2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim son regl 11 haziran
yas 29
ilk gebeligim
dollenmem ne zaman bilmiyorum carsamba gidecegim doktora cunku kesem falan goruldu ama kalp atisini hala duymadim doktor 6 haftalik demisti sadece

Benimde sanki 3 4 aylık gibi sebebi progesteron hormonu diye biliyorum .

Kızlar merhaba bugün doktora gittim kese var ama bebeği göremedi hem karından hem vajinal baktı böyle bişey yaşayan oldu mu? Benim tüp bebek 27 haziranda transferim olmuştu

Evet cnm ilkinde 9 aylıkken aaa hamile misin diyorlardı 2.Sinde karnım Hemen çıktı 3. De de ayni durumu yasıyorum ben öğrendiğimden beri 2 kilo aldim

Ultrason fotosu da vermedi ama ben ekranda baktım sadece siyah oval bi kese gördüm
Zaten çok belirgin olmuyo canım.stres yapma.seninle aynı gün transfer olmuştm.daha önce doktora gtmiş miydin.bol bol dua et bidaha ki kontrolünde hem bebeğini hem kalp atışını duyarsın inşallah

Bende 1 kg aldım

Zaten çok belirgin olmuyo canım.stres yapma.seninle aynı gün transfer olmuştm.daha önce doktora gtmiş miydin.bol bol dua et bidaha ki kontrolünde hem bebeğini hem kalp atışını duyarsın inşallah
Evet geçen cuma gitmiştim o zman kese güzel demişti kesenin boyutu 12 mmdi 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım demişti ama bıgün malesef hiçbişey göremedi 1 hafta daha bekleyelim dedi sen gördün mü peki kalp atışını duydun mu?umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok üzülüyorum

Yaş 27
Sat 9 Haziran
Tdg 15 mart
Kilo 49

Bende geçen hafta çarşamba günü gittim ilk kontrole canım.keseyi bide bebeği oluşturacak yolc sac kesesini gördük.bana da 11 gün sonra gel kalp atışı için dedi.pazartesi günü tekrar gideceğim.umudunu kaybetme bazıları 8-9.haftada bile duyuyorlar.ilk ultrason fotoğrafı var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…