- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bazen cok hazimsiz oluyoruz heralde. Neyseki gecti benimde cok sukurOhooo sadece horlama mıtek başıma orkestra gibiyim. Horluyorum, ağzımı şapırdatıyorum, dişlerimi gıcırdatıyorum burnum tıkalıysa bi güzel salya da akıtıyorum. Leş gibi uyuyorum yani
ben hiç nazar değdirmeyeyim kendime. Kapatıyorum bu kilo konusunu an itibariyle
evde kurduğum sofraya eşim rakıyla katılacak, ben de şalgamla el mecburfazla da bir şey yapamayacağım valla. İki kişi için, israfa gerek yok
ayy bende de vardı bugün aynısı. Hatta dün gece başladı sağ tarafımda. Sanki bebek sağ tarafa koydu Bir yerini hem sert hem ağrıyor. Yarına kadar beklemeyi düşünüyordum, geçmese gidecektim doktora.
canım ben günde 2 hurmanın böyle etkileyeceğini düşünmüyorum. Annem umreden yeni geldiğinde O hurmalardan günde 10 tane falan yiyordum. Hiç sıkıntım olmadı mesela. Bence zamanı gelmeden hurma etkisini göstermez. ağrılarımız olacak, çok normal
Her iki gruptada akrif olmak ne hosGünaydın güzel anneler
Annelerimizde iki grup var. Bir uyuyamayan anneler iki benim gibi sabahın dördünde uyanan anneler
Hergün nasıl beceriyorum aynı saatte uyanmayı bilmiyorum
Cok sevindim caniiim ben demistim sekerden olabilir dieBu arada kizlar kim dediyse Allah razi olsun kasintilarim sekerdenmis zaten yariya indirmistim ama bu sefer o yarininda yarisina indirdim tamamiyle gecmedi ama baya azaldi dunya varmis dedim.
Su alintimida suraya ekleyeyim :)
Okuyunca guldum bi an ben esime yaparim :) sirt ustu yatinca veya cok yorulunca horlar burnunu tikarim doner obur tarafa susar :)
Mide yanmasi icin 3 yudum sut icInanilmaz midem yaniyor. Surekli geğirme isteği aniden bi bogazimda yanma tıkanıklık. Uyutmuyor beni ya. Bide aniden huysuzlaniyorum , darlaniyorum, bunaliyorum, nefes alamiyorum. Aglayasim geliyo durduk yere sigamiyorum hic bi yere. Allahim ilk gebeligim kizima asigim simdiden daha dogmadi ama iste zorlu geciyor
Mide yanmasi icin 3 yudum sut ic. Hepimiz oyleyiz inan . Gel gitler yasiyoruz hormonlardan dolayi. Az zamanimiz kaldi gececek insallah
Az kaldi sayilir. Rabbim yardimcimiz olsunBen rennie içmeden uyuyamıyorum ki. Dr içebilirsin dedi. Her gece içiyorum P pink pinkblueMerveturann
Az daha dayan kuzum Rabbim mükafatını misliyle verecek inşşalhInanilmaz midem yaniyor. Surekli geğirme isteği aniden bi bogazimda yanma tıkanıklık. Uyutmuyor beni ya. Bide aniden huysuzlaniyorum , darlaniyorum, bunaliyorum, nefes alamiyorum. Aglayasim geliyo durduk yere sigamiyorum hic bi yere. Allahim ilk gebeligim kizima asigim simdiden daha dogmadi ama iste zorlu geciyor
Günaydın canımGünaydınnnnnnnnnn canım arkadaşlarım bugün yoğun geçecek misafirlerim var ikramlıklar hazırlıcam şimdi arada ugrarım yanınıza
Amin canim insallahhh ❤ gunaydinAz daha dayan kuzum Rabbim mükafatını misliyle verecek inşşalh
Maşallah minnoşaKızlar kasılmalarım devam etti doktora gittik. Önce ultrasonda inceledi. Suyu falan gayet iyi bebeğin hareketleri yerinde dedi. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışı gayet normal dedi. Kasılmam bir tane çıktı o da normal dedi. Düzenli olursa gel dedi. Progestan ve toz magnezyum verdi. 3 gün kullan dedi.
Bu arada yine 1 hafta önde çıktı o kadar da azalttım yediğim şeyleri. Ne yapiyim genetik heralde daha yapabilceğim birşey yok. 31+1 de 1.978 gram çıktı canlar.
