Geçen randevum vardı doktoru beklerken nasıl hareketliydi.15 dakika sonra doktor baktığında uyuyordu.Doktor uyandırmaya çalıştı tınmadı hiç.Anında dalıyorlar uykuya herhaldeYa kızlar buradaki yorumları okuyorum da bazıları bebeğinin hareketleri az diye yakınıyor .e haklı olarak tabi endişeleniyorlar ama şunu söyleyeyim Bnde bazen endişeleniyordum hareketi çok az geliyordu bana hatta bazen hiç hissetmiyor korkuyordum.şükür ki son üç haftadır fazlasıyla hareketli benimki hatta bu hiç uyumuyor mu diyorum çünkü ne kdr baksam hareket ediyor ve sert tekmeliyor.kısacası şunu belirtmek istiyorum endişenizi anlıyorum ama içinizi ferah tutun .bebişlerimiz oyun oynuyor resmen .bazen oldukça durağan bazen de fazlasıyla hareketli olabiliyorlarmıs bunu anladım
Cok sevindim canim senin adina inasallah bende guzel haberlerle donerim yazacagim mutlakaB Beto2012 benim kontrol iyi geçti hala hareketleri çok değil bebeğimin. Tekme o kadar az ki içimde hafif hafif oynuyor ama çok şükür herşey yolunda dedi dr. İnşallah yarın sende güzel haberler duyarsın. Bide dediki sen çok yorulduysan bebek sakin olur dedi. Cmt pazar biraz dolaşmıştık açıkçası ama bugün de sakin bebeğim. Belkide yerleri daraldı. Sende yaz yarın kontrol sonrası. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yok canim benm oyle riskim sukur baskasiyla karistirdin heraldeCanım senin erken doğum riskin var değilmi o yüzden stresli sin ilk bebeği de böyleydi el dopleri almıştım şimdide kullanıyorum bence imkanın varsa temin et en azından sen strese gitmezsen bebeğinde girmez şimdi ben hareket etmiyor dediğim an hemen beş dakika bakıyorum rahatlıyorum
Canım büyük ihtimalle soğuktandır. Ben bugün biraz yürüdüm hava da çok soğuktu. Göbeğimde böyle batma gibi bi ağrı oluştu. Dinlenip açık bi çay içtim az şekerli. O iyi geldi biraz çok şükür. Sen de dinlen canım ayaklarını sıcak tut. Bir de soğuk gaz yapabiliyor. O da sancı hissettirir. Çok endişe ediyorsan bi doktoruna görün yine de. Kontrolün ne zaman?Kızlar bugün biraz soğuk yedim. Ondan mı bilmiyorum ama karnıma ağrı giriyor. Üşütme ağrısı mı sancı mı anlamıyorum. Sancı olabilir mi ya? Bebekte hareket ediyor ama anlayamıyorum.
Kaşıklı biberonu 6 aydan sonra kullanabildin mi canım? Faydalı bir ürün mü acaba?Ben o tarz şeyleri mecbur olmadıkça almadım. Mesela şu an herkesi okuyorum bir sürü biberon süt torbası sağma makinesi aldı. Ben manuel süt sağma makinesi almıştım. 1 biberon ve benim oğlum emzik biberon hiç almadı. Kaşıklı biberon denilen bir ürün vardı 6 aylık çalışmaya başlayınca ondan aldım. Yani her çocuk çok farklı . Doğunca ihtiyaca göre lazım olanlar alınıyor. Yoksa bazıları gerçekten gereksiz olarak bir köşede kalıyor.
Ayyy canım patates köfte çektiAşk kuşu bunlar yaa patates kofte yapmissin annesii bunu:)) Masallah sanaa ... ya darisi bizim bidiklara olsun insallah artmislardir kilolalariya uykusuzlugu birde bana sor
Merak etme canım ben kızımda almıyorum diyip duruyordum son iki aya kadar iki kilo son iki ay toplam 10 kilo aldımMasallah sanada o zaman bebeklerin kilolarini alsin da yani kilo almisim almamisim onemli degil.. almayincada tasalaniyo insann, alincada cani sikilio .. ne olcak bu halimiz ☺☺
Daha var 6 ocakta canım. Geçti gibi ağrılar çok korktum. Devam ederse acile giderim artık.Canım büyük ihtimalle soğuktandır. Ben bugün biraz yürüdüm hava da çok soğuktu. Göbeğimde böyle batma gibi bi ağrı oluştu. Dinlenip açık bi çay içtim az şekerli. O iyi geldi biraz çok şükür. Sen de dinlen canım ayaklarını sıcak tut. Bir de soğuk gaz yapabiliyor. O da sancı hissettirir. Çok endişe ediyorsan bi doktoruna görün yine de. Kontrolün ne zaman?
Canım geçende bnde de öyle oldu iki doktora gidiyorum.ikiside özel birinde 26+1de 972 gr çıktı doktorm bihafta önde dedi.bi on gün sonra diğer doktoruma gttim ordada 965 gr çıktı.ilk doktoruma bugün tekrar gttim kilosu gayet iyiydi kendimi boşyere üzmüşüm acaba gelişmiyomu demiştim.hiç kafaya takmayın bnceBenimde oyle 27+6 da 1179 gram cikti 29+0 da 1225 bakarsan 45 gram almis canim skldi benimde
Kaşıklı biberon nasıl oluyor hiç duymadımKaşıklı biberonu 6 aydan sonra kullanabildin mi canım? Faydalı bir ürün mü acaba?
Çok iyi yapmışsın canım. Ama arkadaşları anlıyorum bir bakıma. Ben doğumdan sonra evden çıkamayacağım, herşeyi almalıyım gibi bir düşünceyle saçma sapan toplamıştım herşeyi ama öyle olmuyor. Evde çok bunalıp kısa süreli de olsa dışarı atıyor insan kendini. Çevredeki insanlardan da yardım istenebilir. İhtlyaç halinde almak en mantıklısı. Sakin olun ve yavaşça bırakın elinizdekileriBen o tarz şeyleri mecbur olmadıkça almadım. Mesela şu an herkesi okuyorum bir sürü biberon süt torbası sağma makinesi aldı. Ben manuel süt sağma makinesi almıştım. 1 biberon ve benim oğlum emzik biberon hiç almadı. Kaşıklı biberon denilen bir ürün vardı 6 aylık çalışmaya başlayınca ondan aldım. Yani her çocuk çok farklı . Doğunca ihtiyaca göre lazım olanlar alınıyor. Yoksa bazıları gerçekten gereksiz olarak bir köşede kalıyor.
Kociş işten gelir uyur bende sizlere yazar dizi izlerinYılbaşında napıyosunuz kızlar, mandalina çekirdek tombala mı yoksa eller havaya mı?
Masallahh masallahAyyy canım patates köfte çektimaşallah kızıma bol bol faydalı şeyler yiyorum teyzesi maşallah prensesime
Merak etme canım ben kızımda almıyorum diyip duruyordum son iki aya kadar iki kilo son iki ay toplam 10 kilo aldım
7.15te geri uyandim .namaz kil kahvalti hazirla geri uatyim 11.30da kalktimAllah askina sabah seni gordum sanki 8-9 gibi kizz nasil uyandin o saate kadar yazisip :)) ben 11 de anca kendime geldim vallaha seni gordum saniyorum yazini sasirdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?