O zaman almiyorum gayet mantikli dusununceYoo hayır doğru düşünüyorsunuz aslında.ben Doğum öncesi aldım fakat kızım biberon kullanmadı hiç pompa da benim işimi havanın etkisi gittiğim ortamlar dolayısıyla götüremediğim görümcemin isteme Faslı nışanı gibi bir kaç durumda anneme bıraktığım bir kaç seferde işimi gördü öyle aman aman sağacak bi sütüm de olmadığı için çok fazla stok yapmamıştım
Çağırmadınız inşallah misafir ? Büyük geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım. İyi olmanıza çok sevindimKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Bende aynısını düşünüyorumBen bırak beş sene bir daha asla çocuk lafı etmeyi düşünmüyorum.Kocama da dedim olur da erkekler doğurursa bir tane de sen doğuruver çok meraklıysan diye
Benimde sağ kasigim canım. Dediğin gibi anlık ama sicratacak cinstenKizlar biliyorum belki normal ama bu kiz cok asagidn vuruyor ya vurdukca agrilar giriyor vajinama ,yanimda esimde vardi birden sicradim acisindan hasteneye gidelım diye tutturdu tekme attikca alt tarafim oynuyor sanki
Bende bu sefer mutlaka kaşık biberon alıp yanımda hastaneye goturucem. Kızım emmedi yada ben beceremedim bilmiyorum mecburen sagip biberon ile verdik sutu. Belki olacağından ama biberona alıştı ve bı daha memeyi almadı. O yüzden biberon yerine memeyi tutana kadar kaşık biberon düşünüyorum.Evet azda olsa süt içmesi için bakıcı kullandı. Benim sütümü o şekilde veriyordu. Ek gıda artınca onu da çok kullanmadık
Kesinlikle katılıyorum ihtiyaca göre alınmalı aslında birçok şey bende oğlumu neredeyse 2.5 sene emzirdim ama ne süt poşetine ne de biberona ihtiyaç duymadım. Birde pahalı şeyler o yüzden gerekli olduğu durumlarda alın kizlarsüt sağma poşetleri ve göğüs pedleri elimde kalan kullanmadığım şeyler. Keşke ihtiyaç halinde alsaydım diye pişman olmuştum. 2 sene emzirdim ama öyle akan taşan sütüm olmadı hiç. Meme ucum kısa diye uçlarından da almıştım ama ona da hiç gerek kalmadı. Bebek emdikçe istenilen düzeye geliyor zaten.
Normal biberon canım ama emzik yerinde kaşık olduğunu düşün. Zaten ek gıda geçiş döneminde kullanılıyor sanırım. 6 aydan sonra. Ben de tam bilmiyorum. İnşallah o zamanlar gelsin de hayırlısı ile ☺Kaşıklı biberon nasıl oluyor hiç duymadım
Dün çok olaylı geçti. Kv kahvaltiya gittik sabah. Eseklik bende Aslında. Kp pazara gitmiş aradım geçerken bizi de al dedim boşu boşuna 2 araba gitmeyelim diye. Kahvaltıdan sonra kp bir konuya kızdı bastı gitti. Saatlerce orada gelmesini bekledik eve donmek icin. Telefon açıyoruz meşgule alıyor. Sinir oldum. Bir de üzerine kv demez mi doğumdan sonra ben sana gelmeyeyim istersen sen burada kal 1 hafta. Deli oldum. Daha öncekilerde hep ben kendime baktım kimseye muhtaç etmesin Allah da ne işim var benim kv de? Eşim ben bebek ananem kızım orda Kalacakmışız. Var mi böyle sacmalik? Dedim gerek yok anne. Ben sezeryanin 3. Günü banyo temizlemiş insanım. Tek basıma da hallederim sen gelemezsen de takma kafana bu kadar kişiyiz. Hallederiz.
