2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden
Benim 6 hafta bitecek hala kasik ağrım oluyo bugün hersey yolunda dedi doktor.Önceki günlere göre daha iyiyim. Senin suan adet olman gerekiyordu ama vücudun henüz hamılelıge alışık değil ve adet agrilari olabilir benim öyle olmustu.Bence kanama olmadığı sürece birsey olmaz.bol bol dinlenirsen daha rahat olursun

3 ay önce bir düşüğüm oldu cnm ya böyle kemik agrısı var bu resimdeki yerlerde

Eklentiler

• IMG_20190725_155304.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar sat 15 haziran 19 temmuz 569 du beta hcg ve kese gözükmemişti. Yarın tekrar doktora gidicem ve bugün sağlık ocağında tekrar baktirdim 1153 çıktı. Aile hekimi doktorunuzla görüşün dedi. Yükseliş çok az olmuş. Böyle bişey yaşayan var mı sizce sıkıntı ne olabilir?

Bnde adet sancısı gibi karın ağrısı var
aynısı bende 2 haftadır var
Aynen aynısı bende oldu yine şimdi ve baya ağrıyor sanki adet olacağım şimdi o şekilde 5 dk sonra rahatlıyorum şu an kötüyüm neden ki bu
Nedenini bende anlamış değilim bence kese büyüyor rahim büyüyor bu ağrılar ondan diye düşünüyorum bende 2 haftadır çekiyorum aynı ağrıları geçen hafta doktora gittim olabilir dedi

3 ay önce bir düşüğüm oldu cnm ya böyle kemik agrısı var bu resimdeki yerlerde
korkunu çok iyi anlıyorum benimde 4 kaybım var çünkü.
Zaten doktorlar kese gorunmeden bi tedavi uygulamiyorlar senin yapman gereken sadece stresten uzak dinlenmen

korkunu çok iyi anlıyorum benimde 4 kaybım var çünkü.
Zaten doktorlar kese gorunmeden bi tedavi uygulamiyorlar senin yapman gereken sadece stresten uzak dinlenmen
Cok sag ol canm inşallah bu bebeğin saglıklı bir sekilde dunyaya gelır düşüklerının sebebı ne peki

Cok sag ol canm inşallah bu bebeğin saglıklı bir sekilde dunyaya gelır düşüklerının sebebı ne peki
ikizlerimi 19 haftalık erken doğumla kaybettim rahim kaldirmadi artık.diğerleri de 4 5 haftalık dusukler daha kese gorunmeden düşük oluyordu nedenini bilmiyoruz

Bugun mu kan verdin sonucu mu bugun aldin ?

Merhaba
İlk yada ikinci, hiç farketmiyor. İnsan söz konusu kendi bebeği olunca endişenin önüne geçemiyor. Benim ilk hamileligimden tavsiye edebileceğim şey kendinize iyi bir doktor bulmaktır. 10 kere de değiştirmeniz gerekse bulana kadar deneyin. İyi doktor nedir derseniz size her konuda gerekli açıklamayı yapan doktordur. Bir doktor hastasına olumsuz birşey söylerken bile gerekli açıklamayı yapmalı, hasta ona buna sormak, orda burda araştırma yapmak zorunda kalmamalı. 18 haftalikken şehir dışında gitmek zorunda kaldığım bir bayan doktor "Bebeğiniz çok aşağıda. Siz çocuğu bu şekilde sağlıklı doguramazsiniz" dedi. Bir doktorun üslubu buysa da uzak durun. Evet ben gerçekten 28 haftalikken erken doğum tehlikesi atlattım, haftalarca 1 cm açılma ile evde yattım ama doktorumun dikkati ve desteği sayesinde 38 haftaya kadar taşıdım bebeğimi. Hamileye moral her aşamada şart. En çok da doktorun ağzından çıkanlar etkiliyor bizi. Dilerim hepimiz gönlümüze göre, vicdanlı doktorları buluruz

Tarama testini bana doktor 12.haftada yaparız dedi. Daha 4 hafta var gitmeme :/

ikizlerimi 19 haftalık erken doğumla kaybettim rahim kaldirmadi artık.diğerleri de 4 5 haftalık dusukler daha kese gorunmeden düşük oluyordu nedenini bilmiyoruz
Pıhtılaşma testi genetık test ve rahım fılmı cektırdın mı cnm rahımde perde vb seyler oldugunda da düşük olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…