2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum o zamanlar standarttı. Maalesef olmadı benimki
Aynen ben standart almıştım. Olmamıştı benim cicislere

Ya sormayın benim oğlan 12 yaşında ama bariz kıskanıyor. Adı defne ela olacak ya, evin içinde elanur bela diye bor şarkı varmış onu söylüyor. Ay bu şimdi ben ders çalışırken aglar falan diyor. Hatta o yeşil gözlü diye kardeşinin yeşil gözlü olmasını dahi istemiyor

Canım hastaneden aldığımız doğum kağıdıyla nüfus dairesine gidiyoruz orda yapılıyor ama gününü bilmiyorum tecrübeli anneler cevaplar
15 gün süresi var diye hatırlıyorum canım. Doğum raporunu nüfus müdürlüğüne götürüp çıkarıyoruz
Bizde bugun evi yerlestirdik. Hamile hamile badana ne zormuş yaa
Ay sen yırttın benim Ocak sonu olacak daha da ağır olacağım o zaman
Epey iş görüyor her yere götürebilmek zaten avantaj. Ben düşünüyorum
Kızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım. Sonraki mesajını alıntılanmadım ama doktorun tam bir okuzmus. Kocana gelince şaka yaptığını düşünmek istiyorum.
Ay lohusa psikolojisi o sırada fena devreye giriyor. Benim iki oğlanın arası 1 yıl 16 gün. Hiç istememiştim ama aldırmaya da gönlüm razı olmadı. Hastaneden eve geldik, oğlum kucağıma gelmek istedi. Daha 1 yaşında bebek o da. Elimle hafif kenara itip dur annem dedim( sezeryanliydim) sonra bir başladım ağlamaya. Üvey anneme yalvardım bunun yüzünden çocuğumu kucağıma alamıyorum. Bu istemiyorum anne al götür diye 1,5 yaşına gelene kadar isteyerek kucağıma bile almadım çocuğu. Halbu ki onun gunahi ne değil mi

Ya ben 40 yaşında anne oluyorum daha

Demirrrrr canım sen bugün doktoramı gidicektin sabah öyle okudum sanki
Gittim gittim. Çok şükür tüm ölçümleri iyiydi gününden birkaç gün öndeydi. Boyu da iyiydi bebeğimin Hareketi az diye paniklediğim için dr çağırmıştı.
İlk defa nst ye soktu beni merak ediyordum nasıl bişi diye kalp atımı hareketleri iyi dediler. Kasılma felan da yokmuş şükürler olsun ki
Darısı diğer de kontrolüne gideceklere olsun inşallah

B Beto2012 benim kontrol iyi geçti hala hareketleri çok değil bebeğimin. Tekme o kadar az ki içimde hafif hafif oynuyor ama çok şükür herşey yolunda dedi dr. İnşallah yarın sende güzel haberler duyarsın. Bide dediki sen çok yorulduysan bebek sakin olur dedi. Cmt pazar biraz dolaşmıştık açıkçası ama bugün de sakin bebeğim. Belkide yerleri daraldı. Sende yaz yarın kontrol sonrası. Güzel haberlerini bekliyoruz

Yara olsa da olmasa da sürmek iyi olur herhalde.Çoğu kadının yara oluyor çünkü.Ben de alıcam doğumla beraber kullanmayı düşünüyorum.

Kaç gram dedi kuzum ben ne zamandır gitmiyorum 4 hafta oldu enson 560 gramdı bnmki senle bi gün var aramızda merak ediyorum bende güzel haberlerle gelmene sevindim

Kaç gram dedi kuzum ben ne zamandır gitmiyorum 4 hafta oldu enson 560 gramdı bnmki senle bi gün var aramızda merak ediyorum bende güzel haberlerle gelmene sevindim
Gramını sormadım canım ya benim derdim boyunun gününde olup olmamasıydı Geçen kontrolde birkaç gün geri çıkınca onu takmıştım kafaya
Ama geçen cuma kan vermeye devlete gittiğimde 1.050 gr a yakın demişti. Keşke bugün sorsaydım

Bence erkeklerin de hormonları değişiyor o yüzden dengesizleşiyorlar.Onlar da doğursun lafına çok güldüm.Ben şimdi doğumdan sonra başka çocuk istemiyorum eşime de diyorum.O da dur bakalım konuşuruz diyor.Gelmişim kırk yaşıma başka çocuk zor bundan sonra diyorum.Olur da tıp ilerler de erkekler doğurursa bir tane de çok meraklıysan sen doğur diyorum

Bende nerdeyse dört aydır var.Kalkınca pelvik bölgem tutulmuş gibi oluyor eskiden tvde sürahi nine vardı bilirsin belki aynı onun gibi yürüyorum bir süre sonra düzeliyor.

