- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Çok teşekkür ederim sağolunTahliller güzel çıkmış. Yüksek olan değerler o hastalıklara karşı bağışıklığınız olduğunu gösteriyor.
Gebelik kesen 10 mm sanirimGA
GA OOR YAZIYOR GS 1.02 CM YAZIYOR
Benim 6 hafta bitecek hala kasik ağrım oluyo bugün hersey yolunda dedi doktor.Önceki günlere göre daha iyiyim. Senin suan adet olman gerekiyordu ama vücudun henüz hamılelıge alışık değil ve adet agrilari olabilir benim öyle olmustu.Bence kanama olmadığı sürece birsey olmaz.bol bol dinlenirsen daha rahat olursunArkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden
Aynen aynısı bende oldu yine şimdi ve baya ağrıyor sanki adet olacağım şimdi o şekilde 5 dk sonra rahatlıyorum şu an kötüyüm neden ki buBnde adet sancısı gibi karın ağrısı var
AYNEN YARIN BAŞKA DOKTORA ALDIM BAŞKA HASTANEDE ONA GİTCEM BAKALIM O NE DİYECEKben nerden bileyim okadarını dedi
İNTERNETTE BAKTIĞIMDA 7 HAFTALIK ZATEN 6-7 MM OLUR DİYOR 7+2 İSE 10 MM NORMAL DEĞİLMİ YANİGebelik kesen 10 mm sanirim
O zaman normaldir canım aralıkları araştırmadım henüz . Sağlıklı gebeliğin ve bebeğin olsun inşallah hepimiz için tabiki deİNTERNETTE BAKTIĞIMDA 7 HAFTALIK ZATEN 6-7 MM OLUR DİYOR 7+2 İSE 10 MM NORMAL DEĞİLMİ YANİ
3 ay önce bir düşüğüm oldu cnm ya böyle kemik agrısı var bu resimdeki yerlerdeBenim 6 hafta bitecek hala kasik ağrım oluyo bugün hersey yolunda dedi doktor.Önceki günlere göre daha iyiyim. Senin suan adet olman gerekiyordu ama vücudun henüz hamılelıge alışık değil ve adet agrilari olabilir benim öyle olmustu.Bence kanama olmadığı sürece birsey olmaz.bol bol dinlenirsen daha rahat olursun
aynısı bende 2 haftadır varBnde adet sancısı gibi karın ağrısı var
Benim 6 hafta bitecek hala kasik ağrım oluyo bugün hersey yolunda dedi doktor.Önceki günlere göre daha iyiyim. Senin suan adet olman gerekiyordu ama vücudun henüz hamılelıge alışık değil ve adet agrilari olabilir benim öyle olmustu.Bence kanama olmadığı sürece birsey olmaz.bol bol dinlenirsen daha rahat olursun
Nedenini bende anlamış değilim bence kese büyüyor rahim büyüyor bu ağrılar ondan diye düşünüyorum bende 2 haftadır çekiyorum aynı ağrıları geçen hafta doktora gittim olabilir dediAynen aynısı bende oldu yine şimdi ve baya ağrıyor sanki adet olacağım şimdi o şekilde 5 dk sonra rahatlıyorum şu an kötüyüm neden ki bu
korkunu çok iyi anlıyorum benimde 4 kaybım var çünkü.3 ay önce bir düşüğüm oldu cnm ya böyle kemik agrısı var bu resimdeki yerlerde
Cok sag ol canm inşallah bu bebeğin saglıklı bir sekilde dunyaya gelır düşüklerının sebebı ne pekikorkunu çok iyi anlıyorum benimde 4 kaybım var çünkü.
Zaten doktorlar kese gorunmeden bi tedavi uygulamiyorlar senin yapman gereken sadece stresten uzak dinlenmen
ikizlerimi 19 haftalık erken doğumla kaybettim rahim kaldirmadi artık.diğerleri de 4 5 haftalık dusukler daha kese gorunmeden düşük oluyordu nedenini bilmiyoruzCok sag ol canm inşallah bu bebeğin saglıklı bir sekilde dunyaya gelır düşüklerının sebebı ne peki
Folbiol kullaniyorum benArkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ilacı alayim ve başlayayım dedim dr. Un bana yazdığı FQLID PLUS 150 MG. Umarım oglumda olduğu gibi bulantı kusma yapmaz
Bugun mu kan verdin sonucu mu bugun aldin ?Arkadaşlar sat 15 haziran 19 temmuz 569 du beta hcg ve kese gözükmemişti. Yarın tekrar doktora gidicem ve bugün sağlık ocağında tekrar baktirdim 1153 çıktı. Aile hekimi doktorunuzla görüşün dedi. Yükseliş çok az olmuş. Böyle bişey yaşayan var mı sizce sıkıntı ne olabilir?
Bende de son 1 haftadır öyle sürekli birşeyler yemek istiyorum.Yaaa ben sürekli açım karnım gurulduyor hep
Evet bugün verdim bugün aldım sonucu daBugun mu kan verdin sonucu mu bugun aldin ?
Tarama testini bana doktor 12.haftada yaparız dedi. Daha 4 hafta var gitmeme :/Geçen hafta gitmiştim 7+0 da. Kalp atışları vardı çok şükür. Bir dahaki randevu 20 ağustosta. Bu arada tarama testi için de randevu alıcam. Ben yurt dışında yaşıyorum bu arada. Combined test deniyor tarama testine
Pıhtılaşma testi genetık test ve rahım fılmı cektırdın mı cnm rahımde perde vb seyler oldugunda da düşük olabiliyormuşikizlerimi 19 haftalık erken doğumla kaybettim rahim kaldirmadi artık.diğerleri de 4 5 haftalık dusukler daha kese gorunmeden düşük oluyordu nedenini bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?