Amin insallah kuzumGüzel haberlerle gel kuzum
İnsallah. Hayırlı haberlerle gelinDoktora gidecegiz bugun iyiyizdir insallah
Güzel haberlerle gel annesi bekliyoruzDoktora gidecegiz bugun iyiyizdir insallah
Çok çok geçmiş olsun canım.Doktor ondan olabilir dedi ama ben idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum içim rahat etmedi az önce acilde idrar verdim yine sonuca göre belli olur artık.
Valla hormon mormon bilmem ama erkekler doğumdan önce babalığın farkında değiller. Dün ben ne çekiyorum adam ne derdinde. İkinci çocuğu yaparsam kendim için yaparım o gitsin misafir ağırlasın acayip sinirim adama
çok şükür iyiyim canım idrar sonrası kan geliyor az az büyük ihtimalle iltihap var bakalım idrar verdim
Yok anacım ne misafiri gelen olsaydı da ilgilenmezdim. Yattım dinlendim valla
Çok şükür iyiyiz canım
bende aynıyım..acaba doğuma kadar ilerleyerek devam edermiki.. seninki kızmıydı canımBende nerdeyse dört aydır var.Kalkınca pelvik bölgem tutulmuş gibi oluyor eskiden tvde sürahi nine vardı bilirsin belki aynı onun gibi yürüyorum bir süre sonra düzeliyor.
İlki kızdı.Hiç böyle birşey yaşamadım.Şimdiki erkek.Doktor normal diyor.bende aynıyım..acaba doğuma kadar ilerleyerek devam edermiki.. seninki kızmıydı canım
Benim de aynı.Meraketme geçicek hepsi.Çok daraldığında kızını düşün.Inanilmaz midem yaniyor. Surekli geğirme isteği aniden bi bogazimda yanma tıkanıklık. Uyutmuyor beni ya. Bide aniden huysuzlaniyorum , darlaniyorum, bunaliyorum, nefes alamiyorum. Aglayasim geliyo durduk yere sigamiyorum hic bi yere. Allahim ilk gebeligim kizima asigim simdiden daha dogmadi ama iste zorlu geciyor
Ben ilk hamileligimde çatı ağrılarını yasadim. Doğuma kadar devam ediyor. Magnezyum ve kalsiyum ilaçları ile hafifliyor ama geçmemişti. Şimdi de aynı ağrılar mevcut. Cinsiyetle vs ilgisi yok kızlar. Benim ikisi de farklı ama ağrılar aynıbende aynıyım..acaba doğuma kadar ilerleyerek devam edermiki.. seninki kızmıydı canım
Benimki de önden gidiyor ama şeker çıkmadı.Ya çocuk iyi besleniyor ya da genetik diyor doktorlar.Maşallah minnoşaCanım yine de gidip göstermekle çok iyi yapmışsın. Yoksa aklın hep kalırdı, ki kasılman da devam etmiş. Ama bir sıkıntı yokmuş ya çok şükür önemli olan o. Bebis te belki güzel besleniyordur canım bence 1 hafta önde olması çok mühim değil. İlla şekerden midir ki acaba
Insallah canimGüzel haberlerle gel annesi bekliyoruz
Bu arada benim prenses bugün hareketli 3 gün korkuttu annesini bugün gayet enerjik teyzesi
Geçen ay da sağlık ocağında tartılmış mıydınız? Yoksa kendi doktorunuzun kilo kontrolüne göre mi almamış çıktınız? Aynı baskül değilse yanılma payını göz önünde bulundurun lütfen. Bir de ben de ilk oğlumda 24 haftada 8 kilo almıştım. Doktor beni bir azarladı. Geriye kalan 16 haftada 6 kilo ile tamamladım, ki doktor sen daha çok alacaksın bu saatten sonra demişti. Yani illaki haftan ilerledikçe kilo artışın çok olacak diye bir kaide de yok. Rahat olun benceKızlar bu ay hiç kilo anlamışım1 aY öncesine kadar toplamda 12 kilo almıştım ama normalde çok zayıfım 51 ile başladım sağlık ocağında gebelik takibine kontrolüne geldim kilom ayni karnım da bu ay hic büyümedi haftaya doktor kontrolüm var haftaya kadar icim içimi yiycek
Benim kız iki haftadır bende de var ilk kalktığımda ağrıyor biraz yürüyünce geçiyor. Dr normal dedibende aynıyım..acaba doğuma kadar ilerleyerek devam edermiki.. seninki kızmıydı canım
İlk hamileliğimde istediğimi yiyordum 12 kilo aldım sadece.Şimdikinde çok yemediğim halde daha şimdiden 12 kilo aldım.Neye göre nasıl oluyor anlamadım benGeçen ay da sağlık ocağında tartılmış mıydınız? Yoksa kendi doktorunuzun kilo kontrolüne göre mi almamış çıktınız? Aynı baskül değilse yanılma payını göz önünde bulundurun lütfen. Bir de ben de ilk oğlumda 24 haftada 8 kilo almıştım. Doktor beni bir azarladı. Geriye kalan 16 haftada 6 kilo ile tamamladım, ki doktor sen daha çok alacaksın bu saatten sonra demişti. Yani illaki haftan ilerledikçe kilo artışın çok olacak diye bir kaide de yok. Rahat olun bence ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?