Kızlar aventin Göğüs kalkanı var şiddetle tavsiye ederim. Bana çok dua edersiniz. Tavsiye üzerine gümüş kapaklardan aldım. Yara oluşumunu engelliyormuş. Bir çoğunuza göre önce olacak gibi doğumum. Memnun kalırsam söylerim alırsınız. Ben kızımda çok alışveriş yapmıştım. Ama şimdi araları az olacağı için gerçekten alacak birşey bulamıyorum. Yeni bir nevresim takımı ve havlu aldım. Hastane çıkışlarımız bile tertemiz duruyor. Ek gıdaya geçince lekeler falan oluyor. Onları evde tutmamıştım ya atmıştım yada ihtiyaç sahiplerine vermiştim zaten.

Ya kızlar buradaki yorumları okuyorum da bazıları bebeğinin hareketleri az diye yakınıyor .e haklı olarak tabi endişeleniyorlar ama şunu söyleyeyim Bnde bazen endişeleniyordum hareketi çok az geliyordu bana hatta bazen hiç hissetmiyor korkuyordum.şükür ki son üç haftadır fazlasıyla hareketli benimki hatta bu hiç uyumuyor mu diyorum çünkü ne kdr baksam hareket ediyor ve sert tekmeliyor.kısacası şunu belirtmek istiyorum endişenizi anlıyorum ama içinizi ferah tutun .bebişlerimiz oyun oynuyor resmen .bazen oldukça durağan bazen de fazlasıyla hareketli olabiliyorlarmıs bunu anladım

süt sağma poşetleri ve göğüs pedleri elimde kalan kullanmadığım şeyler. Keşke ihtiyaç halinde alsaydım diye pişman olmuştum. 2 sene emzirdim ama öyle akan taşan sütüm olmadı hiç. Meme ucum kısa diye uçlarından da almıştım ama ona da hiç gerek kalmadı. Bebek emdikçe istenilen düzeye geliyor zaten.

Ben branş öğrermeniyim ara tatilden sonra bana ders yazmazlar. Bende okula giderim boş derslere falan girmek için. Maaş karşılığını doldururum diyorum. Zaten 9 güne ayrılıyorum zorunlu olarak

Ben o tarz şeyleri mecbur olmadıkça almadım. Mesela şu an herkesi okuyorum bir sürü biberon süt torbası sağma makinesi aldı. Ben manuel süt sağma makinesi almıştım. 1 biberon ve benim oğlum emzik biberon hiç almadı. Kaşıklı biberon denilen bir ürün vardı 6 aylık çalışmaya başlayınca ondan aldım. Yani her çocuk çok farklı . Doğunca ihtiyaca göre lazım olanlar alınıyor. Yoksa bazıları gerçekten gereksiz olarak bir köşede kalıyor.

Masallah sanada o zaman bebeklerin kilolarini alsin da yani kilo almisim almamisim onemli degil.. almayincada tasalaniyo insann, alincada cani sikilio .. ne olcak bu halimiz

Reflü yatağını kullanan kim varsa memnun kalmış soruşturdum ben de alıcam.

Aşk kuşu bunlar yaa patates kofte yapmissin annesii bunu:)) Masallah sanaa ... ya darisi bizim bidiklara olsun insallah artmislardir kilolalari ya uykusuzlugu birde bana sor

Cokk gecmis olsun cokk .dr da yani artik onalra hersey normal geliyor vijdansiz. Esinede diyecek bisey bulamadim.
Allah askina sabah seni gordum sanki 8-9 gibi kizz nasil uyandin o saate kadar yazisip :)) ben 11 de anca kendime geldim vallaha seni gordum saniyorum yazini sasirdim yani

Ben de 39 da olacam.Eşimi tehdit ettim kırka kadar oldu oldu olmadı yok çocuk istemiyorum diye.Bizim sıpanın da geleceği varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…