2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk hamileliğimde istediğimi yiyordum 12 kilo aldım sadece.Şimdikinde çok yemediğim halde daha şimdiden 12 kilo aldım.Neye göre nasıl oluyor anlamadım ben☺
Bende çok yemiyorum ama 68 kilo olmuşum. Nasıl alıyorum napıyorum bilmiyorum ya sinirlerim bozulmaya başladı artık. Kilo önemli değil verilir tabi bebekler sağlıklı olsunda. Tartıya çıktığımda sürekli artması canımı sıkmaya başladı artık. Birde son kontrolümden sonra dikkat ettim yine 2 kilo almışım haftada 1 kilo alıyorum resmen şaka gibi. Arkadaşlarım hiç 15 kilo almış gibi değilsin sadece göbeğin var diyorlar bilmiyorum nereye gidiyor bu kilo.

Ben dusunuyorum yatak ayiracagimiz zamanida galiba bende cok alistim kizimla uyumaya hic kiyamam yaaa

@aijoo nasılsın en son kontrol nasıl geçti kaç kilo olmuş bebiş Doğum için gün verdi mi doktor benim kontrol bi dahaki hafta
Dogum gunu almak icin erken degil mi canim, kizimda dr bana taaaa 35te gun secip odanizi ayiralim demisti.

kızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklarınızı tamamladınız mı

Ayy hazirliklar hic bitmiyor bende bilmiyorum ne yaptigimi odasi tamam kiyafetleri tamam gibi bana gore bir kac eksigi kaldi cucemin emzik, sampuan, islak mendil, bez stoklamak, lohusa takimi gibi onlarida bu ay tamamlicam insallah sonrada yikama utuleme isleri kalacak

Hayırlı olsun canımm güle güle giysin kuzucuk inşallah. Hepsi de çok cici Ortadaki maymunlunun bi değişiğini de ben mağazadan aldım ☺

Şeker yüklemede şekerimde çıkmamıştı canım ama bilmiyorum. Çok şükür aynen bir sıkıntı yok. Sağlıkla gelsinlerde başka birşey istemiyorum.

Aynı durum bende de var canım. Küvezde kalmıycağını bilsem şu dakika doğurmak isterim Dün gece sırt üstü uyandım bir yandan mide yanması bir yandan kalp çarpıntısı zor kendime geldim. :/

Canım 53 le hamile kalmışsın. Ne kadar incecikmişsin maşallah Zayıf hamile kalanlar biraz daha fazla olması normal diye okumuştum.

Canım 53 le hamile kalmışsın. Ne kadar incecikmişsin maşallah Zayıf hamile kalanlar biraz daha fazla olması normal diye okumuştum.
Çok ince değil aslında normaldi canım. Evlendiğimde 44 kiloydum. Sonra hamile kalamadım bir süre o süre zarfında kilo almaya başladım bir anda 53 oldum hamile kaldım. Şimdi de hızla kilo almaya devam ediyorum. Tutabilene aşk olsun
Sağlık olsun ama boyumda uzun değil yuvarlanıp gidecem diye korkuyorum yakında

Bende aynı 49 ile hamile kalmıştım suan 63 kiloyum galiba 63 almadıysam kesin almışımdır çıldırıcam

Kızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin Gerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..

Allah nasip ederse subatta dogum oncesi temizlige baslicam bende ama ben 1 aydir kendim yapamiyorum bir abla geliyor bana her hafta sadece bu hafta gununu degistirdim ctesi gelecek o yuzden bugun ustten kendim yapicam, benim camlarida silmek cok zor, hem buyuk yere kadarlar hemde coklar subatta hic yapabilecegimi sanmiyorum. Ablayla konustuk bizde perdeler halilar camlar butun dolap icleri birde koltuk yikamaci cagiricam insallah bizde boyle planladik.

kızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklarınızı tamamladınız mı
Tam bitti gibi derken, ufak tefek seyler eksik oluyor. Oda nemlendiricisi alcam mesela, depend lazim, yan yatis yastigi ve duz kafa yastigi fln kaldi. Saysam birkac daha cikcak daha
Sende nedir durum ?

Asetonu bilmiyorum hic. Nedir ya da degildir die. Ama cok hafif lokositin var. Bol suyla gecebilir gecmezse tek doz monurol verir belki doktorun. Yalniz iyiki yaptirmissin canim bak bakterin cikmis. Kultur de yaptirdin demi ? Birkac gun sonra da onun sonucu cikar. Bi gosterirsin doktoruna.

Grili aslanli takima bayildim. Evet kumasi fotodan bile iyi gorunuyor zaten belli. Gule gule giysin pasa

Daha yeni mi ayırdın annesi yanından ?

Kuzum tamam birinden yardim isteme de yalniz yanina yardimci bi kadin ayarlasan mi acaba diyorum. Daha kolay olur sana. Mesela dolabi kadin siler, sen icini istedigin gibi yerlestirirsin. Camlarla hic ugrasma direkt kadin yapsin cunku egilmesi kalkmasi var o kadar. Cok yorulursun. O kadar yorulmana kiyamam acikcasi

Bu aradaaa bugun 30 hafta bitti kaldi 8 ya da 9 hafta. Giderek heyecanim artiyor. Aksam son kargom geldi. Kucucuk yenidogan bir tulum aldim ne minnakmis. Birde bezlere baktim avuc ici kadar unutmuşum bile 2.5 senede
Sen iki buçuk senede unuttun ben napacam 9 sene sonra acabaEşim de 300 tane 1 numara bebek bezi sipariş etmiş.Ya çocuk tombik doğarsa nolacak bu kadar bez .O da annem de yetmez bile diyorlar.Kuzumun bir beşiği iki takımı 100 tane de bezi oldu

Arkadaslar merhaba.. Suan hastanedeyım seker yukleme sonucunu bekliyorum. Ancak doktor bebegım in kilosunun 10 gun kadar geride olydgunu soyledı ve 10 gun sonra tekrar cagırdı.cok korkuyorum bısey soyleyın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…