Benimde sanki 3 4 aylık gibi sebebi progesteron hormonu diye biliyorum .Arkadaslar 2. Yada 3. Bebegi olanlardan karni birden büyüyen var miiibugun baktimda 3 4 aylik hamile gibiyim ben. Tamam kiloluyum diye biraz gobus vardi, kg verdigim için baya inmiştide. Ama suan bu kadar hizli çıkmasına sasirdim. 2. 3. Bebislerde boyle hizli mi çıkar gobek? Şuana kadar 1 kg aldim sadece
Evet malesef progesteron adet öncesi şişkinliğin devam etmesine sebep oluyor. Dışarıdan ilave alırsan ödem de yapıyorBenimde sanki 3 4 aylık gibi sebebi progesteron hormonu diye biliyorum .
umarim oyledir. Gerci ben progestan gibi bişey de kullanmiyorum. Kizimda boyle birden cikmamisti ilac kullanmama ragmenBenimde sanki 3 4 aylık gibi sebebi progesteron hormonu diye biliyorum .
Ekstra gaz da varsa sis olması normaldir canım yine de doktoruna sor istersenumarim oyledir. Gerci ben progestan gibi bişey de kullanmiyorum. Kizimda boyle birden cikmamisti ilac kullanmama ragmen
Kesenin içinde yolc sac varmıydı canımKızlar merhaba bugün doktora gittim kese var ama bebeği göremedi hem karından hem vajinal baktıböyle bişey yaşayan oldu mu? Benim tüp bebek 27 haziranda transferim olmuştu
Öyle bişey söylemedi benim zaten aklım durdu hiçbişey sormadan çıktım 1 daha bekleyelim dedi şuan 6+6 görünüyoKesenin içinde yolc sac varmıydı canım
Ultrason görüntüsü varmı kesenin içinde yuvarlak bişey olmadı lazımÖyle bişey söylemedi benim zaten aklım durdu hiçbişey sormadan çıktım 1 daha bekleyelim dedi şuan 6+6 görünüyo
Aminnn canımmm inşallahBenim de iki kızım var canım. Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize.
Evet cnm ilkinde 9 aylıkken aaa hamile misin diyorlardı 2.Sinde karnım Hemen çıktı 3. De de ayni durumu yasıyorum ben öğrendiğimden beri 2 kilo aldimArkadaslar 2. Yada 3. Bebegi olanlardan karni birden büyüyen var miiibugun baktimda 3 4 aylik hamile gibiyim ben. Tamam kiloluyum diye biraz gobus vardi, kg verdigim için baya inmiştide. Ama suan bu kadar hizli çıkmasına sasirdim. 2. 3. Bebislerde boyle hizli mi çıkar gobek? Şuana kadar 1 kg aldim sadece
Zaten çok belirgin olmuyo canım.stres yapma.seninle aynı gün transfer olmuştm.daha önce doktora gtmiş miydin.bol bol dua et bidaha ki kontrolünde hem bebeğini hem kalp atışını duyarsın inşallahUltrason fotosu da vermedi ama ben ekranda baktım sadece siyah oval bi kese gördüm
Bende 1 kg aldımArkadaslar 2. Yada 3. Bebegi olanlardan karni birden büyüyen var miiibugun baktimda 3 4 aylik hamile gibiyim ben. Tamam kiloluyum diye biraz gobus vardi, kg verdigim için baya inmiştide. Ama suan bu kadar hizli çıkmasına sasirdim. 2. 3. Bebislerde boyle hizli mi çıkar gobek? Şuana kadar 1 kg aldim sadece
Evet geçen cuma gitmiştim o zman kese güzel demişti kesenin boyutu 12 mmdi 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım demişti ama bıgün malesef hiçbişey göremedi 1 hafta daha bekleyelim dedi sen gördün mü peki kalp atışını duydun mu?umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok üzülüyorumZaten çok belirgin olmuyo canım.stres yapma.seninle aynı gün transfer olmuştm.daha önce doktora gtmiş miydin.bol bol dua et bidaha ki kontrolünde hem bebeğini hem kalp atışını duyarsın inşallah
Yaş 27
ÜYENİN ADI YAŞI SAT TDT CİNSİYET K.BEBEK BEBEĞİN ADI B.KHoney_86 @Aomine Daiki 27 18/06/2019 24/03/2020 ? 1 ? 58 @calliope 18/03/2019 ? ? @Sermec @naturelanne 14/03/2020 @thichquang @Dilek9282 14/03/2020 @Mucizem26619 @1917pinkterest @Bilgesibel @Kelsy @Smyy21 @ASYA3345 @kelebekays @selinc @Madammor 20/03/2020@Babyiscoming 17/03/2020@mltmalbyrk 12/03/2020@m b r @35_oz 25/03/2020@Momoftwo 10/03/2020Amine Busra 10/03/2020@mertugce35 04/03/2020@gullpappatyaa 11/03/2020Lalala1771 23/03/2020B Bilgesibel 12/03/2020@esoz2013 22/03/2020@Renklirenkli 16/03/2020@chocolatestar @Deryaderyaderya536 28/03/2020@Gulceannesi 18/03/2020@Sehri321 18/03/2020 @Pinkpinkblue @Lostinparadise 04/03/2020
Bende geçen hafta çarşamba günü gittim ilk kontrole canım.keseyi bide bebeği oluşturacak yolc sac kesesini gördük.bana da 11 gün sonra gel kalp atışı için dedi.pazartesi günü tekrar gideceğim.umudunu kaybetme bazıları 8-9.haftada bile duyuyorlar.ilk ultrason fotoğrafı var mı.Evet geçen cuma gitmiştim o zman kese güzel demişti kesenin boyutu 12 mmdi 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım demişti ama bıgün malesef hiçbişey göremedi 1 hafta daha bekleyelim dedi sen gördün mü peki kalp atışını duydun mu?umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok üzülüyorum
Bende geçen hafta çarşamba günü gittim ilk kontrole canım.keseyi bide bebeği oluşturacak yolc sac kesesini gördük.bana da 11 gün sonra gel kalp atışı için dedi.pazartesi günü tekrar gideceğim.umudunu kaybetme bazıları 8-9.haftada bile duyuyorlar.ilk ultrason fotoğrafı var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?