2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
7.15te geri uyandim .namaz kil kahvalti hazirla geri uatyim 11.30da kalktim .nher yere yetisirim ben
Korkulur valla senden Ben gozlerim yari acik uyandim
Bi bakayim dedim bizim hatun kalkmis da yazmaya baslamis da oooo dedim bende biraz daha uyim biraz daha derken 11 olmustu neredeyse...

Korkulur valla senden Ben gozlerim yari acik uyandim
Bi bakayim dedim bizim hatun kalkmis da yazmaya baslamis da oooo dedim bende biraz daha uyim biraz daha derken 11 olmustu neredeyse...
Zaten gece uyuyamiyorz gunduz uyuyoruz. Bir ara uyandim agzim 5karis acik dilim mm kimildamiyo kurumus .sekerden oyle oluyorum onu hissettimde uyandim zaten .

Yaa masallah kocaman kizin var

kizlar mrb ,hurma yiyeniniz varsa 34 haftadan sonra yiyin ben gunde 2 tane düzenli yiyordum kasigim da bi sanci oldu bel ağrısı, dun şiddetli oldu biraktim ona bağladım perşembe kontrolüm var bklm dr ne diyecek

Geçen randevum vardı doktoru beklerken nasıl hareketliydi.15 dakika sonra doktor baktığında uyuyordu.Doktor uyandırmaya çalıştı tınmadı hiç.Anında dalıyorlar uykuya herhalde
Ay yerim ya minik işte bi anları bi anlarını tutmuyor zibidilerin

Kizlar biliyorum belki normal ama bu kiz cok asagidn vuruyor ya vurdukca agrilar giriyor vajinama ,yanimda esimde vardi birden sicradim acisindan hasteneye gidelım diye tutturdu tekme attikca alt tarafim oynuyor sanki
10 dakikada bir 5 dakikada bir sancı geliyorsa uzun zaman ihmal etme.Ben zorlayınca sola doğru yatıyorum geçiyor hemen

Bende mecbur kalana kadar hiç bilmiyordum netten bak istersen merakını giderirsin
Kızım emmedi önce sağıp verdim onu da içmedi kaşıkla mama vermeye başladık dökülüp duruyor o da kv yok alışmasın biberon vermeyin alışır hiç almaz diye tutturdu.Böyle bir ürün yoktu o zaman olsaydı çok işime yararmış

Evet uktrason yanilmalari oluyor haklisin. Bende ilerleyen haftalara gore degerlendiricem bu kafaya takip takmamayi. Simdilik duzenli beslenmeye calisiyorum.

Yaa sana kıyamam kuzum ah bu kayınvalideler Kız sen mi horluyorsun
Ohooo sadece horlama mı tek başıma orkestra gibiyim. Horluyorum, ağzımı şapırdatıyorum, dişlerimi gıcırdatıyorum burnum tıkalıysa bi güzel salya da akıtıyorum. Leş gibi uyuyorum yani
Merak etme canım ben kızımda almıyorum diyip duruyordum son iki aya kadar iki kilo son iki ay toplam 10 kilo aldım

ben hiç nazar değdirmeyeyim kendime. Kapatıyorum bu kilo konusunu an itibariyle

Yılbaşında napıyosunuz kızlar, mandalina çekirdek tombala mı yoksa eller havaya mı?

evde kurduğum sofraya eşim rakıyla katılacak, ben de şalgamla el mecbur fazla da bir şey yapamayacağım valla. İki kişi için, israfa gerek yok

Kizlar cok rahatsiz hissediyorum kendimi yaa. Karnim acaip gergin nefes alamiyorum. Ishal oldum su iciyorum oda iyice sisirdi . Kasilmamda var arada toplaniyo karnim. . Karnim aciyo gerginlikten

ayy bende de vardı bugün aynısı. Hatta dün gece başladı sağ tarafımda. Sanki bebek sağ tarafa koydu Bir yerini hem sert hem ağrıyor. Yarına kadar beklemeyi düşünüyordum, geçmese gidecektim doktora.
kizlar mrb ,hurma yiyeniniz varsa 34 haftadan sonra yiyin ben gunde 2 tane düzenli yiyordum kasigim da bi sanci oldu bel ağrısı, dun şiddetli oldu biraktim ona bağladım perşembe kontrolüm var bklm dr ne diyecek

canım ben günde 2 hurmanın böyle etkileyeceğini düşünmüyorum. Annem umreden yeni geldiğinde O hurmalardan günde 10 tane falan yiyordum. Hiç sıkıntım olmadı mesela. Bence zamanı gelmeden hurma etkisini göstermez. ağrılarımız olacak, çok normal

ins öyledir cnm

Insallah guzel haberlerle donerim canim mutlaka haber verecegim insallah bisey yoktur gercekten oyle sanirim bende 2 3 gundur yordum kendimi egil kalk yaptim cok kastirdim sanirim

Evet bende tamda boyle dusundum canim bide calisan degilim evde oldugum icin belkide gerek kalmaz diye dusunuyorum yani insallah ama calisan olsam tabiki alirdim sagar birakirdim

Aynen canim bende oyle suaunmusrum sacma degil o zaman cocuklarin hepsi farkli farkli huylar insallah lazim olmazda emer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…