2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçen randevum vardı doktoru beklerken nasıl hareketliydi.15 dakika sonra doktor baktığında uyuyordu.Doktor uyandırmaya çalıştı tınmadı hiç.Anında dalıyorlar uykuya herhalde

Kızlar bugün biraz soğuk yedim. Ondan mı bilmiyorum ama karnıma ağrı giriyor. Üşütme ağrısı mı sancı mı anlamıyorum. Sancı olabilir mi ya? Bebekte hareket ediyor ama anlayamıyorum.

Cok sevindim canim senin adina inasallah bende guzel haberlerle donerim yazacagim mutlaka
Ama.dedigin gibi yordum kendimi hep egil kalk egil kalk o sekilde gecti şu 2 3 gundur

Yok canim benm oyle riskim sukur baskasiyla karistirdin heralde

Dün çok olaylı geçti. Kv kahvaltiya gittik sabah. Eseklik bende Aslında. Kp pazara gitmiş aradım geçerken bizi de al dedim boşu boşuna 2 araba gitmeyelim diye. Kahvaltıdan sonra kp bir konuya kızdı bastı gitti. Saatlerce orada gelmesini bekledik eve donmek icin. Telefon açıyoruz meşgule alıyor. Sinir oldum. Bir de üzerine kv demez mi doğumdan sonra ben sana gelmeyeyim istersen sen burada kal 1 hafta. Deli oldum. Daha öncekilerde hep ben kendime baktım kimseye muhtaç etmesin Allah da ne işim var benim kv de? Eşim ben bebek ananem kızım orda Kalacakmışız. Var mi böyle sacmalik? Dedim gerek yok anne. Ben sezeryanin 3. Günü banyo temizlemiş insanım. Tek basıma da hallederim sen gelemezsen de takma kafana bu kadar kişiyiz. Hallederiz.

Eşim de Bugun diyor ki gideriz ne olacak. Delirecektim. Sen git ben kalırım evimde

Kızlar bugün biraz soğuk yedim. Ondan mı bilmiyorum ama karnıma ağrı giriyor. Üşütme ağrısı mı sancı mı anlamıyorum. Sancı olabilir mi ya? Bebekte hareket ediyor ama anlayamıyorum.
Canım büyük ihtimalle soğuktandır. Ben bugün biraz yürüdüm hava da çok soğuktu. Göbeğimde böyle batma gibi bi ağrı oluştu. Dinlenip açık bi çay içtim az şekerli. O iyi geldi biraz çok şükür. Sen de dinlen canım ayaklarını sıcak tut. Bir de soğuk gaz yapabiliyor. O da sancı hissettirir. Çok endişe ediyorsan bi doktoruna görün yine de. Kontrolün ne zaman?

Kaşıklı biberonu 6 aydan sonra kullanabildin mi canım? Faydalı bir ürün mü acaba?

Aşk kuşu bunlar yaa patates kofte yapmissin annesii bunu:)) Masallah sanaa ... ya darisi bizim bidiklara olsun insallah artmislardir kilolalari ya uykusuzlugu birde bana sor
Ayyy canım patates köfte çekti maşallah kızıma bol bol faydalı şeyler yiyorum teyzesi maşallah prensesime

Masallah sanada o zaman bebeklerin kilolarini alsin da yani kilo almisim almamisim onemli degil.. almayincada tasalaniyo insann, alincada cani sikilio .. ne olcak bu halimiz ☺☺
Merak etme canım ben kızımda almıyorum diyip duruyordum son iki aya kadar iki kilo son iki ay toplam 10 kilo aldım

Daha var 6 ocakta canım. Geçti gibi ağrılar çok korktum. Devam ederse acile giderim artık.
Muhtemelen üşüttğm bende ya 25 dakika tren bekledim çok esiyordu ondan oldu heralde.

Yılbaşında napıyosunuz kızlar, mandalina çekirdek tombala mı yoksa eller havaya mı?

Benimde oyle 27+6 da 1179 gram cikti 29+0 da 1225 bakarsan 45 gram almis canim skldi benimde
Canım geçende bnde de öyle oldu iki doktora gidiyorum.ikiside özel birinde 26+1de 972 gr çıktı doktorm bihafta önde dedi.bi on gün sonra diğer doktoruma gttim ordada 965 gr çıktı.ilk doktoruma bugün tekrar gttim kilosu gayet iyiydi kendimi boşyere üzmüşüm acaba gelişmiyomu demiştim.hiç kafaya takmayın bnce

Kizlar biliyorum belki normal ama bu kiz cok asagidn vuruyor ya vurdukca agrilar giriyor vajinama ,yanimda esimde vardi birden sicradim acisindan hasteneye gidelım diye tutturdu tekme attikca alt tarafim oynuyor sanki

Çok iyi yapmışsın canım. Ama arkadaşları anlıyorum bir bakıma. Ben doğumdan sonra evden çıkamayacağım, herşeyi almalıyım gibi bir düşünceyle saçma sapan toplamıştım herşeyi ama öyle olmuyor. Evde çok bunalıp kısa süreli de olsa dışarı atıyor insan kendini. Çevredeki insanlardan da yardım istenebilir. İhtlyaç halinde almak en mantıklısı. Sakin olun ve yavaşça bırakın elinizdekileri kasaya gitmeden iyi düşünün

Allah askina sabah seni gordum sanki 8-9 gibi kizz nasil uyandin o saate kadar yazisip :)) ben 11 de anca kendime geldim vallaha seni gordum saniyorum yazini sasirdim yani
7.15te geri uyandim .namaz kil kahvalti hazirla geri uatyim 11.30da kalktim .nher yere yetisirim ben

Kizlar cok rahatsiz hissediyorum kendimi yaa. Karnim acaip gergin nefes alamiyorum. Ishal oldum su iciyorum oda iyice sisirdi . Kasilmamda var arada toplaniyo karnim. . Karnim aciyo gerginlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…