- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Kuzum o zamanlar standarttı. Maalesef olmadı benimkiBunun iki boyutu varmış kızlar. çoğu mememe büyük geldi diyor. Bende aldım küçük olanını aldım uçları küçük benimkinin alırken sormalıymışsınız. Nette satılanlar hep büyük olandı o yüzden e bebekten daha pahalıya almak zorunda kaldım ben
Aynen ben standart almıştım. Olmamıştı benim cicislereBen bilmiyordum hastanede zorlaninca hemsire getirmisti simdi 2.oldugu icin niye almadiniz diyebilirler diye dusundum .. eczanede gördüğümde s m yaziyordu bunu interntn aldim standart yaziyor daha acip denemedim ins olurbebek alisana kadar damak yarasi olur demislerdi cok sukur hic olmadi bnmde
Bnde netten aldim indirimdeydi canim fiyatı ne kadr bilmiyorumda eczane 13euroydu ben 5euroya aldim kullanamazsamda uzulmem
Valla benim naif, duygusal, kardeş için çıldıran, neredeyse 8 yaşına girmek üzere olan oğlum bile beşik bakarken kendine oda takımı beğenip, "benim doğru düzgün bir çalışma masam bile yok" diye hönkürerek ağladıysa her çocuk kardeşini kıskanır. Açıkçası biz pek aldıklarımızı göz önünde tutmamaya çalışıyoruz. Oda takımı zaten var, 2-3 sene sonra ikisine ortak birşey alırız diye bir çalışma masası ve ofis tipi sandalye beğenmesine müsaade ettik ki beşik daha da gözüne batmasın
Ya sormayın benim oğlan 12 yaşında ama bariz kıskanıyor. Adı defne ela olacak ya, evin içinde elanur bela diye bor şarkı varmış onu söylüyor. Ay bu şimdi ben ders çalışırken aglar falan diyor. Hatta o yeşil gözlü diye kardeşinin yeşil gözlü olmasını dahi istemiyor
15 gün süresi var diye hatırlıyorum canım. Doğum raporunu nüfus müdürlüğüne götürüp çıkarıyoruzCanım hastaneden aldığımız doğum kağıdıyla nüfus dairesine gidiyoruz orda yapılıyor ama gününü bilmiyorum tecrübeli anneler cevaplar
Ay sen yırttın benim Ocak sonu olacak daha da ağır olacağım o zamanBizde bugun evi yerlestirdik. Hamile hamile badana ne zormuş yaa
Epey iş görüyor her yere götürebilmek zaten avantaj. Ben düşünüyorumKızlar ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Hani şu ucuz olanları kendiniz sallıyorsunuz. Birde otomatik olanlar var titreşinli, müzikli, kendisi sallıyor falan. Ben uygun olanlarından aliyim dedim. Sonra otomatikler daha çok hoşuma gitti. İkinci el mi alsam acaba dedim. Sonra çocuk doğunca karar veriyim en iyisi dedim. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. Sonraki mesajını alıntılanmadım ama doktorun tam bir okuzmus. Kocana gelince şaka yaptığını düşünmek istiyorum.Kızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Ay lohusa psikolojisi o sırada fena devreye giriyor. Benim iki oğlanın arası 1 yıl 16 gün. Hiç istememiştim ama aldırmaya da gönlüm razı olmadı. Hastaneden eve geldik, oğlum kucağıma gelmek istedi. Daha 1 yaşında bebek o da. Elimle hafif kenara itip dur annem dedim( sezeryanliydim) sonra bir başladım ağlamaya. Üvey anneme yalvardım bunun yüzünden çocuğumu kucağıma alamıyorum. Bu istemiyorum anne al götür diyeAraları tam 2.5 yaş olucqk benimkilerin ben küçüğümü mümkün olduğunca kızımın yanında sevemicem ailede herkesi de tembihliyorum onlarda öyle yap diyorlar özellikle babamızı çok tembihliyorum.Yengem’in yorumu (ki farkındayım) bize sevdirmez bu kardeşini diyor hakkaten öyle zannetmiyorum tutturmaz kimseyekız kardeşim karnımı sevdiğinde karnımı kapatıyor yada üzerine çullanıp benim Bebek diyor bende şimdiden onunla iletişim kuruyorum bebeği birlikte yıkıcaz birlikte uyutucaz vs diye oda daha çok küçük ama evet diyor hoşuna gidiyor telefonumda yenidoğan bebek videosu izliyorsam mutlaka yanımda bitiyor seviyor.zemin hazırlamaya çalışıyorum.sakınmıyorum küçüğümün hiç birşeyinden eşyalar konusunda daha fazla değere binmesin diye doğduktan sonra ne olacak yazarım Allah’ın izniyle En çok korktuğun Doğum sonrası bizi gördükten sonra peşime ağlayacak olması odama çıkınca görmesi daha mantıklı olur sanırım çünkü kucağımı ister beni ister ben kahrolurum o anda
Valla benim annem bakamam severim diyor oyle kollari falan agriyor surekli rahatsiz o sebeple ama ben inanmiyorum elbet yardimci olur torun sevgisinden. 41 yasinda anane oluyor onuda pek kabul edemiyodu yeni yeni sindirdi heyecanlanmaya basladi. sonuc olarak kayinvalidem inadima bisey yapsada annem inadima yapmaz sevmedigim biseyleri ikiside yapda birine soylenmez surat yeriz kotu oluruz ama annemiz iyi be der bidaha yapmaz misal.
Ya ben 40 yaşında anne oluyorum daha