2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar doktor bana progestan iğne verdi. Şuan kalçamın sağ tarafı ağriyor epey. Bu nedir ya basta bu kadar yakmamistikullanan var mi bu iğneyi

Kizlae siddetli bel.agrisi yasayan varmi 5dk ayakta kaliyorum belim agriyor yatincada bicak saplaniyor gibimi desem kirik gibimi anlatmakta zorlaniyorum agrimi artik sizlerdede varmi yoksa bende bir sorun mu var acaba

Kızlar doktor bana progestan iğne verdi. Şuan kalçamın sağ tarafı ağriyor epey. Bu nedir ya basta bu kadar yakmamistikullanan var mi bu iğneyi
Ben kullaniyorum sertlik oluyor oturamiyodum hemsire yuru biraz ilac dagilsin dedi fayda etti ama oda rahmi inceltti sanirim yurumeye basladiktan bikac gun sonra ki yavas yavas yuruyodum dusuk tehlikesi kanama atlattim. Simdi yurumuyorum direk oturuyorum.ustune heralde sureklide yattihm icin ilac o sekildede dagildi rahatim bikac gundur hic aci yok elhamdulillah

Kizlae siddetli bel.agrisi yasayan varmi 5dk ayakta kaliyorum belim agriyor yatincada bicak saplaniyor gibimi desem kirik gibimi anlatmakta zorlaniyorum agrimi artik sizlerdede varmi yoksa bende bir sorun mu var acaba
Bende de var canım. Sürekli bel ağrısı ve kasık ağrısı. Korkuyorum çok ama yapıcak birşeyde yok açıkçası. Oturuncada yatıncada geçmiyor ‍♂

Mrb hayirli olsun bebeginiz . Gunlerimiz cok yakin. Bende cuma kalp atisi icin gidecegim insallahh guzel haberler ile doneriz .

Merhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun
Bizde cuma gideceğiz birde uzun yola izin varmı diye soracak eşim memleketine gitmek istiyor bir kac guncuk kac alim deyince arabanız. Ile 10 saatten önce gidemeyiz ne yapsam da dr yasak dese ya

Aynen cuma yi iple çekiyorum rabbim hayırlı sağlıklı bebekler versin isteyen herkese

Ya nasil olur boyle bi sey ama. Bu iğne düşük önleyici değil mi?

Ayy tatlım seninkide ne güzel olmuş Allah dağına göre kar verir... sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah

Bende hep iştahsızlık.. açım ama hiç bişey yemek istemiyorum buda çok kötü yaa.. bide hasta oldum kızlar diare olmuş geçen akşam acile gittiml alev ateş sıtma..
Cooook geçmiş olsun dikkat et kendine. Hamileligimi öğrendim ertesi günü grip oldum hala geceleri nefes alamıyorum diye uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…