- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Ben clexan kullanıyorum, o da çok kötü yakıyor her tarafım morardı. Sağlıklı olsunlar da çekeriz napalım.Kızlar doktor bana progestan iğne verdi. Şuan kalçamın sağ tarafı ağriyor epey. Bu nedir ya basta bu kadar yakmamistikullanan var mi bu iğneyi
Öyle tabii canım. İnşallahBen clexan kullanıyorum, o da çok kötü yakıyor her tarafım morardı. Sağlıklı olsunlar da çekeriz napalım.
Üzerine biraz buz tutabilirsin rahatlatıyor. Bana hemşireler söyledi.Öyle tabii canım. İnşallahama epey agriyor ustune yatamiyorum
Canım kalp atışını duyabildinmi?Öyle tabii canım. İnşallahama epey agriyor ustune yatamiyorum
neden verdi iğne yi kanaman var miydi kiKızlar doktor bana progestan iğne verdi. Şuan kalçamın sağ tarafı ağriyor epey. Bu nedir ya basta bu kadar yakmamistikullanan var mi bu iğneyi
Ben kullaniyorumKızlar doktor bana progestan iğne verdi. Şuan kalçamın sağ tarafı ağriyor epey. Bu nedir ya basta bu kadar yakmamistikullanan var mi bu iğneyi
Bende de var canım. Sürekli bel ağrısı ve kasık ağrısı. Korkuyorum çok ama yapıcak birşeyde yok açıkçası. Oturuncada yatıncada geçmiyorKizlae siddetli bel.agrisi yasayan varmi 5dk ayakta kaliyorum belim agriyor yatincada bicak saplaniyor gibimi desem kirik gibimi anlatmakta zorlaniyorum agrimi artik sizlerdede varmi yoksa bende bir sorun mu var acaba
Mrb hayirli olsun bebeginiz. Gunlerimiz cok yakin. Bende cuma kalp atisi icin gidecegim insallahh guzel haberler ile doneriz .
Aynen cuma yi iple çekiyorum rabbim hayırlı sağlıklı bebekler versin isteyen herkeseikiz ihtimali hepten şok edicihayirlisi olsun madem istiyordunuz saglik olsun onemli olan o. Benim 2 yasinda kizim var. Ben 3 yastan sonra düşünüyordum. Kg vermeye calisiyodum. Bu sene düzensizlik cok yasadim. 34 gun olunca test yapay negatif gorup rahatlarim belki adet olurum dedim. Evdeki testte kirmjzi cizgi daha elimi yikamadan belirdi. Hemen doktora gittim. Kan hic vermedim direkt kese göründü benimde
Yatincada batiyomu seninde canmBende de var canım. Sürekli bel ağrısı ve kasık ağrısı. Korkuyorum çok ama yapıcak birşeyde yok açıkçası. Oturuncada yatıncada geçmiyor
Ya nasil olur boyle bi sey ama. Bu iğne düşük önleyici değil mi?Ben kullaniyorumsertlik oluyor oturamiyodum hemsire yuru biraz ilac dagilsin dedi fayda etti ama oda rahmi inceltti sanirim yurumeye basladiktan bikac gun sonra ki yavas yavas yuruyodum dusuk tehlikesi kanama atlattim. Simdi yurumuyorum direk oturuyorum.ustune heralde sureklide yattihm icin ilac o sekildede dagildi rahatim bikac gundur hic aci yok elhamdulillah
Yok kanamam canim. Bel ağrım var diyince verdi.neden verdi iğne yi kanaman var miydi ki
Ozaman hemen bir doktora git.. senin yaşamış olduğun şeyler var canım... yani normal olmama ihtimalide varbenim 3 tane bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu onlardada böyle ağrım oluyordu şimdi çok endişeleniyorum
Bende hep iştahsızlık.. açım ama hiç bişey yemek istemiyorumYaaa ben sürekli açım karnım gurulduyor hep
Ayy tatlım seninkide ne güzel olmuşBiz yaklaşık 2 yılı aşkın süredir deniyordu dr.a gittik ikimizdede bir problem yok zamana bırakın dedi bizde baya baya bıraktık artık nasılsa olmuyor moduna girip hiç test yapmıyoruz gecikmelerde falan ama nasip ve hala soktayim değer çok yüksek çıktı sabah test silik falan değil bariz iki kırmızı çizgi öğlen a evet gebelik görünüyor ama haftaya gel demesini beklerken doktorun keseyi de görünce bir günde şok üstü ne şok oldu ve sanırım doktorun söylediği değer yüksek kese tek ama bolunebilir yani ikiz olabilir haftaya gel ya kalp atışı duyacağız ayda iki kese dedi içimde bir bulantı korku ikize hazır değilim yani şok üstüne şok olacak olursa doğuma kadar mal gibi gezerim
Cooook geçmiş olsun dikkat et kendine. Hamileligimi öğrendim ertesi günü grip oldum hala geceleri nefes alamıyorum diye uyanıyorumBende hep iştahsızlık.. açım ama hiç bişey yemek istemiyorumbuda çok kötü yaa.. bide hasta oldum kızlar diare olmuş geçen akşam acile gittiml alev ateş sıtma..
BendeeeYaaa ben sürekli açım karnım gurulduyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?