hayırlısı olsun ben ilk öğrendiğimde 617 diKızlar son adet tarihi 22 haziran adetim 3 gün geçti değer 720 nasıl ?
Teşekkür ederim :)hayırlısı olsun ben ilk öğrendiğimde 617 di
folbiol 5mg diye bir ilac ama kendi doktorum vermedi gebeligi sehir disindayken ogrendim o doktor kendine doktor bulana kadar bunu kullan dedi kendi doktoruma carsamba gidecegimArkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ilacı alayim ve başlayayım dedim dr. Un bana yazdığı FQLID PLUS 150 MG. Umarım oglumda olduğu gibi bulantı kusma yapmaz
Cnm doktorum bana momvital verdi folik asit b12 d vitamini hamilelikten 3 ay once gynoferon vermişti aile hekimim onu kullandım şimdi mom vital kullaniyorumArkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ilacı alayim ve başlayayım dedim dr. Un bana yazdığı FQLID PLUS 150 MG. Umarım oglumda olduğu gibi bulantı kusma yapmaz
oyle zaten devam ediyorum progestana hala ben yurudugum icin oldu diye dusunuyoruz .Ya nasil olur boyle bi sey ama. Bu iğne düşük önleyici değil mi?
Tabi olabilirde benim onceden bel kaymam vardi sanirim oyuzden boyleyim dun gece baya kivrandim esim masaj yapicakti dayanamadim ona bile uyumusum bi sekilde suan okadar kotu degilim cok sukur insaallah daha buyuk bir sknti cikarmaz bana ilerideEvet yatıncada öyle. Rahim büyümesinden büyük ihtimalle. Bir de ben çalışıyorum. Oyüzden oluyor diye düşünüyorum. 7 saat ayaktayım diye.ama kasıklarımda ağrıyor. Ağrı geçincede acaba bebeğe birşeymi oldu diyorum. Mide bulantım olmayıncada hemen korkuyorum. Olunca çekilicek gibi değil..Bence biz biraz fazla abartıyoruz
Sagol aklimda bulundurcam ben ileriki haftalari tahmin ettigim.icin simdiden arastirma geregi duydum hic birsey yiyemedigimiz zaman icmek mantikli olcak zeytin genelde gebelikte igreniliyorBen kizima hamileyken doktorum yeterince zeytin ve ceviz yiyiyorsan balik yagi kullanmana ya da balik yemene illa gerek yok demisti. Aklinda olsun. Hani miktar düsükse de zeytin yiyerek kapatabilirsin acigi
İnsallah canim aminn. Beklemekten baska bi sey gelmiyor insanin elinden zatenbence hiç stres yapma canım duyucaz o güzel sesi❤
bebek sağda mı sol da mı dedi doktor
ben kizimda deli gibi zeytin yemistim, yine baya zeytin peynir yiyiyorum, canim cekiyorSagol aklimda bulundurcam ben ileriki haftalari tahmin ettigim.icin simdiden arastirma geregi duydum hic birsey yiyemedigimiz zaman icmek mantikli olcak zeytin genelde gebelikte igreniliyor
rezene çayı kaç bardağa kadar içersek sorun olmaz acaba. ne de güzel söylemişiniz motivasyonunuz için çok teşekkürlerkizlar bu sürecte en önemli sey gözü kapali güveneceginiz bi doktor bulmak, yoksa herseyi kafaya takmaya cok müsait oluyor insan. doktor saglikli diyorsa kücük büyük , haftasi ileri geri bunlara takilmak cok yersiz. sonucta hepimiz genetik olarak birbirimizden cok farkliyiz. bana kizima hamileyken detayli ultrasona gittigim prof anne baba da basketci degil, cocugun kac cm olmasini bekliyorsunuz ki demistiyani adam da hakli, bize verilen boy pos ölcüm hep bi ortalamaya göre belirleniyor. kimimizin ki daha ufak olacak kimi daha önde gidecek, dogumlarda da görecegiz bunu. kimi 47-48 cm dogacak kimi 52-55 ama bu sagliksiz anlamina gelmeyecek. Doktor gelisimi iyi diyorsa, alin elinize bi bardak rezenenizi oturup keyfini cikarin. hele ilk cocuga hamile olanlar, güzelce dinlenin, esinizle disari cikin, sinemaya gidin, bak sonra cok arayacaksiniz bu günleri. heryere 3 kisi olarak giden bi ana olarak diyorum, hamilelik sultanlikmis
valla en güzeli doktora sormak, ben 1 bardaktan fazlasini icemiyorum sevmedigim icin. bilen anneler varsa ses etsin.rezene çayı kaç bardağa kadar içersek sorun olmaz acaba. ne de güzel söylemişiniz motivasyonunuz için çok teşekkürler
Ben acı oje sürdüm. Vermeyen değil istenmeyen olmak daha az etkiliyor psikolojilerini. Bırak o tadını beğenmeyip uzaklaşsınTecrübeli annneler size bir sorum n olucaktı.. İlk bebeklerinizi ne zaman ve nasıl sütten kestiniz? Benim kızım şuan 1 yaşını dolduralı 10 gün oldu. Ama son zamanlarda memeyi bırakıp da uyumaz oldu. İlla ağzına memeyle uyuycak. Mahvediyo beni artık dayanamıyorum. Gece ayrı gündüz ayrı zorlanıyorum. Şimdi 2.ye hamileyim hiç kesmeyi düşünmüyordum aslında zevkle emziriyorum çünkü ama bu uyku konusu yüz ünden kesicem artık karar verdim. Hem o hem ben çok yıpranıyoruz
Tahliller güzel çıkmış. Yüksek olan değerler o hastalıklara karşı bağışıklığınız olduğunu gösteriyor.Kızlar bir bakarmısınız tahlil sonuçlarıma☺
ben nerden bileyim okadarını dedibebek sağda mı sol da mı dedi doktor
bazi doktorlar cok acayip cevaplamaya bak yaben nerden bileyim okadarını dedi
Cok haklisin canım.kizlar bu sürecte en önemli sey gözü kapali güveneceginiz bi doktor bulmak, yoksa herseyi kafaya takmaya cok müsait oluyor insan. doktor saglikli diyorsa kücük büyük , haftasi ileri geri bunlara takilmak cok yersiz. sonucta hepimiz genetik olarak birbirimizden cok farkliyiz. bana kizima hamileyken detayli ultrasona gittigim prof anne baba da basketci degil, cocugun kac cm olmasini bekliyorsunuz ki demistiyani adam da hakli, bize verilen boy pos ölcüm hep bi ortalamaya göre belirleniyor. kimimizin ki daha ufak olacak kimi daha önde gidecek, dogumlarda da görecegiz bunu. kimi 47-48 cm dogacak kimi 52-55 ama bu sagliksiz anlamina gelmeyecek. Doktor gelisimi iyi diyorsa, alin elinize bi bardak rezenenizi oturup keyfini cikarin. hele ilk cocuga hamile olanlar, güzelce dinlenin, esinizle disari cikin, sinemaya gidin, bak sonra cok arayacaksiniz bu günleri. heryere 3 kisi olarak giden bi ana olarak diyorum, hamilelik sultanlikmis
Ben folbiol kullanıyorum.Arkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ilacı alayim ve başlayayım dedim dr. Un bana yazdığı FQLID PLUS 150 MG. Umarım oglumda olduğu gibi bulantı kusma yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?