Genelde 3. Aydan sonra vermiyorlar mi onuHamileliğini öğrendiği günden itibaren omega 3 kullanan var mı
MAŞALLAH Allah bağışlasın evladınızı. 2.gebeliğm benim ilkinde böle olmadım 10 gündür lekelenmem var birincide yaşamayınca korkuyor insan. 4 ay sonra kendiliğinden gelmez mi oldu kanama acaba? 4 ay ilaç iğne mi kullandınızSelamlar herkese geçen senenin Mart annelerindenim. Sizleri görünce bir selam vereyim kendi hamileliğimi anlatayım dedim. Riskli hamilelik geçirenler varsa bekli umut olur diye, hamileliğimin ilk gününden 4.aya kadar kanamalı bir hamilelik geçirdim, düşük tehlikem vardı hastanelerde yattım, evde yattım işi gücü bıraktım, stresten uzak durmaya çalıştım, 4 Aydan sonra normal hayatıma döndüm ve hamileliğimin tadını çıkardım çok güzel günlerdi hamileliğim başta sıkıntılı olsa da özlüyorum o günleri. Şimdi pırıl pırıl 5 aylık bir oğlum var birlikte zor günler atlattık ama o benden daha güçlüydü hep umut verdi bana hiç pes etmedi. Yani diyeceğim o ki onlar çok güçlüler yaşayacakları bir ömür biçilmişse onlara buna kimse engel olamaz o yüzden hiç takılmayın stres yapmayın sadece bugünlerin tadını çıkartın ve bol bol uyuyun içinizde kalmasın uykusuz günler geldiğinde zamanında çok uyudum diyip rahatlarsınız :)
Kullananlar da var ama. Mide bulantısı nedeniyle balık yiyemeyipGenelde 3. Aydan sonra vermiyorlar mi onu
İnşllh canım İnan bana zaman çok çabuk geçiyor ben bu günlere geleceğime inanamazdım hiç ama gelip geçiyor her şey..Allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız...
İnşallah bizde seneye mart annelerine elimizde miniklerimizle böyle destek oluruz
Bende eşimden 1 2 fırt bazende yarim icip atıyorumUfff ben ben normalde eskiden günde 1 buçuk paket şimdi içmiyorum gibi yani 2- 3 fırt anca sonra atıyorum keşke tiksinsem zor
Ben idrar testinde çıktığı gün bıraktım eşimde sağolsun benimle birlikte bıraktı yaninda içerim canin çeker diye melegimiz bize uğurlu geldi sigara hayatimizdan çıktı cok şükürŞimdi içmeyenler kızacak bize ki hele ben o kadar uğraş sonrası hamile kal. Üzerine sigara iç yani eşimde 2 nefes çekiyorum. Eşime yanımda icirmiyorum ama yanına gidiyorum içerken kızıyor oda. Ya direniyorum sürekli biseyler yiyorum sakız çiğniyorum. Dün dedim hatta mide bulantısı olsada tiksinsem diye.
Hmm o bulantı bana uğramadığı için bilmiyorumKullananlar da var ama. Mide bulantısı nedeniyle balık yiyemeyip
Oy ne güzel ya benimki hala yanimda içiyor öküzO
Ben idrar testinde çıktığı gün bıraktım eşimde sağolsun benimle birlikte bıraktı yaninda içerim canin çeker diye melegimiz bize uğurlu geldi sigara hayatimizdan çıktı cok şükür
İnşallah canım hayırlısı ile gelsindeDemi sanırım şimdilik rekor bendegibi görünüyor ben biraz erken çıktım yola ☺
16 yaşımda evlendim 17 de anne oldum
Ben şimdi 33 yaşındayım oğlum 17 sine giriyor bu hafta
Senin bi kızın bi oğlun varmış
Benim ikiside erkek bakalım bu minnoş belkim kuz gelir
4-5 ay Progesteronun fitil olanından kullandım sadece, 4 aya kadar ara ara yoğun kanamalar ve lekelenmeler şeklinde oldu sonra kendiliğinden kesildi kanama alanım bardı kesenin yanında o küçüldükçe kanama da kesildiMAŞALLAH Allah bağışlasın evladınızı. 2.gebeliğm benim ilkinde böle olmadım 10 gündür lekelenmem var birincide yaşamayınca korkuyor insan. 4 ay sonra kendiliğinden gelmez mi oldu kanama acaba? 4 ay ilaç iğne mi kullandınız
Ben gecen cuma keseyi gordum, randevum bu cumaya. Bebisi daha gormedik, haber ederim cuma doktordan sonra.Evet bakıyorum çoğunun beklenen Doğum 18 Martartık oğluşlara Zafer adını koyarız bu arada ben 29 Temmuz’da gideceğim kalp atışı için. Sizin duyuldu mu?
