2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mrb hayirli olsun bebeginiz . Gunlerimiz cok yakin. Bende cuma kalp atisi icin gidecegim insallahh guzel haberler ile doneriz .

Bende arada oluyor . Olumca canim sikliyo . Uzaniyorum gecene kdar
BENİMKİ GEÇMEYEN BİR AĞRI İŞTE ONU ANLAMADIM NEDEN OLUYOR DOKTORDA OLABİLİR O DEDİYDİ SORUCAM YİNE SÜREKLİ Bİ VAJİNA AĞRISI REGLİ OLACAM GİBİ AYNI

Vajina agrisi bende de var hatta suan bile.Bir problem cikmadi.
ELHAMDÜLİLLAH ÇOK ŞÜKÜR ÇIKMASINDA BENİMKİ GEÇEN HAFTADAN BERİ SÜREKLİ HİÇ GEÇMEYEN YANİ GÜN İÇERİSİNDE ÇOK AYAKTA KALIYORUM SONRA OTURUP DİNLENİYORUM O ZAMAN GEÇİYOR DESEM DEĞİL AYAKTAYKENDE YATARKEN HEP NE BİLİM

Pazartesi günü muayenem vardı. Kanama alanı oluşmuş dedi. Endişelendim aslında ama tatil için sorun olmayacağını söyledi doktor. Salı günü 2 şer saatte bir mola vererek 6 saatlik yola geldik. Denize girebilirsin ama havuz tavsiye etmiyorum dedi doktor. Deniz çok soğuk zaten bana daha da soğuk geliyor sanırım fazla giremiyorum ama yetiyor zaten.

ikiz ihtimali hepten şok edici hayirlisi olsun madem istiyordunuz saglik olsun onemli olan o. Benim 2 yasinda kizim var. Ben 3 yastan sonra düşünüyordum. Kg vermeye calisiyodum. Bu sene düzensizlik cok yasadim. 34 gun olunca test yapay negatif gorup rahatlarim belki adet olurum dedim. Evdeki testte kirmjzi cizgi daha elimi yikamadan belirdi. Hemen doktora gittim. Kan hic vermedim direkt kese göründü benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…