef gun içinde de sarhoş gibi dolaniyorumm

bende de var sabah erken uyanma, gece defalarca tuvalete kalkıyorum mesela progestan falan kullanıyor musun ?benim ondan oluyor akıntım ilaç geri geliyor çünkü bir kaç saat sonra. Onun dışında kokulu yada seni rahatsız eden bir durum değilse (kaşıntı,yanma yoksa) önemseme , takılma canım.

Benimde ilk bebegimde esim hep öyle derdi başlarda yine böyleydim sonra kendi kendime unutmaya başladım şunu da yapayım içeyim diyordum bir bakmışım içmemişim öyle öyle temelli bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…