2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende de oldu canm siskinlik gibi bisey sanki

Canim seninle aramizda az bi sure var ama benimki ileride senden. Benim bugun kontolum vardi. Kalp atisini dinledik. O yuzden dert etme, haftaya net duyarsin. Biraz bekle

Ya biri benim sesim olmuş resmen 50 kiloydum hamile kaldığımda ama bir göbeğim var şuan eskisinin 2 katı sanki dediğiniz gibi 4 aylık gebeyim.

Ultrasona sık girmenin zararı olur mu acaba ben Pazartesi gitmiştim doktora bugün yine gittim Salı yine gidicem

Ultrasona sık girmenin zararı olur mu acaba ben Pazartesi gitmiştim doktora bugün yine gittim Salı yine gidicem
Canım herşey nasip ama önceki gebeliğimde nerdeyse bende sürekli gidiyordum.yok kese düzeldimi yok bebek var mı yok kalp atılı duyulurmu,devam ediyomu vs vs sonucum malesef 7. Haftada kalp atışı durması oldu.herkeste aynı şeyler olcak diye birşey yok.yiyecek ekmeği olsa bi şekilde Allah nasip ederdi diye düşünüyorum ama sen yine de çok sık gitmemeye bak

Sat 10 haziran. Beklenen dogum tarihi 16 mart saglikla insallahh

Slm . Pitpitlar duyuldumu yada goruldumu . Benim kese buyumus ama kalp atisi goremedi dr vajinal usg ile gorunur dedi ama yapmadi. Kese guzel suan hersey ii dedi 10gun sonra kontrol dedi ama haftaya cumaya aldim randevumu
Bizim ayni gozkuyo cnm bend3 haftaya cuma kalp atisi icin gidicem duyariz insallah

Bizim ayni gozkuyo cnm bend3 haftaya cuma kalp atisi icin gidicem duyariz insallah
Aaa evet ayniymis. Hayirlisi ile cuma gunu goruruz duyariz insallah canim. Biraz kafaya taktim ama hersey yolunda normal suan dedi dr . En son ne zaman gittin dr a

Belirtileri azalan var mı kızlar.
vajina ağrım vardı elhamdülillah daha iyiyim çok şükür mide bulantım arttı koku hassasiyetim arttı göğüsleri hiç konuşmuyorum bile yatakta yatamıyorum daha iyiyim akşamı iple çekiyorum bakalım kuzumun kesesi görülecek mi birde kızlar benim önceki hamileliğimde doktorum ilk zamanlar idrara sıkışık olsan çok daha güzel gözükür dedi küçük olduğu için sizde bence muayeneye giderken idrara sıkışık olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…