- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Korkulur valla senden7.15te geri uyandim .namaz kil kahvalti hazirla geri uatyim 11.30da kalktim.nher yere yetisirim ben
Zaten gece uyuyamiyorz gunduz uyuyoruz. Bir ara uyandim agzim 5karis acik dilim mm kimildamiyoKorkulur valla sendenBen gozlerim yari acik uyandim
Bi bakayim dedim bizim hatun kalkmis da yazmaya baslamis da oooo dedimbende biraz daha uyim biraz daha derken 11 olmustu neredeyse...
Yaa masallah kocaman kizin varKızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Evet azda olsa süt içmesi için bakıcı kullandı. Benim sütümü o şekilde veriyordu. Ek gıda artınca onu da çok kullanmadıkKaşıklı biberonu 6 aydan sonra kullanabildin mi canım? Faydalı bir ürün mü acaba?
Bende mecbur kalana kadar hiç bilmiyordumKaşıklı biberon nasıl oluyor hiç duymadım
Ay yerim ya minikGeçen randevum vardı doktoru beklerken nasıl hareketliydi.15 dakika sonra doktor baktığında uyuyordu.Doktor uyandırmaya çalıştı tınmadı hiç.Anında dalıyorlar uykuya herhalde
10 dakikada bir 5 dakikada bir sancı geliyorsa uzun zaman ihmal etme.Ben zorlayınca sola doğru yatıyorum geçiyor hemenKizlar biliyorum belki normal ama bu kiz cok asagidn vuruyor ya vurdukca agrilar giriyor vajinama ,yanimda esimde vardi birden sicradim acisindan hasteneye gidelım diye tutturdu tekme attikca alt tarafim oynuyor sanki
Kızım emmedi önce sağıp verdim onu da içmedi kaşıkla mama vermeye başladık dökülüp duruyor o da kv yok alışmasın biberon vermeyin alışır hiç almaz diye tutturdu.Böyle bir ürün yoktu o zaman olsaydı çok işime yararmışBende mecbur kalana kadar hiç bilmiyordumnetten bak istersen merakını giderirsin
Ben 8 yıl önce kullandımKızım emmedi önce sağıp verdim onu da içmedi kaşıkla mama vermeye başladık dökülüp duruyor o da kv yok alışmasın biberon vermeyin alışır hiç almaz diye tutturdu.Böyle bir ürün yoktu o zaman olsaydı çok işime yararmış
Nasilsin suan yeni gordum mesajiKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Evet uktrason yanilmalari oluyor haklisin. Bende ilerleyen haftalara gore degerlendiricem bu kafaya takip takmamayi. Simdilik duzenli beslenmeye calisiyorum.Canım geçende bnde de öyle oldu iki doktora gidiyorum.ikiside özel birinde 26+1de 972 gr çıktı doktorm bihafta önde dedi.bi on gün sonra diğer doktoruma gttim ordada 965 gr çıktı.ilk doktoruma bugün tekrar gttim kilosu gayet iyiydi kendimi boşyere üzmüşüm acaba gelişmiyomu demiştim.hiç kafaya takmayın bnce
Ohooo sadece horlama mıYaa sana kıyamam kuzum ah bu kayınvalidelerKız sen mi horluyorsun
Merak etme canım ben kızımda almıyorum diyip duruyordum son iki aya kadar iki kilo son iki ay toplam 10 kilo aldım
Yılbaşında napıyosunuz kızlar, mandalina çekirdek tombala mı yoksa eller havaya mı?
