2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
çok güzeell amin inşallah sag sağlım alalim kucagimiza inşallah

Günaydın kızlar dün hic giremedim çünkü kendimden geçtim dün kusma yok ama midem bulandi çok kokular beni öldürdü her zaman yedigim ekmeği bile yiyemez oldum geliyor galiba artik bulantilar nasil biseymis buu

Yatincada batiyomu seninde canm
Evet yatıncada öyle. Rahim büyümesinden büyük ihtimalle. Bir de ben çalışıyorum. Oyüzden oluyor diye düşünüyorum. 7 saat ayaktayım diye.ama kasıklarımda ağrıyor. Ağrı geçincede acaba bebeğe birşeymi oldu diyorum. Mide bulantım olmayıncada hemen korkuyorum. Olunca çekilicek gibi değil..Bence biz biraz fazla abartıyoruz

ŞİMDİD
dimi ya kesinlikle biz de az değiliz.

Kanama mı vardı sizin neden verdi acaba ben hap olarak kullanıyorum
Hayir kanamam yoktu ama bel agrim vardi. Progestanı fitil olarak kullanamadim diye iğnesini verdi. Arkadasin biri yukarda rahmimi incelti sanirim dusuk tehlikesi yasadim dedi olabilir mi oyle bi sey zaten iğne düşüğü önlemek icin. Canım sıkıldı açıkcası

fitil olarak neden kullanamdin cnm ?

Önlem olarak vermiştir korkmayın. Korkulacak bişey olsa başka bişeyler de söylerdi. İlk hamileliğimde bana da vermişti zor oldu zaten önlemimizi alalım demişti doktor

Gunaydin. Gece 4te şiddetli baş agrisi ile uyandim. Bulantimda vardi. Belki istifra edersem gecer dedim. Ama yok geçmedi. 4.30 gibi bir minoset yuttum. Zaten çok geçmeden istifra ettim. Şimdi 10da kahvalti yapip bir tane daha yuttum. İnşallah bu sefer fayda saglar. Her gun gibi hafif oluyordu bas agrisi ama boyle gecenin bir vakti baslamasi şok etti beni

Geri çıktı. Bide gece çok tuvalete kalkınca etkisi olmaz diye dusundum. Ama igne de canıma okudu yani.
ağızdan almayi dene canım çok yan etkisi var ama.bende kullanınca geri çıkıyo bazen ama yine de kullanıyorum fayda ediyordur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…