- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kızlar hamilelikten sonra özel bolgesinde sivilce çıkan var mı? Bu da mi hamilelikten
Masallah masallaj darisi bize insallah.Doktor randevum iyi gecti, bir seyler ters gidiyor diye korkmustum sabah. 8+2 ve 16 mm olmus bebisim :)
Cok mutluyum. Sag salim elimize almaya allah nasip eder insallah.
Ablama sordum normal dedi. Hatta gebe olduğunu orda çıkan sivilceden anlayan insanlar varmışBenim yan tarafta kasığımın içinde cıktı gecti ama sonra
Vajina agrisi bende de var hatta suan bile.Bir problem cikmadi.kızlar bu vajina ağrısı normal mi bende trombofili var bu yüzden 3 tane bebeğimi kaybettim şimdide çok endişe ediyorum sizdede oluyormu vajina ağrısı
Devlet hastanesindekimi dedi bunlariValla benimki listeye de yüzüme de bakmadı gerek yok, gerekli olanları istedim ben dedi çıktı. Ama vitaminlere bakmamışonları da aile hekiminde halledeyim bari.
Mrb hayirli olsun bebeginizMerhaba arkadaşlar sat 14 haziran 17 temmuzda 5 günüm geçtiğini ve hala nedense hiç panik yapmadigimi fark ettim eşimden kaset olan testlerden istedim 18 temmuz sabahi evde kaset test yaptım ve pozitif gördüm hastaneye kan testi ile dogrulamaya gittik ve kan degrrim 4021.05 çıktı tabi hemen dr.a çıktık keseyi gördük cuma günü kalp atışı varmı diye bakmaya gideceğiz inşallah bende mart annesi olu cam 2. Gebelik oğlum 6 yaşında rabbim herkese sağ selim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin folikasit yazdı dr ama kullanmak istemiyorum oglu ma hamileyken bana fazla gelmisti ve dr. Bunu fark edene kadar ben 4 ay boyunca sürekli afedersiniz kusma ve bayginlikla geçirdim şimdi korkuyorum gelelim testlerle bazı testler istedi dr aile hekiminde yapılanları yaptırdım özelde yapılması gereken 2 test vardı onu da yaptırmadım bir elim ayağım gitmiyor hala soktayim. Dr. Doğum 18 mart dedi tanistigimiza memnun oldum uzun oldu kusura bakmayın
Şimdi ne kadarlık sizinbenim minigimde pazartesi ayni boyleydi 6+6 da :)
Evet ya.Devlet hastanesindekimi dedi bunlari
BENİMKİ GEÇMEYEN BİR AĞRI İŞTE ONU ANLAMADIM NEDEN OLUYOR DOKTORDA OLABİLİR O DEDİYDİ SORUCAM YİNE SÜREKLİ Bİ VAJİNA AĞRISI REGLİ OLACAM GİBİ AYNIBende arada oluyor . Olumca canim sikliyo . Uzaniyorum gecene kdar
ELHAMDÜLİLLAH ÇOK ŞÜKÜR ÇIKMASINDA BENİMKİ GEÇEN HAFTADAN BERİ SÜREKLİ HİÇ GEÇMEYEN YANİ GÜN İÇERİSİNDE ÇOK AYAKTA KALIYORUM SONRA OTURUP DİNLENİYORUM O ZAMAN GEÇİYOR DESEM DEĞİL AYAKTAYKENDE YATARKEN HEP NE BİLİMVajina agrisi bende de var hatta suan bile.Bir problem cikmadi.
Günümüz aynı sizle dün kesem Karından göründü benimİNŞAALLAH SAT 16 HAZİRAN 5+3 GÖZÜKÜYORUM DAHA KESE FALAN GÖRMEDİK NASİP OLURSA YARIN VEYA CUMA GÜNÜ GİDECEĞİM GÖZÜKÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Baba olmak her döneminde güzel valla. Onlar sefasını biz cefasınıO değil de baba.olmak ne güzel ya. Eşim önünde çatır çutur cips yiyor bense yediklerine hep dikkat etmek zorundayim
Benim iştahım açık kusma yok mide bulantısı var ama hep var boğazımda bişey var sanki hep ama çok da etkilemiyor 8.haftada nolur bilemiyorumSlm kızlar benim miğde fena bırakın yemeyi içmeyi yemem gerekenleri bile yemiyorum, napcaz biz böyle
MAŞAALLAH SİZE DARISI BANA OLSUN İNŞAALLAHGünümüz aynı sizle dün kesem Karından göründü benim
ikiz ihtimali hepten şok ediciBiz yaklaşık 2 yılı aşkın süredir deniyordu dr.a gittik ikimizdede bir problem yok zamana bırakın dedi bizde baya baya bıraktık artık nasılsa olmuyor moduna girip hiç test yapmıyoruz gecikmelerde falan ama nasip ve hala soktayim değer çok yüksek çıktı sabah test silik falan değil bariz iki kırmızı çizgi öğlen a evet gebelik görünüyor ama haftaya gel demesini beklerken doktorun keseyi de görünce bir günde şok üstü ne şok oldu ve sanırım doktorun söylediği değer yüksek kese tek ama bolunebilir yani ikiz olabilir haftaya gel ya kalp atışı duyacağız ayda iki kese dedi içimde bir bulantı korku ikize hazır değilim yani şok üstüne şok olacak olursa doğuma kadar mal gibi gezerim
hamileligi ogrendigim hafta camasirin oldugu yerde arkaya dogru cikti. Patlattim anca gecti. 1 hafta bekledim kendi patlamadiKızlar hamilelikten sonra özel bolgesinde sivilce çıkan var mı? Bu da mi hamilelikten
7+1 dik bugunŞimdi ne kadarlık sizin
benimde hep bulanti var. Ackende tokkende. Yedigim anda bulanmadigi icin surekli yiyorumBenim iştahım açık kusma yok mide bulantısı var ama hep var boğazımda bişey var sanki hep ama çok da etkilemiyor 8.haftada nolur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?