2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazen cok hazimsiz oluyoruz heralde. Neyseki gecti benimde cok sukur

Günaydın güzel anneler
Annelerimizde iki grup var. Bir uyuyamayan anneler iki benim gibi sabahın dördünde uyanan anneler
Hergün nasıl beceriyorum aynı saatte uyanmayı bilmiyorum
Her iki gruptada akrif olmak ne hos . Kizomcim agladi ona uyamdim sonra bi wc simdide acliktan uyuyamadim

Cok sevindim caniiim ben demistim sekerden olabilir die . 1 tik arttirip kacamak yapsam hemen kasinti basliyor bende

Inanilmaz midem yaniyor. Surekli geğirme isteği aniden bi bogazimda yanma tıkanıklık. Uyutmuyor beni ya. Bide aniden huysuzlaniyorum , darlaniyorum, bunaliyorum, nefes alamiyorum. Aglayasim geliyo durduk yere sigamiyorum hic bi yere. Allahim ilk gebeligim kizima asigim simdiden daha dogmadi ama iste zorlu geciyor

Mide yanmasi icin 3 yudum sut ic . Hepimiz oyleyiz inan . Gel gitler yasiyoruz hormonlardan dolayi. Az zamanimiz kaldi gececek insallah

Az daha dayan kuzum Rabbim mükafatını misliyle verecek inşşalh

Hiihh bende uyandimm marifet gibi... ya heryer karanlik... kocam var diye parmak ucunda gittim banyoya sonra dondum odama baktim yatak bomboş, telefonuma baktim oooo saat gecmis... kocalarin kocasi yollara dusmus, bizim efeler uyuyorlar annelerini hicc rahatsizlik vermeden
Kizlar kuzenlerim haftaya dogum yapmisti ikiz olanlar o simdi aklima gldi... burda ikiz annelerden de doguranlar var 34 te... Sona yaklastigimi hissettikce ... bu hafta sonu temizlik yapicam ve sonrasinda beklicem rahat rahat....

Maşallah minnoşa Canım yine de gidip göstermekle çok iyi yapmışsın. Yoksa aklın hep kalırdı, ki kasılman da devam etmiş. Ama bir sıkıntı yokmuş ya çok şükür önemli olan o. Bebis te belki güzel besleniyordur canım bence 1 hafta önde olması çok mühim değil. İlla şekerden midir ki acaba

Günaydın canım Yaa 34 te mi doğum yapmıştı kuzeninn? Haklısın canım şimdi sen deyince fark ettim ben de. Hakikaten zaman su gibi, birşey kalmamış aslında. Hayırlı zamanda gelsinler inşallah Çoğul gebelikler tabi biraz erken oluyor ama bence ikiz için 34-35 çok normal zamanlar

Reactions: Eva
Yok 33 te yapmislardi ikiside... evet ya artik iki gundur hep yatiyorum... bugun kontrolum var bakalim neler diyecek dr um... sirtimdada su çıban gibi cikan seyde yatis pozisyonumu hepten mahfetti.. bunada sukur diyorum...

Doktor ondan olabilir dedi ama ben idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum içim rahat etmedi az önce acilde idrar verdim yine sonuca göre belli olur artık.
Valla hormon mormon bilmem ama erkekler doğumdan önce babalığın farkında değiller. Dün ben ne çekiyorum adam ne derdinde. İkinci çocuğu yaparsam kendim için yaparım o gitsin misafir ağırlasın acayip sinirim adama
Nasilsin suan yeni gordum mesaji
çok şükür iyiyim canım idrar sonrası kan geliyor az az büyük ihtimalle iltihap var bakalım idrar verdim
Çağırmadınız inşallah misafir ? Büyük geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım. İyi olmanıza çok sevindim
Yok anacım ne misafiri gelen olsaydı da ilgilenmezdim. Yattım dinlendim valla
Dualarimiz seninle cnm umarim atlatirsiniz cabucak birsey olmadan
Çok şükür iyiyiz canım

Yok 33 te yapmislardi ikiside... evet ya artik iki gundur hep yatiyorum... bugun kontrolum var bakalim neler diyecek dr um... sirtimdada su çıban gibi cikan seyde yatis pozisyonumu hepten mahfetti.. bunada sukur diyorum...
Kuzum sırtındakine dikkat et bak duştan sonra falan pansuman yap ıslak kalmasın hep stresten çıkıyo bunlar ya

Fazla yorma kendini temizlik icin hatta senin yatman lazim birak anneler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…