2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay annesi senin ufaklik biraz ayaklansin bak nasil ona ablalik edecek kiz cocuklari daha bi anneci korumaci oluyor zannimca.. daha fazla aklin kalacak onlar bir aradayken taki bebegin kendini koruyacagi ayaklanip yuruyup konuscagi zamana kadar e zaten o zamana kadarda buyugu okula gitmeye baslayacak İcini ferah tut

Başınız sağolsun. Hasta bile herkesin yeri farklıdır. Üzücü bir durum ama senin cenazeye katılman zor. Sağlığın için doğru olanı yapmışsınız

Bu kendi annen mi?

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Tamam canım cok tesekkur bılgı ıcın

Cnm benim de 1 ay öncesine kadar karnım kocamandı 1 aydır karnımın büyümesi durdu moralim çok bozuk bebek sanki büyümüyor gibi geliyor bana12 kilo almıştım 1 ay öncesinde ben de çok zayıf başladım sırt ağrım var benim de

Anladim cnm tabi bide kisisel degerlendiriyolar durumu . Ayy kuruyemisi bnde fazla kacirdim kasinti oldu bendede . Ohh ne guzel ne heyecanli bilgiler demii ama suda bir gercekki herseyi sana bebeklerin ogreticek

Canım refakatçim şu an belli değil. İlk doğumumda ablam yanımda kalmıştı. 1 gece hastanede kalmıştık. Şimdi ablam çalışıyor. Belki görümcem veya kv de kalabilir ama şimdilik belli değil. Ben de uğraşacağım kızım da yanımda kalsın diye. Ama illa izin vermezlerse de mecbur idare edeceğiz ☺ Hayırlısı olsun inşallah. Emzirmek kadar emzirmeyi bıraktırma süreci de çok önemli canım. Artık alışkanlığa döndüyse bence çok iyi yapmışsın. Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra aslında ne kadar enerji harcadığımı o zaman anlamıştım.

Dün sordum aynı şeyi. Dün biraz yürümüştüm dr yürüme yat deyince yürümeyi unutmuşum sanırım aynınağrı bardı çok korktum dün ama bugüne hafifledi. Sen de dinlen geçer inşallah geçmiş olsun
Saol canım benim desteğin için inşallah en az ağrı sızıyla ve sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize

Yanında yardım edenlerin de varsa çabuk hallolur inşallah canım hiç stres yapma ☺ Ben hiç eşimden temizlik yardımı istemedim. Güzel yapabilir mi bilmiyorum Bakalım bu kez mecbur biraz yardım isterim inşallah yapabildiğimizi yaparız ☺

Benim eşim çok titizdir zaten. Evde olduğu sürece yardım da eder bana. Valla ne yalan söyleyeyim dusakabini en son 3 ay önce o temizlemişti. Kimyasalla banyoda iş yapmak zor diye ben ellemiyorum. Söyle üstten fırça gezdiriyorum nicedir.

Canım sanki tüm yükü sen ve eşin yükleniyorsunuz o da sizde strese sebep oluyor. Ben avm lerden nefret ediyorum. Önceden çok severdim ama şimdi hiç sevmiyorum. Bazen çocuklar gezmek istemiyor. Aileden farklı birileri ile enerjilerini atmaya ihtiyaçları oluyor. Varmı ailenizde yaşıtı olan çocuklar. Gidin hem size değişiklik olur. Hem de çocuk rahatlar ve siz de yükü hafifletmiş olursunuz. Onlar tam oyun merak çağlarında. Anne baba yeterli olmuyor.

Maşallah canım ☺ Ben de perde taktırmışlığım var. Bir de ağır mobilya ittirme çektirme hali kaldırma gibi şeyler. Öyle yıkama silme süpürme ben de o şeyler Ama zaten ben normalde de kimsenin yaptığı işi sevmem. Mesela bir yer temizlenmesi gerekiyorsa ve rahatsızsam pis kalsın ben sonra temizlerim derim. Sonra da hepsi bana ağır olur. Yorulduğumla kızarım kendi kendime. Doğum zamanı kimse böyle yapmasın. Herkes her türlü (temizlik yemek) yardımları hemen kabul etsin ben diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…