- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
çok güzeell amin inşallah sag sağlım alalim kucagimiza inşallahBen kahve içmeyi zaten sevmiyordum arada içerdim şimdi hiç canım istemiyor. Demli çay içmeyi severim ama günde 2 bardak açık çay anca içiyorum. Bazen onu bile içmiyorum. Kansızlık var bende daha çok kanım düşmesin diye.
Bu arada kızlar bugün hastaneye gittim. Takvimime göre 8+0'dı tam bugün. 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum. Bugün farklı bir doktora gittim kese, kalp atışı, boyu herşeyin çok güzel olduğunu. Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ultrason kağıdında 8+3 yazıyor clr ama oda normal heralde. Bebişimin boyu 18.7 mm. 2 hafta öncede kalp atışını dinlemiştim üst üste dinlemek inşallah zarar vermez bebeğe bazıları sakıncalı demiş çünkü. Doktor bana birşey söylemedi.
İçimde büyüyen bir kalp var kanıtıda burda :)) kesem tam kalp gibi değil mi? :)) fasulyeye benziyordu geçen haftalarda ama bu hafta kalp gibi olmuş artık.
Bebeğin kalbinin attığını, böyle vücudunu hareket ettirdiğini gördüm ultrasonda gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Eki Görüntüle 2291961
Benim sat 6 haziran senin7+1 dik bugun
Kaç haftalık sizinGünaydın kızlar dün hic giremedim çünkü kendimden geçtim dün kusma yok ama midem bulandi çok kokular beni öldürdü her zaman yedigim ekmeği bile yiyemez oldum geliyor galiba artik bulantilar nasil biseymis buu
Kanama mı vardı sizin neden verdi acaba ben hap olarak kullanıyorumKızlar doktor bana progestan iğne verdi. Şuan kalçamın sağ tarafı ağriyor epey. Bu nedir ya basta bu kadar yakmamistikullanan var mi bu iğneyi
Evet yatıncada öyle. Rahim büyümesinden büyük ihtimalle. Bir de ben çalışıyorum. Oyüzden oluyor diye düşünüyorum. 7 saat ayaktayım diye.ama kasıklarımda ağrıyor. Ağrı geçincede acaba bebeğe birşeymi oldu diyorum. Mide bulantım olmayıncada hemen korkuyorum. Olunca çekilicek gibi değil..Bence biz biraz fazla abartıyoruzYatincada batiyomu seninde canm
dimi ya kesinlikle biz de az değiliz.Evet yatıncada öyle. Rahim büyümesinden büyük ihtimalle. Bir de ben çalışıyorum. Oyüzden oluyor diye düşünüyorum. 7 saat ayaktayım diye.ama kasıklarımda ağrıyor. Ağrı geçincede acaba bebeğe birşeymi oldu diyorum. Mide bulantım olmayıncada hemen korkuyorum. Olunca çekilicek gibi değil..Bence biz biraz fazla abartıyoruz
Bugun tam 7Kaç haftalık sizin
Hayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcasıKanama mı vardı sizin neden verdi acaba ben hap olarak kullanıyorum
fitil olarak neden kullanamdin cnm ?Hayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası
Geri çıktı. Bide gece çok tuvalete kalkınca etkisi olmaz diye dusundum. Ama igne de canıma okudu yani.fitil olarak neden kullanamdin cnm ?
Hayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası
Insallah canm guzel haberlerni bekliyoruzzKizlar bana dua edin 13 yillik hasretim bugun son bulsun kesemizi gorelim insallah
ben 6+6 da vajinal duydumKizlar 7+5te kalp atisi icin gidicem duyabilirmiyim
ağızdan almayi dene canım çok yan etkisi var ama.bende kullanınca geri çıkıyo bazen ama yine de kullanıyorum fayda ediyordur diye düşünüyorum.Geri çıktı. Bide gece çok tuvalete kalkınca etkisi olmaz diye dusundum. Ama igne de canıma okudu yani.
Benm doktorum keseyide gormeyince alttan bakmamisti bunada bakmaz herlde goremezse. 7. Haftada karindan duyuluyomu?ben 6+6 da vajinal duydum
ben 7. hafta dolmadan karından gördüm ki bebek bir hafta geriden geliyordu..Benm doktorum keseyide gormeyince alttan bakmamisti bunada bakmaz herlde goremezse. 7. Haftada karindan duyuluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?