2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağlık ocağında değil hastanemde tartılmıştım ama evde de aynı çıkıyor şeker çıkınca biraz dikkat etmeye başladım ama aynı çıkınca pek bi şaşırdım zaten karnimda aynı dr um kilo almamı istemez bebişimin gelişimi iyidir insallah

Amine Busra nasılsın en son kontrol nasıl geçti kaç kilo olmuş bebiş Doğum için gün verdi mi doktor benim kontrol bi dahaki hafta

hadi yaa.. o zaman bu biraz bizim vücudumuzla alakalı.. peki doğumuna bir etkisi oldumu..yani zor kolay??

bende dedim acaba kızmı diye.. benimki kız..kızlar karnın aşağısında kıpraşırmış hep.. yani halk arasında öyle diyorlar.
Benim çevremde de öyle diyorlar. İlk zamanlar neden bu kadar aşağıda diye kafaya takıyordum. Dr lar olabilir dedikleri için ve haftalardır aşağıda hissettiğim için daha rahatım şimdi. Hep kasıklarımda oynuyor prensesim

Kızlar sabah hastaneye gittim, kan ve idrar tahlili verdim. Bir kısmı çıkmış şimdi. İdrarda ilk defa aseton diye bir değer görüyorum bu ne ya hiç göreniniz var mı pozitif çıkmış?
Birde gebeliğimin başından beri kan ilacı kullanıyorum kanım hala düşük kafayı yiycem ya. İnşallah bu dahiliyeci kadın yükseltir değerlerimi.
Hepsi çıksın bir öğleden sonra tekrar gideceğim doktora.

Asetonu bilmiyorum canım. Ama kan için bende baştan beri ilaç kullanıyorum.9.9 a kadar düşmüştü. Sonra ilacımı değiştirdi doktorum birde sabah akşam iç dedi artık 11 in üstüne çıktı.2-3 aydırda öyle devam ediyor. Sen hangi ilacı kullanıyorsun

Amine Busra nasılsın en son kontrol nasıl geçti kaç kilo olmuş bebiş Doğum için gün verdi mi doktor benim kontrol bi dahaki hafta
Selam canim. Cumartesi gunu gittim iste kgsu 3 gün geride cikti. Tam ayrintili olcu kagidi vermedi. Boyu ondeydi ayni kizimdaki gibi. 1410 gr 40 cm dedi. Dogum zamani icin daha erken ama 10 gun once aliriz muhtemelen subat sonu olur dedi. Fakat şöyle bir sey var 1 mart pazar gunu. 29 subatta ben istemem malum 4 yilda bir oluyor. Yani ya 28 subat olur ya da 3 martı beklerim

Maltofer diye bir ilaç kullanıyorum canım. Banada en son sabah akşam iç demişti. Sabah akşam içmeye çalışıyorum ama akşamları pek düzenli içemiyorum maalesef çoğu zaman unutuyorum. Artık ilacımı değiştirir duruma göre.

Evet bende o şekil konuştum doktorla 27-28 Şubat olabilir dedi olmazsa 1 Mart’ı da bekleyebiliriz dedi inşallah vaktinde saatinde gelirler sağlıkla hayırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…