- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Bende çok yemiyorum ama 68 kilo olmuşum. Nasıl alıyorum napıyorum bilmiyorum ya sinirlerim bozulmaya başladı artık. Kilo önemli değil verilir tabi bebekler sağlıklı olsunda. Tartıya çıktığımda sürekli artması canımı sıkmaya başladı artık. Birde son kontrolümden sonra dikkat ettim yine 2 kilo almışım haftada 1 kilo alıyorum resmen şaka gibi. Arkadaşlarım hiç 15 kilo almış gibi değilsin sadece göbeğin var diyorlar bilmiyorum nereye gidiyor bu kilo.İlk hamileliğimde istediğimi yiyordum 12 kilo aldım sadece.Şimdikinde çok yemediğim halde daha şimdiden 12 kilo aldım.Neye göre nasıl oluyor anlamadım ben☺
Ben dusunuyorum yatak ayiracagimiz zamanida galiba bende cok alistim kizimla uyumaya hic kiyamam yaaaGunaydin. Bende gece 2 de yattim. Bu gece kizim ilk kez odasinda uyudu. Huzursuzdum bastan cok uyuyamadim. 4 gibi onu wcye goturdum. Sonra uyumuşuz 8de alarma kalktim.
Kiz yine keyifsiz uykusuzluktan insallah, hastalanmasa bari :'(
Ananemde memleketten geldi. Esim onlari doktora goturdu. Bende kahvalti hazirladim ama gelen giden olmadi aradim acmadilarda bakalim ne olcak. Simdi kizi tekrar uyuttum
Dogum gunu almak icin erken degil mi canim, kizimda dr bana taaaa 35te gun secip odanizi ayiralim demisti.@aijoo nasılsın en son kontrol nasıl geçti kaç kilo olmuş bebiş Doğum için gün verdi mi doktor benim kontrol bi dahaki hafta
kızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklarınızı tamamladınız mı
Hayırlı olsun canımm güle güle giysin kuzucuk inşallah. Hepsi de çok ciciEki Görüntüle 2571075
E bebekten indirimlerden ilk defa kıyafet aldım. Büyük görünmelerine bakmayın 0-3 ay hepsi. Kumaşları hoşuma gitti. Arada alınabilir. Hep eksik gördükçe tamamlıyorum. Alışveriş işini bitiremedim
Şeker yüklemede şekerimde çıkmamıştı canım ama bilmiyorum. Çok şükür aynen bir sıkıntı yok. Sağlıkla gelsinlerde başka birşey istemiyorum.Maşallah minnoşaCanım yine de gidip göstermekle çok iyi yapmışsın. Yoksa aklın hep kalırdı, ki kasılman da devam etmiş. Ama bir sıkıntı yokmuş ya çok şükür önemli olan o. Bebis te belki güzel besleniyordur canım bence 1 hafta önde olması çok mühim değil. İlla şekerden midir ki acaba
Aynı durum bende de var canım. Küvezde kalmıycağını bilsem şu dakika doğurmak isterimInanilmaz midem yaniyor. Surekli geğirme isteği aniden bi bogazimda yanma tıkanıklık. Uyutmuyor beni ya. Bide aniden huysuzlaniyorum , darlaniyorum, bunaliyorum, nefes alamiyorum. Aglayasim geliyo durduk yere sigamiyorum hic bi yere. Allahim ilk gebeligim kizima asigim simdiden daha dogmadi ama iste zorlu geciyor
Canım 53 le hamile kalmışsın. Ne kadar incecikmişsin maşallahBende çok yemiyorum ama 68 kilo olmuşum. Nasıl alıyorum napıyorum bilmiyorum ya sinirlerim bozulmaya başladı artık. Kilo önemli değil verilir tabi bebekler sağlıklı olsunda. Tartıya çıktığımda sürekli artması canımı sıkmaya başladı artık. Birde son kontrolümden sonra dikkat ettim yine 2 kilo almışım haftada 1 kilo alıyorum resmen şaka gibi. Arkadaşlarım hiç 15 kilo almış gibi değilsin sadece göbeğin var diyorlar bilmiyorum nereye gidiyor bu kilo.
Senin değerlerin nasıl yükseliyor mu peki?Bende kullanıyorum o ilaçtan
Çok ince değil aslında normaldi canım. Evlendiğimde 44 kiloydum. Sonra hamile kalamadım bir süre o süre zarfında kilo almaya başladım bir anda 53 oldum hamile kaldım. Şimdi de hızla kilo almaya devam ediyorum. Tutabilene aşk olsunCanım 53 le hamile kalmışsın. Ne kadar incecikmişsin maşallahZayıf hamile kalanlar biraz daha fazla olması normal diye okumuştum.
