2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ilacı alayim ve başlayayım dedim dr. Un bana yazdığı FQLID PLUS 150 MG. Umarım oglumda olduğu gibi bulantı kusma yapmaz
folbiol 5mg diye bir ilac ama kendi doktorum vermedi gebeligi sehir disindayken ogrendim o doktor kendine doktor bulana kadar bunu kullan dedi kendi doktoruma carsamba gidecegim

Arkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ilacı alayim ve başlayayım dedim dr. Un bana yazdığı FQLID PLUS 150 MG. Umarım oglumda olduğu gibi bulantı kusma yapmaz
Cnm doktorum bana momvital verdi folik asit b12 d vitamini hamilelikten 3 ay once gynoferon vermişti aile hekimim onu kullandım şimdi mom vital kullaniyorum

Kızlar bir bakarmısınız tahlil sonuçlarıma

Eklentiler

• 2F110ECE-475B-4081-8720-8361111D99EB.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 61
Reactions: Eva
Tabi olabilirde benim onceden bel kaymam vardi sanirim oyuzden boyleyim dun gece baya kivrandim esim masaj yapicakti dayanamadim ona bile uyumusum bi sekilde suan okadar kotu degilim cok sukur insaallah daha buyuk bir sknti cikarmaz bana ileride

Ben kizima hamileyken doktorum yeterince zeytin ve ceviz yiyiyorsan balik yagi kullanmana ya da balik yemene illa gerek yok demisti. Aklinda olsun. Hani miktar düsükse de zeytin yiyerek kapatabilirsin acigi
Sagol aklimda bulundurcam ben ileriki haftalari tahmin ettigim.icin simdiden arastirma geregi duydum hic birsey yiyemedigimiz zaman icmek mantikli olcak zeytin genelde gebelikte igreniliyor

Sagol aklimda bulundurcam ben ileriki haftalari tahmin ettigim.icin simdiden arastirma geregi duydum hic birsey yiyemedigimiz zaman icmek mantikli olcak zeytin genelde gebelikte igreniliyor
ben kizimda deli gibi zeytin yemistim, yine baya zeytin peynir yiyiyorum, canim cekiyor

rezene çayı kaç bardağa kadar içersek sorun olmaz acaba. ne de güzel söylemişiniz motivasyonunuz için çok teşekkürler

Arkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden

Eklentiler

• IMG_20190725_155304.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 36
rezene çayı kaç bardağa kadar içersek sorun olmaz acaba. ne de güzel söylemişiniz motivasyonunuz için çok teşekkürler
valla en güzeli doktora sormak, ben 1 bardaktan fazlasini icemiyorum sevmedigim icin. bilen anneler varsa ses etsin.
evde hipp'in hamileler icin cay karisimi var, rezene elma vs var icinde, günde 2 bardak yaziyordu.

Ben acı oje sürdüm. Vermeyen değil istenmeyen olmak daha az etkiliyor psikolojilerini. Bırak o tadını beğenmeyip uzaklaşsın

Cok haklisin canım.
Doktorum bebeğin durumu iyi dediğinde dünyalar benim oldu.kalp sesinide sonra duyarım birsey olmaz iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…