2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende çok var zaten birsey yapmıyorum bugünlerde istahsizlik çok ama yine zorluyorum kendimi.koku hassasiyetim beni mahvediyor. Bide baş ağrısı tuttu beni 2 gündür çok kötü
Bşa ağrısı şu son 3 gündür bende de oluyor. Neden acaba ya

Sagol canm ins . ne bileyim doktr ikigune bir tahlil istedi yine ikigun sonra gel diyince artik bir sorun mu var die dusunuyir insan. Bilemedim.

Sagol canm ins . ne bileyim doktr ikigune bir tahlil istedi yine ikigun sonra gel diyince artik bir sorun mu var die dusunuyir insan. Bilemedim.
Bana da 1 haftadan önce bir daha tahlil yaptırma dedi haftaya gelmeden önce yaptırırsin dedi senin ne kadar oldu canım. Benim bugün 5+6

Niye ikiz olabilir demişti acaba doktor.?

O değerlerle kese gözükmemesi çok normal. 3-4 gün daha bekleyip öyle git bence. Onda da zaten vajinal ultrasonda gözükür.

Bende seni merak ediyordum. Keseyi görmene çok sevindim canım. İnşallah kalp atışını da görürsün öbür gidişinde. 5+6 erken daha kalp atışı için zaten. Çok sevindim. Sevinciniz 2ye katlansın inşallah

Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Dünden beri stresten mahvolduk karı koca bi rahatlama geldi valla

Yaş 28 BAT 12/06/2019 TDT 16/03/2020 1 Kilo 56

Kızlar dün doktora gittim. kese gozuktu. beslenme kesesini gordum dedi doktor ama henuz bebegi gormedik. kalp atışı için haftaya gel dedi. çok ilgisiz bi doktordu bidaha da gitmem ona

Bana da 1 haftadan önce bir daha tahlil yaptırma dedi haftaya gelmeden önce yaptırırsin dedi senin ne kadar oldu canım. Benim bugün 5+6
Benim bugun 5arti3 oldu sanirim canm sat 18 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…