Bende aynı 49 ile hamile kalmıştım suan 63 kiloyum galiba 63 almadıysam kesin almışımdır çıldırıcamBende çok yemiyorum ama 68 kilo olmuşum. Nasıl alıyorum napıyorum bilmiyorum ya sinirlerim bozulmaya başladı artık. Kilo önemli değil verilir tabi bebekler sağlıklı olsunda. Tartıya çıktığımda sürekli artması canımı sıkmaya başladı artık. Birde son kontrolümden sonra dikkat ettim yine 2 kilo almışım haftada 1 kilo alıyorum resmen şaka gibi. Arkadaşlarım hiç 15 kilo almış gibi değilsin sadece göbeğin var diyorlar bilmiyorum nereye gidiyor bu kilo.
Allah nasip ederse subatta dogum oncesi temizlige baslicam bende ama ben 1 aydir kendim yapamiyorum bir abla geliyor bana her hafta sadece bu hafta gununu degistirdim ctesi gelecek o yuzden bugun ustten kendim yapicam, benim camlarida silmek cok zor, hem buyuk yere kadarlar hemde coklar subatta hic yapabilecegimi sanmiyorum. Ablayla konustuk bizde perdeler halilar camlar butun dolap icleri birde koltuk yikamaci cagiricam insallah bizde boyle planladik.Kızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Tam bitti gibi derken, ufak tefek seyler eksik oluyor. Oda nemlendiricisi alcam mesela, depend lazim, yan yatis yastigi ve duz kafa yastigi fln kaldi. Saysam birkac daha cikcak dahakızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklarınızı tamamladınız mı
Asetonu bilmiyorum hic. Nedir ya da degildir die. Ama cok hafif lokositin var. Bol suyla gecebilir gecmezse tek doz monurol verir belki doktorun. Yalniz iyiki yaptirmissin canim bak bakterin cikmis. Kultur de yaptirdin demi ? Birkac gun sonra da onun sonucu cikar. Bi gosterirsin doktoruna.Kızlar sabah hastaneye gittim, kan ve idrar tahlili verdim. Bir kısmı çıkmış şimdi. İdrarda ilk defa aseton diye bir değer görüyorum bu ne ya hiç göreniniz var mı pozitif çıkmış?
Birde gebeliğimin başından beri kan ilacı kullanıyorum kanım hala düşük kafayı yiycem ya. İnşallah bu dahiliyeci kadın yükseltir değerlerimi.
Hepsi çıksın bir öğleden sonra tekrar gideceğim doktora.
Eki Görüntüle 2571072
Eki Görüntüle 2571073
Grili aslanli takima bayildim. Evet kumasi fotodan bile iyi gorunuyor zaten belli. Gule gule giysin pasaEki Görüntüle 2571075
E bebekten indirimlerden ilk defa kıyafet aldım. Büyük görünmelerine bakmayın 0-3 ay hepsi. Kumaşları hoşuma gitti. Arada alınabilir. Hep eksik gördükçe tamamlıyorum. Alışveriş işini bitiremedim
Yok canım kızım hep yukarlardaydı hiç sıkıntı vermedi sağolsunbende dedim acaba kızmı diye.. benimki kız..kızlar karnın aşağısında kıpraşırmış hep.. yani halk arasında öyle diyorlar.
Daha yeni mi ayırdın annesi yanından ?Gunaydin. Bende gece 2 de yattim. Bu gece kizim ilk kez odasinda uyudu. Huzursuzdum bastan cok uyuyamadim. 4 gibi onu wcye goturdum. Sonra uyumuşuz 8de alarma kalktim.
Kiz yine keyifsiz uykusuzluktan insallah, hastalanmasa bari :'(
Ananemde memleketten geldi. Esim onlari doktora goturdu. Bende kahvalti hazirladim ama gelen giden olmadi aradim acmadilarda bakalim ne olcak. Simdi kizi tekrar uyuttum
Kuzum tamam birinden yardim isteme de yalniz yanina yardimci bi kadin ayarlasan mi acaba diyorum. Daha kolay olur sana. Mesela dolabi kadin siler, sen icini istedigin gibi yerlestirirsin. Camlarla hic ugrasma direkt kadin yapsin cunku egilmesi kalkmasi var o kadar. Cok yorulursun. O kadar yorulmana kiyamam acikcasiKızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Sen iki buçuk senede unuttun ben napacam 9 sene sonra acabaBu aradaaa bugun 30 hafta bitti kaldi 8 ya da 9 hafta. Giderek heyecanim artiyor. Aksam son kargom geldi. Kucucuk yenidogan bir tulum aldim ne minnakmis. Birde bezlere baktim avuc ici kadar unutmuşum bile 2.5 senede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?