Kizlar cok rahatsiz hissediyorum kendimi yaa. Karnim acaip gergin nefes alamiyorum. Ishal oldum su iciyorum oda iyice sisirdi . Kasilmamda var arada toplaniyo karnim.. Karnim aciyo gerginlikten
kizlar mrb ,hurma yiyeniniz varsa 34 haftadan sonra yiyin ben gunde 2 tane düzenli yiyordum kasigim da bi sanci oldu bel ağrısı, dun şiddetli oldu biraktim ona bağladım perşembe kontrolüm var bklm dr ne diyecek
Kizlar bu biberonu bilemem ama arkadasim var bebek hemsiresi bize baska bisey onerdi. bi bunada bakin ❤Bende mecbur kalana kadar hiç bilmiyordumnetten bak istersen merakını giderirsin
Ben de 9 yıl önce doğurdum ama yoktu görümcem hemşire olsaydı söylerdi mutlakaBen 8 yıl önce kullandım
ins öyledir cnmOhooo sadece horlama mıtek başıma orkestra gibiyim. Horluyorum, ağzımı şapırdatıyorum, dişlerimi gıcırdatıyorum burnum tıkalıysa bi güzel salya da akıtıyorum. Leş gibi uyuyorum yani
ben hiç nazar değdirmeyeyim kendime. Kapatıyorum bu kilo konusunu an itibariyle
evde kurduğum sofraya eşim rakıyla katılacak, ben de şalgamla el mecburfazla da bir şey yapamayacağım valla. İki kişi için, israfa gerek yok
ayy bende de vardı bugün aynısı. Hatta dün gece başladı sağ tarafımda. Sanki bebek sağ tarafa koydu Bir yerini hem sert hem ağrıyor. Yarına kadar beklemeyi düşünüyordum, geçmese gidecektim doktora.
canım ben günde 2 hurmanın böyle etkileyeceğini düşünmüyorum. Annem umreden yeni geldiğinde O hurmalardan günde 10 tane falan yiyordum. Hiç sıkıntım olmadı mesela. Bence zamanı gelmeden hurma etkisini göstermez. ağrılarımız olacak, çok normal
Insallah guzel haberlerle donerim canim mutlaka haber verecegimB Beto2012 benim kontrol iyi geçti hala hareketleri çok değil bebeğimin. Tekme o kadar az ki içimde hafif hafif oynuyor ama çok şükür herşey yolunda dedi dr. İnşallah yarın sende güzel haberler duyarsın. Bide dediki sen çok yorulduysan bebek sakin olur dedi. Cmt pazar biraz dolaşmıştık açıkçası ama bugün de sakin bebeğim. Belkide yerleri daraldı. Sende yaz yarın kontrol sonrası. Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet ya şu 2 3 gundur oyle gercekten segirme hickirik o kadar belkide normaldircanım telaşlanma benimde öyle 1-2 gün aşırı hareketliyse 1-2 gün çok sakin oluyor sadece seğirme şeklinde hissettiğim zamanlar bile oluyor..
Evet bende tamda boyle dusundum canim bide calisan degilim evde oldugum icin belkide gerek kalmaz diye dusunuyorum yani insallahBence çok mantikli. Çünkü belki bebeğiniz direk memeyi alacak ve sütü sagmaniza gerek kalmayacak. İnşallah da öyle olur. Ben kızımı emziremedigim için sagarak biberon ile vermsitim. Bundan 6 yıl once Medela nin en son modelini kullanmama ve çok memnun kalmama rağmen işe de başlayınca en fazla 5 ay anne sütü verebilmiştim. Simdi de makinem yok. Gerek olursa alacağım yine. Eğer emen bir bebekse acil durumlar için birisine bırakma falan gibi durumlarda manual sağma makinesi bana yeterli olur diye düşünüyorum.
Aynen canim bende oyle suaunmusrum sacma degil o zamanNeden saçma olsun ki, her çocuk farklı sonuçta bazı çocuklarin ne gaz derdi oluyor ne uyku, bazılarıysa istediğinizi alın yine kar etmiyor. Oğlumun 20 günlükken gazı başladı eşim saatlerce kafası kalbine yakın bir şekilde ev içinde dolastirirdi,gaz masajlari yapardık, defalarca hastaneye götürdük ağlamaktan helak olmuş yavruyu ve mecburen onlarca yol denedikten sonra battaniyeye hafif sallanırken rahat ettiğini bulduk, yorgun bitkin ve bezmiş anne baba olarak ilk etapta çok rahatlattigini dusunsekte sonrasında bizi çok zorladı bu durum. Buraya kadar olan kısmı bir iç dokmeydibu evladimda inşallah bebeğimi giymeyi planliyorum, yani sling kullanacağım ilk aylarda umarım faydası olur deneyen yorumlayan herkesten olumlu şeyler duyuyorum. Bu nedenlerle önce görün yaşayın sonra alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?