Eşim de Bugun diyor ki gideriz ne olacak. Delirecektim. Sen git ben kalırım evimde
10 dakikada bir 5 dakikada bir sancı geliyorsa uzun zaman ihmal etme.Ben zorlayınca sola doğru yatıyorum geçiyor hemen
Benimde sağ kasigim canım. Dediğin gibi anlık ama sicratacak cinsten
Bu sistemle yapiliyor zaten EDS sistemi adi altinda ... anne mmememsibi cocuk unutmasin diye... o boruyuda adi neyse suanda unuttum medikalcilerden saglayabilirsiniz.. youtube yazin binkac video cikior.. anne olmak emek ister umarim emeklerimizin neticesini alana kadar yilmayizKizlar bu biberonu bilemem ama arkadasim var bebek hemsiresi bize baska bisey onerdi. bi bunada bakin ❤
Eds sistemi deneyin zagmetli ama bebek hem memeye alisiyor hem o kucuk borudab o kadar az geliyorki ceke ceke alisiyor.. bu sistem cogunlukla daha sutu az olan sutu gelmeyen pompayla alip, bebegin cene kaslarinin kuvvetli olmadigi durumlarda bu sekilde hem memeden sogumuyor hem rahatlik oluyir ilerde anne icinBende bu sefer mutlaka kaşık biberon alıp yanımda hastaneye goturucem. Kızım emmedi yada ben beceremedim bilmiyorum mecburen sagip biberon ile verdik sutu. Belki olacağından ama biberona alıştı ve bı daha memeyi almadı. O yüzden biberon yerine memeyi tutana kadar kaşık biberon düşünüyorum.
Şu an ben de yatakta bacaklarımı uzatıp oturamıyorum hafif bir ağrım var yatınca daha iyi.Arada oluyor sanki yürürken de aşağı baskı oluyor.Aşağılarda mı hareketleniyor bazen anlamıyorum ki.Kac saatir uzaniyorum uzanirken daha rahatim ama oturunca geri basliyor,hep asagida hissediyorum zaten bu kez kontrolumede 1hafta var buara istahim.acildi acaba bebekte fazla mi büyüdü
Ilk kez boyle irkildim bn daha cok aci hissediyorum
Usutmekte fazlasıyla etkiliyor sanırım, bugun Bursa acayip soğuktu oglumu okula bırakırken bayabir üşüdüm oglen. Akşam üzeri vaslayan bir kasık ağrısı ve pelvik ağrı tüm geceme ızdırap verdi. Anca yarım saattir iyi hissediyorum kendimiŞu an ben de yatakta bacaklarımı uzatıp oturamıyorum hafif bir ağrım var yatınca daha iyi.Arada oluyor sanki yürürken de aşağı baskı oluyor.Aşağılarda mı hareketleniyor bazen anlamıyorum ki.
Evet bu yönteme ait de birkac video izledim. Ama hastane odasında hemen deneyebilir miyim bilmiyorum. İnşallah bu sefer hiçbirine gerek kalmazEds sistemi deneyin zagmetli ama bebek hem memeye alisiyor hem o kucuk borudab o kadar az geliyorki ceke ceke alisiyor.. bu sistem cogunlukla daha sutu az olan sutu gelmeyen pompayla alip, bebegin cene kaslarinin kuvvetli olmadigi durumlarda bu sekilde hem memeden sogumuyor hem rahatlik oluyir ilerde anne icin
Belki de ayaklarımı üşütmüş olabilirim.Bende huzursuz bacak sendromu var tutunca sol ayağım çorap falan rahatsız ediyor.Geceleri tutuyor genelde yorganın en soğuk yerine koyuyorum ayağımı bu aralar hava soğudu üşütmüş olabilirim.Ama öbür türlü de hiç uyuyamamUsutmekte fazlasıyla etkiliyor sanırım, bugun Bursa acayip soğuktu oglumu okula bırakırken bayabir üşüdüm oglen. Akşam üzeri vaslayan bir kasık ağrısı ve pelvik ağrı tüm geceme ızdırap verdi. Anca yarım saattir iyi hissediyorum kendimi
Güzelmiş canım da bunlar bana olmaz herhalde.En kötü 90 kiloyla doğuma giderim diyorumKizlar gecelik almayanlar trendyola girsin Siyah incide cok guzel gecelikler var onden dugmeli lohusa sonrasindada bir guzel giyilir ben bayildimm... hemde fiyatlari gayet uygun
Benim kocam istese 5 de doğururum da 4 düşünüyorum3. Düşünebiliyosan ne güzel ben bir 5 sene lafi gecsin istemiyorum
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede duzelirsin, birde huzursuz bacak sendromu için carsaf altına sabun kullananlardan guzel geri dönüşler okudum çoğu yerde bilmiyorum hiç denediniz miBelki de ayaklarımı üşütmüş olabilirim.Bende huzursuz bacak sendromu var tutunca sol ayağım çorap falan rahatsız ediyor.Geceleri tutuyor genelde yorganın en soğuk yerine koyuyorum ayağımı bu aralar hava soğudu üşütmüş olabilirim.Ama öbür türlü de hiç uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?