2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok çok geçmiş olsun canım.

Bende nerdeyse dört aydır var.Kalkınca pelvik bölgem tutulmuş gibi oluyor eskiden tvde sürahi nine vardı bilirsin belki aynı onun gibi yürüyorum bir süre sonra düzeliyor.
bende aynıyım..acaba doğuma kadar ilerleyerek devam edermiki.. seninki kızmıydı canım

Benim de aynı.Meraketme geçicek hepsi.Çok daraldığında kızını düşün.

Kızlar bu ay hiç kilo anlamışım 1 aY öncesine kadar toplamda 12 kilo almıştım ama normalde çok zayıfım 51 ile başladım sağlık ocağında gebelik takibine kontrolüne geldim kilom ayni karnım da bu ay hic büyümedi haftaya doktor kontrolüm var haftaya kadar icim içimi yiycek

bende aynıyım..acaba doğuma kadar ilerleyerek devam edermiki.. seninki kızmıydı canım
Ben ilk hamileligimde çatı ağrılarını yasadim. Doğuma kadar devam ediyor. Magnezyum ve kalsiyum ilaçları ile hafifliyor ama geçmemişti. Şimdi de aynı ağrılar mevcut. Cinsiyetle vs ilgisi yok kızlar. Benim ikisi de farklı ama ağrılar aynı

Benimki de önden gidiyor ama şeker çıkmadı.Ya çocuk iyi besleniyor ya da genetik diyor doktorlar.

Geçen ay da sağlık ocağında tartılmış mıydınız? Yoksa kendi doktorunuzun kilo kontrolüne göre mi almamış çıktınız? Aynı baskül değilse yanılma payını göz önünde bulundurun lütfen. Bir de ben de ilk oğlumda 24 haftada 8 kilo almıştım. Doktor beni bir azarladı. Geriye kalan 16 haftada 6 kilo ile tamamladım, ki doktor sen daha çok alacaksın bu saatten sonra demişti. Yani illaki haftan ilerledikçe kilo artışın çok olacak diye bir kaide de yok. Rahat olun bence

Gunaydin. Bende gece 2 de yattim. Bu gece kizim ilk kez odasinda uyudu. Huzursuzdum bastan cok uyuyamadim. 4 gibi onu wcye goturdum. Sonra uyumuşuz 8de alarma kalktim.
Kiz yine keyifsiz uykusuzluktan insallah, hastalanmasa bari :'(
Ananemde memleketten geldi. Esim onlari doktora goturdu. Bende kahvalti hazirladim ama gelen giden olmadi aradim acmadilarda bakalim ne olcak. Simdi kizi tekrar uyuttum

Emzikle biberon almicam diyodum ama dayanamadim aldim. Ucuzdu da ne yapayim biberon bende avent cam vardi. Ona uç alacaktim. E bebekte mamajoo da indirim vardi antikolik yazdigi icin ilgimi cekti faydali olur mu bilemem ama kizda gazdan cok cekince alayım dedim. Yine mamajoonun ikili emzigini aldım. Ama buyuk kizimdan gizli vercez artik

İlk hamileliğimde istediğimi yiyordum 12 kilo aldım sadece.Şimdikinde çok yemediğim halde daha şimdiden 12 kilo aldım.Neye göre nasıl oluyor anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…