Ben şart koydum biraz oda içerim diye mecburiyetten bıraktı sigara paralarını biriktirelim bebisimize kullaniriz diyoOy ne güzel ya benimki hala yanimda içiyor öküz
sormayın kızlar..... yasak ya insanı daha cok çekiyor içine . Bende içiyorum maalesef . Etrafımdaki herkes içiyor ama abartısız. Kandıramıyorum kendimi hiç bişeyle.Bende eşimden 1 2 fırt bazende yarim icip atıyorum
Doktorum dedi ki Kansizligin yoksa çayı icebilrsin ama kahvaltida değil çünkü protein emilimini azaltıyormus yemekten 1 saat sonra kansizlik yoksa istedigin kadar iç dedi kahveye gelince de kafein bebege zararlı degilmis günlük 2 fincan kahve içebilirsin dedi canlarBayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Teşekkürler içim rahatladı biraz olsun. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.4-5 ay Progesteronun fitil olanından kullandım sadece, 4 aya kadar ara ara yoğun kanamalar ve lekelenmeler şeklinde oldu sonra kendiliğinden kesildi kanama alanım bardı kesenin yanında o küçüldükçe kanama da kesildi
Selam canim, gunde 2 bardağı gecmedigi sürece bir zarari yok zencefil cayinin. Cok icmiyorum ama iyi geliyor limonla beraber.Tatlım zencefilli bir şey içmemeni tavsiye ederim söktürücü etkisi var
Uyanma oluyor ben normalde 11den önce uyanmazdim 8 9 dedim mi ayaktayım maalesef gun içinde de sarhoş gibi dolaniyorummBu sigara gerçekten hepimizin korkulu rüyası off. Ben soracaktım ama büyük tepki alırım diye açıkçası korkmuştum. Ben hamile kaldığımı ogrendigimden beri sabahın köründe uyanıyorum. Sizde de oldu mu böyle bişey acaba normalde geç kalkardım kendime şaşırıyorum. Birde bende beyaz akıntı var sizlerde de var mi böyle bişey?
bende de var sabah erken uyanma, gece defalarca tuvalete kalkıyorum meselaBu sigara gerçekten hepimizin korkulu rüyası off. Ben soracaktım ama büyük tepki alırım diye açıkçası korkmuştum. Ben hamile kaldığımı ogrendigimden beri sabahın köründe uyanıyorum. Sizde de oldu mu böyle bişey acaba normalde geç kalkardım kendime şaşırıyorum. Birde bende beyaz akıntı var sizlerde de var mi böyle bişey?
Benimde ilk bebegimde esim hep öyle derdi başlarda yine böyleydim sonra kendi kendime unutmaya başladım şunu da yapayım içeyim diyordum bir bakmışım içmemişim öyle öyle temelli bırakmıştımsormayın kızlar..... yasak ya insanı daha cok çekiyor içine . Bende içiyorum maalesef . Etrafımdaki herkes içiyor ama abartısız. Kandıramıyorum kendimi hiç bişeyle.eşimde arada kızıyor bişey olursa sorarım sana diyor ama yok yani bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?