Günaydın canımHiihh bende uyandimmmarifet gibi... ya heryer karanlik... kocam var diye parmak ucunda gittim banyoya sonra dondum odama baktim yatak bomboş, telefonuma baktim oooo saat gecmis... kocalarin kocasi yollara dusmus, bizim efeler uyuyorlar annelerini hicc rahatsizlik vermeden
Kizlar kuzenlerim haftaya dogum yapmisti ikiz olanlar o simdi aklima gldi... burda ikiz annelerden de doguranlar var 34 te... Sona yaklastigimi hissettikce ... bu hafta sonu temizlik yapicam ve sonrasinda beklicem rahat rahat....
Yok 33 te yapmislardiGünaydın canımYaa 34 te mi doğum yapmıştı kuzeninn? Haklısın canım şimdi sen deyince fark ettim ben de. Hakikaten zaman su gibi, birşey kalmamış aslında. Hayırlı zamanda gelsinler inşallah Çoğul gebelikler tabi biraz erken oluyor ama bence ikiz için 34-35 çok normal zamanlar
Doktor ondan olabilir dedi ama ben idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum içim rahat etmedi az önce acilde idrar verdim yine sonuca göre belli olur artık.Geçmiş olsun canım. Kanamanın nedeni var mı?ilişki yasak dediğine göre ondan mı oldu? Şimdi zamanımız azaldı ya ben her an her şey olabilir diye tedirgin oluyorum. Artık dinlenme zamanımız . Misafirde ne alaka
Valla hormon mormon bilmem ama erkekler doğumdan önce babalığın farkında değiller. Dün ben ne çekiyorum adam ne derdinde. İkinci çocuğu yaparsam kendim için yaparım o gitsin misafir ağırlasın acayip sinirim adamaBence erkeklerin de hormonları değişiyor o yüzden dengesizleşiyorlar.Onlar da doğursun lafına çok güldüm.Ben şimdi doğumdan sonra başka çocuk istemiyorum eşime de diyorum.O da dur bakalım konuşuruz diyor.Gelmişim kırk yaşıma başka çocuk zor bundan sonra diyorum.Olur da tıp ilerler de erkekler doğurursa bir tane de çok meraklıysan sen doğur diyorum
çok şükür iyiyim canım idrar sonrası kan geliyor az az büyük ihtimalle iltihap var bakalım idrar verdimNasilsin suan yeni gordum mesaji
Yok anacım ne misafiri gelen olsaydı da ilgilenmezdim. Yattım dinlendim vallaÇağırmadınız inşallah misafir ? Büyük geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım. İyi olmanıza çok sevindim
Çok şükür iyiyiz canımDualarimiz seninle cnm umarim atlatirsiniz cabucak birsey olmadan
Doktora gidecegiz bugun iyiyizdir insallahCnm ileri msjlarini okuyamadim ama umarim iyisinizdir.
Oyle insanlari cuvala koyup duvardan duvara vurmak istiyorum
Kuzum sırtındakine dikkat et bak duştan sonra falan pansuman yap ıslak kalmasın hep stresten çıkıyo bunlar yaYok 33 te yapmislardiikiside... evet ya artik iki gundur hep yatiyorum... bugun kontrolum var bakalim neler diyecek dr um... sirtimdada su çıban gibi cikan seyde yatis pozisyonumu hepten mahfetti.. bunada sukur diyorum...
Güzel haberlerle gel kuzumDoktora gidecegiz bugun iyiyizdir insallah
Fazla yorma kendini temizlik icin hatta senin yatman lazim birak anneler gelsinHiihh bende uyandimmmarifet gibi... ya heryer karanlik... kocam var diye parmak ucunda gittim banyoya sonra dondum odama baktim yatak bomboş, telefonuma baktim oooo saat gecmis... kocalarin kocasi yollara dusmus, bizim efeler uyuyorlar annelerini hicc rahatsizlik vermeden
Kizlar kuzenlerim haftaya dogum yapmisti ikiz olanlar o simdi aklima gldi... burda ikiz annelerden de doguranlar var 34 te... Sona yaklastigimi hissettikce ... bu hafta sonu temizlik yapicam ve sonrasinda beklicem rahat rahat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?