- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Aynen canim bende de yok bulantiHaftaya cumartesi gidecm doktora bi sorum bakalım bulantı olsa hay hay dycm ama bulantı yok
Basından beri bi istahsizlk var gecmek bilmediAynen canim bende de yok bulanti
Bana da kriz gibi geliyor yemek yeme isteği elim ayağım titriyor sanki halbuki az önce yedim eyvah eyvahbende cok cabuk doyup bi anda bayilacak gibi acikiyorum biraz once krize girdim basim dondu bayilacak gibiydim cok kotuydu
Benim sanki azaldı canm göğüs ağrım ve mide yanma hafifledi ve kafama çok takıyorum bu durumuBelirtileri azalan var mı kızlar.
Yanı insan takıyor ister istemez. Bende de vardı 2 gündür iyiyim göğüslerim hariç belirtim kalmadı. Hayırlısı diyelim . Yarın geri gelebilir ama .Benim sanki azaldı canm göğüs ağrım ve mide yanma hafifledi ve kafama çok takıyorum bu durumu
Benim göğsümde hafifledi sanki yaaYanı insan takıyor ister istemez. Bende de vardı 2 gündür iyiyim göğüslerim hariç belirtim kalmadı. Hayırlısı diyelim . Yarın geri gelebilir ama .
Vücudumuz alışmış da olabilir canimBenim göğsümde hafifledi sanki yaa
Canim ayni gun gorunuyoruz. Benim doktorum vajinal bakacam dedi. Duyduk sukurler olsun kalp atisini. Karindan olsa duyulmayabilir tabi.Slm . Pitpitlar duyuldumu yada goruldumu. Benim kese buyumus ama kalp atisi goremedi dr vajinal usg ile gorunur dedi ama yapmadi. Kese guzel suan hersey ii dedi 10gun sonra kontrol dedi ama haftaya cumaya aldim randevumu
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım hamile degilim rabbim sizlere kolaylık versin insallah ben 8 aylık evliyim pcoluyum 4 aydır uğraşıyoruz gecen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama regl oldum bu ay da denedim soğan suyu içtim bekliyorum arada bir sağ kasığımda sızlama gibi ince bi acı oluyor bir haftadır adet ağrısı gbi agrı çekiyorum test yapıyorum negatif cıkıyor yumurtlama testide yaptım bu ay full halada yapıyorum hep silik t cıkıyor bazen hiç çıkmıyor reglimede 3 gün kaldı heran olcakmışım gibi alttarafım çok agrıyor sonra hiç agrımıyor bugun sabahta agzımda acımsı bi tat vardı anlam veremedim neye benzer bir tat oldugunuda anlamadım hiç böyle şeyler yaşayan varmı sizlerin tecrübesini ögrenmek isterim
Bende 5+1 deyim canm..kese göründü ..lekelenmem falan oldumu senin hiç
Yok canım hiç olmadıBende 5+1 deyim canm..kese göründü ..lekelenmem falan oldumu senin hiç
Sindirim sistemi de değişiyor hamilelikte herşey değişiyor normal olabilir baskı vs .oluyorKızlar bende de kusma yok ama sanki midem bi rahatsz.bide dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim.sürekli bi açmışız gibi bi hal var.bide sürekli afedersiniz ama geğiriyorum bu normal mi
Merhaba canım öncelikle eline sağlık listeyi doğum tarihi yakın olandan yani 1 inden 30 una göre sıralardan ileride takip etmesi daha kolay olur
ÜYENİN ADI YAŞI SAT TDT CİNSİYET K.BEBEK BEBEĞİN ADI B.KHoney_86 @Aomine Daiki 27 18/06/2019 24/03/2020 ? 1 ? 58 @calliope 18/03/2019 ? ? @Sermec @naturelanne 14/03/2020 @thichquang @Dilek9282 14/03/2020 @Mucizem26619 @1917pinkterest @Bilgesibel @Kelsy @Smyy21 @ASYA3345 @kelebekays @selinc @Madammor 20/03/2020@Babyiscoming 17/03/2020@mltmalbyrk 12/03/2020@m b r @35_oz 25/03/2020@Momoftwo 10/03/2020@aijoo 10/03/2020@mertugce35 04/03/2020gullpappatyaa 11/03/2020Lalala1771 23/03/2020@Bilgesibel 12/03/2020@esoz2013 22/03/2020R Renklirenkli 16/03/2020@chocolatestar D Deryaderyaderya536 28/03/2020@Gulceannesi 18/03/2020Sehri321 18/03/2020 @Pinkpinkblue @Lostinparadise 04/03/2020
Onunayarlayacağım canım ama ancak haftaya bu hafatasonu yoğunum... haftaiçi halledeceğimMerhaba canım öncelikle eline sağlık listeyi doğum tarihi yakın olandan yani 1 inden 30 una göre sıralardan ileride takip etmesi daha kolay olur
Benim 2. Bebek sat 14 haziran yaş 27
Normal normal canım... bende açım ama hiç bişey yemek istemiyorum... midemde taş var sanki su bile içmek istemiyorum.. kusma yok dediğin gibiKızlar bende de kusma yok ama sanki midem bi rahatsz.bide dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim.sürekli bi açmışız gibi bi hal var.bide sürekli afedersiniz ama geğiriyorum bu normal mi
Tebrikler canım inşallah sağlıcakla gelir bebeğinMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza :) 3 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim (ultrason ile) kan vs gerek görmedi ama tam kesinleştirmek için haftaya tekrar bakalım dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?