- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 41
Sağlık ocağında değil hastanemde tartılmıştım ama evde de aynı çıkıyor şeker çıkınca biraz dikkat etmeye başladım ama aynı çıkınca pek bi şaşırdım zaten karnimda aynı dr um kilo almamı istemez bebişimin gelişimi iyidir insallahGeçen ay da sağlık ocağında tartılmış mıydınız? Yoksa kendi doktorunuzun kilo kontrolüne göre mi almamış çıktınız? Aynı baskül değilse yanılma payını göz önünde bulundurun lütfen. Bir de ben de ilk oğlumda 24 haftada 8 kilo almıştım. Doktor beni bir azarladı. Geriye kalan 16 haftada 6 kilo ile tamamladım, ki doktor sen daha çok alacaksın bu saatten sonra demişti. Yani illaki haftan ilerledikçe kilo artışın çok olacak diye bir kaide de yok. Rahat olun bence
Teşekkür ederim canım gri renk aldık Bnde seviyorum hemde ortak renk Yani ikincisi Kız olursa ona da kullanırım diyeDualarimiz seninle cnm umarim atlatirsiniz cabucak birsey olmadan
Gule gule kullanin cnm rengide benim sevdigim tarz
Tembelligim ustumdeydi kizlar telefonu hic elime almadim desem yeridir. Yeni yeni kendime geldim. Her sey yolunda çok sukur. Siz de ne var ne yok kizlar? 29+1 den selamlarT thichquang nerelerdesin canm sesin çıkmıyor merak ettik
Gunaydin. Bende gece 2 de yattim. Bu gece kizim ilk kez odasinda uyudu. Huzursuzdum bastan cok uyuyamadim. 4 gibi onu wcye goturdum. Sonra uyumuşuz 8de alarma kalktim.
Kiz yine keyifsiz uykusuzluktan insallah, hastalanmasa bari :'(
Ananemde memleketten geldi. Esim onlari doktora goturdu. Bende kahvalti hazirladim ama gelen giden olmadi aradim acmadilarda bakalim ne olcak. Simdi kizi tekrar uyuttum
bende dedim acaba kızmı diye.. benimki kız..kızlar karnın aşağısında kıpraşırmış hep.. yani halk arasında öyle diyorlar.İlki kızdı.Hiç böyle birşey yaşamadım.Şimdiki erkek.Doktor normal diyor.
hadi yaa.. o zaman bu biraz bizim vücudumuzla alakalı.. peki doğumuna bir etkisi oldumu..yani zor kolay??Ben ilk hamileligimde çatı ağrılarını yasadim. Doğuma kadar devam ediyor. Magnezyum ve kalsiyum ilaçları ile hafifliyor ama geçmemişti. Şimdi de aynı ağrılar mevcut. Cinsiyetle vs ilgisi yok kızlar. Benim ikisi de farklı ama ağrılar aynı
teşekkürler canlar yaa. bende bu hafta doktora gidttiğimde soracaktım.. içim rahatladı..Benim kız iki haftadır bende de var ilk kalktığımda ağrıyor biraz yürüyünce geçiyor. Dr normal dedi
Benim çevremde de öyle diyorlar. İlk zamanlar neden bu kadar aşağıda diye kafaya takıyordum. Dr lar olabilir dedikleri için ve haftalardır aşağıda hissettiğim için daha rahatım şimdi. Hep kasıklarımda oynuyor prensesimbende dedim acaba kızmı diye.. benimki kız..kızlar karnın aşağısında kıpraşırmış hep.. yani halk arasında öyle diyorlar.
Canım hiç bilmediğim yerden sordun. Ben kendi isteğimle sezeryan oldum. Normal doğuma cesaretim olmadı hiçbir zaman. O yüzden bilemiyorumhadi yaa.. o zaman bu biraz bizim vücudumuzla alakalı.. peki doğumuna bir etkisi oldumu..yani zor kolay??
Kafaya takılacak birşey değil canım. Çoğu kişide oluyor bu durum. Ama yine de doktoruna soyle. Dediğim gibi magnezyum - kalsiyum takviyesi yapabilir.teşekkürler canlar yaa. bende bu hafta doktora gidttiğimde soracaktım.. içim rahatladı..
Asetonu bilmiyorum canım. Ama kan için bende baştan beri ilaç kullanıyorum.9.9 a kadar düşmüştü. Sonra ilacımı değiştirdi doktorum birde sabah akşam iç dedi artık 11 in üstüne çıktı.2-3 aydırda öyle devam ediyor. Sen hangi ilacı kullanıyorsunKızlar sabah hastaneye gittim, kan ve idrar tahlili verdim. Bir kısmı çıkmış şimdi. İdrarda ilk defa aseton diye bir değer görüyorum bu ne ya hiç göreniniz var mı pozitif çıkmış?
Birde gebeliğimin başından beri kan ilacı kullanıyorum kanım hala düşük kafayı yiycem ya. İnşallah bu dahiliyeci kadın yükseltir değerlerimi.
Hepsi çıksın bir öğleden sonra tekrar gideceğim doktora.
Eki Görüntüle 2571072
Eki Görüntüle 2571073
Bebeğin eşyaları tamam, sadece henüz yıkama ütüleme kısmına geçemedimkızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklarınızı tamamladınız mı
Selam canim. Cumartesi gunu gittim iste kgsu 3 gün geride cikti. Tam ayrintili olcu kagidi vermedi. Boyu ondeydi ayni kizimdaki gibi. 1410 gr 40 cm dedi. Dogum zamani icin daha erken ama 10 gun once aliriz muhtemelen subat sonu olur dedi. Fakat şöyle bir sey var 1 mart pazar gunu. 29 subatta ben istemem malum 4 yilda bir oluyor. Yani ya 28 subat olur ya da 3 martı beklerimAmine Busra nasılsın en son kontrol nasıl geçti kaç kilo olmuş bebiş Doğum için gün verdi mi doktor benim kontrol bi dahaki hafta
Asetonu bilmiyorum canım. Ama kan için bende baştan beri ilaç kullanıyorum.9.9 a kadar düşmüştü. Sonra ilacımı değiştirdi doktorum birde sabah akşam iç dedi artık 11 in üstüne çıktı.2-3 aydırda öyle devam ediyor. Sen hangi ilacı kullanıyorsun
Evet bende o şekil konuştum doktorla 27-28 Şubat olabilir dedi olmazsa 1 Mart’ı da bekleyebiliriz dedi inşallah vaktinde saatinde gelirler sağlıkla hayırlaSelam canim. Cumartesi gunu gittim iste kgsu 3 gün geride cikti. Tam ayrintili olcu kagidi vermedi. Boyu ondeydi ayni kizimdaki gibi. 1410 gr 40 cm dedi. Dogum zamani icin daha erken ama 10 gun once aliriz muhtemelen subat sonu olur dedi. Fakat şöyle bir sey var 1 mart pazar gunu. 29 subatta ben istemem malum 4 yilda bir oluyor. Yani ya 28 subat olur ya da 3 martı beklerim
Bende kullanıyorum o ilaçtanMaltofer diye bir ilaç kullanıyorum canım. Banada en son sabah akşam iç demişti. Sabah akşam içmeye çalışıyorum ama akşamları pek düzenli içemiyorum maalesef çoğu zaman unutuyorum. Artık ilacımı değiştirir duruma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?