2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Çok güzel bir duygudur :)) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bizlere inşallah :)

İnşallah canımm ayy ne güzel bende yarın gideceğim kese görmeye inşallah

O kalp atışı için demiştir canım

Ay inşallah keseyi gördü ve ben regl olmam gereken günde gittim doktora erken farkettim ve erken test yaptım yani. Ona rağmen 5 haftalık bir kese gibi görünüyor sadece kesinleştirmek için haftaya gel dedi zaman geçmek bilmiyor inşallah güzel sonuçlar duyarım :) Sizin kaç haftalık

Bugün dr kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda dedi. Şimdilik sadece keseyi gördük bebiş için 10 gun sonraya randevu verdi.
Bende yemek yiyince sanki dunyayi yemisim hissi oluyor direk uyumaya geciyorum. Pazertesi is basi yapacagim, öğretmenim umarım her şey güzel olur

Doktora denize girebilir miyim diye sordum. Kalp atışını duyalım sonra bakalım duruma dedi. Birde 3 lt su için dedi ben 3 bardak anca icmisimdir bu saate kadar

Neden iyi değilmil canım yazın bıraktırmak? Kendi uyuması çok güzel birşeydir heralde keşke benimki de başarabilse. Allah yardımcımız olsun ya

Gözünüz aydıın :) Sizin kaç haftalık acaba ? Ben gebelik testi yaptığım günden beri çalışırken masama sürekli su getiriyorum siz de sürekli gözünüzün önüne koyun bence Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :))

Evet işyerinde hoca arkadaşlarla şişeler elimizde gezerdik birbirimize hatirlatirdik. Bi hafta yıllık izne ayrıldım resmen tembellestim
Biz 5+3 deyiz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sizinde topikdeki tüm gebe kardeşlerimin de hakkında hayırlısı olur. Hep güzel haberler veririz birbirimize

Neden iyi değilmil canım yazın bıraktırmak? Kendi uyuması çok güzel birşeydir heralde keşke benimki de başarabilse. Allah yardımcımız olsun ya
Ilk kizimda emmeden uyuyamazdi onu birsekilde biraktirdim. Ne kadar dogru bilmiyorum ama salca surmustum .ev de kalabalikti misafirim vardi biraktirmistim. Yain olmasinda .Kayinvalide yazin biraktirirsan ici yanarmis oyle demisti.

Ayy inşallahh :) Son adet tarihiniz nedir aynı mıyız acabaa

Merhaba arkadaşlar dün betahcg sonucu sonrası çok stres yapmıştım ama bugün keseyi gördük. Haftaya cuma tekrar gel takip edelim dedi. Doktorum birde söyle bişey dedi ilk başta çift kese oluyor sonrasında teke düşüyor ve yavaş ilerleme olabiliyor gibi bişey dedi. Umarım herşey yolunda gider şimdi 1 hafta daha stresli bir bekleyiş olacak

Iyi canm keseyi gormussun. Bende de o sikinti keseyi daha goremedik. Ins hersey yolunda olur

Iyi canm keseyi gormussun. Bende de o sikinti keseyi daha goremedik. Ins hersey yolunda olur
Inşallah canım etrafimda herkes sürekli çok erken diyor zaten. Bence sende stres yapma millet ne kadar sonra görmüş keseyi ben adet gecikmesi olmadan öğrendim biraz fazla aceleci davranıyorum galiba. Inşallah sende görürsün keseni. Sağlıklı bir gebelik hepimizin isteği. Rabbim hepimizi korusun inşaallah

Yaş:26 sat:29 mayıs ilk çocuk olacak inşallah. Kilom 54

Yaş 39 ilk bebek sat 15 haziran tahmini doğum 21 mart 2020 kilo 48

gözün aydın canım çok sevindim senin adina☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…