2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gece ağlıyor annii diye meme istiyor. Zaten o kısmı atlatmak olay.. Nasıl becercem bilmiyorum
Once gunduzu biraktir 2 hafta falan geceleri emsin sabah uyaninca emsin o kisma gelince geceyi de dusunuruz ben haber vericem sana geceyi biraktirirken 3-5gun zor olur ama sonra alisirlar. Bi anda biraktiranlar var ama psikolojik olarak olumsuz etkileniyorlarmis cocuklar. Onu gectik ben bile gunduzu birakirken kotu oldum yavas yavas hem bende alisiyorum

Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama sanırım gormediniz. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Sat 15 haziran 19 temmuz beta hcg 569 ve kese gozukmedi o gün bugün tekrar baktirdim betahcg 1157 yarındı randevum doktoruma msj attim ama gelince degerlendiririz dedi. Ama ilerleme olmamış hiç. Sebebi ne olabilir ki bunun diş gebelik kimyasal gebelik falan mı acaba? Eşim gidip başka yerde bi daha yaptıralım tahlil yanlıştır bu gece nasıl geçecek dedi ben istemedim. Sonuc değişse ne kadar farklı olabilir ki. Seneler sonra bu kadar umutlanmışken tekrar bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Canim benim malesef oluyor benim de 2 kaybım var içim pir pir ediyor. Ne kadar rahat ol deseler de desek de bazen yine aynısı olacak gibi geliyor . Bazen de çok umudum oluyor . Bazen çok mutlu bazen çok mutsuz oluyorum . Bu çok farklı bir korku gerçekten. Ama yine de insan vazgeçmiyor pes etmiyor . Umarım herkes istediğini yaşar sorunsuzca ...

Bu şişkinliği nasıl önlicez acaba bide afedersiniz kabızlık oluyor bende hemoroid bile başlayabilir çok acıyo yardım edin kızlar ne yapmalıyım
Şişkinlik hormonlarla alakalı tabi kabızlık varsa extra şişlik olur . Doktoruna sorup kabızlık icin şurup tarzı şeyler kullanabilirsin belki . Bu süreçte istediğimiz ilacı alamıyoruz malesef .

Canım benim normalde iki günde 2 ye katlaması lazım. Benim başıma geldi boş gebelikti. Ama doktorun muayenesi şart. Belki bu şekilde olup normal giden gebelikler de vardır.

Canım benim normalde iki günde 2 ye katlaması lazım. Benim başıma geldi boş gebelikti. Ama doktorun muayenesi şart. Belki bu şekilde olup normal giden gebelikler de vardır.
Kanamam falan yok herşey olması gerektiği gibi gözüküyor aslında

Malesef sonlandiriliyor . Ama bunun için 9. Haftaya kadar beklemek lazım kesin teşhis için. Acele etmemek lazım.
Yani kürtaj oluyor demi dış gebelikte olsa boş gebelikte olsa demi? Daha önce yani 10 yıl önce de 1 kez 11 haftalıkken kalbi durmuştu ve zorunlu kürtaj olmuştum. Ama o zaman herşey yolunda gidiyordu aslında.

Iyi günler ben geçen adetimde sadece 3 gün oldum o 3 günde de kahverengi akıntıyla az az kan geldi o da cok acik renkte ve bu ayda sadece 1 gün kahverengi akıntı geldi aranızda böyle durum yaşayan var mı ??

Bu şişkinliği nasıl önlicez acaba bide afedersiniz kabızlık oluyor bende hemoroid bile başlayabilir çok acıyo yardım edin kızlar ne yapmalıyım
posali meyve suyu yada meyve tuketimini arttirin. Bende son birkac gundur su tuketimimi azalttim belki de ondan kötüyüm bu aralar bilemiyorum

Yani kürtaj oluyor demi dış gebelikte olsa boş gebelikte olsa demi? Daha önce yani 10 yıl önce de 1 kez 11 haftalıkken kalbi durmuştu ve zorunlu kürtaj olmuştum. Ama o zaman herşey yolunda gidiyordu aslında.
Evet canım boş gebelik kürtajla sonlandiriliyor. 2 yada 3 düşük olmadan doktorlar normal karşılıyor zaten. Ama bu da sorun olursa doktorunla konusun araştırılsın. Inşallah herşey güzel olur da gerek kalmaz canım benim .

Valla bende arastirilmayan bişey kalmadı kromozom testi bile yapıldı bana. Tüp bebek denedim 2 kez ve.sağlıklı 1. Kalite embriyo oluşmasına rağmen tutmadı. Herşeye bakıldı bugüne kadar ama olmayınca olmuyor hayırlısı demekten başka bişey diyemiyorum. Eşim benden daha kötü durumda maalesef. Ben duygularımı içimde yaşıyorum sanırım. Ona bakınca korkuyorum valla nefes alması bile değişti stresten bu gece çok zor geçecek onun için. Inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum arkadaşlar

Haklisiniz bazen sebepsiz oluyor ama bir gun olacak umudumuzu yitirmek yok sakin olmakta fayda var her zaman . Daha birşey belli değil bile. Şimdiden kötü düşünmeyelim herşeyin çaresi vardır canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…