2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm . Pitpitlar duyuldumu yada goruldumu . Benim kese buyumus ama kalp atisi goremedi dr vajinal usg ile gorunur dedi ama yapmadi. Kese guzel suan hersey ii dedi 10gun sonra kontrol dedi ama haftaya cumaya aldim randevumu
Canim ayni gun gorunuyoruz. Benim doktorum vajinal bakacam dedi. Duyduk sukurler olsun kalp atisini. Karindan olsa duyulmayabilir tabi.

Canım benim inşallah vardır bebek ama yoksada üzme kendini. Bu pconun en önemli etkenleri kilo ve stres. Bende pco luyum. 6 yaşında kızım var. 2 aşılama sonrası kendimi bıraktığım ay oldu. Şimdi tekrar tedaviye başlayacaktık tedavisiz çok zor diyodu doktor biraz para biriktiriyoduk o arada 6 7kilo verdim derken hiç beklemediğimiz bi anda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İnsanın elinde değil üzülmemek biliyorum ama çokta yeni evliymişin tadını çıkarmaya bak. Sakın ümitsiz olma

Reactions: Eva
Kızlar bende de kusma yok ama sanki midem bi rahatsz.bide dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim.sürekli bi açmışız gibi bi hal var.bide sürekli afedersiniz ama geğiriyorum bu normal mi

Kızlar bende de kusma yok ama sanki midem bi rahatsz.bide dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim.sürekli bi açmışız gibi bi hal var.bide sürekli afedersiniz ama geğiriyorum bu normal mi
Sindirim sistemi de değişiyor hamilelikte herşey değişiyor normal olabilir baskı vs .oluyor

Merhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza :) 3 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim (ultrason ile) kan vs gerek görmedi ama tam kesinleştirmek için haftaya tekrar bakalım dedi doktor

Merhaba canım öncelikle eline sağlık listeyi doğum tarihi yakın olandan yani 1 inden 30 una göre sıralardan ileride takip etmesi daha kolay olur
Benim 2. Bebek sat 14 haziran yaş 27

Normal normal canım... bende açım ama hiç bişey yemek istemiyorum... midemde taş var sanki su bile içmek istemiyorum.. kusma yok dediğin gibi

Selaaammm tatlı anneler biz bugün doktora gittik doktor ikiz olabilir demişti tek bebek çok şükür rabbim hiç olmayana versin inşallah ve usg de 6+1 gorunuyoruz dr duyabilecekmiyiz bakalim dedi ve inceden inceye kibar kibar pit pit pit atıyor kalbimiz şoku bugün atlattım darısı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu duygudan başta teyxemi sonra herkesi esirgemesin tüm isteyenler bebeğine yavrusuna kavussun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…